εσυ εισαι τερμα ηλιθιος. καμμια σχεση τα εμβολια με μεταφυσικες ανησυχίες, θρησκειες και λοιπες ανοησιες.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 09:24BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:04 Με έπεισε ένας πολύ παλιός,εκλεκτός φίλος και πασίγνωστος συγγραφέας,που είναι αφοσιωμένος στη χριστιανική έρευνα.
Δεν έχει να κάνει με προδοσία κατά του Δημιουργού,μου είπε.
Δεν θα διαπράξω ανταρσία.
Σημασία έχει η Πίστη.
Το είπα στο σπίτι και με κοίταξαν περίεργα.
Ο Θεός βοηθός.
Πιστη χωρις εργα πως δικαιωνεται;
Απο πνευματικης σκοπιας το ποιον του εμβολιου φαινεται απο το οτι οσοι πιεζουν την ανθρωποτητα να το κανει ειναι κατα της χριστιανικης θρησκειας και επιδιωκουν σε καθε περιπτωση το κλεισιμο των ναων. Επιπλεον απο το οτι δεν σεβονται την ελευθερη βουληση των ανθρωπων αλλα προσπαθουν να εξαναγκασουν, να εκβιασουν, να τιμωρησουν οσους δεν το κανουν και παραλληλα να παραπλανησουν κρυβοντας πιχι τις παρενεργειες. Δεν υπαρχει πιο αντιπνευματικη συμπεριδφορα απο το να θελουν καποιοι να εκβιασουν και να συντριψουν την ελευθερη βουληση των ανθρωπων.
Μην μασησεις απεναντι στην τυραννια.
Και προσεξε η τυραννια θα ειναι συνεχης, θα σου φορτωθουν να κανεις εμβολια καθε 6 μηνες.
Και αν δουν οτι ολοι τα κανουμε μετα θα μας φορτωθουν και για αλλα πραγματα.
Ας τους το ξεκοψουμε τωρα μια και για παντα.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνω το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα κάνω το εμβόλιο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
καλωσηρθες στην πλευρα της λογικης.Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.![]()
![]()
μπραβο σου που ξεχασες το "ομολογουμεν χριστον" που ελεγες καποτε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είναι λιγότερα αποτελεσματικά και αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλές χώρες που τα έχουν κάνει.katinasalamaki έγραψε: 30 Οκτ 2021, 01:13Ρε σεις, είστε κινητές βιβλιοθήκες, ογκόλιθοι γνώσεων και εμπειριών, αλλά πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό μα το θεό. Τί σχέση έχουν τα παλιά εμβόλια με τούτο το πράμα που κάνει το σώμα σου εργοστάσιο για να αυγατισει τις πρωτεΐνες εςες και να ξυπνήσει έτσι το ανοσοποιητικο σύστημα και να βγάλει τα αντισώματα;
Τα παλιά εμβόλια ήταν με εξασθενημένο ιό που αν και αγράμματος ων καταλαβαίνω ότι δεν πολλαπλασιαζεται μέσα σου. Από ότι ακούω υπάρχουν τέτοια παλιάς σχολής εμβόλια, όπως το σινοφαρμ. Φέρτε τα να τα κάνουμε με μισή καρδιά και άπαξ. Αν πείτε για δεύτερη Τρίτη δόση θα πέσει φαπα
Είναι σαν να λες δεν θέλω αυτοκίνητο σημερινής τεχνολογίας αλλά του 1980.Η τεχνολογία προοδεύει σε όλους τους τομείς,δεν είναι η ιατρική εξαίρεση.
Άπαξ δεν υπάρχει,το εμβόλιο της γρίππης γίνεται κάθε χρόνο.
Έχω κι εγώ δικαίωμα στις μαλακίες.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:38καλωσηρθες στην πλευρα της λογικης.Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.![]()
![]()
μπραβο σου που ξεχασες το "ομολογουμεν χριστον" που ελεγες καποτε.
"το σφάλλειν ανθρώπινον εστίν"..
Philip Mortimer έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:34Δεν έχει κάνει κανείς κανέναν πειραματόζωο. Η τεχνολογία αυτή δοκιμάζεται επί χρόνια και όντως αποδιδει. Αυτό φαίνεται από το ότι ενώ έχει εμβολιαστεί η συντριπτική πλειοψηφία των 60+, η συντριπτική πλειοψηφία των σοβαρά νοσούντων και των θανόντων είναι ανεμβολιαστοι.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:28 Ιδεα ειναι να μην επιτρεπεις σε κανενα πουστη να σε κανει πειραματοζωο χωρις τη θεληση σου.
Και προσεξε ακομα και αν το εμβολιο ηταν σουπερ αποτελεσματικο και εντελως αβλαβες ΠΑΛΙ δεν θα το εκανα αν εβλεπα οτι ασκειται εξαναγκασμος και εκβιασμος.
.
Εάν δεν ήταν το εμβόλιο θα είχαμε γίνει Μπεργκαμο ειδικά με ιδέες όπως αυτές που έγραφες για "ανοσιες αγέλης" εκεί όντως θα μιλούσαμε για πειραματόζωα και άπειρους νεκρούς.
Εχω την εντύπωση ότι δεν έχεις συνείδηση της πραγματικότητας και απλά παίρνεις κάποιον ρόλο κάθε φορά και ψάχνεις ο,τι κουφό επιχείρημα ή fake news για να τον υποστηρίξεις. Αλλα ξαναλέω ότι στην περίπτωση της πανδημίας δε μιλάμε για φορουμικο παιχνίδι.
Επειδη εχω συνειδηση της πραγματικοτητας και μιλαω με στοιχεια βλεπω ακριβως αυτο.
viewtopic.php?f=13&t=35216
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:04 Με έπεισε ένας πολύ παλιός,εκλεκτός φίλος και πασίγνωστος συγγραφέας,που είναι αφοσιωμένος στη χριστιανική έρευνα.
Δεν έχει να κάνει με προδοσία κατά του Δημιουργού,μου είπε.
Δεν θα διαπράξω ανταρσία.
Σημασία έχει η Πίστη.
Το είπα στο σπίτι και με κοίταξαν περίεργα.
Ο Θεός βοηθός.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
"ο Αρίστος ούν απαγορεύσας εαυτόν, ιστάμενος βαστάζων σπάθην κι ασπίδα είπε λόγον λύπης άξιον: Ουκ εστι τις των Ψεκασμένων του λαβείν την κεφαλήν μου απ' εμού;"Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.![]()
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:03"ο Αρίστος ούν απαγορεύσας εαυτόν, ιστάμενος βαστάζων σπάθην κι ασπίδα είπε λόγον λύπης άξιον: Ουκ εστι τις των Ψεκασμένων του λαβείν την κεφαλήν μου απ' εμού;"Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.![]()
![]()
Καλο μονο που τα στοιχεια πλεον λενε οτι οι ψεκασμενοι εισαστε εσεις.
.
Τα ''νέου τύπου'' εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη Δύση κατά του COVID είναι τα πιο άχρηστα εμβόλια στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν το λέω εγώ, ο πρωτοπόρος στην τεχνολογία των εμβολίων mRNA το λέει (και τα στατιστικά φυσικά):πατησιωτης έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:39Είναι λιγότερα αποτελεσματικά και αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλές χώρες που τα έχουν κάνει.katinasalamaki έγραψε: 30 Οκτ 2021, 01:13Ρε σεις, είστε κινητές βιβλιοθήκες, ογκόλιθοι γνώσεων και εμπειριών, αλλά πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό μα το θεό. Τί σχέση έχουν τα παλιά εμβόλια με τούτο το πράμα που κάνει το σώμα σου εργοστάσιο για να αυγατισει τις πρωτεΐνες εςες και να ξυπνήσει έτσι το ανοσοποιητικο σύστημα και να βγάλει τα αντισώματα;
Τα παλιά εμβόλια ήταν με εξασθενημένο ιό που αν και αγράμματος ων καταλαβαίνω ότι δεν πολλαπλασιαζεται μέσα σου. Από ότι ακούω υπάρχουν τέτοια παλιάς σχολής εμβόλια, όπως το σινοφαρμ. Φέρτε τα να τα κάνουμε με μισή καρδιά και άπαξ. Αν πείτε για δεύτερη Τρίτη δόση θα πέσει φαπα
Είναι σαν να λες δεν θέλω αυτοκίνητο σημερινής τεχνολογίας αλλά του 1980.Η τεχνολογία προοδεύει σε όλους τους τομείς,δεν είναι η ιατρική εξαίρεση.
Άπαξ δεν υπάρχει,το εμβόλιο της γρίππης γίνεται κάθε χρόνο.
https://europeanconservative.com/articl ... rt-malone/We have a situation of imperfect vaccines. Of course, we rarely, if ever, have a perfect vaccine, but these are especially imperfect. They don’t provide us with very robust protection against infection, they don’t provide us with very robust protection against virus replication, and they don’t protect us from virus-shredding or spreading it to others.
Σε μερικούς μήνες που θα εγκριθούν τα εμβόλια κλασσικού τύπου της Novavax, της Sanofi και της Valneva, θα φανεί η διαφορά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
συγχαρητηρια.Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:44Έχω κι εγώ δικαίωμα στις μαλακίες.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:38καλωσηρθες στην πλευρα της λογικης.Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.![]()
![]()
μπραβο σου που ξεχασες το "ομολογουμεν χριστον" που ελεγες καποτε.Επηρεασμένος γαρ από αγιορείτικους κύκλους και άκρατη φημολογία.
"το σφάλλειν ανθρώπινον εστίν"..
- Dwarven Blacksmith
Αυτό είναι καθαρά δική σου υπόθεση, ούτε ο πρωτοπόρος είπε ότι είναι impefect λόγω της τεχνολογίας mRNA, ούτε ότι αυτά που λες θα είναι perfect λόγω της δικής τους τεχνολογίας.Scouser έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:22 Τα ''νέου τύπου'' εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη Δύση κατά του COVID είναι τα πιο άχρηστα εμβόλια στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν το λέω εγώ, ο πρωτοπόρος στην τεχνολογία των εμβολίων mRNA το λέει (και τα στατιστικά φυσικά):https://europeanconservative.com/articl ... rt-malone/We have a situation of imperfect vaccines. Of course, we rarely, if ever, have a perfect vaccine, but these are especially imperfect. They don’t provide us with very robust protection against infection, they don’t provide us with very robust protection against virus replication, and they don’t protect us from virus-shredding or spreading it to others.
Σε μερικούς μήνες που θα εγκριθούν τα εμβόλια κλασσικού τύπου της Novavax, της Sanofi και της Valneva, θα φανεί η διαφορά.
Άσε που υπάρχουν ένα σωρό είδη "κλασσικού τύπου" ήδη.
Αχ βρε Αρίστο ,ο στρουθοκαμηλισμός και η άρνηση της πραγματικότητας νομοτελειακά οδηγούν κατά κρημνού.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:07Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:03"ο Αρίστος ούν απαγορεύσας εαυτόν, ιστάμενος βαστάζων σπάθην κι ασπίδα είπε λόγον λύπης άξιον: Ουκ εστι τις των Ψεκασμένων του λαβείν την κεφαλήν μου απ' εμού;"Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.![]()
![]()
.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα ν' αναγνωρίζω τα λάθη μου και να τα διορθώνω.
Προ ολίγου έμαθα τηλεφωνικά ότι διασωληνώθηκε με υψηλό πυρετό ( που δεν υποχωρεί) , πνευμονία και δραματική επιδείνωση της οξυγόνωσης.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:33Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:30 Κι η άλλη, η γνωστή, διατυμπάνιζε ψεκασμενιές του τύπου "δεν υπάρχει ιός" , μέχρι που νόσησε ,το μετέδωσε στον άντρα της και τώρα ο φουκαράς είναι νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, πνευμονία και στα πρόθυρα της διασωλήνωσης.
Κι απο αυτη την αποψη ακομη αν το παρουμε εγω βλεπω πως φετος που το 70% του πληθυσμου σχεδον εχει εμβολιαστει εχουμε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θνησιμοτητα απο τον αντιστοιχο περυσινο ΟΚτωβριο που ΔΕΝ ειχαμε εμβολιαστει.
Αρα απο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ως ΑΡΝΗΤΙΚΗ η αποτελεσματικοτητα των σκουπιδοεμβολιων.
.
Δεν είναι ιατρική συμβουλή ,συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Προληπτικά ζητήστε απ' τον γιατρό να σας συνταγογραφήσει την AVELOX ( αντιβίωση) + CLEXANE ( αντιθρομβωτικές ενέσεις) ,κι ας μείνουν αχρείαστα.
Και φυσικά ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού.
Ήδη παρατηρείται έλλειψη στις αποθήκες.
Προληπτικά ζητήστε απ' τον γιατρό να σας συνταγογραφήσει την AVELOX ( αντιβίωση) + CLEXANE ( αντιθρομβωτικές ενέσεις) ,κι ας μείνουν αχρείαστα.
Και φυσικά ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού.
Ήδη παρατηρείται έλλειψη στις αποθήκες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Καλά, τα δικά σου τα στοιχεία λένε και πως οι Ατλαντες παιζαν τάβλι με του Γίγαντες.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:07Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:03"ο Αρίστος ούν απαγορεύσας εαυτόν, ιστάμενος βαστάζων σπάθην κι ασπίδα είπε λόγον λύπης άξιον: Ουκ εστι τις των Ψεκασμένων του λαβείν την κεφαλήν μου απ' εμού;"Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.![]()
![]()
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις