!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα παίρνατε το χάπι;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θα παίρνατε το χάπι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:57
ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:53
Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:51

Μα δεν έχω πληροφορίες για ν' απαντήσω.
Μου λές ένα χάπι. Τί χάπι, τί κάνει, τί παρενέργειες έχει, πόσες φορές τη μέρα θα πρέπει να το παίρνω.
Αυτό μπορεί να το κρίνει ο γιατρός όπως το κρίνει για κάθε άλλο φάρμακο που σου συνταγογραφεί αν έχεις ποτέ χρειαστεί.
Ως έφηβος, μου είχαν συνταγογραφήσει κάτι χαπια για σπυράκια.
Ξεράθηκε το στόμα μου, τα χείλη μου, το δέρμα μου, και άρχισα να έχω απίστευτες αιμορραγίες απ' τη μύτη.
Μη νομίζεις οτι οι γιατροί δεν κάνουν και λάθη.
Θα σου έγραψε κάποιο ρώσικο.
Με τα κομμουνιστικά παθαίνεις αλλεργία...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:09 Πάμε πάλι.
Όχι, δεν πάμε πάλι. Τελείωσε το ζήτημα. Οι νεκροί της γρίπης είναι μισό εκατομμύριο τον χρόνο παγκοσμίως και δεν θα σε ξαναδώ να λες ψευτιές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:22
stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:09 Πάμε πάλι.
Όχι, δεν πάμε πάλι. Τελείωσε το ζήτημα.
Δυστυχώς το ζήτημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.
4,5 εκατομμύρια νεκροί από Covid σε 1,5 χρόνο και συνεχίζει να γράφει το ...κοντέρ.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Philip Mortimer έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:59

Το κράτος δεν έχει ασκήσει καμία διαφορετική πίεση λόγω ηλικίας,
:smt005: οκ, ειμαστε λοιπον αναγκασμενοι να θεωρησομε πως οι περιορισμοί των ανεμβολιαστων στα κλαμπ, στις καφετεριες, στα κεντρα αθλησης, στο σινεμα και στα εμπορικα κεντρα, θιγουν και επομενως πιεζουν ισοτιμα και τους νεους και τους γερους ... να θεωρησομε επισης οτι παιζομε και τις κουμπαρες ..

Καθε υποκρισια αργα η γρηγορα θα την τριμαρει η πραγματικοτητα και οι μεθ και το λοκνταουν ή η παυση προσβασης στο συστημα υγειας λογω καταρρευσης, που θα ακολουθησει ... :wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 06 Νοέμ 2021, 02:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

esu έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:18 To 18,000 είναι εξαιρετικά μικρό νούμερο. Κάποιο λάθος κάνεις.
Είναι τα επίσημα δεδομένα του ΠΟΥ για την πανδημία H1N1 του 2009 που συνέλεξε από 214 χώρες.

Με τη λογική "δεν καταγράφονται όλα" φαντάσου που φτάνουν οι θάνατοι από Covid, ξεκινώντας από τα καταγεγραμμένα 4,5 εκατομμύρια.
Μόνο την Κίνα να πιάσεις, την πιο μουφατζίδικη χώρα σε τέτοια θέματα, έχεις ξεπεράσει όλους τους ιούς μαζί...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Κόστος εμβολίου Pfizer = 15 ευρώ
Κόστος χαπιού Pfizer = 400 ευρώ.

Συμπέρασμα αντιεμβολιαστή
"προτιμώ το χάπι γιατί οι φαρμακευτικές εταιρίες βγάζουν εκατομμύρια από τα εμβόλια".
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:31
esu έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:18 To 18,000 είναι εξαιρετικά μικρό νούμερο. Κάποιο λάθος κάνεις.
Είναι τα επίσημα δεδομένα του ΠΟΥ για την πανδημία H1N1 του 2009 που συνέλεξε από 214 χώρες.

Με τη λογική "δεν καταγράφονται όλα" φαντάσου που φτάνουν οι θάνατοι από Covid, ξεκινώντας από τα καταγεγραμμένα 4,5 εκατομμύρια.
Μόνο την Κίνα να πιάσεις, την πιο μουφατζίδικη χώρα σε τέτοια θέματα, έχεις ξεπεράσει όλους τους ιούς μαζί...
Επίσημη είναι και η εκτίμηση, που δίνει την εικόνα της πραγματικότητας, γι' αυτό και μπαίνουν στον κόπο να την κάνουν. Αν δεν χρειαζόταν για να δώσει την πραγματική εικόνα θα έμεναν στα επιβεβαιωμένα εργαστηριακώς περιστατικά.

Η ίδια πηγή που δίνεις λέει για 290 με 650 χιλιάδες νεκρούς παγκοσμίως, ετησίως.
https://www.who.int/news-room/fact-shee ... (seasonal)
Illnesses range from mild to severe and even death. Hospitalization and death occur mainly among high risk groups. Worldwide, these annual epidemics are estimated to result in about 3 to 5 million cases of severe illness, and about 290 000 to 650 000 respiratory deaths.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Τα πίνω όλα, τα πίνω όλα. Χάπια, ουίσκια και κοκακόλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:57
taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:47
stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:34

Καθόλου.
Απλά, κάποια στιγμή θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να παραδεχτείς ότι δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα γράφεις.
Η τεχνολογία mRNA δεν διδάσκεται στο pronews.
ειμαι ειλικρινεστατος με τον εαυτό μου και λεω δεν γνωριζω το προϊον και δεν το εμπιστευομαι.
Κανένα ιατρικό προϊόν δεν γνωρίζεις. Γι' αυτό και χρειάζεσαι συνταγή ιατρού για να τα προμηθευτείς.
Άσε, λοιπόν, τα μουφατζιλίκια.
ρε στραβομανουρη.

εσυ είσαι ο μούφας που δεν απαντάς. Εσένα ο γιατρός σου που στο έγραψε να κάνεις mRNA εμβόλιο quis est;
ο μέτοχος της pfizer ;

λέω να άρχισω να εγώ να τρώω σανό άτρυγο σαν και εσένα.
δεν μπορεί, για να επιμένεις τόσο, πα να πει πως ειν νόστιμο.
εσύ που ξες την γεύση, για πε μου.
παει με σαλτσα μπαρμπεκιου ή καλύτερα να έχω μαζί μου λίγο fois gras και λίγο κρασάκι oporto για να πάει πιο εύκολα κάτω;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Philip Mortimer έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:04
taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:17

και παρτε εμβολια στο καπακι, γιατι εχομε και μετοχαι που πρεπει να ρεφαρομεν......
Πρώτον "μετοχας".
Δεύτερον, οι τερατολογίες που λες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι μετοχές προσβάσιμες σε όλους είναι, άμα θες πάρε.
πηρα για αυτο στο λεω... αλλα δεν εμβολιαστηκα... μονο μετοχες πηρα...
ευχαριστω σας...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δεν νοσείς άμα πάρεις μετοχές;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Χαοτικός έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:55 Δεν νοσείς άμα πάρεις μετοχές;
οχι... αλλα μην το πεις στους αλλους...
αστους να μπολιαζονται, αλλιως πως θα βγαλω γω κερδος;

σσσσσ. :a108:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Γιατί δεν κοιμάσαι ρε τέτοια ώρα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

esu έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:43
stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 02:31

Επίσημη είναι και η εκτίμηση, που δίνει την εικόνα της πραγματικότητας, γι' αυτό και μπαίνουν στον κόπο να την κάνουν. Αν δεν χρειαζόταν για να δώσει την πραγματική εικόνα θα έμεναν στα επιβεβαιωμένα εργαστηριακώς περιστατικά.

Η ίδια πηγή που δίνεις λέει για 290 με 650 χιλιάδες νεκρούς παγκοσμίως, ετησίως.
https://www.who.int/news-room/fact-shee ... (seasonal)
Illnesses range from mild to severe and even death. Hospitalization and death occur mainly among high risk groups. Worldwide, these annual epidemics are estimated to result in about 3 to 5 million cases of severe illness, and about 290 000 to 650 000 respiratory deaths.
Όπως έχω εξηγήσει και στον Χελετζέ παλαιότερα, στον όρο influenza περιλαμβάνονται όλα τα συμπτώματα γριπώδους συνδρομής.
Τί είναι η γριπώδης συνδρομή; Είναι συμπτώματα παρόμοια με εκείνα που προκαλεί ο ιός της γρίπης, μόνο που δεν είναι από τον ιό της γρίπης.
Κάθε φορά που πηγαίνεις στον γιατρό με γριπώδη συνδρομή, καταγράφει "γρίπη". Όχι επειδή έχεις γρίπη, αλλά επειδή καταγράφει το πιο επικίνδυνο πιθανό αίτιο των συμπτωμάτων σου. Αν έχεις ίωση και δεν σου δώσει αντιβιοτικό, κινδυνεύεις. Αν δεν έχεις ίωση, αλλά πρόκειται για κάτι άλλο (κρύωμα κλπ) απλά κουκουλώνεσαι και δεν κινδυνεύεις ιδιαίτερα.
Έτσι οι γιατροί καταγράφουν ΠΑΝΤΟΤΕ τη γριπώδη συνδρομή ως γρίπη. Πολλά από αυτά τα στοιχεία, από συμβεβλημένους γιατρούς, καταλήγουν στις υπηρεσίες παρακολούθησης της εποχικής γρίπης και καταγράφονται στο σύστημα ως "γρίπη".
Επειδή, όμως, οι ερευνητές δεν ενδιαφέρονται για ψευδείς αναφορές, αλλά για πραγματικές, κάνουν το εξής:
https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/pe ... gmata.html

Δηλαδή, ζητούν δείγματα των ασθενών που καταγράφονται ως "ασθενείς γρίπης". Δειγματοληπτικά. Και τελικά βρίσκουν ότι σε διάφορα δείγματα μόλις το 7% των καταγραφών "γρίπη" αφορούν πραγματικά τον ιό της γρίπης. Χαρακτηριστικά,
"Το διάστημα 1 έως 13 Οκτωβρίου, είχαν σταλεί για ανάλυση 42 "ύποπτα" για γρίπη κλινικά δείγματα από ασθενείς νοσοκομείων. Τα τρία βρέθηκαν θετικά στον ιό της γρίπης και ειδικότερα στο στέλεχος Α (Η3Ν2) που είχε επικρατήσει και πέρυσι."

Πρόσεξε, λοιπόν, ότι για αυτό το διάστημα οι επίσημες καταγραφές "Γρίπη" είναι 42. Οι πραγματικές ιώσεις γρίπης, με εργαστηριακό έλεγχο των 42 αναφορών, είναι 3.

Αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα; Οι οπτικές διαγνώσεις των ασθενών δίνουν περί το 7% ακρίβεια στη διάγνωση της γρίπης. Το υπόλοιπο 93% είναι λάθος διάγνωση ή για να το πούμε ευγενικότερα "αθώα υπερεκτίμηση".
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 03:05
Κάθε φορά που πηγαίνεις στον γιατρό με γριπώδη συνδρομή, καταγράφει "γρίπη". Όχι επειδή έχεις γρίπη, αλλά επειδή καταγράφει το πιο επικίνδυνο πιθανό αίτιο των συμπτωμάτων σου. Αν έχεις ίωση και δεν σου δώσει αντιβιοτικό, κινδυνεύεις. Αν δεν έχεις ίωση, αλλά πρόκειται για κάτι άλλο (κρύωμα κλπ) απλά κουκουλώνεσαι και δεν κινδυνεύεις ιδιαίτερα.
talaipwros καλυπτεται το παραπανω απο το disclaimer η θα μας κλεισουν;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”