!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:21
EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:17
hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:13
Τα κορωνοεμβόλια θα τα κάνεις αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σου.
Όχι, γιατί αν εγώ καταλήξω στο νοσοκομείο θα συνεισφέρω στο στουμπωμα του. Εκεί που θα καθόμουν σπιτι να παίζω με τις μυξες μου τώρα θα είμαι βάρος στον μαλακα διπλανό στα επείγοντα που έπαθε ίκτερο επειδή έχει πέτρες στη χολή
Θελετε να κανουμε εναν ωραιοτατο κομμουνισμο;
Όταν σε ταπωνουν, αρχίζεις το τρολαρισμα ε;

Πες το αυτό σε γιατρούς και νοσηλευτές και ελπίζω να τη γλυτώσεις με τίποτα ψιλές.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη αλλά φαίνεται ότι είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση (πιθανώς την Παρασκευή) ότι τα σχολεία κλείνουν. Αναφέρομαι και στα δημοτικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πρετεντέρης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:28
hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:13
Τα κορωνοεμβόλια θα τα κάνεις αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σου.
Όχι, γιατί αν εγώ καταλήξω στο νοσοκομείο θα συνεισφέρω στο στουμπωμα του. Εκεί που θα καθόμουν σπιτι να παίζω με τις μυξες μου τώρα θα είμαι βάρος στον μαλακα διπλανό στα επείγοντα που έπαθε ίκτερο επειδή έχει πέτρες στη χολή
Τα γράφουν όλα στα αρχιδια τους. Πρόκειται για την πιο εγωιστική συμπεριφορά που έχω δει που προέρχεται από τη δειλία η την ηλιθιότητα τους.
Εννοείς οι εμβολιασμένοι, που διασπείρουν τον ιό δίχως αύριο, γιατί «εγώ έχω κάνει εμβόλιο, δεν μεταδίδω»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:42

Τα γράφουν όλα στα αρχιδια τους. Πρόκειται για την πιο εγωιστική συμπεριφορά που έχω δει που προέρχεται από τη δειλία η την ηλιθιότητα τους.
Εννοείς οι εμβολιασμένοι, που διασπείρουν τον ιό δίχως αύριο, γιατί «εγώ έχω κάνει εμβόλιο, δεν μεταδίδω»;
Σύμφωνα με έρευνα, οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν λιγότερο. Αλλά εσύ τι φοβάσαι; Η στατιστική και το συμβόλαιο που έχεις με τον κορωνοίό σου εξασφαλίζουν ότι δε θα πάθεις κάτι, που στο εύχομαι. Μας εύχομαι να μην πάμε στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και μας πουν ότι ατυχησαμε, αφού εξυπηρετούν μόνο κοβιντ, ναι;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:18
Arisvilla έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:59
stavmanr έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:53
Πρέπει να σταματήσουμε τις έρευνες και να αρκεστούμε στον περίγυρό σου.
Γενικά, η παγκόσμια ή πανελλήνια στατιστική να γίνεται με μία απλή ερώτηση στον Arisvilla ή τον Χελετζέ.
Καλά ακου εσύ τα 99% των στατιστικών με 200 άτομα. Απλά αν έχεις κάνει το εμβόλιο (όπως και εγώ) και έχει περάσει τετράμηνο και βάλε καλύτερα να προσέχεις πολύ μέχρι να κάνεις την τρίτη δόση.
Δεν βγάζει νόημα το επιχείρημά σου.
Ας πιστέψω ότι ως ανεμβολίαστος δεν κινδυνεύω, δηλαδή αυτό που υποστηρίζετε οι αντιεμβολιαστές.
Μόλις φύγει η επίδραση του εμβολίου, θα είμαι ανεμβολίαστος.
Άρα δεν κινδυνεύω.
Ποιο το πρόβλημα για εσένα; Γιατί μου λες να προσέχω;
Καλα εκτος τοπου και χρονου. Εχω κανει το εμβολιο και περιμενω πως και πως να κανω την τριτη δοση. Καθολου αντιεμβολιαστης. Απλα δεν ζω σε ενα παραλληλο συμπαν για να πιστευω οτι σε μια πανδημια το μονο οπλο ειναι το παρον εμβολιο. Μεσα σε μια εβδομα νοσησαν 3 πληρως εμβολιασμενοι απο το καλοκαιρι, 2 ξαδελφια μου και μια κουμπαρα μου. 45-55 ηλικιες και δεν θα ελεγα οτι το περασαν στο ποδι. Εσυ αν θελεις να συμμετεχεις στο πειραμα του Κουλη ολοι θα συναντηθουμε με τον ιο καντο αφου πιστευεις μπουρδες για 96% προστασια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πρετεντέρης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:48 Σύμφωνα με έρευνα, οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν λιγότερο.
Ναι, μειώνεται τις πρώτες εβδομάδες η πιθανότητα μετάδοσης από 65% σε 55%. Κι επειδή είναι τόσο μικρή η διαφορά και οι εμβολιασμένοι είναι τελείως ανεύθυνοι, καταλήγουν να μεταδίδουν πολλαπλάσια από τους ανεμβολίαστους.
Πρετεντέρης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:48Μας εύχομαι να μην πάμε στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και μας πουν ότι ατυχησαμε, αφού εξυπηρετούν μόνο κοβιντ, ναι;
Ούτε πέρυσι στο peak δεν συνέβαινε τέτοιο πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:15
perseus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:08 Notably, effectiveness against Delta-induced severe, critical or fatal disease was 93.4% (95% CI, 85.4–97.0%) for BNT162b2 and 96.1% (95% CI, 71.6–99.5%) for mRNA-1273 ≥ 14 d after the second dose.
Αυτό τι κακό έχει για να κλάψουμε;
Αυτο τιποτα ,μονο που δεν ισχυει διοτι τα στατιστικά που το βγαζουν ειναι του κωλου

BNT162b2 effectiveness against any, symptomatic or asymptomatic, Delta infection was 45.3% (95% CI, 22.0–61.6%) ≥14 d after the first vaccine dose, but only 51.9% (95% CI, 47.0–56.4%) ≥14 d after the second dose, with 50% of fully vaccinated individuals receiving their second dose before 11 May 2021. Corresponding mRNA-1273 effectiveness ≥14 d after the first or second dose was 73.7% (95% CI, 58.1–83.5%) and 73.1% (95% CI, 67.5–77.8%), respectively

Για αυτο δεν θα σχολιασεις τιποτα?
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Arisvilla έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 08:08
Arisvilla έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:59
Καλά ακου εσύ τα 99% των στατιστικών με 200 άτομα. Απλά αν έχεις κάνει το εμβόλιο (όπως και εγώ) και έχει περάσει τετράμηνο και βάλε καλύτερα να προσέχεις πολύ μέχρι να κάνεις την τρίτη δόση.
Ας πιστέψω ότι ως ανεμβολίαστος δεν κινδυνεύω, δηλαδή αυτό που υποστηρίζετε οι αντιεμβολιαστές.
Άρα δεν κινδυνεύω.
Εχω κανει το εμβολιο και περιμενω πως και πως να κανω την τριτη δοση. Καθολου αντιεμβολιαστης. Απλα δεν ζω σε ενα παραλληλο συμπαν για να πιστευω οτι σε μια πανδημια το μονο οπλο ειναι το παρον εμβολιο. Μεσα σε μια εβδομα νοσησαν 3 πληρως εμβολιασμενοι απο το καλοκαιρι, 2 ξαδελφια μου και μια κουμπαρα μου. 45-55 ηλικιες και δεν θα ελεγα οτι το περασαν στο ποδι.

Οκ.
Φυσικά και προσέχουμε, όσο μπορούμε περισσότερο.
Εσυ αν θελεις να συμμετεχεις στο πειραμα του Κουλη ολοι θα συναντηθουμε με τον ιο καντο αφου πιστευεις μπουρδες για 96% προστασια.
Ποιο είναι το "πείραμα του Κούλη";
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 09:38
Άρα δεν κινδυνεύω.
Εχω κανει το εμβολιο και περιμενω πως και πως να κανω την τριτη δοση. Καθολου αντιεμβολιαστης. Απλα δεν ζω σε ενα παραλληλο συμπαν για να πιστευω οτι σε μια πανδημια το μονο οπλο ειναι το παρον εμβολιο. Μεσα σε μια εβδομα νοσησαν 3 πληρως εμβολιασμενοι απο το καλοκαιρι, 2 ξαδελφια μου και μια κουμπαρα μου. 45-55 ηλικιες και δεν θα ελεγα οτι το περασαν στο ποδι.

Οκ.
Εσυ αν θελεις να συμμετεχεις στο πειραμα του Κουλη ολοι θα συναντηθουμε με τον ιο καντο αφου πιστευεις μπουρδες για 96% προστασια.
To πείραμα του Κούλη είναι να συναντηθούμε όλοι με τον ιο εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Αυτό όπως καταλαβαίνει και ο πιο χαζός σε μια χώρα όπως η δική μας θα είναι καταστροφικό με χιλιάδες νεκρούς και δεν θα είναι αυτοί που θα νοσήσουν σοβαρά και θα πεθάνουν όλοι ανεμβολίαστοι. Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να είναι φρεσκοεμβολιασμένοι ταυτόχρονα όλοι οι πολίτες μιας χώρας ακόμα και στο ιδανικό σενάριο που πείθονταν όλοι. Το εμβόλιο προστατεύει για 4-5 μήνες, πια το παραδέχονται όλοι. Το ποσο προστατεύει από σοβαρή νόσηση είναι ακόμα προς διερεύνηση αλλά όλα τα δεδομένα δείχνουν οτι και εκεί μετά τους 4-5 μήνες πέφτει η προστασία. Οπότε ναι αυτό που τουλάχιστον προς το παρόν υποστηρίζει ο Κούλης δηλαδή η μόνη λύση είναι το εμβόλιο δεν παίρνουμε μέτρα περιοριστικά για εμβολιασμένους είναι πείραμα. Και το να το κάνουν αυτό το πείραμα σε άλλες χώρες με προηγμένα συστήματα υγείας οκ ας πούμε οτι μπορεί να πετύχει. Σε εμάς είναι καταστροφή.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Maspoli έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:31 Το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη αλλά φαίνεται ότι είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση (πιθανώς την Παρασκευή) ότι τα σχολεία κλείνουν. Αναφέρομαι και στα δημοτικά.
Εγώ ξέρω οτι ο Κούλης έχει δεχτεί εισηγήσεις από την επιτροπή για να κλείσουν τα σχολεία και να πάρουν μέτρα στην εστίαση με μειωση ωραρίου και περιορισμένα άτομα μέσα. Αλλά προς το παρον υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από την ομάδα Αδωνι, Βορίδη κτλ και γενικά από μεγάλο κομμάτι μέσα στη νδ που δεν συμφωνεί. Για αυτό και οι χθεσινές δηλώσεις Βορίδη, Κεραμέως και Αδωνι. Στο τέλος βέβαια θα αναγκαστούν να πάρουν μέτρα. Είναι νομοτέλεια πια. Αλλά μάλλον είναι πια αργά και θα πάμε σε μακελειό ούτως η άλλως. Απλά με τα μέτρα αυτά συν τις τρίτες δόσεις μπορεί η κατάσταση να βελτιωθεί πιο γρήγορα και μετά από δύο μήνες να πάμε στην καρδιά του χειμώνα πιο άνετοι.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

ΕΣΤΙΑΣΗ: Πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής: «η εστίαση αναζητεί μέτρα στήριξής της, για την αποφυγή λουκέτων και απώλειας θέσεων εργασίας».

Πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 αποφάσισε η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: «η εστίαση αναζητεί μέτρα στήριξής της, για την αποφυγή λουκέτων και απώλειας θέσεων εργασίας»:

• Μη επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών.

• Συνέχιση της επιδότησης ενοικίου.

• Επαναφορά του μέτρου αναστολή των συμβάσεων εργασίας.

• Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών.

• Μείωση του ΦΠΑ στο 6%.

• Συνέχιση της επιδότησης των δόσεων δανείων, και

• Νέες χρηματοδοτήσεις ανάλογες εκείνων του 2020 και των αρχών του 2021».
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Πρετεντέρης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:48
hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:42

Σύμφωνα με έρευνα, οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν λιγότερο.
Ναι αλλά επειδή έχουν το ελευθέρας, μπορούν και παστώνονται χωρίς κανένα έλεγχο, άρα μπορεί να μεταδίδουν και περισσότερο.

Ο ανεμβολίαστος πλέον δεν μπορεί να "κινηθεί" εύκολα και υποβάλλεται συνεχώς σε rapid. Πώς μπορεί να μεταδίδει ανεξέλεγκτα;

Οπότε μία καλή και φθηνή λύση θα ήταν ο υποχρεωτικός έλεγχος με self test και στους εμβολιασμένους.
Έλα όμως που έρχεται σε αντίφαση με το αφήγημα της κυβέρνησης όπου: εμβολιασμένος = γιόλο
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 08:24
Πρετεντέρης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:48 Σύμφωνα με έρευνα, οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν λιγότερο.
Ναι, μειώνεται τις πρώτες εβδομάδες η πιθανότητα μετάδοσης από 65% σε 55%. Κι επειδή είναι τόσο μικρή η διαφορά και οι εμβολιασμένοι είναι τελείως ανεύθυνοι, καταλήγουν να μεταδίδουν πολλαπλάσια από τους ανεμβολίαστους.
Πρετεντέρης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:48Μας εύχομαι να μην πάμε στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και μας πουν ότι ατυχησαμε, αφού εξυπηρετούν μόνο κοβιντ, ναι;
Ούτε πέρυσι στο peak δεν συνέβαινε τέτοιο πράγμα.
Μετεξεταστέος για Σεπτέμβριο:
Έρευνα – Οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να μεταδώσουν τον κορονοϊό
Τα ευρήματα καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ορισμένων ότι τα εμβόλια - πέρα από την προστασία των ίδιων των εμβολιασμένων - δεν αποτρέπουν παράλληλα την εξάπλωση της πανδημίας.
in.gr
25 Οκτωβρίου 2021, 08:25

Οι άνθρωποι που έχουν πλήρως εμβολιαστεί κατά της Covid-19, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να μολύνουν άλλους με κοροναϊό, παρά την επικράτηση της παραλλαγής Δέλτα, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική μελέτη. Τα ευρήματα καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ορισμένων ότι τα εμβόλια – πέρα από την προστασία των ίδιων των εμβολιασμένων – δεν αποτρέπουν παράλληλα την εξάπλωση της πανδημίας.

Οι Ολλανδοί ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Brechje de Gier του Κέντρου Επιδημιολογίας και Επιτήρησης Λοιμωδών Νόσων της Ολλανδίας, που έκαναν τη σχετική προδημοσίευση στο medRxiv, σύμφωνα με το «New Scientist», υπολόγισαν ότι οι εμβολιασμένοι που μολύνονται με την παραλλαγή Δέλτα (οι λεγόμενες λοιμώξεις breakthrough), έχουν 63% μικρότερη πιθανότητα να μεταδώσουν τον κορονοϊό σε ανεμβολίαστους. Η μελέτη συνέκρινε τα διαγνωσμένα κρούσματα Covid-19 μέσα σε νοικοκυριά, όπου τα μέλη τους είχαν εμβολιαστεί ή ήσαν ακόμη ανεμβολίαστα.

Η ίδια ερευνητική ομάδα είχε βρει προηγουμένως ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι που μολύνονται από την παραλλαγή ‘Αλφα (κυρίαρχη πριν τη Δέλτα έως πριν λίγους μήνες), είχαν 73% μικρότερη πιθανότητα να μολύνουν άλλους. Συνεπώς η εμφάνιση της Δέλτα έχει μικρή μόνο αρνητική επίπτωση – της τάξης του 10% – στην μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων, όσον αφορά την αποτροπή της μετάδοσης του ιού σε τρίτους.

Οι Ολλανδοί επιστήμονες επεσήμαναν ότι στην πραγματικότητα η πλήρης επίδραση των εμβολίων στην μείωση της μετάδοσης είναι μεγαλύτερη από 63%, επειδή οι περισσότεροι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι όχι απλώς δεν αρρωσταίνουν με Covid-19, αλλά δεν μολύνονται καν από τον κορονοϊό. Η De Gier ανέφερε ότι δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί με ακρίβεια η πλήρης θετική επίπτωση των εμβολίων στη μείωση της μετάδοσης του ιού, επειδή δεν είναι γνωστό πόσο ακριβώς ο εμβολιασμός μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης ενός εμβολιασμένου. Αν υποτεθεί ότι η μείωση είναι περίπου 50% (δηλαδή ένας εμβολιασμένος έχει τις μισές πιθανότητες να μολυνθεί από κορονοϊό από ό,τι ένας ανεμβολίαστος), τότε εκτιμάται ότι τα εμβόλια μειώνουν την μετάδοση πάνω από 80% συνολικά.

«Τα εμβόλια μειώνουν σαφέστατα την μετάδοση», τόνισε ο δρ Κρίστοφερ Μπάιρον Μπρουκ του Πανεπιστημίου του Ιλινόις των ΗΠΑ. «Οι εμβολιασμένοι πράγματι μεταδίδουν τον ιό σε μερικές περιπτώσεις, όμως τα στοιχεία είναι καθαρά σαν κρύσταλλο ότι ο κίνδυνος μετάδοσης για έναν εμβολιασμένο είναι πολύ-πολύ χαμηλότερος από ό,τι για έναν ανεμβολίαστο».

Μια μελέτη με επικεφαλής τον ίδιο έδειξε ότι, μετά από τη μόλυνση τους, οι εμβολιασμένοι αποβάλλουν λιγότερο κορονοϊό από τον οργανισμό τους και επιπλέον σταματούν να το κάνουν αυτό νωρίτερα σε σχέση με τους ανεμβολίαστους που μολύνονται.
https://www.in.gr/2021/10/25/health/ere ... -koronoio
Και κάνε ένα πείραμα: πήγαινε σε ένα νοσοκομείο να δούμε αν θα σου κάνουν εισαγωγή ή θα σε βάλουν σε κανένα κοτέτσι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Αρχέλαος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:32 ΕΣΤΙΑΣΗ: Πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021
Μα τι περιμένει η κουστοδία;
Να πεθαίνουν 50+ άτομα την ημέρα και να τρέχουν ακόμα και οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους για μεζέ, σαν να μην συμβαίνει τίποτα;

Είδη παρατηρώ ότι αυξήθηκαν οι μάσκες ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Arisvilla έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 10:14
stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 09:38

Οκ.
To πείραμα του Κούλη είναι να συναντηθούμε όλοι με τον ιο εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Αυτό όπως καταλαβαίνει και ο πιο χαζός σε μια χώρα όπως η δική μας θα είναι καταστροφικό με χιλιάδες νεκρούς και δεν θα είναι αυτοί που θα νοσήσουν σοβαρά και θα πεθάνουν όλοι ανεμβολίαστοι. Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να είναι φρεσκοεμβολιασμένοι ταυτόχρονα όλοι οι πολίτες μιας χώρας ακόμα και στο ιδανικό σενάριο που πείθονταν όλοι. Το εμβόλιο προστατεύει για 4-5 μήνες, πια το παραδέχονται όλοι. Το ποσο προστατεύει από σοβαρή νόσηση είναι ακόμα προς διερεύνηση αλλά όλα τα δεδομένα δείχνουν οτι και εκεί μετά τους 4-5 μήνες πέφτει η προστασία. Οπότε ναι αυτό που τουλάχιστον προς το παρόν υποστηρίζει ο Κούλης δηλαδή η μόνη λύση είναι το εμβόλιο δεν παίρνουμε μέτρα περιοριστικά για εμβολιασμένους είναι πείραμα. Και το να το κάνουν αυτό το πείραμα σε άλλες χώρες με προηγμένα συστήματα υγείας οκ ας πούμε οτι μπορεί να πετύχει. Σε εμάς είναι καταστροφή.
Δε θα κλείσει η χώρα, για να προστατευτεί το 30% των πολιτών που έχουν και εναλλακτική λύση.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”