Ασέβαστος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 13:53
stavmanr έγραψε: 29 Οκτ 2021, 13:48
Επομένως, εκτελείς τον συνεπιβάτη της πίσω θέσης για να τρομάξει ο μπροστά...
Πιο μαφιόζος πεθαίνεις!
Κάθε δικαιολογία που έχετε βρει εδώ μέσα, απλά τους εκθέτει ακόμα περισσότερο.
δεν εκτελεις κανεναν γιατι δεν υπηρξε εκτελεση.
ριχνεις στον οδηγο. ισως δεν τον πετυχεις.ισως πετυχεις αλλον, ισως κανεναν
Γενικά, ρίχνεις κι ο Θεός βοηθός δηλαδή!
εσυ δηλαδη πως το βλεπεις, σημαδεψαν επιτηδες τον πισω, τον ηξεραν κι απο χτες και ειχαν προηγουμενα; ειναι ρατσιτες, εναντιων των συνεπιβατων;
Όπως σου έγραψα και παλαιότερα, για εμένα η μόνη εξήγηση που βγάζει νόημα είναι η εξής:
ο ένας εκ των αστυνομικών ανοίγει πυρ, και οι υπόλοιποι πλέον δεν μπορούν να κατανοήσουν αν δέχονται πυρά ή όχι. Απλά συμμερίζονται τον πρώτο που άνοιξε πυρ. Είναι σχεδόν ...αυτόματη διαδικασία αυτοσυντήρησης, στην οποία μπήκαν από τον πυροβολισμό του πρώτου.
Κατά τη γνώμη μου έριχναν τελείως στα τυφλά πιθανότατα προσπαθώντας να κρυφτούν ταυτόχρονα. Οι περισσότεροι κατά τη δική μου εκτίμηση ήταν πιο χ...μένοι από τους ρομά στη φάση αυτή, ακριβώς επειδή δεν καταλάβαιναν τί συμβαίνει: μας ρίχνουν, δεν μας ρίχνουν;
Έτσι, κατάφεραν να ρίξουν 38 σφαίρες και να βρουν στόχο μόνο οι 4 από τα 3-5 μέτρα, σχεδόν εξ' επαφής! Έριχναν όπου νά 'ναι. Στο περίπου...
Δεν είχε καμία σχέση με ακινητοποίηση αυτοκινήτου. Ήταν μία διαδικασία φαντασιακής αυτοσυντήρησης στην οποία μπήκαν επειδή ο πρώτος άρχισε να ρίχνει και οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τί συμβαίνει.
Το έχω γράψει από την πρώτη στιγμή. Είναι φως-φανάρι που λεν και οι συγχωριανοί.
Επιπλέον, το επιχείρημα των "ριπών" του δικηγόρου τους καταρρέει από το βίντεο που κυκλοφόρησε. Έριχναν επί σχεδόν 1 λεπτό πυροβολισμούς. Δεν ήταν ριπή των 5 δευτερολέπτων.
Ο δε οδηγός του οχήματος, άνοιξε την πόρτα, βγήκε φάτσα κάρτα στα 3 μέτρα μπροστά σε 7 αστυνομικούς που πυροβολούν ό,τι κινείται και δεν κινείται, κι εξαφανίστηκε!