!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα αυτοαπογραφηθείτε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Θα αυτοαπογραφηθείτε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:43 Έχω σοβαρή απορία. Δηλώνω πρώτη κατοικία αλλού και κατοικώ αλλού. Πού στο μπούτσο δηλώνομαι στην απογραφή;
Στην πρώτη κατοικία μένει κάποιος άλλος αυτήν την περίοδο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:43 Έχω σοβαρή απορία. Δηλώνω πρώτη κατοικία αλλού και κατοικώ αλλού. Πού στο μπούτσο δηλώνομαι στην απογραφή;
Λογικά, σ´αυτήν που κατοικείς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η πρώτη κατοικία, αφορά σε ιδιοκτησία που ιδιοκατοικείται, είναι κυρίως περιουσιακό στοιχείο.

Υποθέτω όμως ότι θα υπάρχουν επεξηγηματικές απαντήσεις ή οδηγίες όπως στις φορολογικές δηλώσεις. Εγώ ακόμη δεν έχω πάρει κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Kauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:47
George_V έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:28
georgebi έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:27 Και ο μαγευτικός Πύργος Ηλείας :g094: :g094:

Εικόνα

Απογράφομαι στον Δήμο Πύργου ! :g030:

Στηρίζω τον τόπο μου! :smt038

Πηγή: https://www.ilidakampos.gr/index.php/no ... um=twitter
Τι το μαγευτικο εχει?
Κάτι αρωματικά βότανα απ' ό,τι λένε.
:smt005: :smt005: :_: :smt023

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Το έντυπο πάντως που μου ήρθε, με τον κωδικό μου γραμμένο χειρόγραφα :roll:

και χωρίς φάκελο.....διπλωμένο και ψευτοκολλημένο με σελοτέιπ :-?

ειναι αυτό

Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:53
Όχι, αν έμενε άλλος δε θα απορούσα, αφού θα τη δήλωνε ο άλλος. :003:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
georgebi

https://www.amyna.news/xristika/odigies ... rafi-2021/

Πρέπει να φυλάξετε τον “Κωδικό Απογραφής” μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2022 για την περίπτωση που χρειαστούν διευκρινίσεις από την ΕΛΣΤΑΤ.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να κάνετε αυτοαπογραφή ή το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που υποβάλατε δεν είναι πλήρως συμπληρωμένο, ο/η Απογραφέας της περιοχής σας θα σας επισκεφθεί μετά τις 27 Νοεμβρίου 2021 προκειμένου να σας απογράψει με τον παραδοσιακό τρόπο, με έντυπο ερωτηματολόγιο.
Spoiler
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:06
vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:53
Όχι, αν έμενε άλλος δε θα απορούσα, αφού θα τη δήλωνε ο άλλος. :003:
Δήλωσε την εσύ ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής.
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Μόνο δυο φύλα βλέπω στο ερωτηματολόγιο :003:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Διαμένω σε δύο κατοικίες κατά τη διάρκεια του έτους, σε ποια θα απογραφώ;

Θα απογραφείτε εκεί όπου περνάτε τη μεγαλύτερη περίοδο του έτους.

Μένω έξι μήνες στο σπίτι μου στην επαρχία και έξι μήνες στο σπίτι μου στην πόλη. Πού θα απογραφώ;

Θα απογραφείτε σε όποια κατοικία βρίσκεστε κατά την ημερομηνία αναφοράς της Απογραφής.

Κατά την περίοδο της Απογραφής βρίσκομαι στην εξοχική ή τη δευτερεύουσα κατοικία μου. Μπορώ να απογραφώ σε αυτήν;

Επιθυμητό είναι να απογραφούν όλα τα άτομα στην κατοικία συνήθους διαμονής τους. Εάν έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τον κωδικό της κατοικίας συνήθους διαμονής σας, μπορείτε να απογραφείτε σε αυτήν, διαφορετικά μπορείτε να απογραφείτε και στην εξοχική κατοικία σας ως προσωρινά φιλοξενούμενος. Προσοχή! Στην περίπτωση που απογραφείτε στην εξοχική ή τη δευτερεύουσα κατοικία σας, θα πρέπει να δηλώσετε οπωσδήποτε ότι είστε προσωρινά φιλοξενούμενος σε αυτήν, προκειμένου να συμπληρώσετε στο ερώτημα 6 του δελτίου του ατόμου τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της μόνιμης κατοικίας σας.

Βρήκα φάκελο με τον Μοναδικό Κωδικό Απογραφής και στο εξοχικό μου. Πρέπει να ξανααπογραφώ;

Με τον κωδικό της εξοχικής κατοικίας θα απογραφεί μόνο η εξοχική κατοικία σας. Το νοικοκυριό απογράφεται μόνο μία φορά, στην κατοικία όπου διαμένει συνήθως.

Μένω με το συγκάτοικό μου, πώς θα απογραφούμε;

Ως νοικοκυριό θεωρούνται τα άτομα που διαμένουν μόνιμα στην ίδια κατοικία, είτε έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους είτε όχι. Σύμφωνα με τον ορισμό του νοικοκυριού, θα απογραφείτε με το συγκάτοικό σας στην κατοικία όπου διαμένετε.

Μένω (συζώ) με τον σύντροφό μου χωρίς να είμαστε παντρεμένοι ή να έχουμε σύμφωνο συμβίωσης; Πώς θα απογραφούμε;

Θα απογραφείτε ως μέλη του ίδιου νοικοκυριού και στο ερώτημα της οικογενειακής κατάστασης ο καθένας από εσάς θα αναφέρει το νόμιμο καθεστώς της οικογενειακής του κατάστασης.
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εικόνα
:xena: :smt017

edit. οκ, τωρα το 'πιασα. Μαλλον δεν επρεπε να την κανω βράδυ :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Νοέμ 2021, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Δεν βγαινει βραδιατικα με κεφάλι καζάνι, αυτη η παπαριά. Εκανα μια αποθηκευση προσχεδιουκατιτετοιο που ειχε σαν επιλογή, και θα το συνεχισω απο αυριο.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Που να πανε μωρε οι μαλακες οι δεινοσαυροι με χαρτουρα στο 21ο αιωνα να μετρησουν κεφαλια?? Φτιαχνω εγω μια τετοια εφαρμογη κινητου μεσα σε ενα σαββατοκυριακο.

Τζημερος για να ξεκινησουν αμεσα οι αξιολογησεις λεμε.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Orion22 έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:27 a few thoughts
"Απογραφή κτρίων" γιατί η πολεοδομία "δεν έχει ψηφιοποιηθεί" [που να ψάχνει το κομματικό βύσμα σε φακέλους 40+ετίας: -έχουμε και δουλειές κύριε, δεν βλέπετε πόσο δύσκολη είναι η επίλυση αυτής της πασιέντσας; Όλα τα κρατη έχουν πολεοδομία και κτηματολόγιο, μας έδωσαν και λεφτά να φτιάξουμε, αλλά τα επένδυσαν δημιουργικά οι ταπερμαν οι λαλιώτηδες και άλλοι αγωνιστές του σοσιαλισμού.

Τόσοι nu-Ίουropeons καταφτάνουν κάθε μερα; Να μην ξέρει το κράτος, το κτιριακό δυναμικό της χώρας; Πού θα τους βάλουν όλους αυτούς; Ενας παπαδημούλης δεν θα φέρει μόνος του, την WEFική άνοιξη.

Δεν πρέπει να καταγραφεί ως πολυτέλεια «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του κλίματος» κεφ2παρ4 proph.greta's περι χεσίματος, το WC;

και ένα λίγο πιο φιλόδοξο crossover

Συνδυασμός της απογραφής με το νέο ντρόγκι που πουσάρει τώρα ο γητευτής των χάπατων του 09.
Π.Δεδομένα αντί μετοχών στο FB ( :smt005: )
...
Π.Δεδομένα αντί μετοχών? του κράτους ( :smt047 )
Spoiler
του ελληνικoού κράτους
Spoiler
yochanan,sys3x, alekhine ...γραφονται μόνα τους :102: :lol:
:lol: :lol: :lol:

υγ: γερασε ο τσεφρι, πρωτη φορα ειδα τη φατσα του μετα ποχρονια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 18:15 Ειναι υποχρεωτικη η απογραφη;

Αν δεν θελω να απογραφω θα φαω προστιμο;

Το λεω γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα στοιχεια της απογραφης θα χρησιμοποιηθουν για ηλεκτρονικο φακελωμα ολων μας και τα στοιχεια θα πανε σε αρκετες πολυεθνικες.

.
επισης ο φακελος εχει τσιπακι του μπιλ γκειτς και μαγνητιζει κουταλια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Zelda έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 19:45 Ειναι αντισυνταγματικη η απογραφη πληθυσμου
Το Συνταγμα λεει οτι οι πολιτες εχουν μονο δικαιωματα, οχι υποχρεωσεις

Εχει δημιουργηθει η "Κρυψινους Συνελευσις" με αρχηγό τον Ονουφριο Ψειρα

Με ενα μικρό παράβολο 500 ευρώ, σας κανουμε τα χαρτιά σας για να αποζημιωθείτε για την επαχθη και αντισυνταγματική πράξη της απογραφής

Το κρατος ειναι υποχρεωμενο να σας σβήσει ολα τα χρεη ΚΑΙ να σας αποζημιωσει αν σας απογραψει, γιατι τα στοιχεία σας αξίζουν (αναλογα την οικογενειακή σας κατάσταση) κατα Μ.Ο. 90.000 ευρώ και το κρατος τα δινει τσαμπα στον Ζουκερμπεργκ.

Υπάρχει δεσμευμένο καταπίστευμα στην Συναιτεριστική Τράπεζα της Ατλαντίδας σε λογαριασμο του ΥΠΟΙΚ για αυτο το σκοπο, αλλά σας το κρυβουν
:goodpost:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”