!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
esu

Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Γαλή: δεν χειροκροτώ την αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κατσιφα.
Επίσης Γαλή: χειροκροτώ την ελληνική αστυνομία που σκότωσε τον γύφτο.
Επίσης Γαλή: η αντιμετώπιση των παραβατικών γενικώς πρέπει να είναι η ΙΔΙΑ.
Επίσης Γαλή: οι ελιγμοί σας πάντως είναι κάτι το εκπληκτικό, ούτε πρόγραμμα παράστασης νηπιαγωγείου.

αστείο..
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

talaipwros έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:50
nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:44
Κανονικά ο νόμος θα έπρεπε να λέει, ότι έκλεψες ; Οκ, αν δεν έχεις να ξεπληρώσεις το θύμα στα τουλάχιστον 2+ φορές την αντικειμενική αξία των κλοπιμαίων θα δουλέυεις κάτεργο μέχρι να ξεπληρώσεις. Ούτε μπιστολιές ούτε εκτελέσεις, τίποτα. Αλλά φυσικά που αυτό...
:+1:
Αυτό ισχύει μόνον για το κράτος ρε παιδιά. Αν τραυματίσεις κάποιον για να τον κλέψεις, τη βγάζεις αβαβά με αναστολή. Αν χρωστάς στο κράτος γιατί έτσι, δεν ξεμπερδεύεις ποτέ. Ακόμη και κλήση να μην έχεις πληρώσει, μετά από χρόνια θα σου έρθει πακέτο κλοπής νταλίκας. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:50
nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:46

Σ' αυτές τις ερωτήσεις το ρίχνουν στις κλοπές από το κεφάλαιο. :)
Δε φταίνει οι καραγκιόζηδες δικαιωματιστές σε αυτό. Θεσμικό είναι το θέμα.
Σαφώς και είναι.

Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ των αυτοδικούντων, αν το δουλέψουν σωστά.
Θα λειτουργήσει υπερ όλων. Ούτε αυτοδικίες που θα έβρισκες τον μπελά σου ούτε πολλαπλασιασμός της εγκληματικότητας γιατί στην ουσία για πλημμέλημα δεν τιμωρείται κανείς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:53 Γαλή: δεν χειροκροτώ την αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κατσιφα.
Επίσης Γαλή: οι ελιγμοί σας πάντως είναι κάτι το εκπληκτικό, ούτε πρόγραμμα παράστασης νηπιαγωγείου.

αστείο..
Ούτε την ίδια αίσθηση χιούμορ έχουμε καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:55
talaipwros έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:50
nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:44
Κανονικά ο νόμος θα έπρεπε να λέει, ότι έκλεψες ; Οκ, αν δεν έχεις να ξεπληρώσεις το θύμα στα τουλάχιστον 2+ φορές την αντικειμενική αξία των κλοπιμαίων θα δουλέυεις κάτεργο μέχρι να ξεπληρώσεις. Ούτε μπιστολιές ούτε εκτελέσεις, τίποτα. Αλλά φυσικά που αυτό...
:+1:
Αυτό ισχύει μόνον για το κράτος ρε παιδιά. Αν τραυματίσεις κάποιον για να τον κλέψεις, τη βγάζεις αβαβά με αναστολή. Αν χρωστάς στο κράτος γιατί έτσι, δεν ξεμπερδεύεις ποτέ. Ακόμη και κλήση να μην έχεις πληρώσει, μετά από χρόνια θα σου έρθει πακέτο κλοπής νταλίκας. :lol:
Λέμε τι θα έπρεπε να γίνει.
Άβαταρ μέλους
esu

Lord Brum έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:17
esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:14
stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:46

Ο νεκρός δεν εμβόλισε καμία μηχανή. Ήταν καθήμενος στην πίσω θέση.
Δεν χειρίζονταν το αυτοκίνητο.

Κάποιος πρέπει να σου πει, και στους αστυνομικούς επίσης, ότι ο χειρισμός του αυτοκινήτου γίνεται από τον οδηγό.
Είναι σημαντική πληροφορία που ίσως αγνοείτε. Το λέω γιατί μπορεί οι ίδιοι να σταματούν οχήματα στο δρόμο για οδηγικές παραβάσεις και να κόβουν κλήσεις στον συνοδηγό, τη γιαγιά που κάθεται πίσω, ή το λάστιχο της ρεζέρβας στο πορτ μπαγκάζ.
Είναι λάθος.
Είναι παράπλευρη απώλεια. Δεν ασχολούνται.

Ρε φίλε κάνεις λες και είχε αξία η ζωή του...
ακριβώς, καμία αξία δεν είχε η ζωή κανενός από τους 3 και καμία αξία δεν έχει η ζωή του μαλακά του πατέρα του σκοτωμένου που έμαθε στα παιδιά του ότι το να κλέβεις αυτοκινητάκια είναι φυσιολογικό
Σε ευχαριστούνε όλοι οι καθηγητές ποινικού δικαίου, τα συστήματα απονομής δικαιοσύνης όλης της οικουμένης, ανώτατοι δικαστικοί, όλοι οι κλασικοί και μεταγενέστεροι φιλόσοφοι της ιστορίας, άπαντες, άπαντες κλαίνε γοερά μπροστά στα γραφόμενά σου. Είχες την απάντηση τόσο καιρό ρε μπαγάσα, αχ.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
esu

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:56
esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:53 Γαλή: δεν χειροκροτώ την αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κατσιφα.

αστείο..
Ούτε την ίδια αίσθηση χιούμορ έχουμε καλό μου.
ρεζιλι..
.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:56
nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:47

Δε φταίνει οι καραγκιόζηδες δικαιωματιστές σε αυτό. Θεσμικό είναι το θέμα.
Σαφώς και είναι.

Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ των αυτοδικούντων, αν το δουλέψουν σωστά.
Θα λειτουργήσει υπερ όλων. Ούτε αυτοδικίες που θα έβρισκες τον μπελά σου ούτε πολλαπλασιασμός της εγκληματικότητας γιατί στην ουσία για πλημμέλημα δεν τιμωρείται κανείς.
Προσωπικώς πάντως, προτιμώ να βρω το μπελά μου από δική μου επιλογή, παρά από τα παπαρόμετρα του κάθε μαλάκα κουφοντινάκια. Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:59

Σαφώς και είναι.

Προσωπικώς πάντως, προτιμώ να βρω το μπελά μου από δική μου επιλογή, παρά από τα παπαρόμετρα του κάθε μαλάκα κουφοντινάκια. Βασικό.
Εγώ απλά έγραψα ποιά είναι η λύση για να προστατεύεται το θύμα και η ζωή του θύτη.
Τώρα φυσικά να αλλάξει κάτι νομικώς είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το Ελληνικό κράτος.
π.χ. να ακουστεί η λέξη κάτεργο, καταναγκαστική εργασία ;; φτου φτου μακριά από εδώ. Εντωμεταξύ το Ελληνικό κράτος έχαι ήδη ένα κάτεργο όπου οι περισσότεροι έχουμε πάει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:00

Εγώ απλά έγραψα ποιά είναι η λύση για να προστατεύεται το θύμα και η ζωή του θύτη.
Τώρα φυσικά να αλλάξει κάτι νομικώς είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το Ελληνικό κράτος.
Ακριβώς.

Και ακριβώς γι' αυτό θα επαναλάβω ακόμη μία φορά, ότι αντιμετωπίζω τη νομοθετική και δικαστική εξουσία ως λογιστικό πρόγραμμα και όχι ως ηθική επιταγή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:06

Ακριβώς.

Και ακριβώς γι' αυτό θα επαναλάβω ακόμη μία φορά, ότι αντιμετωπίζω τη νομοθετική και δικαστική εξουσία ως λογιστικό πρόγραμμα και όχι ως ηθική επιταγή.
Έλα... Μούφες.

Όπου βολεύει την ιδεοληψία σου αναφέρεσαι σε νόμιμα, κι όπου όχι σε "ηθικά εκτός του νόμου".
Είναι η γνωστή χαμαιλεόντεια τακτική των ανθρώπων που θέλουν τα δικά τους δικά τους, και τα των άλλων πάλι δικά τους.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

esu έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:58
Γαλή: δεν χειροκροτώ την αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κατσιφα.

αστείο..
Ακριβώς.
Ο ορισμός του παραλογισμού.
Ανάλογα με το αν βολεύει την ιδεοληψία, αυτός που ανοίγει πυρ εναντίον των αστυνομικών με στρατιωτικό όπλο είναι λιγότερο επικίνδυνος από εκείνον που κάθεται άοπλος και άπραγος στην πίσω θέση κλεμμένου οχήματος και δέχεται πυροβολισμούς.

Ο Γάτος είναι μία κλασική περίπτωση αντιφατικής επιχειρηματολογίας.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:11
Ακριβώς.

Έλα... Μούφες.

Όπου βολεύει την ιδεοληψία σου αναφέρεσαι σε νόμιμα, κι όπου όχι σε "ηθικά εκτός του νόμου".
Είναι η γνωστή χαμαιλεόντεια τακτική των ανθρώπων που θέλουν τα δικά τους δικά τους, και τα των άλλων πάλι δικά τους.
Πρώτα απ'όλα μην παριστάνεις τον δικηγόρο που δεν είσαι :lol:
Δεύτερον, ακόμα και να ήσουν σιγά τη βαριά επιστήμη που δεν μπορούμε να αμφισβητούμε :lol:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

nyxtovios έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:20
stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:11

Ακριβώς.

Έλα... Μούφες.

Πρώτα απ'όλα μην παριστάνεις τον δικηγόρο που δεν είσαι :lol:
Δεν παριστάνω κανέναν δικηγόρο. Οι δύο πλευρές έχουν τους δικηγόρους τους.
Δεύτερον, ακόμα και να ήσουν σιγά τη βαριά επιστήμη που δεν μπορούμε να αμφισβητούμε :lol:
Κανένα πρόβλημα. Μόνο μην παριστάνετε ότι την υπερασπίζεστε στην εφαρμογή της (αστυνομία).
Δεν υπερασπίζεστε τη νομιμότητα, αλλά την συγκεκριμένη ιδεοληψία των διακρίσεων.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:46
Γιάννης έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:38

Μα εσύ μου έκανες σύσταση για γιατρό βλαξ, όχι εγώ.
Αλήθεια, δεν μας είπες, τι έχει να πει για όλα αυτά;
Να μην ασχολούμαι σοβαρά με παπάρες, που κάνουν αφαιρετικές παραθέσεις -γενικώς και ειδικώς- και να τους αντιμετωπίζω ως αυτό που είναι. Κουρντιστά πετ, που θα τα βάζω μπρος όταν θέλω εγώ.
Καλά, κάνε όνειρα θεία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”