πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:37 Διαμένω σε δύο κατοικίες κατά τη διάρκεια του έτους, σε ποια θα απογραφώ;
Θα απογραφείτε εκεί όπου περνάτε τη μεγαλύτερη περίοδο του έτους. Μένω έξι μήνες στο σπίτι μου στην επαρχία και έξι μήνες στο σπίτι μου στην πόλη. Πού θα απογραφώ;
Θα απογραφείτε σε όποια κατοικία βρίσκεστε κατά την ημερομηνία αναφοράς της Απογραφής.
Κατά την περίοδο της Απογραφής βρίσκομαι στην εξοχική ή τη δευτερεύουσα κατοικία μου. Μπορώ να απογραφώ σε αυτήν;
Επιθυμητό είναι να απογραφούν όλα τα άτομα στην κατοικία συνήθους διαμονής τους. Εάν έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τον κωδικό της κατοικίας συνήθους διαμονής σας, μπορείτε να απογραφείτε σε αυτήν, διαφορετικά μπορείτε να απογραφείτε και στην εξοχική κατοικία σας ως προσωρινά φιλοξενούμενος. Προσοχή! Στην περίπτωση που απογραφείτε στην εξοχική ή τη δευτερεύουσα κατοικία σας, θα πρέπει να δηλώσετε οπωσδήποτε ότι είστε προσωρινά φιλοξενούμενος σε αυτήν, προκειμένου να συμπληρώσετε στο ερώτημα 6 του δελτίου του ατόμου τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της μόνιμης κατοικίας σας. Βρήκα φάκελο με τον Μοναδικό Κωδικό Απογραφής και στο εξοχικό μου. Πρέπει να ξανααπογραφώ;
Με τον κωδικό της εξοχικής κατοικίας θα απογραφεί μόνο η εξοχική κατοικία σας. Το νοικοκυριό απογράφεται μόνο μία φορά, στην κατοικία όπου διαμένει συνήθως.
Μένω με το συγκάτοικό μου, πώς θα απογραφούμε;
Ως νοικοκυριό θεωρούνται τα άτομα που διαμένουν μόνιμα στην ίδια κατοικία, είτε έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους είτε όχι. Σύμφωνα με τον ορισμό του νοικοκυριού, θα απογραφείτε με το συγκάτοικό σας στην κατοικία όπου διαμένετε.
Μένω (συζώ) με τον σύντροφό μου χωρίς να είμαστε παντρεμένοι ή να έχουμε σύμφωνο συμβίωσης; Πώς θα απογραφούμε;
Θα απογραφείτε ως μέλη του ίδιου νοικοκυριού και στο ερώτημα της οικογενειακής κατάστασης ο καθένας από εσάς θα αναφέρει το νόμιμο καθεστώς της οικογενειακής του κατάστασης.
AAAAAAAAA θένξ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αρίστος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 18:15
Ειναι υποχρεωτικη η απογραφη;
Αν δεν θελω να απογραφω θα φαω προστιμο;
Το λεω γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα στοιχεια της απογραφης θα χρησιμοποιηθουν για ηλεκτρονικο φακελωμα ολων μας και τα στοιχεια θα πανε σε αρκετες πολυεθνικες.
.
επισης ο φακελος εχει τσιπακι του μπιλ γκειτς και μαγνητιζει κουταλια.
πέρα απ την πλάκα πάντως, δεν είχα ιδέα για την εκδήλωση που έγινε, παρουσιάστηκε επιτέλους ένα AR project που είναι σε σωστό δρόμο. Όνειρό μου από μικρό παιδί, αλλά καί σήμερα ακόμα κάθε φορά που πηγαίνω στην Α.Ο. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες έχω καθήσει μπροστά στον ναό του δία και στο υδραγωγείο/"συντριβάνι" του Η.Α, χτίζοντάς τα ξανά και ξανά στην φαντασία μου...
Με έπεισαν , θα ξαναπάω πάλι στις επόμενες μέρες
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Την παρένθεση τι την ήθελαν, για να μας τρέχουν πάλι από την εε;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.