!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα παίρνατε το χάπι;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Θα παίρνατε το χάπι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Νέο χάπι από τον Μπουρλά με υψηλά ποσοστά προστασίας από σοβαρή νόσηση όπως τουλάχιστον ανακοινώνει η Pfizer.

Ερώτηση προς τους μη εμβολιασμένους φίλους. Θα το παίρνατε αν τυχόν αρρωσταίνατε και οι γιατροί εκτιμούσαν ότι η κατάστασή σας βαίνει επιδεινούμενη;

Αρίστος, Kauldron, Kady και λοιποί φίλοι που δεν έχετε εμβολιαστεί.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Θα παίρνατε το χάπι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:41 Νέο χάπι από τον Μπουρλά με υψηλά ποσοστά προστασίας από σοβαρή νόσηση όπως τουλάχιστον ανακοινώνει η Pfizer.

Ερώτηση προς τους μη εμβολιασμένους φίλους. Θα το παίρνατε αν τυχόν αρρωσταίνατε και οι γιατροί εκτιμούσαν ότι η κατάστασή σας βαίνει επιδεινούμενη;

Αρίστος, Kauldron, Kady και λοιποί φίλοι που δεν έχετε εμβολιαστεί.
Eμένα μου σηκώνεται και έτσι, δε χρειάζεται χάπι. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:47 Eμένα μου σηκώνεται και έτσι, δε χρειάζεται χάπι. :003:
Δεν απαντάς σε αυτό που ρώτησα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Από τον τίτλο νόμιζα ότι νηματοθέτης είναι ο George_V και η ερώτηση θα ήταν κάτι του στυλ "αν πάρετε αυτό το χάπι κάθε γυναίκα θα σας βρίσκει ακαταμάχητο, αλλά θα χρειάζεστε 24 ώρες ύπνο κάθε φορά που τελειώνετε".

Όπως είναι τώρα πάντως το απαντάω κι εγώ, οι ψέκες εμπιστέυονται μόνο τα μονοκλωνικά, τα μόνα πειραματικά φάρμακα στον κόσμο που είναι μη πειραματικά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Εγω ναι με κλειστα τα ματια. Η περίπτωση του χαπιου προϋποθετει πως ήδη εχεις κολλήσει, κατι που στην περιπτωση του εμβολιου δεν ισχυει ! Το μπαλαντζαρισμα στα ρισκα γερνει αποτομα υπερ οποιουδηποτε ιατρικου σκευασματος ασυζητητι, γιατι η πιθανοτητα να κολλησεις είναι πλεον 1.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:48
τα μονοκλωνικά, τα μόνα πειραματικά φάρμακα στον κόσμο που είναι μη πειραματικά.
:smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 05 Νοέμ 2021, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Φήμες ότι έχει μέσα τσιπάκια, καρκίνο, έμβρυα σε 3...2...1...

Εννοείται ότι ο ψεκ φυσικά θα προτιμήσει το χάπι. Πρώτα θα βάλει το ΕΣΥ στη διαδικασία να τρέχει και μετά θα χρεώσει και μερικά χιλιάρικα το κράτος για χάπια για να σώσει το τομάρι του και να μπορεί να βγαίνει μετά να κράζει πως τον φιμώνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 05 Νοέμ 2021, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
ST48410

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:48 Από τον τίτλο νόμιζα ότι νηματοθέτης είναι ο George_V και η ερώτηση θα ήταν κάτι του στυλ "αν πάρετε αυτό το χάπι κάθε γυναίκα θα σας βρίσκει ακαταμάχητο, αλλά θα χρειάζεστε 24 ώρες ύπνο κάθε φορά που τελειώνετε".

Όπως είναι τώρα πάντως το απαντάω κι εγώ, οι ψέκες εμπιστέυονται μόνο τα μονοκλωνικά, τα μόνα πειραματικά φάρμακα στον κόσμο που είναι μη πειραματικά.
Δεν συμμερίζομαι το "ψέκες" για όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Υποψιάζομαι κάτι παρόμοιο κι εγώ αλλά θα ήθελα να τους ακούσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:48
Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:47 Eμένα μου σηκώνεται και έτσι, δε χρειάζεται χάπι. :003:
Μα δεν έχω πληροφορίες για ν' απαντήσω.
Μου λές ένα χάπι. Τί χάπι, τί κάνει, τί παρενέργειες έχει, πόσες φορές τη μέρα θα πρέπει να το παίρνω.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

nik_killthemall έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:49 Η περίπτωση του χαπιου προϋποθετει πως ήδη εχεις κολλήσει, κατι που στην περιπτωση του εμβολιου δεν ισχυει ! Αρα το μπαλαντζαρισμα στα ρισκα γερνει αποτομα υπερ οποιουδηποτε ιατρικου σκευασματος ασυζητητι.
Σωστά αλλά δε νομίζω ότι θα είναι ενθουσιασμένοι όλοι με την ιδέα. Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:51
Μου λές ένα χάπι. Τί χάπι, τί κάνει, τί παρενέργειες έχει, πόσες φορές τη μέρα θα πρέπει να το παίρνω.
Αυτό μπορεί να το κρίνει ο γιατρός όπως το κρίνει για κάθε άλλο φάρμακο που σου συνταγογραφεί αν έχεις ποτέ χρειαστεί.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

nik_killthemall έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:49Εγω ναι με κλειστα τα ματια. Η περίπτωση του χαπιου προϋποθετει πως ήδη εχεις κολλήσει, κατι που στην περιπτωση του εμβολιου δεν ισχυει ! Αρα το μπαλαντζαρισμα στα ρισκα γερνει αποτομα υπερ οποιουδηποτε ιατρικου σκευασματος ασυζητητι.
Θα πάρεις χάπια χωρίς να ξέρεις πόσο διαρκεί η δράση τους; :o
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Covid: Pfizer says antiviral pill 89% effective in high-risk cases
Pfizer says it stopped trials early as the initial results were so positive.
https://www.bbc.com/news/health-59178291

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Leporello έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:54
nik_killthemall έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:49Εγω ναι με κλειστα τα ματια. Η περίπτωση του χαπιου προϋποθετει πως ήδη εχεις κολλήσει, κατι που στην περιπτωση του εμβολιου δεν ισχυει ! Αρα το μπαλαντζαρισμα στα ρισκα γερνει αποτομα υπερ οποιουδηποτε ιατρικου σκευασματος ασυζητητι.
Θα πάρεις χάπια χωρίς να ξέρεις πόσο διαρκεί η δράση τους; :o
τι εννοεις ? Θα μου την υποδειξει ο θεραπων γιατρος τη διαρκεια της δράσης τους.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:48 Από τον τίτλο νόμιζα ότι νηματοθέτης είναι ο George_V και η ερώτηση θα ήταν κάτι του στυλ "αν πάρετε αυτό το χάπι κάθε γυναίκα θα σας βρίσκει ακαταμάχητο, αλλά θα χρειάζεστε 24 ώρες ύπνο κάθε φορά που τελειώνετε".

Χαίρομαι που ο σιγανοποταμίσιος μισογυνισμός του Γεωργίου έχει γίνει ευρύτερα αντιληπτός.
Z
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:53
Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:51

Αυτό μπορεί να το κρίνει ο γιατρός όπως το κρίνει για κάθε άλλο φάρμακο που σου συνταγογραφεί αν έχεις ποτέ χρειαστεί.
Ως έφηβος, μου είχαν συνταγογραφήσει κάτι χαπια για σπυράκια.
Ξεράθηκε το στόμα μου, τα χείλη μου, το δέρμα μου, και άρχισα να έχω απίστευτες αιμορραγίες απ' τη μύτη.
Μη νομίζεις οτι οι γιατροί δεν κάνουν και λάθη.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”