Δεν φοβάσαι να μην αρρωστήσεις;BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:30Δεν είναι το ίδιο με αυτό το εμβόλιο,το οποίο είναι αποτέλεσμα μίας εντελώς πλαστής και κατευθυνόμενης κατάστασης,προκειμένου αύριο να μας πείσουν να κυκλοφορούμε με ένα παλούκι στον κώλο,γιατί έτσι είναι το σωστό.πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:26
Δεν έχει διαφορά.Όσο σφαγιάσθηκες τότε άλλο τόσο θα σφαγιασθείς τώρα.![]()
Και θα μας πείσουν,όλα τα καταπίνουμε έτσι κι αλλιώς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνω το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα κάνω το εμβόλιο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τρελλός παπάς σε βάφτισε,άκου εκεί φωτεινή πλευρά !!Leporello έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:35Cut the confessions! Cut out the dramatics! I don't understand why you're filled with remorse!
Από σήμερα περνάς στην φωτεινή πλευρά!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Από κόβιντ ; Ούτε που μου περνάει από το μυαλό.Το θυμάμαι κάθε φορά που γίνεται λόγος.Αν αρρωστήσω,αρρώστησα.
Το έγραψα και πιο πριν,δεν θα το έκανα για την υγεία μου,μια χαρά είμαι μέχρι σήμερα,όπως επίσης,το εμβόλιο θα δείξει τις συνέπειές του μακροχρόνια,σε όλους.Περισσότεροι θα αρρωστήσουν εξ'αιτίας του,παρά επειδή δεν το έκαναν.
Η φάση είναι τέρμα σατανική,αλλά το βλέπω αποκλειστικά πρακτικά,αν χρειαστεί π.χ. να μετακινηθώ εκτός Ελλάδας.καμμία σχέση με την "προστασία" της υγείας μου,δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
- Bill Hicks
στα παπάρια μας.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ποιά είναι η πλαστή κατάσταση;δεν υπάρχει η ασθένεια;BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:30Δεν είναι το ίδιο με αυτό το εμβόλιο,το οποίο είναι αποτέλεσμα μίας εντελώς πλαστής και κατευθυνόμενης κατάστασης,προκειμένου αύριο να μας πείσουν να κυκλοφορούμε με ένα παλούκι στον κώλο,γιατί έτσι είναι το σωστό.πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:26
Δεν έχει διαφορά.Όσο σφαγιάσθηκες τότε άλλο τόσο θα σφαγιασθείς τώρα.![]()
Και θα μας πείσουν,όλα τα καταπίνουμε έτσι κι αλλιώς.
- hellegennes
Καλά θα κάνεις να το κάνεις άμα το αισθάνεσαι. Το εμβόλιο του κορωνοϊού είναι σαν την θρησκεία: είναι θέμα πίστεως. Άμα πιστεύεις ότι σου χρειάζεται, να το κάνεις. Δεν ξέρω αν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα για να το χρειάζεσαι, αλλά και να μην ανήκεις, δικό σου είναι το σώμα, δική σου η επιλογή. Δεν λοιδορώ κανέναν που το κάνει, ανεξάρτητα απ' τους λόγους. Είτε είναι εύλογος φόβος είτε παράλογος, είτε πρακτική ανάγκη είτε ιδεολογία, για μένα είναι το ίδιο θεμιτή επιλογή.
Κάποιοι το κάνουν χωρίς να κινδυνεύουν καθόλου, επειδή έχουν τρομοκρατηθεί. Δεν τους κοροϊδεύω. Ο φόβος είναι ανθρώπινος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το κάνεις από ανάγκη δηλαδή; μπορείς να μετακινηθείς όπου θέλεις με τα απαραίτητα τεστ. Αλλά θα σου ελεγα να το σκεφτείς με την λογική, ο κοβιντ είναι κάτι που μπορεί να σε χτυπήσει άσχημα. Καλό είναι να προστατευτείς με κάποιο τρόπο.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:43Από κόβιντ ; Ούτε που μου περνάει από το μυαλό.Το θυμάμαι κάθε φορά που γίνεται λόγος.Αν αρρωστήσω,αρρώστησα.
Το έγραψα και πιο πριν,δεν θα το έκανα για την υγεία μου,μια χαρά είμαι μέχρι σήμερα,όπως επίσης,το εμβόλιο θα δείξει τις συνέπειές του μακροχρόνια,σε όλους.Περισσότεροι θα αρρωστήσουν εξ'αιτίας του,παρά επειδή δεν το έκαναν.
Η φάση είναι τέρμα σατανική,αλλά το βλέπω αποκλειστικά πρακτικά,αν χρειαστεί π.χ. να μετακινηθώ εκτός Ελλάδας.καμμία σχέση με την "προστασία" της υγείας μου,δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είστε πολύ κωλόπαιδα ρεNaida έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:35mao mao έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:12που να το περνούσες και δύσκολα. Θα άρπαζες το φιαλίδιο και θα το έπινες σφηνάκι.Στύγιος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:08 Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
Δευτέρα βαράω κι εγώ το αντιγριπικό.![]()
Πηζεις επειδη επαιξε την kouvelas card συνεχιζοντας τον αντιεμβολιαστικο αγωνα ακομα και σε νημα που δηλωνει οτι θα εμβολιαστει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Bill Hicks
ελαφρώς.GoBack έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:50Πηζεις επειδη επαιξε την kouvelas card συνεχιζοντας τον αντιεμβολιαστικο αγωνα ακομα και σε νημα που δηλωνει οτι θα εμβολιαστει
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
περαστική
Ενα πρωι κατεβηκα και ανακοινωσα στους γονεις μου «Την Πεμπτη θα παω να κανω το εμβολιο, μολις εκλεισα ραντεβου». Ηταν Δευτερα. Και οι 2 σοκ. Εκει που δεν θα το εβαζα καθολου. Και οι 2 ανεμβολιαστοι. Ο πατερας μου επηρεαστηκε και πηρε την ιδια ωρα να κλεισει για να ερθει μαζι μου. Μετα απο 2 βδομαδες εκλεισε και ο αδερφος μου. Η μανα μου παρεμεινε ανεμβολιαστη γιατι φοβαται το εμβολιο ακριβως το ιδιο με τον κοβιντ. Παντως οταν πηγαιναμε για να το κανουμε η φραση του πατερα μου ηταν ακριβως αυτη «παμε σαν τα προβατα για σφαγη!!! Προλαβαινουμε, τι λες, παμε πισω;»
- Dwarven Blacksmith
Θα μεταφέρω στην παγκόσμια σατανιστική καμπαλ ότι λίγο δυσκολεμα της ζωής αρκεί για να το "δει πρακτικά" και να υπακούσει στην πιο απίθανη εντολή ακόμα και ένας θεοσεβούμενος αναγνώστης του vigilant citizen.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:43Από κόβιντ ; Ούτε που μου περνάει από το μυαλό.Το θυμάμαι κάθε φορά που γίνεται λόγος.Αν αρρωστήσω,αρρώστησα.
- hellegennes
Ας φορέσει ένα ζακετάκι.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:49 ο κοβιντ είναι κάτι που μπορεί να σε χτυπήσει άσχημα. Καλό είναι να προστατευτείς με κάποιο τρόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και που θα πας ταξιδι αν επιτρεπεται ...?BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:20Δεν θα διαφωνήσω.
Για πρακτικούς λόγους,όπως ταξίδια κλπ μόνο θα το σκεφτόμουνα λίγο περισσότερο.
Όχι για την υγεία μου,εφόσον είναι στάνταρ ότι όσοι εμβολιάστηκαν,είτε καρκίνο θα εμφανίσουν,είτε θα γεννήσουν παιδιά με αυτοάνοσα κλπ.
Και πόσο θα ζήσω στην τελική ;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
katinasalamaki
Ρε σεις, είστε κινητές βιβλιοθήκες, ογκόλιθοι γνώσεων και εμπειριών, αλλά πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό μα το θεό. Τί σχέση έχουν τα παλιά εμβόλια με τούτο το πράμα που κάνει το σώμα σου εργοστάσιο για να αυγατισει τις πρωτεΐνες εςες και να ξυπνήσει έτσι το ανοσοποιητικο σύστημα και να βγάλει τα αντισώματα;
Τα παλιά εμβόλια ήταν με εξασθενημένο ιό που αν και αγράμματος ων καταλαβαίνω ότι δεν πολλαπλασιαζεται μέσα σου. Από ότι ακούω υπάρχουν τέτοια παλιάς σχολής εμβόλια, όπως το σινοφαρμ. Φέρτε τα να τα κάνουμε με μισή καρδιά και άπαξ. Αν πείτε για δεύτερη Τρίτη δόση θα πέσει φαπα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις