!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
έχω ένα κλειδάκι από λουκέτο,είναι δεν είναι μισό εκατοστό.ούτε που το καταλαβαίνει ο άλλος από που του ήρθε.το αφήνω σαν ιδέα
Μου εχει το ιδιο στα 17 με τον αδερφο μου και οι αλλοι ηταν δωδεκα. Τους γαμησα...EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:24 Να σου πω κ κάτι άλλο. Οι περισσότεροι άντρες έχουμε φάει ξύλο, συνήθως από μικρή ηλικία. Όλα αυτά που λες τα έχουμε δοκιμάσει, έχουμε πληρώσει το λάθος μας, κ εκτός από ορισμένους γιωταδες που επαναλαμβανουν τα ίδια λάθη, που αποτελούν τον κατιμα της κοινωνίας, που έχουν ακόμα νοοτροπία έφηβου και παίζουν ακόμα μάπες κ μπαινοβγαινουν στα νοσοκομεία ή/και στα δικαστήρια, οι υπόλοιποι έχουμε μάθει με τον άσχημο τρόπο, γιατί το ξύλο στην αντρική εφηβεία είναι υπαρκτή πραγματικότητα. Όταν ήμουν 15 χρονών μπήκα στη μέση να υπερασπιστώ φίλο απέναντι σε 8 άτομα, ο οποίος μάλιστα είχε κ αδικο ο βλακας, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μεγαλύτεροι. Ημουν αθλητικός, κ έκανα κ πολεμικές τέχνες. Τι πιστεύεις ότι έγινε; ότι τους γαμησα στο ξύλο ή ότι με σαπισαν στις μαπες;
Spoiler
τους ξεσκισα τους πουστηδεςΒέβαια οι περισσότεροι άντρες το έχουν θάψει, δε θα το παραδεχτούν ούτε στον εαυτό τους ότι έχουν φάει ξύλο, παρ όλα αυτά υποσυνείδητα έχουν μάθει.Spoiler
πλάκα κάνω, έφαγα της χρονιάς μου![]()
Μονο που τους χτυπαγα συνεχεια στις γροθιες με την μυτη και στραβωσε
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν σε έβλεπα να έρχεσαι κατά πάνω μου θα καύλωνα και θα θελα να σου κάνω άγριο έρωτα. Πάντα μου βγαίνει το ερωτικό όταν έχω να κάνω με επιθετικές γύναικες. Είσαι αυτή στο αβατάρ σου;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:44Ξερω γω, θα με έβλεπες με το κλειδί στο μάτι; δεν νομίζω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:41Όλοι. Ακόμα και η ηθική δημιούργημα αντρών είναι. Κι εγώ ακόμα που θεωρούμαι από θεό και άνθρωπο η επιτομή της διακριτικότητας αν τύχαινε να σε δω με κλειδί στο χέρι θα σε χτυπούσα. Δυστυχώς. Θα λυπόμουν και θα έκλαιγα όταν θα σκούπιζα το αίμα σου από τα χέρια μου.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:15
Διαφωνώ. Η βία πρέπει να ασκείται μόνο όταν είναι απαραίτητη. Και οι άντρες κρίμας είναι. Όχι όλοι αλλά εντάξει δεν θα τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν είμαι καθόλου επιθετική. Το αντίθετο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 16:18Αν σε έβλεπα να έρχεσαι κατά πάνω μου θα καύλωνα και θα θελα να σου κάνω άγριο έρωτα. Πάντα μου βγαίνει το ερωτικό όταν έχω να κάνω με επιθετικές γύναικες. Είσαι αυτή στο αβατάρ σου;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:44Ξερω γω, θα με έβλεπες με το κλειδί στο μάτι; δεν νομίζω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:41
Όλοι. Ακόμα και η ηθική δημιούργημα αντρών είναι. Κι εγώ ακόμα που θεωρούμαι από θεό και άνθρωπο η επιτομή της διακριτικότητας αν τύχαινε να σε δω με κλειδί στο χέρι θα σε χτυπούσα. Δυστυχώς. Θα λυπόμουν και θα έκλαιγα όταν θα σκούπιζα το αίμα σου από τα χέρια μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αναφερεσαι σε κατι φασεις που βγαινεις απο το αυτοκινητο και πας επιθετικα εκει που ειναι ο αλλος, αυτο δεν το λενε αμυνα, το λενε μαγκια.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:57
Βλέπω χρησιμοποιείς την λέξη μαγκιά. Εγώ αναφέρομαι σε άμυνα. Αν σου επιτεθεί κάποιος πάνω σε τσακωμό να μην πιάσεις την γωνιά να κλαις. Να χώσεις όσο και όπως μπορείς. Τώρα αν θα φάω της χρονιάς μου δεν το ξέρω. Γενικά δαγκωνω και γδερνω άσχημα . Όσες φάει και οσες φάω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να φυγεις ειπαμε.
κι εσυ οχι μονο διαφωνησες, αλλα προτεινεις και να επιτεθεις πρωτη.
αλλα καταλαβαινω, αυτα ειναι λογια για το πχορουμ, αν τα εκανες στην πραξη, θα ησουν ειτε στη φυλακη ειτε σε αναπηρικο καροτσακι.
εχεις δοκιμασει ποτε αυτο που λες; να πετυχεις με το κλειδι κατι σε μεγεθος ματιου; ποσο% επιτυχια ειχες;
σκεψου τωρα αυτος ο στοχος, να κινηται.
τωρα σκεψου να εχει και χερια, να αμυνθει, η και να προλαβει να σου ριξει κανα φουσκο να δεις αστρακια.
αλλαξε σχεδιο δρασης. χαμηλα παπουτσια, να μπορεις να τρεξεις.
Όχι αναφέρομαι σε φάσεις που ο άλλος σε ενοχλεί, τον βρίζεις συνεχίζει να σε ενοχλεί λέγοντας ένας Θεός ξέρει τι και κατεβαίνεις να του ζητήσεις τον λόγο. Εκεί πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να σου επιτεθεί γιατί του κακοφάνηκε που αντέδρασες βρίζοντας τον και να θελει να σου δώσει ένα μάθημα που αντέδρασες έτσι, να σου δείξει ποιος είναι ο ισχυρός. "Να σε μάθει να φέρεσαι" όπως είπες κι εσύ. Να μην είσαι δηλαδή προετοιμασμένη να τον αντιμετωπίσεις;Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:38αναφερεσαι σε κατι φασεις που βγαινεις απο το αυτοκινητο και πας επιθετικα εκει που ειναι ο αλλος, αυτο δεν το λενε αμυνα, το λενε μαγκια.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:57
Βλέπω χρησιμοποιείς την λέξη μαγκιά. Εγώ αναφέρομαι σε άμυνα. Αν σου επιτεθεί κάποιος πάνω σε τσακωμό να μην πιάσεις την γωνιά να κλαις. Να χώσεις όσο και όπως μπορείς. Τώρα αν θα φάω της χρονιάς μου δεν το ξέρω. Γενικά δαγκωνω και γδερνω άσχημα . Όσες φάει και οσες φάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Οκτ 2021, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ελκυστική είσαι;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:22Δεν είμαι καθόλου επιθετική. Το αντίθετο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 16:18Αν σε έβλεπα να έρχεσαι κατά πάνω μου θα καύλωνα και θα θελα να σου κάνω άγριο έρωτα. Πάντα μου βγαίνει το ερωτικό όταν έχω να κάνω με επιθετικές γύναικες. Είσαι αυτή στο αβατάρ σου;
Ολα υπέρ του θα είναι; τι διαλο;Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:47εχεις δοκιμασει ποτε αυτο που λες; να πετυχεις με το κλειδι κατι σε μεγεθος ματιου; ποσο% επιτυχια ειχες;
σκεψου τωρα αυτος ο στοχος, να κινηται.
τωρα σκεψου να εχει και χερια, να αμυνθει, η και να προλαβει να σου ριξει κανα φουσκο να δεις αστρακια.
αλλαξε σχεδιο δρασης. χαμηλα παπουτσια, να μπορεις να τρεξεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χμ νταξ εξαρτάται ποιος με βλέπει. Με κλειδί στο μάτι ή όχι. Δεν είμαι το αβαταρ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:51Ελκυστική είσαι;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:22Δεν είμαι καθόλου επιθετική. Το αντίθετο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 16:18
Αν σε έβλεπα να έρχεσαι κατά πάνω μου θα καύλωνα και θα θελα να σου κάνω άγριο έρωτα. Πάντα μου βγαίνει το ερωτικό όταν έχω να κάνω με επιθετικές γύναικες. Είσαι αυτή στο αβατάρ σου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι αν συναντιόμασταν σε ένα σκοτεινό μέρος θα μου έκανες έρωτα;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:53Χμ νταξ εξαρτάται ποιος με βλέπει. Με κλειδί στο μάτι ή όχι. Δεν είμαι το αβαταρ.
Θα ήθελες να σου κάνω έρωτα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:55Κι αν συναντιόμασταν σε ένα σκοτεινό μέρος θα μου έκανες έρωτα;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:53Χμ νταξ εξαρτάται ποιος με βλέπει. Με κλειδί στο μάτι ή όχι. Δεν είμαι το αβαταρ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι. Πολύ. Εσύ;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:56Θα ήθελες να σου κάνω έρωτα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:55Κι αν συναντιόμασταν σε ένα σκοτεινό μέρος θα μου έκανες έρωτα;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 17:53
Χμ νταξ εξαρτάται ποιος με βλέπει. Με κλειδί στο μάτι ή όχι. Δεν είμαι το αβαταρ.
Αν μου το έδειχνες ότι το θέλεις πολύ μπορεί να με έκανες να το θέλω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-