Θα σου το δειχνα. Θα ήθελα να σε πάρω άγρια από πίσω. Εσύ τι θα μου κανες;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:59Αν μου το έδειχνες ότι το θέλεις πολύ μπορεί να με έκανες να το θέλω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Θα σου έδινα χρόνο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 18:04
Θα σου το δειχνα. Θα ήθελα να σε πάρω άγρια από πίσω. Εσύ τι θα μου κανες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
περαστική
Οταν συμβαινουν περιστατικα στο αεροδρομιο και καλουμε την αστυνομια, πολλες φορες παραπονιομαστε που μενουν ακινητοι και επεμβαινουν οσο λιγοτερο γινεται. Μονο σε εκτακτες περιπτωσεις θα επεμβουν σοβαρα. Οταν ο αλλος ειναι εξαγριωμενος και τον βλεπεις να εχει χασει την ψυχραιμια του, δεν αμυνεσαι με επιθεση. Η αμυνα εδω ειναι η φυγη ειτε η ηρεμια και η συγκαταβαση στον τονο της φωνης σου, οσο παραλογο κι’ αν ακουγεται. Ειμαι ηρεμος ανθρωπος με πολλυ υπομονη που εξασκειται καθημερινα, αλλα οταν συναναστρεφεσαι με κοσμο και φωνες για παρα πολλες ωρες ειναι πολυ ευκολο ΜΙΑ στιγμη και μονο να σου «στριψει», να χειριστεις κατι λαθος και μετα να καταλαβεις τι βλακεια. Οσες φορες μιλησα με ηρεμια ακομη και σε καταστασεις οπου ο αλλος σε βριζει ή πηγαινει να σου επιτεθει, καταλαβα πως αυτη ηταν η πιο σωστη αντιμετωπιση. Με το να φωναζεις, να επιβαλλεσαι ή να πας να μπλεχτεις σε καυγα προκαλωντας, κινδυνευεις πρωτα απ’ ολα εσυ ο ιδιος γιατι εξαγριωνεις τον αλλον και δεν θα βρεις ποτε το δικαιο σου μ’ αυτο τον τροπο, ισα ισα θα το χασεις λογω λανθασμενης αντιμετωπισης και αυξημενου ρισκου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι εννοείς;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 18:15Θα σου έδινα χρόνο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 18:04
να μην κατεβεις.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:49Όχι αναφέρομαι σε φάσεις που ο άλλος σε ενοχλεί, τον βρίζεις συνεχίζει να σε ενοχλεί λέγοντας ένας Θεός ξέρει τι και κατεβαίνεις να του ζητήσεις τον λόγο. Εκεί πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να σου επιτεθεί γιατί του κακοφάνηκε που αντέδρασες βρίζοντας τον και να θελει να σου δώσει ένα μάθημα που αντέδρασες έτσι, να σου δείξει ποιος είναι ο ισχυρός. "Να σε μάθει να φέρεσαι" όπως είπες κι εσύ. Να μην είσαι δηλαδή προετοιμασμένη να τον αντιμετωπίσεις;Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:38αναφερεσαι σε κατι φασεις που βγαινεις απο το αυτοκινητο και πας επιθετικα εκει που ειναι ο αλλος, αυτο δεν το λενε αμυνα, το λενε μαγκια.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:57
Βλέπω χρησιμοποιείς την λέξη μαγκιά. Εγώ αναφέρομαι σε άμυνα. Αν σου επιτεθεί κάποιος πάνω σε τσακωμό να μην πιάσεις την γωνιά να κλαις. Να χώσεις όσο και όπως μπορείς. Τώρα αν θα φάω της χρονιάς μου δεν το ξέρω. Γενικά δαγκωνω και γδερνω άσχημα . Όσες φάει και οσες φάω.
να του χωσεις 2 γαμωσταυριδια και να πας στην ευκη.
αν ειναι κατι που σε ενοχλει τοσο που δεν μπορεις να το αφησεις, καλεις αστυνομια.
αλλιως, θα μαθεις να φερεσαι, να μην το ξανακανεις. ειτε βρεθεις στο πατωμα σφαδαζοντας, ειτε με χειροπεδες στη στενη, το ιδιο μαθημα θα μαθεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ενταξει, αν νομιζεις οτι εισαι πιο μαχιμη με ψηλοτακουνα, οπου δεν μπορεις καλα καλα να περπατησεις, τι να πω. λιγοτερο κιλ μπιλ, αυτο μονο.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:52Ολα υπέρ του θα είναι; τι διαλο;Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:47εχεις δοκιμασει ποτε αυτο που λες; να πετυχεις με το κλειδι κατι σε μεγεθος ματιου; ποσο% επιτυχια ειχες;
σκεψου τωρα αυτος ο στοχος, να κινηται.
τωρα σκεψου να εχει και χερια, να αμυνθει, η και να προλαβει να σου ριξει κανα φουσκο να δεις αστρακια.
αλλαξε σχεδιο δρασης. χαμηλα παπουτσια, να μπορεις να τρεξεις.![]()
περαστική έγραψε: 05 Οκτ 2021, 18:22 Οταν συμβαινουν περιστατικα στο αεροδρομιο και καλουμε την αστυνομια, πολλες φορες παραπονιομαστε που μενουν ακινητοι και επεμβαινουν οσο λιγοτερο γινεται. Μονο σε εκτακτες περιπτωσεις θα επεμβουν σοβαρα. Οταν ο αλλος ειναι εξαγριωμενος και τον βλεπεις να εχει χασει την ψυχραιμια του, δεν αμυνεσαι με επιθεση. Η αμυνα εδω ειναι η φυγη ειτε η ηρεμια και η συγκαταβαση στον τονο της φωνης σου, οσο παραλογο κι’ αν ακουγεται. Ειμαι ηρεμος ανθρωπος με πολλυ υπομονη που εξασκειται καθημερινα, αλλα οταν συναναστρεφεσαι με κοσμο και φωνες για παρα πολλες ωρες ειναι πολυ ευκολο ΜΙΑ στιγμη και μονο να σου «στριψει», να χειριστεις κατι λαθος και μετα να καταλαβεις τι βλακεια. Οσες φορες μιλησα με ηρεμια ακομη και σε καταστασεις οπου ο αλλος σε βριζει ή πηγαινει να σου επιτεθει, καταλαβα πως αυτη ηταν η πιο σωστη αντιμετωπιση. Με το να φωναζεις, να επιβαλλεσαι ή να πας να μπλεχτεις σε καυγα προκαλωντας, κινδυνευεις πρωτα απ’ ολα εσυ ο ιδιος γιατι εξαγριωνεις τον αλλον και δεν θα βρεις ποτε το δικαιο σου μ’ αυτο τον τροπο, ισα ισα θα το χασεις λογω λανθασμενης αντιμετωπισης και αυξημενου ρισκου.
Γω δεν φοράω ψηλοτάκουνα γιατρέ μου και στο παρελθόν έχει καλιάσει να σωριάσω χάμω μαγκίτη που ήταν σκατόμουτρο.Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 19:43ενταξει, αν νομιζεις οτι εισαι πιο μαχιμη με ψηλοτακουνα, οπου δεν μπορεις καλα καλα να περπατησεις, τι να πω. λιγοτερο κιλ μπιλ, αυτο μονο.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:52Ολα υπέρ του θα είναι; τι διαλο;Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:47
εχεις δοκιμασει ποτε αυτο που λες; να πετυχεις με το κλειδι κατι σε μεγεθος ματιου; ποσο% επιτυχια ειχες;
τωρα σκεψου να εχει και χερια, να αμυνθει, η και να προλαβει να σου ριξει κανα φουσκο να δεις αστρακια.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θα καταλάβεις όταν τον χρειαστείς.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 18:31Τι εννοείς;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 18:15Θα σου έδινα χρόνο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 18:04
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 18:04Θα σου το δειχνα. Θα ήθελα να σε πάρω άγρια από πίσω. Εσύ τι θα μου κανες;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:59Αν μου το έδειχνες ότι το θέλεις πολύ μπορεί να με έκανες να το θέλω.
1. Δεν φοράω ψηλά τακούνια και ειδικά έτσι στο ξεκάρφωτο.Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 19:43ενταξει, αν νομιζεις οτι εισαι πιο μαχιμη με ψηλοτακουνα, οπου δεν μπορεις καλα καλα να περπατησεις, τι να πω. λιγοτερο κιλ μπιλ, αυτο μονο.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:52Ολα υπέρ του θα είναι; τι διαλο;Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:47
εχεις δοκιμασει ποτε αυτο που λες; να πετυχεις με το κλειδι κατι σε μεγεθος ματιου; ποσο% επιτυχια ειχες;
![]()
2. Δεν είναι θέμα μαχιτικοτητας. Λίγο πολύ μου λες ότι θα έχω απέναντι μου το σούπερ ντουπερ ντουκι, σούπερ γρήγορος οπότε ότι και να να έχω προς προστασία μου δεν θα βοηθήσει.
3. Αλλά ακόμα και αν δεν είναι σούπερ ντουπερ ντουκι πάλι δεν έχω ελπίδα ότι και να κρατάω γιατί ξέρω γω απλά είμαι γυναίκα.
4. Λίγο πολύ μου λες μη μιλάτε, μην νευριάζετε ακόμα και αν σας βρίζουν πχ αισχρά, μην αγριευετε απλά φύγετε. Γιατί; γιατί άντρας.
Στο 4 δεν διαφωνώ. Το καλύτερο είναι να μην εμπλέκεται κάποιος ανεξαρτήτως φύλου σε τσακωμούς. Επειδή όμως είμαστε άνθρωποι και οι άνθρωποι δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρούν την ψυχραιμία τους και κάπου απαντάνε και ας είναι σε πιο αδύναμη θέση, για αυτές τις φορές λέω ότι καλό είναι να είναι κάποια προετοιμασμένη. Και στο σουπερντουπερ ντουκι ένα @ θα το πιάσεις να το στρίψεις βρε αδερφέ. 5 νυχιες θα τις χώσεις στη μούρη του,καπου θα βρεις να δαγκώσεις και να μην αφήνεις το κρέας. Ε από κει και πέρα ότι βρέξει θα κατεβάσει. Η ψυχολογία είμαι ένα αδύναμο πλάσμα που δεν πρέπει να αντιδράω μην τις φάω, δεν είναι ψυχολογία που θα σου δώσει κάποια πιθανότητα να γλιτώσεις σε οποιαδήποτε κατάσταση χρειαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό σου. Και από ότι είδαμε(βιντεάκι από ζευγάρι με τα αυτοκίνητα) όταν και η γυναίκα έχει κάτι να αμυνθεί ,τον άκουσες πως κλαψουριζε σαν δαρμενο σκυλάκι ο πριν από λίγα λεπτά βαρυμαγκας της χριστοπαναγιας και των μπουνιδιων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Οκτ 2021, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Today on things that never happenedΠασιφάη έγραψε: 05 Οκτ 2021, 21:03Γω δεν φοράω ψηλοτάκουνα γιατρέ μου και στο παρελθόν έχει καλιάσει να σωριάσω χάμω μαγκίτη που ήταν σκατόμουτρο.![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δε χρειάζομαι χρόνο. Σε θέλω.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 21:32Θα καταλάβεις όταν τον χρειαστείς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-
- 1 Απαντήσεις