Να μην ασχολούμαι σοβαρά με παπάρες, που κάνουν αφαιρετικές παραθέσεις -γενικώς και ειδικώς- και να τους αντιμετωπίζω ως αυτό που είναι. Κουρντιστά πετ, που θα τα βάζω μπρος όταν θέλω εγώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αφού δεν κατέβηκε όταν τους παγίδευσαν χρεώνεται και αυτός απόπειρα δολοφονιας...δεν κράταγε τσιλιες ας πούμε να είναι απλός συνεργοςstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:42Δεν ισχύει. Αυτουργός είναι όποιος ενεργεί αντικειμενική εγκληματική πράξη.nostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:24ήταν με τη θέληση του σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο ...συναυτουργοςstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:23
Δεν ισχύει, εκτός αν πιστεύεις σε βουντού, μαύρες μαγείες κλπ.
Αν δηλαδή πιστεύεις ότι με τηλεκίνηση, κάποιος κινεί αυτοκίνητα από το πίσω κάθισμα.
Εφόσον αποδειχθεί ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε με σκοπό το φόνο, μονοδικός που ενεργεί το χειρισμό είναι ο οδηγός.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
σταβ ξερουμε αν ο πισω συνεπιβάτης; εχε την ζωνη και αυτη να τον δυσκολεψε να σκυψει για να αποφυγει τις σφαιρες;stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:42Δεν ισχύει. Αυτουργός είναι όποιος ενεργεί αντικειμενική εγκληματική πράξη.nostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:24ήταν με τη θέληση του σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο ...συναυτουργοςstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:23
Δεν ισχύει, εκτός αν πιστεύεις σε βουντού, μαύρες μαγείες κλπ.
Αν δηλαδή πιστεύεις ότι με τηλεκίνηση, κάποιος κινεί αυτοκίνητα από το πίσω κάθισμα.
Εφόσον αποδειχθεί ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε με σκοπό το φόνο, μονοδικός που ενεργεί το χειρισμό είναι ο οδηγός.
Στο μυαλό σου μπορεί να φταίει κι ο βενζινάς ή το ΚΤΕΟ που ασχολήθηκε με το αυτοκίνητο.nostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:50αφού δεν κατέβηκε όταν τους παγίδευσαν χρεώνεται και αυτός απόπειρα δολοφονιας...δεν κράταγε τσιλιες ας πούμε να είναι απλός συνεργοςstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:42Δεν ισχύει. Αυτουργός είναι όποιος ενεργεί αντικειμενική εγκληματική πράξη.nostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:24
ήταν με τη θέληση του σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο ...συναυτουργος
Στην πραγματικότητα, καταρρέουν όλα τα επιχειρήματα των αστυνομικών, κι αυτό είναι το πιο τραγικό της υπόθεσης.
Από την αρχή της ιστορίας, η πλευρά των αστυνομικών τα έχει πει σχεδόν όλα ψευδώς.
https://www.nb.org/blog/post/i-sunautou ... ton-neo-pkstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:55Στο μυαλό σου μπορεί να φταίει κι ο βενζινάς ή το ΚΤΕΟ που ασχολήθηκε με το αυτοκίνητο.nostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:50αφού δεν κατέβηκε όταν τους παγίδευσαν χρεώνεται και αυτός απόπειρα δολοφονιας...δεν κράταγε τσιλιες ας πούμε να είναι απλός συνεργοςstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:42
Δεν ισχύει. Αυτουργός είναι όποιος ενεργεί αντικειμενική εγκληματική πράξη.
Στην πραγματικότητα, καταρρέουν όλα τα επιχειρήματα των αστυνομικών, κι αυτό είναι το πιο τραγικό της υπόθεσης.
Από την αρχή της ιστορίας, η πλευρά των αστυνομικών τα έχει πει σχεδόν όλα ψευδώς.
Σιγά μην βρήκαμε και κάλπη με ψηφοφορία...
Το άρθρο λέει τα αντίθετα από όσα υποστηρίζεις.
Δεν βγάζεις νόημα.nemo έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:52σταβ ξερουμε αν ο πισω συνεπιβάτης; εχε την ζωνη και αυτη να τον δυσκολεψε να σκυψει για να αποφυγει τις σφαιρες;stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:42Δεν ισχύει. Αυτουργός είναι όποιος ενεργεί αντικειμενική εγκληματική πράξη.nostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:24
ήταν με τη θέληση του σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο ...συναυτουργος
![]()
αυτο που προσπαθει να σας πει ο σταβ και του κανετε την ζωη δυσκολη ειναι οτι δεν αξιζε να αφαιρεθει μια ζωη για μια κλοπηnostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:53 υπάρχει συναποφαση
https://www.nb.org/blog/post/i-sunautou ... ton-neo-pk
και με τον φονο της ηλικιωμένης το ιδιο λεει -δεν θαεπρεπε να φερει αντιρρήσεις για 900 ευρουδακια θα ζουσε και θα τα μαζευε παλι
τι στο διαολο δεν καταλαβαινετε και του κανετε τρολλαρισματα
ουτε και συ αλλα προσπαθωstavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:58Δεν βγάζεις νόημα.nemo έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:52σταβ ξερουμε αν ο πισω συνεπιβάτης; εχε την ζωνη και αυτη να τον δυσκολεψε να σκυψει για να αποφυγει τις σφαιρες;stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:42
Δεν ισχύει. Αυτουργός είναι όποιος ενεργεί αντικειμενική εγκληματική πράξη.
![]()
Αν κάποιος προσπαθεί να με κλέψει ή να καταστρέψει την περιουσία μου θα προσπαθήσω να τον εμποδίσωnemo έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:59αυτο που προσπαθει να σας πει ο σταβ και του κανετε την ζωη δυσκολη ειναι οτι δεν αξιζε να αφαιρεθει μια ζωη για μια κλοπηnostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:53 υπάρχει συναποφαση
και με τον φονο της ηλικιωμένης το ιδιο λεει -δεν θαεπρεπε να φερει αντιρρήσεις για 900 ευρουδακια θα ζουσε και θα τα μαζευε παλι
τι στο διαολο δεν καταλαβαινετε και του κανετε τρολλαρισματα![]()
Και εάν χρησιμοποιήσει βία θα χρησιμοποίησω και εγώ βία και ας σκοτωθεί αυτος όχι εγώ
Δεν είμαι υπεύθυνος εγώ που αμύνομαι και προσπαθώ να σώσω την περιουσία μου για την ζωή του κλέφτη ή ληστή
Ασφαλώς ή υπέρβαση των ορίων αμυνης είναι αδίκημα
Ο ληστής ή ο κλέφτης έχει δικαιώματα από την στιγμή που έχει συλληφθεί και φορα χειροπέδες, όχι την στιγμή που κλέβει ή ληστεύει και αποτελεί κίνδυνο
Όσο για τους συγκεκριμένους δράστες, ας σταμάταγαν στο σήμα της αστυνομίας χωρίς να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς
ρε συ δεν ειναι σωστο αυτο που κανετε δεν μπορει να φευγει ενας ρομα να παει να κλεψει και να μην ξερει αν θα γυρισει πισω ζωντανοςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:03Αν κάποιος προσπαθεί να με κλέψει ή να καταστρέψει την περιουσία μου θα προσπαθήσω να τον εμποδίσωnemo έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:59αυτο που προσπαθει να σας πει ο σταβ και του κανετε την ζωη δυσκολη ειναι οτι δεν αξιζε να αφαιρεθει μια ζωη για μια κλοπηnostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:53 υπάρχει συναποφαση
Και εάν χρησιμοποιήσει βία θα χρησιμοποίησω και εγώ βία και ας σκοτωθεί αυτος όχι εγώ
Δεν είμαι υπεύθυνος εγώ που αμύνομαι και προσπαθώ να σώσω την περιουσία μου για την ζωή του κλέφτη ή ληστή
Ασφαλώς ή υπέρβαση των ορίων αμυνης είναι αδίκημα
Ο ληστής ή ο κλέφτης έχει δικαιώματα από την στιγμή που έχει συλληφθεί και φορα χειροπέδες, όχι την στιγμή που κλέβει ή ληστεύει και αποτελεί κίνδυνο
ελεος καπου
γερό τρολαρισμα...nemo έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:59αυτο που προσπαθει να σας πει ο σταβ και του κανετε την ζωη δυσκολη ειναι οτι δεν αξιζε να αφαιρεθει μια ζωη για μια κλοπηnostromos έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:53 υπάρχει συναποφαση
1) Η μη συμμόρφωση στο σήμα της αστυνομίας δεν τιμωρείται με θάνατο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:05 Όσο για τους συγκεκριμένους δράστες, ας σταμάταγαν στο σήμα της αστυνομίας χωρίς να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς
2) Ο καθήμενος της πίσω θέσης δεν χειρίζεται το όχημα.
3) Η "βουντού" ή "τηλεκίνηση" δεν στέκει σε ένα εγκληματολογικό ζήτημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 31 Απαντήσεις