Τότε εχει ελπίδες ακόμη και για κατάκτηση κούπας, ή ομάδα. Τους έφεξε πάλι των γαύρων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:31 Και εκτός λίστας γιουροπα το παιδί, το κατέστρεψαν οι καρχιες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
Δηλαδή αν η σύζυγος σήμερα δεν έχει διάθεση και ο σύζυγος έχει και επειδή η σύζυγος δεν έχει, εκείνος χρησιμοποιήσει βία για να προχωρήσει σε σεξ μαζί της υποθέτω είναι νορμάλ για σένα γιατί ξέρω γω καβλωσε ο σύζυγος πρέπει η σύζυγος να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του. Σωστά;Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:23Με τον άντρα της; Όχι!
Εκτός αν την πάντρεψαν με το ζόρι ή είναι σε διαδικασία διαζυγίου.
Δηλαδή Δευτέρα είναι τέλεια, Τρίτη είναι βιασμός γιατί δεν ήθελε και Τετάρτη είναι πάλι τέλεια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έτσι όπως τον βλέπω, για ευρωπαϊκή καριέρα μόνο μέσω καμίας sirina productions παίζει.vantono έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:32Τότε εχει ελπίδες ακόμη και για κατάκτηση κούπας, ή ομάδα. Τους έφεξε πάλι των γαύρων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:31 Και εκτός λίστας γιουροπα το παιδί, το κατέστρεψαν οι καρχιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 02 Σεπ 2021, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Juno
Ε τότε για ποιο λόγο θα είναι δίκαιο να πει ο άλλος ότι είναι μουρλεγκω; επειδή ξενέρωσε; σαν να μου λες γουστάρεις δεν δουσταρεις να συνεχίσεις θα κάτσεις να σε πηδηξει γιατί αλλιώς θα είσαι η μουρλεγκω της παρέας.
τώρα αν θέλει να δώσει 2η ευκαιρία γιατί γούσταρε το υπόλοιπο μεταξύ τους είναι άλλη συζήτηση. Και αφορα απόφαση και των δύο.
Σου απάντησα για τον γάμο.
Ε τότε για ποιο λόγο θα είναι δίκαιο να πει ο άλλος ότι είναι μουρλεγκω; επειδή ξενέρωσε; σαν να μου λες γουστάρεις δεν δουσταρεις να συνεχίσεις θα κάτσεις να σε πηδηξει γιατί αλλιώς θα είσαι η μουρλεγκω της παρέας.
τώρα αν θέλει να δώσει 2η ευκαιρία γιατί γούσταρε το υπόλοιπο μεταξύ τους είναι άλλη συζήτηση. Και αφορα απόφαση και των δύο.
Σου απάντησα για τον γάμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 02 Σεπ 2021, 22:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
δε μου λες ρε μάγκα αρχιδικαστή που έχεις πάρει φωτιά, εσύ ξέρεις τι πραγματικά έγινε ;vantono έγραψε: 02 Σεπ 2021, 18:28 Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ανοιξτε το τόπικ να χαρούνε τα βλήματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
και ναι και οχι για αυτο ειπα και προηγουμένως οτι δεν πρεπει να λαμβανεται στα υποψιν ο ταδε πχ ισχυρισμος
ναι αν ειναι σε διασταση και οχι αν προκειται για αφορμη ενος διαζυγιου εις βαρος του συζυγου με σκοπο το κερδος
δεν πρεπει να θεωρειται βιασμος μια συνεχομενη και επαναλαμβανομενη πραξη γιατι στα ξαφνικα θα πει το στοπ για ψ,χ, λογους
- EKPLIKTIKOS
Φωτογραφία του κερατα έχομε;elchav έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:26 Κρίμα στο γκόμενο της 17χρονης
Αν ο Σεμεδο ήταν σωστός, θα του πλήρωνε τουλάχιστον τις βενζίνες που πήγε και την πήρε
Δεν είναι ωραίο, αλλά δεν είναι και βιασμός. Τρολλάρισμα είναι.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:33Δηλαδή αν η σύζυγος σήμερα δεν έχει διάθεση και ο σύζυγος έχει και επειδή η σύζυγος δεν έχει, εκείνος χρησιμοποιήσει βία για να προχωρήσει σε σεξ μαζί της υποθέτω είναι νορμάλ για σένα γιατί ξέρω γω καβλωσε ο σύζυγος πρέπει η σύζυγος να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του. Σωστά;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
μα ετσι ειναι σημερα τα καλα κοριτσια εχουν απο εναν για καθε περιστασηelchav έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:26 Κρίμα στο γκόμενο της 17χρονης
Αν ο Σεμεδο ήταν σωστός, θα του πλήρωνε τουλάχιστον τις βενζίνες που πήγε και την πήρε
Ε πως. Αν δεν θέλει; τι θα θεωρηθεί; όταν πει δεν θέλω σεξ σήμερα ο σύζυγος πολύ απλά θα το σεβαστεί. Δηλαδή συζηταμε τα αυτονόητα έτσι;nemo έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:38και ναι και οχι για αυτο ειπα και προηγουμένως οτι δεν πρεπει να λαμβανεται στα υποψιν ο ταδε πχ ισχυρισμος
ναι αν ειναι σε διασταση και οχι αν προκειται για αφορμη ενος διαζυγιου εις βαρος του συζυγου με σκοπο το κερδος
δεν πρεπει να θεωρειται βιασμος μια συνεχομενη και επαναλαμβανομενη πραξη γιατι στα ξαφνικα θα πει το στοπ για ψ,χ, λογους
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ολοι κανουμε υποχωρήσειςNaida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:43Ε πως. Αν δεν θέλει; τι θα θεωρηθεί; όταν πει δεν θέλω σεξ σήμερα ο σύζυγος πολύ απλά θα το σεβαστεί. Δηλαδή συζηταμε τα αυτονόητα έτσι;nemo έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:38και ναι και οχι για αυτο ειπα και προηγουμένως οτι δεν πρεπει να λαμβανεται στα υποψιν ο ταδε πχ ισχυρισμος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ξέρω ότι διακινήθηκε παρανόμως εντός διαδικτύου ένα βίντεο σεξουαλικου περιεχομένου με ανήλικο, που πολλοι είδαν και αλυσιδωτα διακινησαν κι αυτοί με τη σειρά τους.Otto Weininger έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:36δε μου λες ρε μάγκα αρχιδικαστή που έχεις πάρει φωτιά, εσύ ξέρεις τι πραγματικά έγινε ;vantono έγραψε: 02 Σεπ 2021, 18:28 Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ανοιξτε το τόπικ να χαρούνε τα βλήματα.
Εκεί πάει και ο παραπάνω χαρακτηρισμός μου, όχι σε όσους υπερασπίζονται τον Σεμεδο έτσι γενικά και αόριστα.
Για τον βιασμό η μη βιασμό δεν μπορώ να ξέρω πολλά, δεν ήμουν και κρυμμένος μέσα στο κουκλοσπιτο να δω με τα μάτια μου. Ο,τι αποδειχτεί στη δικη, οπότε γίνει αυτή.
Δεν έχω δει ούτε τη 17χρονηEKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:39Φωτογραφία του κερατα έχομε;elchav έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:26 Κρίμα στο γκόμενο της 17χρονης
Αν ο Σεμεδο ήταν σωστός, θα του πλήρωνε τουλάχιστον τις βενζίνες που πήγε και την πήρε![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Κάτσε να το κάνουμε εικόνα. Είναι ο σύζυγος στον καφενέ, μπεκροπινει, χαριεντιζεται με την αλλοδαπή σερβιτόρα, γυρίζει κατά τις 2 την νυχτα καβλωμενος, η γυναίκα κοιμάται, πάει την ξυπνάει για σεξ, του λέει όχι δεν θέλω της χώνει δύο μπατσες δύο μπουνιδια στα πλευρά, κάνει του δουλειά του με τη βία, ξαπλώνει κοιμάται.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:42Δεν είναι ωραίο, αλλά δεν είναι και βιασμός. Τρολλάρισμα είναι.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:33Δηλαδή αν η σύζυγος σήμερα δεν έχει διάθεση και ο σύζυγος έχει και επειδή η σύζυγος δεν έχει, εκείνος χρησιμοποιήσει βία για να προχωρήσει σε σεξ μαζί της υποθέτω είναι νορμάλ για σένα γιατί ξέρω γω καβλωσε ο σύζυγος πρέπει η σύζυγος να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του. Σωστά;Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:23
Με τον άντρα της; Όχι!
Εκτός αν την πάντρεψαν με το ζόρι ή είναι σε διαδικασία διαζυγίου.
Δηλαδή Δευτέρα είναι τέλεια, Τρίτη είναι βιασμός γιατί δεν ήθελε και Τετάρτη είναι πάλι τέλεια;
Ωραίο τρολαρισμα ε;
Μμ και αν η γυναίκα είναι σε μουντ για σεξ και του άντρα δεν του σηκώνεται γιατί έχει τα θεματάκια του πχ λόγω ηλικίας, πρέπει να του σηκωθεί και να την ικανοποιήσει. Σωστά;nemo έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:45ολοι κανουμε υποχωρήσειςNaida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:43Ε πως. Αν δεν θέλει; τι θα θεωρηθεί; όταν πει δεν θέλω σεξ σήμερα ο σύζυγος πολύ απλά θα το σεβαστεί. Δηλαδή συζηταμε τα αυτονόητα έτσι;nemo έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:38
και ναι και οχι για αυτο ειπα και προηγουμένως οτι δεν πρεπει να λαμβανεται στα υποψιν ο ταδε πχ ισχυρισμος
δεν πρεπει να θεωρειται βιασμος μια συνεχομενη και επαναλαμβανομενη πραξη γιατι στα ξαφνικα θα πει το στοπ για ψ,χ, λογους![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR