!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Γαλή: δεν χειροκροτώ την αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κατσιφα.
Επίσης Γαλή: χειροκροτώ την ελληνική αστυνομία που σκότωσε τον γύφτο.
Επίσης Γαλή: η αντιμετώπιση των παραβατικών γενικώς πρέπει να είναι η ΙΔΙΑ.
Επίσης Γαλή: οι ελιγμοί σας πάντως είναι κάτι το εκπληκτικό, ούτε πρόγραμμα παράστασης νηπιαγωγείου.
αστείο..
Επίσης Γαλή: οι ελιγμοί σας πάντως είναι κάτι το εκπληκτικό, ούτε πρόγραμμα παράστασης νηπιαγωγείου.
αστείο..
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Αυτό ισχύει μόνον για το κράτος ρε παιδιά. Αν τραυματίσεις κάποιον για να τον κλέψεις, τη βγάζεις αβαβά με αναστολή. Αν χρωστάς στο κράτος γιατί έτσι, δεν ξεμπερδεύεις ποτέ. Ακόμη και κλήση να μην έχεις πληρώσει, μετά από χρόνια θα σου έρθει πακέτο κλοπής νταλίκας.talaipwros έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:50nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:44
Κανονικά ο νόμος θα έπρεπε να λέει, ότι έκλεψες ; Οκ, αν δεν έχεις να ξεπληρώσεις το θύμα στα τουλάχιστον 2+ φορές την αντικειμενική αξία των κλοπιμαίων θα δουλέυεις κάτεργο μέχρι να ξεπληρώσεις. Ούτε μπιστολιές ούτε εκτελέσεις, τίποτα. Αλλά φυσικά που αυτό...![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα λειτουργήσει υπερ όλων. Ούτε αυτοδικίες που θα έβρισκες τον μπελά σου ούτε πολλαπλασιασμός της εγκληματικότητας γιατί στην ουσία για πλημμέλημα δεν τιμωρείται κανείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:50Σαφώς και είναι.
Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ των αυτοδικούντων, αν το δουλέψουν σωστά.
Ούτε την ίδια αίσθηση χιούμορ έχουμε καλό μου.esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:53 Γαλή: δεν χειροκροτώ την αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κατσιφα.
αστείο..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λέμε τι θα έπρεπε να γίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:55Αυτό ισχύει μόνον για το κράτος ρε παιδιά. Αν τραυματίσεις κάποιον για να τον κλέψεις, τη βγάζεις αβαβά με αναστολή. Αν χρωστάς στο κράτος γιατί έτσι, δεν ξεμπερδεύεις ποτέ. Ακόμη και κλήση να μην έχεις πληρώσει, μετά από χρόνια θα σου έρθει πακέτο κλοπής νταλίκας.talaipwros έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:50nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:44
Κανονικά ο νόμος θα έπρεπε να λέει, ότι έκλεψες ; Οκ, αν δεν έχεις να ξεπληρώσεις το θύμα στα τουλάχιστον 2+ φορές την αντικειμενική αξία των κλοπιμαίων θα δουλέυεις κάτεργο μέχρι να ξεπληρώσεις. Ούτε μπιστολιές ούτε εκτελέσεις, τίποτα. Αλλά φυσικά που αυτό...![]()
![]()
Σε ευχαριστούνε όλοι οι καθηγητές ποινικού δικαίου, τα συστήματα απονομής δικαιοσύνης όλης της οικουμένης, ανώτατοι δικαστικοί, όλοι οι κλασικοί και μεταγενέστεροι φιλόσοφοι της ιστορίας, άπαντες, άπαντες κλαίνε γοερά μπροστά στα γραφόμενά σου. Είχες την απάντηση τόσο καιρό ρε μπαγάσα, αχ.Lord Brum έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:17ακριβώς, καμία αξία δεν είχε η ζωή κανενός από τους 3 και καμία αξία δεν έχει η ζωή του μαλακά του πατέρα του σκοτωμένου που έμαθε στα παιδιά του ότι το να κλέβεις αυτοκινητάκια είναι φυσιολογικόesu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:14Είναι παράπλευρη απώλεια. Δεν ασχολούνται.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:46
Ο νεκρός δεν εμβόλισε καμία μηχανή. Ήταν καθήμενος στην πίσω θέση.
Δεν χειρίζονταν το αυτοκίνητο.
Κάποιος πρέπει να σου πει, και στους αστυνομικούς επίσης, ότι ο χειρισμός του αυτοκινήτου γίνεται από τον οδηγό.
Είναι σημαντική πληροφορία που ίσως αγνοείτε. Το λέω γιατί μπορεί οι ίδιοι να σταματούν οχήματα στο δρόμο για οδηγικές παραβάσεις και να κόβουν κλήσεις στον συνοδηγό, τη γιαγιά που κάθεται πίσω, ή το λάστιχο της ρεζέρβας στο πορτ μπαγκάζ.
Είναι λάθος.
Ρε φίλε κάνεις λες και είχε αξία η ζωή του...
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
ρεζιλι..ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:56Ούτε την ίδια αίσθηση χιούμορ έχουμε καλό μου.esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:53 Γαλή: δεν χειροκροτώ την αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κατσιφα.
αστείο..
.
Προσωπικώς πάντως, προτιμώ να βρω το μπελά μου από δική μου επιλογή, παρά από τα παπαρόμετρα του κάθε μαλάκα κουφοντινάκια. Βασικό.nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:56Θα λειτουργήσει υπερ όλων. Ούτε αυτοδικίες που θα έβρισκες τον μπελά σου ούτε πολλαπλασιασμός της εγκληματικότητας γιατί στην ουσία για πλημμέλημα δεν τιμωρείται κανείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ απλά έγραψα ποιά είναι η λύση για να προστατεύεται το θύμα και η ζωή του θύτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:59Προσωπικώς πάντως, προτιμώ να βρω το μπελά μου από δική μου επιλογή, παρά από τα παπαρόμετρα του κάθε μαλάκα κουφοντινάκια. Βασικό.nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:56Θα λειτουργήσει υπερ όλων. Ούτε αυτοδικίες που θα έβρισκες τον μπελά σου ούτε πολλαπλασιασμός της εγκληματικότητας γιατί στην ουσία για πλημμέλημα δεν τιμωρείται κανείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:50
Σαφώς και είναι.
Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ των αυτοδικούντων, αν το δουλέψουν σωστά.
Τώρα φυσικά να αλλάξει κάτι νομικώς είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το Ελληνικό κράτος.
π.χ. να ακουστεί η λέξη κάτεργο, καταναγκαστική εργασία ;; φτου φτου μακριά από εδώ. Εντωμεταξύ το Ελληνικό κράτος έχαι ήδη ένα κάτεργο όπου οι περισσότεροι έχουμε πάει.
Ακριβώς.nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:00Εγώ απλά έγραψα ποιά είναι η λύση για να προστατεύεται το θύμα και η ζωή του θύτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:59Προσωπικώς πάντως, προτιμώ να βρω το μπελά μου από δική μου επιλογή, παρά από τα παπαρόμετρα του κάθε μαλάκα κουφοντινάκια. Βασικό.nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:56
Θα λειτουργήσει υπερ όλων. Ούτε αυτοδικίες που θα έβρισκες τον μπελά σου ούτε πολλαπλασιασμός της εγκληματικότητας γιατί στην ουσία για πλημμέλημα δεν τιμωρείται κανείς.
Τώρα φυσικά να αλλάξει κάτι νομικώς είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το Ελληνικό κράτος.
Και ακριβώς γι' αυτό θα επαναλάβω ακόμη μία φορά, ότι αντιμετωπίζω τη νομοθετική και δικαστική εξουσία ως λογιστικό πρόγραμμα και όχι ως ηθική επιταγή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα... Μούφες.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:06Ακριβώς.nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:00Εγώ απλά έγραψα ποιά είναι η λύση για να προστατεύεται το θύμα και η ζωή του θύτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:59
Προσωπικώς πάντως, προτιμώ να βρω το μπελά μου από δική μου επιλογή, παρά από τα παπαρόμετρα του κάθε μαλάκα κουφοντινάκια. Βασικό.
Και ακριβώς γι' αυτό θα επαναλάβω ακόμη μία φορά, ότι αντιμετωπίζω τη νομοθετική και δικαστική εξουσία ως λογιστικό πρόγραμμα και όχι ως ηθική επιταγή.
Όπου βολεύει την ιδεοληψία σου αναφέρεσαι σε νόμιμα, κι όπου όχι σε "ηθικά εκτός του νόμου".
Είναι η γνωστή χαμαιλεόντεια τακτική των ανθρώπων που θέλουν τα δικά τους δικά τους, και τα των άλλων πάλι δικά τους.
Ακριβώς.esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:58
Γαλή: δεν χειροκροτώ την αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κατσιφα.
αστείο..
Ο ορισμός του παραλογισμού.
Ανάλογα με το αν βολεύει την ιδεοληψία, αυτός που ανοίγει πυρ εναντίον των αστυνομικών με στρατιωτικό όπλο είναι λιγότερο επικίνδυνος από εκείνον που κάθεται άοπλος και άπραγος στην πίσω θέση κλεμμένου οχήματος και δέχεται πυροβολισμούς.
Ο Γάτος είναι μία κλασική περίπτωση αντιφατικής επιχειρηματολογίας.
Πρώτα απ'όλα μην παριστάνεις τον δικηγόρο που δεν είσαιstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:11Έλα... Μούφες.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:06Ακριβώς.nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:00
Εγώ απλά έγραψα ποιά είναι η λύση για να προστατεύεται το θύμα και η ζωή του θύτη.
Όπου βολεύει την ιδεοληψία σου αναφέρεσαι σε νόμιμα, κι όπου όχι σε "ηθικά εκτός του νόμου".
Είναι η γνωστή χαμαιλεόντεια τακτική των ανθρώπων που θέλουν τα δικά τους δικά τους, και τα των άλλων πάλι δικά τους.
Δεύτερον, ακόμα και να ήσουν σιγά τη βαριά επιστήμη που δεν μπορούμε να αμφισβητούμε
Δεν παριστάνω κανέναν δικηγόρο. Οι δύο πλευρές έχουν τους δικηγόρους τους.nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:20Πρώτα απ'όλα μην παριστάνεις τον δικηγόρο που δεν είσαιstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:11Έλα... Μούφες.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:06
Ακριβώς.
Είναι η γνωστή χαμαιλεόντεια τακτική των ανθρώπων που θέλουν τα δικά τους δικά τους, και τα των άλλων πάλι δικά τους.![]()
Κανένα πρόβλημα. Μόνο μην παριστάνετε ότι την υπερασπίζεστε στην εφαρμογή της (αστυνομία).Δεύτερον, ακόμα και να ήσουν σιγά τη βαριά επιστήμη που δεν μπορούμε να αμφισβητούμε![]()
Δεν υπερασπίζεστε τη νομιμότητα, αλλά την συγκεκριμένη ιδεοληψία των διακρίσεων.
-
Γιάννης
Καλά, κάνε όνειρα θεία.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:46Να μην ασχολούμαι σοβαρά με παπάρες, που κάνουν αφαιρετικές παραθέσεις -γενικώς και ειδικώς- και να τους αντιμετωπίζω ως αυτό που είναι. Κουρντιστά πετ, που θα τα βάζω μπρος όταν θέλω εγώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 31 Απαντήσεις