Τ.Σ.Α η συνεχεια που δεν γραφεται. Τρωτε Σανο Ατρυγοstavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:21Π.Ο.Υ. λέγεται. Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:18Πραγματικά, στα τεράστια παπάρια μου τι γράφει το in.gr και κάθε καρνάβαλος που παραθέτεις.
https://www.who.int/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίρνατε το χάπι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- taxalata xalasa
Re: Θα παίρνατε το χάπι;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ο ΠΟΥ άντλησε δεδομένα από 214 χώρες που συμμετείχαν στο οργανωμένο πρόγραμμα επιτήρησης της νόσου.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28 Ο ΠΟΥ δεν εκτιμά θνησιμότητα της γρίπης, δεν έχει μοντέλα γι' αυτό το πράγμα και δεν είναι αυτό η δουλειά του.
Σε αυτές τις 214 χώρες και στο οργανωμένο δίκτυο καταγραφής που έστησαν, καθώς κατάλαβαν νωρίς ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση πανδημίας, κατέγραψαν 18.500 επιβεβαιωμένους θανάτους από H1N1.
Σήμερα, έχουμε επιβεβαιωμένους θανάτους από Covid περί τα 4,5 εκατομμύρια. Αν θεωρήσουμε ότι δεν καλύπτονται αντίστοιχα όλες οι χώρες επαρκώς από δεδομένα που συλλέγει ο ΠΟΥ, και δη οι πιο πολυπληθείς του πλανήτη, μπορούμε να ...εκτιμήσουμε πολλά πράγματα.
Προς το παρόν μιλάμε με δεδομένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 06 Νοέμ 2021, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φίλε μου να πάρω apple μετοχές, τι λες; σε είδα να ξέρεις γι αυτο ρωταωtaxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:34 δηλαδη, εσεις οι πονηροι, πηρατε μετοχες στις μπολιοεταιρειες και ζμπρωχνετε το προιον σας με το ζορι σε ολους μας και το πληρωνουμε απο τους φορους με το ζορι για να ειστε εσεις οι μετοχοι του κτηνιατρου στο 206,88% απόδοση στο 6μηνο...
και λετε τους αλλους ψεκες...
κοινωνικοψυχολογικη χειραγωγηση προς ιδιον οφελος...
βλεπεις το ψεκαστηρ το εχω στο αβαταρ ετοιμο να σε ψεκασει, προσεχε τι θα πεις...
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
εχω παρει
το κοκκινο
το κοκκινο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- taxalata xalasa
pronews; τιν τουτο;stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:34Καθόλου.taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28στον καθρεφτη μιλας?stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:18
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις ιδέα για τα εμβόλια που έχεις κάνει στα παιδιά. Απλά τα έκανες.
Ούτε και γνώριζες ότι τους έκανες το 6δύναμο, δηλαδή 6 δόσεις διαφορετικών φαρμάκων ταυτόχρονα.
Ξαφνικά έγινες γνώστης του mRNA...
Απλά, κάποια στιγμή θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να παραδεχτείς ότι δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα γράφεις.
Η τεχνολογία mRNA δεν διδάσκεται στο pronews.
εδω καμμορε που βρεθηκες θα χεις προβλημα.
εγω "δεν υπαρχω".
ειμαι ειλικρινεστατος με τον εαυτό μου και λεω δεν γνωριζω το προϊον και δεν το εμπιστευομαι.
θα αναμενω, 1,2,3,5,8,13,21,34,55,...χρονια και θα δω πως θα ειστε εσεις.
αν μου δωσει ζωη το Θ βεβαια.
πρωτα το Θ, οτι πει το Θ.
εσυ που το γνωριζεις καλα το mRNA για πε μας και μας στους θεατες των πειραματων.
τι τιτλο φερεις; για ξηγα, μη μ αφηεις στο σκοτος...
- taxalata xalasa
προμηθεια 5%. σε ΠΜ.esu έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:41φίλε μου να πάρω apple μετοχές, τι λες; σε είδα να ξέρεις γι αυτο ρωταωtaxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:34 δηλαδη, εσεις οι πονηροι, πηρατε μετοχες στις μπολιοεταιρειες και ζμπρωχνετε το προιον σας με το ζορι σε ολους μας και το πληρωνουμε απο τους φορους με το ζορι για να ειστε εσεις οι μετοχοι του κτηνιατρου στο 206,88% απόδοση στο 6μηνο...
βλεπεις το ψεκαστηρ το εχω στο αβαταρ ετοιμο να σε ψεκασει, προσεχε τι θα πεις...
- hellegennes
Για τελευταία φορά. Αυτοί οι θάνατοι από γρίπη είναι -και το τονίζουν όλοι οι οργανισμοί υγείας- η κορυφή του παγόβουνου, γιατί για να καταγραφεί κάποιος ως νεκρός μιας ασθένειας χρειάζεται θετικό τεστ και ΔΕΝ είναι κοινή πρακτική να κάνουμε τεστ για την γρίπη. Γίνονται πολύ λίγα τεστ, λιγότερα σε έναν χρόνο από ό,τι κάνουμε σήμερα για τον κορωνοϊό σε μερικά λεπτά.stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:39Ο ΠΟΥ άντλησε δεδομένα από 214 χώρες που συμμετείχαν στο οργανωμένο πρόγραμμα επιτήρησης της νόσου.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28 Ο ΠΟΥ δεν εκτιμά θνησιμότητα της γρίπης, δεν έχει μοντέλα γι' αυτό το πράγμα και δεν είναι αυτό η δουλειά του.
Σε αυτές τις 214 χώρες και στο οργανωμένο δίκτυο καταγραφής που έστησαν, καθώς κατάλαβαν νωρίς ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση πανδημίας, κατέγραψαν 18.500 επιβεβαιωμένους θανάτους από H1N1.
Σήμερα, έχουμε επιβεβαιωμένους θανάτους από Covid περί τα 4,5 εκατομμύρια. Αν θεωρήσουμε ότι δεν καλύπτονται αντίστοιχα όλες οι χώρες επαρκώς από δεδομένα που συλλέγει ο ΠΟΥ, και δη οι πιο πολυπληθείς του πλανήτη, μπορούμε να ...εκτιμήσουμε πολλά πράγματα.
Πέρυσι, στο σύνολο της χρονιάς, το συνεργαζόμενο δίκτυο του ΕΟΔΥ έκανε 442 τεστ για την γρίπη. Χθες έκανε 260.000 τεστ για τον κορωνοϊό.
Ο CDC και όλες οι μελέτες λένε ότι οι θάνατοι από γρίπη είναι γύρω στις 500-600 χιλιάδες τον χρόνο και συγκεκριμένα του H1N1 το 2009 ήταν 150-570 χιλιάδες. Οπότε αποδέξου το και σκάσε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κανένα ιατρικό προϊόν δεν γνωρίζεις. Γι' αυτό και χρειάζεσαι συνταγή ιατρού για να τα προμηθευτείς.taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:47ειμαι ειλικρινεστατος με τον εαυτό μου και λεω δεν γνωριζω το προϊον και δεν το εμπιστευομαι.stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:34Καθόλου.
Απλά, κάποια στιγμή θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να παραδεχτείς ότι δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα γράφεις.
Η τεχνολογία mRNA δεν διδάσκεται στο pronews.
Άσε, λοιπόν, τα μουφατζιλίκια.
Στις αντενδείξεις δε θυμάμαι να έλεγε κάτι, πάντως η γιατρός δεν είχε πεί τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 23:23Υπήρχε αναφορά σ ´αυτές τις παρενέργειες στις ενδείξεις των χαπιών;Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:57Ως έφηβος, μου είχαν συνταγογραφήσει κάτι χαπια για σπυράκια.ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:53
Αυτό μπορεί να το κρίνει ο γιατρός όπως το κρίνει για κάθε άλλο φάρμακο που σου συνταγογραφεί αν έχεις ποτέ χρειαστεί.
Ξεράθηκε το στόμα μου, τα χείλη μου, το δέρμα μου, και άρχισα να έχω απίστευτες αιμορραγίες απ' τη μύτη.
Μη νομίζεις οτι οι γιατροί δεν κάνουν και λάθη.
Όταν άρχισαν, και ήταν έντονες, είπε οκ, σταματάμε.
Ευτυχώς μάλλον εκεί έμεινε, γιατί τόσα χρόνια μετά (σχεδόν 30) θα το είχα νιώσει, φαντάζομαι, αν είχε πιάσει και ήπαρ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Philip Mortimer
Το κράτος δεν έχει ασκήσει καμία διαφορετική πίεση λόγω ηλικίας, εφόσον μιλάμε για ενηλίκους και οσα έχει κάνει είναι μέσα στα πλαίσια της δικαιοδοσίας τού. Έχει θέσει κοινούς περιορισμούς στην είσοδο σε κλειστούς χώρους πχ καταστήματα ή εστιατόρια όπου μπορεί να υπάρξει μεταδοση ανεξαρτήτως ηλικίας, εφόσον είσαι ενηλικος.nik_killthemall έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:14Μην ασχετολογουμε, κανεις δεν ειπε πως ειναι εκτος κρατικης δικαιοδοσιας ! Ολοι μας εδω γνωριζουμε πως το κρατος ασκησε και ασκει πολυ μεγαλυτερη πιεση στους νεους αποτι στους γερους !Philip Mortimer έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:05
Η πίεση που έχει ασκήσει το κράτος είναι μέσα στα πλαίσια της δικαιοδοσίας του και δεν έχει ηλικιακό πρόσημο. Από εκεί και πέρα το ζήτημα είναι νοοτροπίας.
Γι αυτό και σε χώρες όπως η Πορτογαλία, οι σκανδιναβικές κλπ βλέπουμε σχεδόν απόλυτο εμβολιασμό στις μεγάλες ηλικίες και υψηλότατο στις νεαρές.
Αυτο που λες περι νοοτροπιας με την Πορτογαλια ισχυει, με την Σουηδια ομως οχι δεν ισχυει, με την Σουηδια η διαφορα που εχουμε είναι οι εμβολιασμοι στους ανω των 50 ετων (στη Σουηδια ειναι >92%), στους κατω των 50 ετων μεχρι προ μηνος εμεις ειμασταν ψηλοτερα απο τη Σουηδια ! Και ?
Μαν δεν χρειαζεται να βγαλεις γενικο κανονα για να περιγραψεις τον κοσμο και το συμπαν, χρειαζοσουν κατι συγκεκριμενο απλα για να εχεις πετυχει εδω ειδικα στην Ελλαδα οπωσδηποτε εμβολιασμο 95% στους ανω των 50 ετων, και απλα οτι καλυτερο στους κατω των 50 ετων, το πρωτο (και οχι το δευτερο) θα εσωζε το συστημα υγειας !
Δεν το πετυχες ! Η τακτικη που ακολουθειται εδω και 10 μηνες δεν αποδιδει, αντι για 95% εχεις βια 76-77%. Θες να εξακολουθησεις στην ιδια τακτικη πιεσης πρωτιστως στους νεους (εκτος κι αν πιστευεις πως τα μετρα στις καφετεριες, στα σινεμα, στα εμπορικα κεντρα, στα κεντρα αθλησης αφορουν τους ηλικιωμενους) ? Οκ νο προμπ δεν θα αλλαξει κατι, τα νοσοκομεια θα συνεχισουν να ξεχειλιζουν, και όχι επειδη ο 30αρης που δεν μπορει να παει πλεον για καφε δεν εμβολιαστηκε !
Τώρα το ερώτημα που σου θέτω εγώ είναι τι άλλο έχουν κάνει οι κυβερνήσεις των χωρών που έχουν σχεδόν απόλυτο εμβολιασμό στους ηλικιωμένους και υψηλότατο στους νεαρούς. Δεν έχουν κάνει κάτι διαφορετικό. Απλά διαφέρει η νοοτροπία των πολιτών και το ποσοστό ψεκασμενων... Όπως πχ στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία υπάρχουν ακόμη περισσότεροι ψεκασμενοι και γι αυτό το ποσοστό των εμβολιασμενων ακόμη μικρότερο..
Επαναλαμβάνω...ότι ζήτημα αριθμού.εμβολιων και προτεραιοποιησης δεν υπάρχει
..ζήτημα του να πάει ο άλλος...υπάρχει!
- Philip Mortimer
Πρώτον "μετοχας".taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:17
και παρτε εμβολια στο καπακι, γιατι εχομε και μετοχαι που πρεπει να ρεφαρομεν......
Δεύτερον, οι τερατολογίες που λες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι μετοχές προσβάσιμες σε όλους είναι, άμα θες πάρε.
- Philip Mortimer
Φίλε είσαι διάνοια στα οικονομικά..taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:34 δηλαδη, εσεις οι πονηροι, πηρατε μετοχες στις μπολιοεταιρειες και ζμπρωχνετε το προιον σας με το ζορι σε ολους μας και το πληρωνουμε απο τους φορους με το ζορι για να ειστε εσεις οι μετοχοι του κτηνιατρου στο 206,88% απόδοση στο 6μηνο...
- Philip Mortimer
Βασικά δεν είσαι γνώστης ούτε των mRNA ούτε των "παραδοσιακών". Γι αυτό πρέπει να ακούς τους ειδικούς, δηλαδή τους γνώστες.taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28 οχι βεβαια δεν εγινα Ξαφνικά γνώστης του mRNA... και γι' αυτο δεν το εμπιστεύομαι όπως τα παραδοσιακά εμβόλια.
Πάμε πάλι.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:56Για τελευταία φορά. Αυτοί οι θάνατοι από γρίπη είναι -και το τονίζουν όλοι οι οργανισμοί υγείας- η κορυφή του παγόβουνου, γιατί για να καταγραφεί κάποιος ως νεκρός μιας ασθένειας χρειάζεται θετικό τεστ και ΔΕΝ είναι κοινή πρακτική να κάνουμε τεστ για την γρίπη. Γίνονται πολύ λίγα τεστ, λιγότερα σε έναν χρόνο από ό,τι κάνουμε σήμερα για τον κορωνοϊό σε μερικά λεπτά.stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:39Ο ΠΟΥ άντλησε δεδομένα από 214 χώρες που συμμετείχαν στο οργανωμένο πρόγραμμα επιτήρησης της νόσου.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28 Ο ΠΟΥ δεν εκτιμά θνησιμότητα της γρίπης, δεν έχει μοντέλα γι' αυτό το πράγμα και δεν είναι αυτό η δουλειά του.
Το 2009 ο ΠΟΥ αντιλήφθηκε ότι ξεσπά πανδημία. Έφτιαξαν στα γρήγορα κέντρα παρακολούθησης της πανδημίας σε 214 χώρες.
Αυτό σημαίνει ότι όποιος πέθαινε με συμπτώματα γρίπης, εξετάζονταν για H1N1, δεδομένου ότι είχε σημάνει παγκόσμιος συναγερμός.
Δεν μιλάμε για κρούσματα. Μιλάμε για νεκρούς.Πέρυσι, στο σύνολο της χρονιάς, το συνεργαζόμενο δίκτυο του ΕΟΔΥ έκανε 442 τεστ για την γρίπη. Χθες έκανε 260.000 τεστ για τον κορωνοϊό.
Εργαστηριακά επιβεβαιωμένους.
To 18,000 είναι εξαιρετικά μικρό νούμερο. Κάποιο λάθος κάνεις.
Αλλά αφού ξεκίνησε πάλι η σύγκριση, η χειρότερη χρονιά γρίπης στις ΗΠΑ ήταν το 2017-18 με εκτιμώμενους θανάτους 60,000.
H covid συγκρητικά είχε μισό εκατομμύριο.
Αλλά αφού ξεκίνησε πάλι η σύγκριση, η χειρότερη χρονιά γρίπης στις ΗΠΑ ήταν το 2017-18 με εκτιμώμενους θανάτους 60,000.
H covid συγκρητικά είχε μισό εκατομμύριο.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-