!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:53

Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να χάσει την ψυχραιμία του. Δηλαδή και οι γυναίκες. Οπότε αυτό που λέω εγώ είναι αν χάσεις την ψυχραιμία σου όντας γυναίκα και πας να εμπλακείς σε επικίνδυνη κατάσταση να είσαι προετοιμασμένη. Το λογικό δηλαδή. Μην πας έτσι όπως αυτή που περιέγραψε ο μπλακντογκ.
αυτο δεν βγαζει κανενα απολυτως νοημα.

αν χασεις την ψυχραιμια σου, ολη η προετοιμασια παει στο βροντο. για να εχεις μιση ελπιδα απεναντι σε οτιδηποτε, πρεπει να εχεις καταρχην ψυχραιμια για να εφαρμοσεις το οτιδηποτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 13:51

Δεν γίνεται αυτό. Είναι ανθρώπινο να χάνεις την ψυχραιμία σου. Να δες πως σας φάνηκε "λογικό" να αντιδράει ο άλλος επειδή του έβρισαν τη μάνα με μπουνιές και κλωτσιές. Άσε δε, που δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλά το θεωρήσατε μέγιστη προσβολη.
δεν ειναι λογικο. παραλογο, βλακωδες και ηλιθιο ειναι.

αλλα ειναι και αναμενομενο, ειναι κατι που συμβαινει.

οσο αναμενομενο ειναι και οτι θα φας της χρονιας σου αμα πας με οπλισμενη με μαγκια και κλειδια.ισως ειναι λαθος κακο, ατιμο και αδικο, αλλα ειναι αναμενομενο. ειναι αυτο που θα συμβει. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:45

Δεν γίνεται αυτό. Είναι ανθρώπινο να χάνεις την ψυχραιμία σου. Να δες πως σας φάνηκε "λογικό" να αντιδράει ο άλλος επειδή του έβρισαν τη μάνα με μπουνιές και κλωτσιές. Άσε δε, που δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλά το θεωρήσατε μέγιστη προσβολη.

οσο αναμενομενο ειναι και οτι θα φας της χρονιας σου αμα πας με οπλισμενη με μαγκια και κλειδια.ισως ειναι λαθος κακο, ατιμο και αδικο, αλλα ειναι αναμενομενο. ειναι αυτο που θα συμβει. :102:
Βλέπω χρησιμοποιείς την λέξη μαγκιά. Εγώ αναφέρομαι σε άμυνα. Αν σου επιτεθεί κάποιος πάνω σε τσακωμό να μην πιάσεις την γωνιά να κλαις. Να χώσεις όσο και όπως μπορείς. Τώρα αν θα φάω της χρονιάς μου δεν το ξέρω. Γενικά δαγκωνω και γδερνω άσχημα . Όσες φάει και οσες φάω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πράγματι, μέρα παρα μέρα βλέπω ηλιθιους να παίζουν μάπες στη μέση του δρομου επειδή έχασαν ανθρώπινα την ψυχραιμία τους γιατί κάποιος τους είπε κάτι. Κοίταξε να δεις, εμένα στ αρχιδια μου, θες να πας με κλειδί να βγάλεις το μάτι κάποιου αντίστοιχης ευφυΐας πιθηκοειδους που στην έπεσε άκομψα; Στα στρομπολινια μου, άλλη μια στατιστική θα είσαι. Δεν είσαι ούτε μάνα μου ούτε αδερφή μου ούτε γυναίκα μου. Σου είπαμε τόσες φορές 50 διαφορετικά άτομα τι πρέπει να κάνεις, και να είσαι σίγουρη ότι και σε μαθήματα αυτοάμυνας να πας το ίδιο πράγμα θα σου πουν. Ε άμα δεν καταλαβαίνεις.. :102:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:00
Πράγματι, μέρα παρα μέρα βλέπω ηλιθιους να παίζουν μάπες στη μέση του δρομου επειδή έχασαν ανθρώπινα την ψυχραιμία τους γιατί κάποιος τους είπε κάτι. Κοίταξε να δεις, εμένα στ αρχιδια μου, θες να πας με κλειδί να βγάλεις το μάτι κάποιου αντίστοιχης ευφυΐας πιθηκοειδους που στην έπεσε άκομψα; Στα στρομπολινια μου, άλλη μια στατιστική θα είσαι. Δεν είσαι ούτε μάνα μου ούτε αδερφή μου ούτε γυναίκα μου. Σου είπαμε τόσες φορές 50 διαφορετικά άτομα τι πρέπει να κάνεις, και να είσαι σίγουρη ότι και σε μαθήματα αυτοάμυνας να πας το ίδιο πράγμα θα σου πουν. Ε άμα δεν καταλαβαίνεις.. :102:
Όχι. Αν μου επιτεθεί να κάτσω να τις φάω;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:57
Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:45

Βλέπω χρησιμοποιείς την λέξη μαγκιά. Εγώ αναφέρομαι σε άμυνα. Αν σου επιτεθεί κάποιος πάνω σε τσακωμό να μην πιάσεις την γωνιά να κλαις. Να χώσεις όσο και όπως μπορείς. Τώρα αν θα φάω της χρονιάς μου δεν το ξέρω. Γενικά δαγκωνω και γδερνω άσχημα . Όσες φάει και οσες φάω.
Γέμισε με χλωρίνη ένα μικρό νεροπίστολο. Να ξέρεις όμως, πως πρέπει να το χρησιμοποιήσεις μόνο αν τα βρεις πολύ σκούρα. Μια πιτσιλιά στα μάτια του οποιου επίδοξου φονιά/βιαστή θα τον βγάλει νοκ άουτ, στην καλύτερη για αυτόν περίπτωση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:02
Να μη χάσεις την ψυχραιμία σου κ να εκτιμήσεις την κατάσταση. Ο επιτιθεμενος έρχεται προς το μέρος σου ή σε βρίζει από απόσταση; Αν δεν έρχεται προς το μέρος σου κ απλά σε βρίζει, φύγε. Ο πληγωμένος εγωισμός πονάει πολύ λιγότερο από τις κλωτσιές στα πλευρά. Αξίωμα.

Αν έρχεται προς το μέρος σου, μπορείς να φύγεις; Φύγε. Βλεπε αξίωμα παραπάνω περί πληγωμένου εγωισμου.

Αν έρχεται κατά πάνω σου, υπάρχει πιθανότητα να του αποσπάσεις την προσοχή ή να σταματήσεις ένα βίαιο επεισόδιο με τα λόγια; Καντο (ισχύει το ίδιο αξίωμα). Δες γύρω σου: υπάρχει κόσμος να σε βοηθήσει; Αν δέχεσαι επίθεση η πιθανότητα είναι να το κάνει, ζήτα βοήθεια.

Καταλαβαίνεις πού το πάω με τα παραπάνω; Η αυτοάμυνα είναι η τελευταία λύση γιατί έχει και το μεγαλύτερο πιθανό κόστος για σένα, είτε κερδίσεις είτε χάσεις. Και μάλλον θα χάσεις. Και κανεις escalate μόνο αν είσαι σίγουρη ότι θα το τελειώσεις. Γιατί πχ μπορεί όντως το μαχαίρι να σου δίνει ελπίδες, αλλά υπάρχει πιθανότητα αν έχεις να αντιμετωπίσεις δύο άντρες, αφού κόψεις τον έναν, να σου πάρουν τελικά το μαχαίρι κ να στο βάλουν στον κωλο. Κυριολεκτικά. Εκεί δηλαδή που θα έτρωγες απλά κάνα σφαλιαριδι, τώρα επιδεινωσες την κατάστασή σου.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Να σου πω κ κάτι άλλο. Οι περισσότεροι άντρες έχουμε φάει ξύλο, συνήθως από μικρή ηλικία. Όλα αυτά που λες τα έχουμε δοκιμάσει, έχουμε πληρώσει το λάθος μας, κ εκτός από ορισμένους γιωταδες που επαναλαμβανουν τα ίδια λάθη, που αποτελούν τον κατιμα της κοινωνίας, που έχουν ακόμα νοοτροπία έφηβου και παίζουν ακόμα μάπες κ μπαινοβγαινουν στα νοσοκομεία ή/και στα δικαστήρια, οι υπόλοιποι έχουμε μάθει με τον άσχημο τρόπο, γιατί το ξύλο στην αντρική εφηβεία είναι υπαρκτή πραγματικότητα. Όταν ήμουν 15 χρονών μπήκα στη μέση να υπερασπιστώ φίλο απέναντι σε 8 άτομα, ο οποίος μάλιστα είχε κ αδικο ο βλακας, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μεγαλύτεροι. Ημουν αθλητικός, κ έκανα κ πολεμικές τέχνες. Τι πιστεύεις ότι έγινε; ότι τους γαμησα στο ξύλο ή ότι με σαπισαν στις μαπες;
Spoiler
τους ξεσκισα τους πουστηδες
Spoiler
πλάκα κάνω, έφαγα της χρονιάς μου :102:
Βέβαια οι περισσότεροι άντρες το έχουν θάψει, δε θα το παραδεχτούν ούτε στον εαυτό τους ότι έχουν φάει ξύλο, παρ όλα αυτά υποσυνείδητα έχουν μάθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 05 Οκτ 2021, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:15
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:58
Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:42

Δεν χρειάζεται να αυξάνουμε το επίπεδο της βίας. Σιγά σιγά θα έρθει η αλλαγή.
Η αλλαγή δεν θα έρθει σιγά σιγά όπως άλλωστε μας έχει διδάξει η ιστορία. Η αλλαγή έρχεται με καθαρή επανάσταση, όχι ημίμετρα. Οι διαμαρτυρίες είναι άκαρπες και εξυπηρετούν την άρχουσα τάξη. Είναι ακόμα ένα προιόν για κατανάλωση. Τίποτα δεν αλλάζει χωρίς βία Νάιδα.
Διαφωνώ. Η βία πρέπει να ασκείται μόνο όταν είναι απαραίτητη. Και οι άντρες κρίμας είναι. Όχι όλοι αλλά εντάξει δεν θα τα ισοπεδώνουμε όλα.
Όλοι. Ακόμα και η ηθική δημιούργημα αντρών είναι. Κι εγώ ακόμα που θεωρούμαι από θεό και άνθρωπο η επιτομή της διακριτικότητας αν τύχαινε να σε δω με κλειδί στο χέρι θα σε χτυπούσα. Δυστυχώς. Θα λυπόμουν και θα έκλαιγα όταν θα σκούπιζα το αίμα σου από τα χέρια μου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:41
Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:15
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:58

Η αλλαγή δεν θα έρθει σιγά σιγά όπως άλλωστε μας έχει διδάξει η ιστορία. Η αλλαγή έρχεται με καθαρή επανάσταση, όχι ημίμετρα. Οι διαμαρτυρίες είναι άκαρπες και εξυπηρετούν την άρχουσα τάξη. Είναι ακόμα ένα προιόν για κατανάλωση. Τίποτα δεν αλλάζει χωρίς βία Νάιδα.
Διαφωνώ. Η βία πρέπει να ασκείται μόνο όταν είναι απαραίτητη. Και οι άντρες κρίμας είναι. Όχι όλοι αλλά εντάξει δεν θα τα ισοπεδώνουμε όλα.
Όλοι. Ακόμα και η ηθική δημιούργημα αντρών είναι. Κι εγώ ακόμα που θεωρούμαι από θεό και άνθρωπο η επιτομή της διακριτικότητας αν τύχαινε να σε δω με κλειδί στο χέρι θα σε χτυπούσα. Δυστυχώς. Θα λυπόμουν και θα έκλαιγα όταν θα σκούπιζα το αίμα σου από τα χέρια μου.
Ξερω γω, θα με έβλεπες με το κλειδί στο μάτι; δεν νομίζω.

Que Sera, Sera...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

πάνε να σε τρομάξουν.όπου δεις τσαμπουκά όρμα με το κλειδάκι σου και άλλαξε τους τα φώτα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:46 πάνε να σε τρομάξουν.όπου δεις τσαμπουκά όρμα με το κλειδάκι σου και άλλαξε τους τα φώτα
Το ξέρω καλέ. Και έχω αρμαθια από κλειδιά :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:15
Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:02
Να μη χάσεις την ψυχραιμία σου κ να εκτιμήσεις την κατάσταση. Ο επιτιθεμενος έρχεται προς το μέρος σου ή σε βρίζει από απόσταση; Αν δεν έρχεται προς το μέρος σου κ απλά σε βρίζει, φύγε. Ο πληγωμένος εγωισμός πονάει πολύ λιγότερο από τις κλωτσιές στα πλευρά. Αξίωμα.

Αν έρχεται προς το μέρος σου, μπορείς να φύγεις; Φύγε. Βλεπε αξίωμα παραπάνω περί πληγωμένου εγωισμου.

Αν έρχεται κατά πάνω σου, υπάρχει πιθανότητα να του αποσπάσεις την προσοχή ή να σταματήσεις ένα βίαιο επεισόδιο με τα λόγια; Καντο (ισχύει το ίδιο αξίωμα). Δες γύρω σου: υπάρχει κόσμος να σε βοηθήσει; Αν δέχεσαι επίθεση η πιθανότητα είναι να το κάνει, ζήτα βοήθεια.

Καταλαβαίνεις πού το πάω με τα παραπάνω; Η αυτοάμυνα είναι η τελευταία λύση γιατί έχει και το μεγαλύτερο πιθανό κόστος για σένα, είτε κερδίσεις είτε χάσεις. Και μάλλον θα χάσεις. Και κανεις escalate μόνο αν είσαι σίγουρη ότι θα το τελειώσεις. Γιατί πχ μπορεί όντως το μαχαίρι να σου δίνει ελπίδες, αλλά υπάρχει πιθανότητα αν έχεις να αντιμετωπίσεις δύο άντρες, αφού κόψεις τον έναν, να σου πάρουν τελικά το μαχαίρι κ να στο βάλουν στον κωλο. Κυριολεκτικά. Εκεί δηλαδή που θα έτρωγες απλά κάνα σφαλιαριδι, τώρα επιδεινωσες την κατάστασή σου.
Δηλαδή εσύ αν κάποιος σου έβριζε αισχρά μάνα , παιδια, γυναίκα αυτό θα έκανες;

Que Sera, Sera...
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:52

Δηλαδή εσύ αν κάποιος σου έβριζε αισχρά μάνα , παιδια, γυναίκα αυτό θα έκανες;
Μονο αν κραταει και ο αλλος κλειδι

Αν οχι, ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε το πανω χερι και κανουμε ντου :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές