Ατιμο πραγμα το συντακτικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
Re: Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
Αγις έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:10 η σιγη ασυρματου του κουγια μετραει σαν ενδειξη αθωοτητας του ποδοσφαιριστου ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2021, 19:47
Οπότε, το ερώτημα είναι τι θα γίνει με την ποινική δίωξη. Και επειδή θυμάμαι ότι είχα κάνει ένα σχόλιο αναφορικά με το ότι μου έκανε εντύπωση η δήλωση του Κούγια ότι δεν θέλει δημοσιότητα, κάτι μου λέει ότι γνωρίζοντας τα στοιχεία και έχοντας επαρκή εμπειρία ώστε να κρίνει το αποτέλεσμα, ανέλαβε από την αρχή την παροχή λογιστικών τρόπον τινά υπηρεσιών, ώστε το πράγμα να καταλήξει σε έναν έντιμο συμβιβασμό. Αυτό ναι, σαφώς και είναι συναίνεση. Πόσο, τόσο, κλείσαμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η κοπέλα είπε θέλω να φάω καμια πίτσαLord Brum έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:18Μα γιατι μπορει συμφωνα με τις μητουδες να μην έδωσε συναίνεση για πουτσα αλλά για πίτσα. Τον έφαγε και δεν είχε προλάβει να σκεφτεί αν ήθελε και ειπε να τι ξανασκεφτει με γεματο στομάχιΣέλευκας έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:12 ενταξη να σε βιάσουν δυο αράπηδες και να παραγγείλεις πίτσα στο σπίτι τους
αλήθεια τι ονομα έδωσε
Ξεπαρθενόπη Αράπη
και ο Σεμέδο άκουσε θελω να φαω καμια πούτσα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
τα σεβη μουΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:21Αγις έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:10 η σιγη ασυρματου του κουγια μετραει σαν ενδειξη αθωοτητας του ποδοσφαιριστου ;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2021, 19:47
Οπότε, το ερώτημα είναι τι θα γίνει με την ποινική δίωξη. Και επειδή θυμάμαι ότι είχα κάνει ένα σχόλιο αναφορικά με το ότι μου έκανε εντύπωση η δήλωση του Κούγια ότι δεν θέλει δημοσιότητα, κάτι μου λέει ότι γνωρίζοντας τα στοιχεία και έχοντας επαρκή εμπειρία ώστε να κρίνει το αποτέλεσμα, ανέλαβε από την αρχή την παροχή λογιστικών τρόπον τινά υπηρεσιών, ώστε το πράγμα να καταλήξει σε έναν έντιμο συμβιβασμό. Αυτό ναι, σαφώς και είναι συναίνεση. Πόσο, τόσο, κλείσαμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Με τον άντρα της; Όχι!
Εκτός αν την πάντρεψαν με το ζόρι ή είναι σε διαδικασία διαζυγίου.
Δηλαδή Δευτέρα είναι τέλεια, Τρίτη είναι βιασμός γιατί δεν ήθελε και Τετάρτη είναι πάλι τέλεια;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κρίμα στο γκόμενο της 17χρονης
Αν ο Σεμεδο ήταν σωστός, θα του πλήρωνε τουλάχιστον τις βενζίνες που πήγε και την πήρε
Αν ο Σεμεδο ήταν σωστός, θα του πλήρωνε τουλάχιστον τις βενζίνες που πήγε και την πήρε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σου λέω εγώ είναι 2 άτομα που γνωρίζονται 2-3 ραντεβού και πάνε για το πολυπόθητο σεξ. Φασωνονται, ανάβουν τα αίματα και αρχίζει αυτός θα σου κάνω κείνο το άλλο, θα σε σκίσω, θα σε πονέσω, δεν θα σου αφήσω τρύπα αγαμητη κτλ κτλ και η κοπέλα φρικάρει. Και λέει ξέρεις καλύτερα άστο για σήμερα.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:19Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, ίσως επειδή είμαι εναντίον των one-night-stands ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:06Αυτό ακριβώς λέω. Θα μάθουν να το σέβονται το όχι. Ακόμα κι αν πριν λίγο είχε το πουλί σου στο στόμα της και όσο εύκολη και να σου φαίνεται. Όταν θα πει δεν θέλω, σηκώνεσαι όμορφα και ωραία και είτε κάνεις τσιγάρο και χαλαρώνετε, είτε είσαι εκνευρισμενος και φεύγεις. Αποδεκτές και οι δύο συμπεριφορές. Αυτό που είναι μη αποδεκτό είναι να συνεχίσεις όταν σου πει δεν θέλω και να τη βιάσεις. Εκεί φιλαράκι έχει καταγγελία και δόξα το metoo να λέμε.Lord Brum έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:56
μα δεν το σεβάστηκε
πριν βέβαια σεβαστεί το κάθε ζώο το όχι οφείλει η κάθε επίδοξη μητου να σέβεται τον εαυτό της. Όταν φασώνεσαι με αράπηδες που μόλις γνώρισες μην απορείς γιατί σε περάσανε για εύκολη και το γιατί το όχι παρερμεηνεύτηκε σε ναι, ιδίως όταν το στόμα που στο λέει πριν 5 δευτερόλεπτα είχε το πουλί σου μέσα του.
Ας πούμε λοιπόν πως όταν προχωρήσει η φάση και πάνε για πιο σοβαρά, αυτή κάνει πίσω. Δεκτόν και φυσικά αυτό σημαίνει πως το διαλύουν. Τέλος.
Της άρεσε το πνεύμα του, μετά είδε καλύτερα το σώμα του και δεν τον θέλει.
Αλλά έχει και αυτός το ίδιο δικαίωμα. Του άρεσαν τα μάτια της, είδε τα ψωμάκια της και δεν την θέλει. Σωστά;
Αν φύγει αυτός μόλις τσιτσιδωθούν, δεν είναι τίποτα πατριάρχης και παλιανθρωπος, έτσι;
Οτιδήποτε άλλο, θέλω, τώρα άλλαξα γνώμη, κάτσε να το ξανασκεφτώ, μου αρέσεις, αλλά όχι σήμερα κτλ, ναι, αυτός οφείλει να κάνει πίσω, αλλά έχει το δικαίωμα να πει στους κοινούς γνωστούς πως αυτή είναι μουρλέγκω και μακριά της μην μπλέξουν, σωστά;
Ή αρχίζει αυτός τα κάνε με σκύλο σου, δούλο σου, χτπα με, δεσε με κτλ και η κοπέλα ξενερώνει.
Ή πχ διακρίνει σημαδια απλυσιας και ξενερώνει.
Είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει παρόλο που έχει ξενερώσει; για ποιο λόγο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Όχι, απλά δε με αφορά το "απ'οτι φαινεται", με αφορά το αποδεδειγμένα που έγραψες πριν.panos291 έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:07Ουτε για το "απ'οτι φαινεται" μαλλον δεν εχουμε τα ιδια στανταρ για την έκφραση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:05 Να διαβάσω αλλά γράφεις αποδεδειγμένα, και μάλλον δεν έχουμε τα ίδια στάνταρ για αυτή τη λέξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 02 Σεπ 2021, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και πολύ ερασιτέχνες για εκβιαστές, αυτοί που του έστειλαν το μήνυμα.
Γρήγορα βγήκε πάντως, ελπίζω να προλάβει να καθαρίσει και το υπόγειο, για να τους υποδεχτεί για μια προσφορά που δεν θα μπορούν να αρνηθουν.
έχουν ξεσαλώσει οι παρακμιακές λινάτσες
Είπα. Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένη. Και τελειώνει εκεί. Αν μετά το ξανασκεφτεί, τον ξαναπλησιάσει και ξανακάνει πίσω, αυτός θα είναι πολύ χαζός αν ξανασχοληθεί.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:26Σου λέω εγώ είναι 2 άτομα που γνωρίζονται 2-3 ραντεβού και πάνε για το πολυπόθητο σεξ. Φασωνονται, ανάβουν τα αίματα και αρχίζει αυτός θα σου κάνω κείνο το άλλο, θα σε σκίσω, θα σε πονέσω, δεν θα σου αφήσω τρύπα αγαμητη κτλ κτλ και η κοπέλα φρικάρει. Και λέει ξέρεις καλύτερα άστο για σήμερα.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:19Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, ίσως επειδή είμαι εναντίον των one-night-stands ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:06
Αυτό ακριβώς λέω. Θα μάθουν να το σέβονται το όχι. Ακόμα κι αν πριν λίγο είχε το πουλί σου στο στόμα της και όσο εύκολη και να σου φαίνεται. Όταν θα πει δεν θέλω, σηκώνεσαι όμορφα και ωραία και είτε κάνεις τσιγάρο και χαλαρώνετε, είτε είσαι εκνευρισμενος και φεύγεις. Αποδεκτές και οι δύο συμπεριφορές. Αυτό που είναι μη αποδεκτό είναι να συνεχίσεις όταν σου πει δεν θέλω και να τη βιάσεις. Εκεί φιλαράκι έχει καταγγελία και δόξα το metoo να λέμε.
Ας πούμε λοιπόν πως όταν προχωρήσει η φάση και πάνε για πιο σοβαρά, αυτή κάνει πίσω. Δεκτόν και φυσικά αυτό σημαίνει πως το διαλύουν. Τέλος.
Αλλά έχει και αυτός το ίδιο δικαίωμα. Του άρεσαν τα μάτια της, είδε τα ψωμάκια της και δεν την θέλει. Σωστά;
Αν φύγει αυτός μόλις τσιτσιδωθούν, δεν είναι τίποτα πατριάρχης και παλιανθρωπος, έτσι;
Οτιδήποτε άλλο, θέλω, τώρα άλλαξα γνώμη, κάτσε να το ξανασκεφτώ, μου αρέσεις, αλλά όχι σήμερα κτλ, ναι, αυτός οφείλει να κάνει πίσω, αλλά έχει το δικαίωμα να πει στους κοινούς γνωστούς πως αυτή είναι μουρλέγκω και μακριά της μην μπλέξουν, σωστά;
Ή αρχίζει αυτός τα κάνε με σκύλο σου, δούλο σου, χτπα με, δεσε με κτλ και η κοπέλα ξενερώνει.
Για τον γάμο δεν μου είπες; Θεωρείς ότι υπάρχει βιασμός αν δεν μιλάμε για γυναίκα που παραμένει με το ζόρι στη σχέση;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Και εκτός λίστας γιουροπα το παιδί, το κατέστρεψαν οι καρχιες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
φρικαρουν τοσο πολυ που λενε ''πες μου κ αλλα ''Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:26Σου λέω εγώ είναι 2 άτομα που γνωρίζονται 2-3 ραντεβού και πάνε για το πολυπόθητο σεξ. Φασωνονται, ανάβουν τα αίματα και αρχίζει αυτός θα σου κάνω κείνο το άλλο, θα σε σκίσω, θα σε πονέσω, δεν θα σου αφήσω τρύπα αγαμητη κτλ κτλ και η κοπέλα φρικάρει. Και λέει ξέρεις καλύτερα άστο για σήμερα.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:19Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, ίσως επειδή είμαι εναντίον των one-night-stands ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:06
Αυτό ακριβώς λέω. Θα μάθουν να το σέβονται το όχι. Ακόμα κι αν πριν λίγο είχε το πουλί σου στο στόμα της και όσο εύκολη και να σου φαίνεται. Όταν θα πει δεν θέλω, σηκώνεσαι όμορφα και ωραία και είτε κάνεις τσιγάρο και χαλαρώνετε, είτε είσαι εκνευρισμενος και φεύγεις. Αποδεκτές και οι δύο συμπεριφορές. Αυτό που είναι μη αποδεκτό είναι να συνεχίσεις όταν σου πει δεν θέλω και να τη βιάσεις. Εκεί φιλαράκι έχει καταγγελία και δόξα το metoo να λέμε.
μην το παρατραβαμε με την κοροιδια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
του στειλε ανώνυμοvantono έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:27![]()
Και πολύ ερασιτέχνες για εκβιαστές, αυτοί που του έστειλαν το μήνυμα.
Γρήγορα βγήκε πάντως, ελπίζω να προλάβει να καθαρίσει και το υπόγειο, για να τους υποδεχτεί για μια προσφορά που δεν θα μπορούν να αρνηθουν.
για να μην καταλαβει ποιος τον εκβιάζει!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR