!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο κόσμος δεν πάει καλά...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Ο κόσμος δεν πάει καλά...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:49
Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:44 Δεν κάνεις πίσω. Κάνεις μπροστά και τον πατάς μόλις πλησιάσει. Μετά παραμένεις στο αμάξι και καλείς την αστυνομία λέγοντας τους ότι πανικοβλήθηκες.
Άλλο ένα επιτυχημένο de-escalation!
:lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:10 μπορούμε πάντως να ελπίζουμε πως κάποια στιγμή ο τύπος θα πέσει πάνω στο λάθος άτομο
Το κορυφαίο είναι οτι ο αδερφός μου (ο συγγενης αστυνομικος που λέω τόση ώρα) όποτε έρχεται να αφησει ή να του δώσω κάτι, πάντα περιμένει εκεί (τώρα που έχουμε το παιδι στο σπίτι, παρότι εμβολιασμένος προσπαθούμε να μην έρχεται συχνά σε επαφή).
έπρεπε να γινει το σκηνικό με τον αδερφό μου και να ξεμπέρδευε για λίγους μήνες η κοινωνία από το ζώον, μέχρι να γίνει το δικαστήριο κλπ.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:12
Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:09
ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:03

Κατανοητό. Αλλά εδώ μπαίνει κλέφτης με όπλο σπίτι σου, τον πυροβολείς και βρίσκεσαι μπλεγμένος και πιστεύεις ότι θα πατήσεις κάποιον ενώ εσύ είσαι μέσα σε αυτοκίνητο και αυτός κρατάει λοστό και δεν θα τρέξει κάστανο; Χώρια το ηθικό μέρος του πράγματος και τα ψυχολογικά που μπορεί να ζορίζουν κάποιον για χρόνια αν έχει φάει άνθρωπο.
πάντα τρέχει κάστανο όταν υπάρχει θάνατος. Αλλά εν προκειμένω πας στα μαλακά. Ούτε όπλο είχες, ούτε καν κατέβηκες από το αυτοκίνητο. Απλά πανικοβλήθηκες στην θεα του τρελού με το λοστό και έβαλες μπροστά να φύγεις, να σωθείς. Και δεν έφυγες από τον τόπο του περιστατικού. Αντίθετα έμεινες μέσα και κάλεσες αστυνομία και ασθενοφόρο.

Το ψυχολογικό προσωπικά δε με αφορά σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν σκότωνα κάποιον κατά λάθος ή από απροσεξία θα τρελαινόμουν από τύψεις. Αλλά κάποιον που έρχεται να μου διαλύσει το κρανίο για το τίποτα, ίσα που θα πηγαίνω να κατουράω και τον τάφο του κάθε δεύτερο Σάββατο.
Δηλαδή τα ψυχολογικά των δικών μου ανθρώπων αν με σκοτώσει ή με σακατέψει, τα σκέφτηκε αυτός;
και γιατί να μπλέξεις από το πουθενά και για ασήμαντο λόγο με δικηγόρους, δικαστήρια και τέτοιες διαδικασίες
και να ξοδέψεις και πιθανώς μέρες σε κρατητήριο
καλά έκανε, δεν αξίζει το κόπο
απλά το θέμα είναι ο τύπος να μαζευτεί γιατί είναι επικίνδυνος
Δεν είχε περιθώριο να κάνει πίσω. Άρα τον πατάς. Αν άρχισει να σε κυνηγάει και σε προλάβει, τότε το μόνο που θα συμβεί είναι να είσαι στην ίδια θεση με πριν μείον το οξυγόνο. Καληνύχτα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:12 απλά το θέμα είναι ο τύπος να μαζευτεί γιατί είναι επικίνδυνος
+1
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

3f3k έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:14
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:10 μπορούμε πάντως να ελπίζουμε πως κάποια στιγμή ο τύπος θα πέσει πάνω στο λάθος άτομο
Το κορυφαίο είναι οτι ο αδερφός μου (ο συγγενης αστυνομικος που λέω τόση ώρα) όποτε έρχεται να αφησει ή να του δώσω κάτι, πάντα περιμένει εκεί (τώρα που έχουμε το παιδι στο σπίτι, παρότι εμβολιασμένος προσπαθούμε να μην έρχεται συχνά σε επαφή).
έπρεπε να γινει το σκηνικό με τον αδερφό μου και να ξεμπέρδευε για λίγους μήνες η κοινωνία από το ζώον, μέχρι να γίνει το δικαστήριο κλπ.
Φίλε,πολύ σωστά έπραξες και μην το σκέφτεσαι καν.
Ο Όττο βέβαια καλά τα λέει,νομικά θα ήσουν καλυμμένος.
Αλλά επειδή είσαι καλό και ήσυχο παιδί,σύμφωνα με τα γραφόμενά σου,έκανες αυτό που θα έκανε ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος με μικρό παιδάκι.

Επίσης,αν ο τύπος συνεχίσει τα καραγκιοζιλίκια,νομοτελειακά θα πέσει σε αυτόν που λέει ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Φίλε έκανες καλά που δεν μπλεχτηκες να τον πατήσεις δείρεις κ τέτοια. Τώρα αν δεν υπηρξαν μάρτυρες μπορείς να πας ένα βράδυ να τελειώσεις τη δουλειά χωρίς να σε υποψιαστεί κανείς, ο τύπος σίγουρα θα έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε διάφορους. Ξέρεις που μένει. :a108:
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:19 Φίλε έκανες καλά που δεν μπλεχτηκες να τον πατήσεις δείρεις κ τέτοια. Τώρα αν δεν υπηρξαν μάρτυρες μπορείς να πας ένα βράδυ να τελειώσεις τη δουλειά χωρίς να σε υποψιαστεί κανείς, ο τύπος σίγουρα θα έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε διάφορους. Ξέρεις που μένει. :a108:
Συγγνώμη,αλλά λες χαζομάρες.Ο Cavaliere το ανέφερε πρώτος,υπάρχουν κάμερες πλέον παντού.Αν κάνει αυτό που του προτείνεις,ο μόνος που θα την πατήσει θα είναι ο φίλος μας.
3f3k

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:19 Φίλε έκανες καλά που δεν μπλεχτηκες να τον πατήσεις δείρεις κ τέτοια. Τώρα αν δεν υπηρξαν μάρτυρες μπορείς να πας ένα βράδυ να τελειώσεις τη δουλειά χωρίς να σε υποψιαστεί κανείς, ο τύπος σίγουρα θα έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε διάφορους. Ξέρεις που μένει. :a108:
Το έχω σκεφτεί φυσικά για πως θα αντιδράσω αν πετύχω το αμάξι του παρκαρισμένο, αλλά δε νομιζω να κανω κατι, αν με παρει κανενα μάτι ή αυτός, θα βρεθώ μπλεγμένος μονο και μόνο για εκδικητούς λόγους και δε ψήνομαι.
Ο κολλητός μου που είναι πιο πολύ της λογικής πάτα τον με έπρηζε να τον περιμενουμε μια μερα να βγει, κάτι που επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.
Ελπίζω ότι όταν του κάνουν έλεγχο θα έχει ακόμα τον λοστό μεσα (που προφανώς θα τον έχει) και θα βρει μια κάποιου είδους τιμωρία, γιατί δε γίνεται να περάσει απλά έτσι.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ότο, κοφ τις μαλακίες.
Καλά έκανες εσύ 3f3k που απέφυγες και ήσουν ψύχραιμος.

Και σεις οι άλλοι, μη βγάζετε ρε μαλάκες δικά σας με τη δύσκολη φάση κάποιου. Να είστε σοφοί και χρήσιμοι. να πείτε κάτι να τον γλυκάνετε, να τον ηρεμήσετε, να τον κάνετε να νιώσει ασφάλεια, να του πάρετε την απογοήτευση ή το τραύμα ενδεχομένως. όχι να τον μπλέκεται και να τον μπερδεύετε συναισθηματικά.
Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να μετανιώσει που θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

3f3k έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:23
Ελπίζω ότι όταν του κάνουν έλεγχο θα έχει ακόμα τον λοστό μεσα (που προφανώς θα τον έχει) και θα βρει μια κάποιου είδους τιμωρία, γιατί δε γίνεται να περάσει απλά έτσι.
Έτσι από περιέργεια, τι τύπου λοστος ηταν; είδες; εννοώ ήταν κάποιο εργαλείο ή χύμα λοσταρι;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μπουμερολανδη :102: :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
3f3k

Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:24 Ότο, κοφ τις μαλακίες.

Και σεις οι άλλοι, μη βγάζετε ρε μαλάκες δικά σας με τη δύσκολη φάση κάποιου. Να είστε σοφοί και χρήσιμοι. να πείτε κάτι να τον γλυκάνετε, να τον ηρεμήσετε, να τον κάνετε να νιώσει ασφάλεια, να του πάρετε την απογοήτευση ή το τραύμα ενδεχομένως. όχι να τον μπλέκεται και να τον μπερδεύετε συναισθηματικά.
Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να μετανιώσει που θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας.
Α δεν έχω ανάγκη, απλά είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου και εδώ (εκτός του αδερφού και των κολλητών μου) γιατί καλό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι συμβαίνουν τέτοια σκηνικα και να έχει μια πρώτη σκέψη για το πως θα το αντιμετωπίση.
Η αλήθεια είναι πως πραγματικα δεν αγχώθηκα καθόλου, δεν πρόλαβα να κινδυνέψω. Μετα από 1-2 ώρες πηρα τον αδερφό μου, όταν απλά συνειδητοποίησα ότι ο τύπος μπορεί να το ξανακάνει και είναι πολύ επικίνδυνος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Δινω ενα 5% να διαβαζει πχορουμ,μην αποκαλυπτεις τα σχεδια σου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

3f3k έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:29
Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:24 Ότο, κοφ τις μαλακίες.

Α δεν έχω ανάγκη, απλά είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου και εδώ (εκτός του αδερφού και των κολλητών μου) γιατί καλό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι συμβαίνουν τέτοια σκηνικα και να έχει μια πρώτη σκέψη για το πως θα το αντιμετωπίση.
Η αλήθεια είναι πως πραγματικα δεν αγχώθηκα καθόλου, δεν πρόλαβα να κινδυνέψω. Μετα από 1-2 ώρες πηρα τον αδερφό μου, όταν απλά συνειδητοποίησα ότι ο τύπος μπορεί να το ξανακάνει και είναι πολύ επικίνδυνος.
Ξέρει ο κόσμος, συμβαίνουν κάθε μέρα τέτοια.
έχω βρεθεί κι εγώ σε τέτοια κατάσταση και έπρεπε να την αντιμετωπίσω. Όχι τη δική σου, του τύπου :roll:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Lestat έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:08
3f3k έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:00 Δεν υπηρχε περίπτωση να κανω κάτι τέτοιο σε συνθήκες ηρεμίας που βρισκόμουν. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω μια τέτοια μη αναστρέψιμη κατάσταση ποτέ.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι ΣΚΑΤΑ έχει στο κεφάλι του ο άλλος, που θα ρίσκαρε να πάει φυλακή γιατί κάποιος ήταν μπροστά στην είσοδο ενός πάρκινγκ.
Η αντιδραση του τυπου δεν ειναι αντιδραση του μεσου ανθρωπου. Ποιος κυκλοφορει με λοστο ετοιμο να τον χρησιμοποιησει κιολας και μαλιστα με ασημαντη αφορμη;
Επομενως, σε αυτες τις περιπτωσεις θελει ψυχραιμια και απεμπλοκη. Και μετα καταγγελια.
Απάντηση: Ενα διόλου ευκαταφρώνητο ποσοστό ελληνων οδηγών, κυκλοφορούν με λοστό στο αμάξι. Εγώ υπήρξα κάποτε μάρτυρας στο εξής συμβάν. Ενας τζάνκι που δεν έβλεπε καν τη μύτη του, πήγε να διασχίσει τον δρόμο χωρίς να ελέγξει γιατί ήταν κλασμένος. Το αποτέλεσμα ήταν να φρεναρει απότομα ένα ταξί μπροστά του και μάλιστα τον χτύπησε λίγο, με αποτέλεσμα το τζάνκι να προσγειωθεί στο καπό και να πέσει κάτω. Αμέσως ο ταρίφας βγήκε έξω τσιρίζοντας και περιλούζοντάς τον με βρισιές, άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και έβγαλε από μέσα έναν λοστό.

Φώναξα "τι κάνεις ρε; Δεν τον πάτησες και θες να τον αποτελειώσεις με αυτό;".
Αυτός άρχισε να με πλησιάζει, όντας θολωμένος και παράφρων, κραδαίνοντάς μου τον λοστό "Θες να αποτελειώσω εσένα;", έλεγε.

Κάπου εκεί πετάχτηκε μια κυρία περαστική και είπε "Είστε με τα καλά σας, κύριε;".

Αυτός στράφηκε στον τζάνκι και του είπε "Γαμώ το σπίτι σου".

Ο Τζάνκι άρχισε να φωνάζει "μη βρίζεις σπίτι, μαλάκα"

Μπάχαλο.

Τελικά μπήκε στο ταξί, έβαλε μπροστά και ξεκουμπίστηκε ο μπάσταρδος
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”