!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
κλαψτε προστατευμενοι
https://www.nature.com/articles/s41591-021-01583-4
With the global expansion of the highly transmissible SARS-CoV-2 Delta (B.1.617.2) variant, we conducted a matched test-negative case–control study to assess the real-world effectiveness of COVID-19 messenger RNA vaccines against infection with Delta in Qatar’s population. BNT162b2 effectiveness against any, symptomatic or asymptomatic, Delta infection was 45.3% (95% CI, 22.0–61.6%) ≥14 d after the first vaccine dose, but only 51.9% (95% CI, 47.0–56.4%) ≥14 d after the second dose, with 50% of fully vaccinated individuals receiving their second dose before 11 May 2021. Corresponding mRNA-1273 effectiveness ≥14 d after the first or second dose was 73.7% (95% CI, 58.1–83.5%) and 73.1% (95% CI, 67.5–77.8%), respectively. Notably, effectiveness against Delta-induced severe, critical or fatal disease was 93.4% (95% CI, 85.4–97.0%) for BNT162b2 and 96.1% (95% CI, 71.6–99.5%) for mRNA-1273 ≥ 14 d after the second dose.
https://www.nature.com/articles/s41591-021-01583-4
With the global expansion of the highly transmissible SARS-CoV-2 Delta (B.1.617.2) variant, we conducted a matched test-negative case–control study to assess the real-world effectiveness of COVID-19 messenger RNA vaccines against infection with Delta in Qatar’s population. BNT162b2 effectiveness against any, symptomatic or asymptomatic, Delta infection was 45.3% (95% CI, 22.0–61.6%) ≥14 d after the first vaccine dose, but only 51.9% (95% CI, 47.0–56.4%) ≥14 d after the second dose, with 50% of fully vaccinated individuals receiving their second dose before 11 May 2021. Corresponding mRNA-1273 effectiveness ≥14 d after the first or second dose was 73.7% (95% CI, 58.1–83.5%) and 73.1% (95% CI, 67.5–77.8%), respectively. Notably, effectiveness against Delta-induced severe, critical or fatal disease was 93.4% (95% CI, 85.4–97.0%) for BNT162b2 and 96.1% (95% CI, 71.6–99.5%) for mRNA-1273 ≥ 14 d after the second dose.
Δεν κερδαμε με αυτο Περσεα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Άστον γιατί βαριέμαι να τα γράφω εγώ
Περσέα αγόρι μου δώσε πονο
- hellegennes
Τέτοιον ρόλο παίζουν τα εμβόλια που εμποδίζουν την μετάδοση. Τα κορωνοεμβόλια δεν εμποδίζουν την μετάδοση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:57 Είναι αντιεμβολιαστες, γιατί δεν πιστεύουν στον ρόλο του εμβολίου ως συλλογικό εργαλείο στη μείωση των νοσηλειων και θανάτων.
Πριν 2 εβδομάδες η αδερφή μου κόλλησε ιλαρά. Η πιθανότητα να κολλήσεις ιλαρά ακόμη και με ελάχιστη επαφή, αν δεν έχεις ανοσία, είναι 90%. Πρόκειται για μια από τις πιο μεταδοτικές ασθένειες όλων των εποχών, αν όχι την νούμερο ένα.
Κανείς δεν κόλλησε από την αδερφή μου. Απολύτως κανείς. Αυτό σημαίνει «εμβόλιο ως συλλογικό εργαλείο που συμβάλλει στην μείωση νοσηλειών και θανάτων».
Τα κορωνοεμβόλια θα τα κάνεις αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό τι κακό έχει για να κλάψουμε;perseus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:08 Notably, effectiveness against Delta-induced severe, critical or fatal disease was 93.4% (95% CI, 85.4–97.0%) for BNT162b2 and 96.1% (95% CI, 71.6–99.5%) for mRNA-1273 ≥ 14 d after the second dose.
- hellegennes
Η μόνη πρακτική σκοπιά είναι αυτή της απώλειας εισοδήματος για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:06Οκ, ας το πάρουμε πρακτικά. Τα καταστήματα με ρούχα, παπούτσια κλπ σε ποιους πελάτες θα πουλήσουν περισσότερα; Σε αυτούς που μπορούν να πηγαίνουν στα καφέ, μπαρ, φαγάδικα ή στους άλλους;hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:51Οτιδήποτε δεν είναι κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο και λειτουργεί με προσέλευση κόσμου σε φυσικό χώρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:38 Γιατί βάζουν λουκέτα οι επιχειρήσεις;
Και τι αντικείμενο έχουν αυτές οι επιχειρήσεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Όχι, γιατί αν εγώ καταλήξω στο νοσοκομείο θα συνεισφέρω στο στουμπωμα του. Εκεί που θα καθόμουν σπιτι να παίζω με τις μυξες μου τώρα θα είμαι βάρος στον μαλακα διπλανό στα επείγοντα που έπαθε ίκτερο επειδή έχει πέτρες στη χολήhellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:13
Αν φτιάξεις μία κατηγορία θα σου βγει ευθεία. Να το ξέρεις.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:07Υιοθέτησες την ηλίθια θέση του Leporello; Πάμε άλλη μια φορά την σφαλιάρα της πραγματικότητας:stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:57Δεν υπάρχει ηλικία πάνω από την οποία η νόσηση είναι σοβαρή.ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:55
Και αυτό που λες είναι υπερβολικό από την άλλη μεριά. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που προσεγγίζουν τις ηλικίες στις οποίες η νόσηση έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι σοβαρή. Και δεν λένε απλώς δεν μου χρειάζεται αλλά δίνουν πραγματικό αγώνα να πείσουν και τους άλλους να μην εμβολιαστούν.
Ο κίνδυνος σοβαρής νόσησης αυξάνεται εκθετικά. Δεν κάνει κάποιο ξαφνικό άλμα, μη προβλέψιμο, στο οποίο να πούμε "να! εδώ είναι το όριο!".
Εδώ βλέπουμε την τεράστια διαφορά θνησιμότητας μεταξύ 40 και 64, την ελάχιστη διαφορά μεταξύ 18 και 39 και την μηδενική διαφορά μεταξύ 0 και 18.
Δεν μπορεί να είσαι τόσο άσχετος που να μην καταλαβαίνεις τί παρουσιάζεις βρε Χελετζέ;
Καταρχήν διερωτήθηκες πώς παράγονται οι ευθείες σε κάθε κατηγορία, και γιατί είναι ευθείες;
θα σου εξηγήσω στα γρήγορα:
για κάθε κατηγορία, ο δημιουργός του γραφήματος, θεωρεί αυθαίρετα ότι η θνησιμότητα αυξάνεται αναλογικά γύρω από τη μέση τιμή της κατηγορίας. Με αυτό τον τρόπο θα έπρεπε να προβληματιστείς γιατί η διαφορές 49,9-50 και 50- 50,1 έτη παρουσιάζουν ξαφνικά άλμα (διαφορετική κλίση = διαφορετικός ρυθμός αύξησης του κινδύνου). Είναι θέμα ...ζωδίου;
Η συγκεκριμένη τεθλασμένη είναι μία αυθαίρετη καμπύλη που παράγει αυθαίρετα και παράλογα τοπικά συμπεράσματα, παρότι στη γενική της εικόνα είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει ζωδιακός λόγος, από τον Αιγόκερω των 59,9 ετών να αυξάνεται απότομα και αναίτια ο κίνδυνος θνησιμότητας στον Υδροχόο των 60 ετών, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η τεθλασμένη είναι μία χονδρική μεσοσταθμική εικόνα. Η πραγματική εικόνα περιλαμβάνει εξομάλυνση των επί μέρους περιοχών, καμπυλοποίηση του ρίσκου, ώστε να μην έχουμε ζωδιακές διακυμάνσεις και ζητάμε τις εξηγήσεις αστρολόγων.
Το έπιασες;
Επειδή, λοιπόν, η αύξηση του ρίσκου ακολουθεί εκθετική πρόοδο, γνωρίζουμε ότι κάθε ηλικία έχει σημαντικά αυξημένο ρίσκο σε σχέση με την αμέσως προηγούμενή της.
Ο 70άρης κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τον 60άρη που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τον 50άρη που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τον 40άρη που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τον 30άρη κλπ, με όλες τις ενδιάμεσες τιμές να συμπεριφέρονται ανάλογα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Νοέμ 2021, 01:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Θελετε να κανουμε εναν ωραιοτατο κομμουνισμο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:17Όχι, γιατί αν εγώ καταλήξω στο νοσοκομείο θα συνεισφέρω στο στουμπωμα του. Εκεί που θα καθόμουν σπιτι να παίζω με τις μυξες μου τώρα θα είμαι βάρος στον μαλακα διπλανό στα επείγοντα που έπαθε ίκτερο επειδή έχει πέτρες στη χολήhellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:13
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Για να εξηγήσεις κάτι πρέπει και να το ξέρεις και είναι φανερό ότι δεν έμαθες ούτε τα βασικά από το σχολείο και προσπαθείς να κατασκευάσεις στο μυαλό σου έναν τρόπο λειτουργίας. Αυτά που λες είναι δείγμα μαθηματικού αναλφαβητισμού. Η καμπύλη δείχνει μια απότομη διαφορά από ένα σημείο και έπειτα. Αυτό ακριβώς δείχνει και μια ιδανική εκθετική καμπύλη.stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:19Αν φτιάξεις μία κατηγορία θα σου βγει ευθεία. Να το ξέρεις.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:07Υιοθέτησες την ηλίθια θέση του Leporello; Πάμε άλλη μια φορά την σφαλιάρα της πραγματικότητας:stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:57
Δεν υπάρχει ηλικία πάνω από την οποία η νόσηση είναι σοβαρή.
Ο κίνδυνος σοβαρής νόσησης αυξάνεται εκθετικά. Δεν κάνει κάποιο ξαφνικό άλμα, μη προβλέψιμο, στο οποίο να πούμε "να! εδώ είναι το όριο!".
Εδώ βλέπουμε την τεράστια διαφορά θνησιμότητας μεταξύ 40 και 64, την ελάχιστη διαφορά μεταξύ 18 και 39 και την μηδενική διαφορά μεταξύ 0 και 18.![]()
Δεν μπορεί να είσαι τόσο άσχετος που να μην καταλαβαίνεις τί παρουσιάζεις βρε Χελετζέ;
Καταρχήν διερωτήθηκες πώς παράγονται οι ευθείες σε κάθε κατηγορία, και γιατί είναι ευθείες;
Κάτσε διάβασε μαθηματικά και σταμάτα να παριστάνεις τον δάσκαλο σε πράγματα για τα οποία έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είσαι κανένα βάρος. Το σύστημα υγείας δεν έχει φτιαχτεί για να υποδέχεται 2 άτομα σε κάθε νοσοκομείο. Η μικρή πιθανότητα να καταλήξεις στο νοσοκομείο είναι «δικαίωμά σου». Αντιπροσωπεύει την υποχρέωση του συστήματος, το οποίο πληρώνεις, απέναντι στην μικρή πιθανότητα να το χρειαστείς.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:17Όχι, γιατί αν εγώ καταλήξω στο νοσοκομείο θα συνεισφέρω στο στουμπωμα του. Εκεί που θα καθόμουν σπιτι να παίζω με τις μυξες μου τώρα θα είμαι βάρος στον μαλακα διπλανό στα επείγοντα που έπαθε ίκτερο επειδή έχει πέτρες στη χολήhellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:13
Εκτός αν έχεις σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ή είσαι υπερήλικας. Όσον αφορά εμένα, δεν ισχύει τίποτα απ' τα δυο.
Ο Leporello, ας πούμε, που είναι και γέρος και έχει υποκείμενα νοσήματα, καλά έκανε κι εμβολιάστηκε. Παρότι λογικά θα έχει ακόμη ανοσία από την νόσηση, καλό είναι να μην ρισκάρει να ξανακολλήσει άλλους, όπως πέρυσι που πήρε τον ιό αψήφιστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι εκθετικές καμπύλες δεν δείχνουν καμία "απότομη διαφορά". Ακολουθούν τη εκάστοτε συνάρτηση η οποία τις παράγει και η οποία δείχνει τη σχέση μεταβολής μεταξύ μίας τιμής και της επόμενης.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:27Η καμπύλη δείχνει μια απότομη διαφορά από ένα σημείο και έπειτα. Αυτό ακριβώς δείχνει και μια ιδανική εκθετική καμπύλη.stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:19Αν φτιάξεις μία κατηγορία θα σου βγει ευθεία. Να το ξέρεις.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:07
Υιοθέτησες την ηλίθια θέση του Leporello; Πάμε άλλη μια φορά την σφαλιάρα της πραγματικότητας:
Εδώ βλέπουμε την τεράστια διαφορά θνησιμότητας μεταξύ 40 και 64, την ελάχιστη διαφορά μεταξύ 18 και 39 και την μηδενική διαφορά μεταξύ 0 και 18.![]()
για κάθε κατηγορία, ο δημιουργός του γραφήματος, θεωρεί αυθαίρετα ότι η θνησιμότητα αυξάνεται αναλογικά γύρω από τη μέση τιμή της κατηγορίας. Με αυτό τον τρόπο θα έπρεπε να προβληματιστείς γιατί η διαφορές 49,9-50 και 50- 50,1 έτη παρουσιάζουν ξαφνικά άλμα (διαφορετική κλίση = διαφορετικός ρυθμός αύξησης του κινδύνου). Είναι θέμα ...ζωδίου;
Η συγκεκριμένη τεθλασμένη είναι μία αυθαίρετη καμπύλη που παράγει αυθαίρετα και παράλογα τοπικά συμπεράσματα, παρότι στη γενική της εικόνα είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει ζωδιακός λόγος, από τον Αιγόκερω των 59,9 ετών να αυξάνεται απότομα και αναίτια ο κίνδυνος θνησιμότητας στον Υδροχόο των 60 ετών, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η τεθλασμένη είναι μία χονδρική μεσοσταθμική εικόνα. Η πραγματική εικόνα περιλαμβάνει εξομάλυνση των επί μέρους περιοχών, καμπυλοποίηση του ρίσκου, ώστε να μην έχουμε ζωδιακές διακυμάνσεις και ζητάμε τις εξηγήσεις αστρολόγων.
Το έπιασες;
Επειδή, λοιπόν, η αύξηση του ρίσκου ακολουθεί εκθετική πρόοδο, γνωρίζουμε ότι κάθε ηλικία έχει σημαντικά αυξημένο ρίσκο σε σχέση με την αμέσως προηγούμενή της.
Ο 70άρης κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τον 60άρη που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τον 50άρη που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τον 40άρη που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τον 30άρη κλπ, με όλες τις ενδιάμεσες τιμές να συμπεριφέρονται ανάλογα.
- EKPLIKTIKOS
Δηλαδή αν έχω σοβαρά νοσήματα δεν είναι δικαίωμα μου;hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:31
Δεν είσαι κανένα βάρος. Το σύστημα υγείας δεν έχει φτιαχτεί για να υποδέχεται 2 άτομα σε κάθε νοσοκομείο. Η μικρή πιθανότητα να καταλήξεις στο νοσοκομείο είναι «δικαίωμά σου». Αντιπροσωπεύει την υποχρέωση του συστήματος, το οποίο πληρώνεις, απέναντι στην μικρή πιθανότητα να το χρειαστείς.
Εκτός αν έχεις σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ή είσαι υπερήλικας. Όσον αφορά εμένα, δεν ισχύει τίποτα απ' τα δυο.
Δεν έχω υποκείμενα ούτε είμαι υπερήλικας. Αλλά με τον εμβολιασμό μου έχω ρίξει την πιθανότητα νοσηλείας μου από το 3% στο κάτω από 1%. Θα μπορούσα να σου εξηγήσω γιατί αυτό είναι σημαντικό στη φάση της πανδημίας αλλά φοβάμαι ότι μιλάω σε τοίχο.
Το σύστημα υγείας έχει πολύ μεγάλο φόρτο. Την προηγούμενη βδομάδα νοσηλεύτηκε ο πεθερός μου και στα επείγοντα κάθε 5 λεπτά οι σεκιουριταδες φώναζαν ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΒΙΝΤ.
τρικυμια + σταβ = τρικυδυοstavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:33
Οι εκθετικές καμπύλες δεν δείχνουν καμία "απότομη διαφορά". Ακολουθούν τη εκάστοτε συνάρτηση η οποία τις παράγει και η οποία δείχνει τη σχέση μεταβολής μεταξύ μίας τιμής και της επόμενης.
τρικυμια * σταβ = τρικυτρια
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
DebateableEKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 01:38 με τον εμβολιασμό μου έχω ρίξει την πιθανότητα νοσηλείας μου από το 3% στο κάτω από 1%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις