σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, με σκόρδο, κρεμμύδι κλπ, μπέικον και ζαμπόν.
πήγα στο σ/μ και πήρα 5 φέτες ζαμπόν και άλλες 5 μπέικον και μου τα ζύγισε αφού τα τύλιξε. πιο βαρύ ήταν το χαρτί.
Και τι τυριά έβαλες; φαίνονται πλούσια.
ανακάτεψα 2 τέτοιες συσκευασίες
Δεν μ αρέσει το τσένταρ έτσι στα ζυμαρικά η αλήθεια είναι. Ισως όμως το μιξ που έχεις κάνει με τα υπόλοιπα να είναι γαματο. Καλή απόλαυση εύχομαι, πάρε και κανένα χαπάκι για τις αρτηρίες προληπτικά
στα νηματα της μαγειρικης κ των τροφιμων φαινεται ποσο για το μπουτζο καβαλα ειναι η σχεση των κομθουνιστιριων κ των παραφυαδων τους με το καλο φαγητο
εγκληματιες
Αγις έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:24
στα νηματα της μαγειρικης κ των τροφιμων φαινεται ποσο για το μπουτζο καβαλα ειναι η σχεση των κομθουνιστιριων κ των παραφυαδων τους με το καλο φαγητο
εγκληματιες
εσύ ούτε μια μπριζόλα δεν ξέρεις να ψήσεις. σου αρπάζουν.
εγκληματιες
εγκληματιες
Αυτή είναι η φτηνή Ελ λύση. Για πίτσα βουβαλίσια μοτζαρέλα, λίγο ρομάνο, και γραβιέρα κατά προτίμηση Κρήτης. Και το μαντσέγκο κάνει δουλειά. Για μακαρονάδα φούρνου γραβιέρα ή ρεγκάτο με λίγη παρμεσάν.
Αυτή είναι η φτηνή Ελ λύση. Για πίτσα βουβαλίσια μοτζαρέλα, λίγο ρομάνο, και γραβιέρα κατά προτίμηση Κρήτης. Και το μαντσέγκο κάνει δουλειά. Για μακαρονάδα φούρνου γραβιέρα ή ρεγκάτο με λίγη παρμεσάν.
Για τα μακαρόνια έλεγα. Η γραβιέρα μου είναι έντονη. Προτιμώ πιο απαλές γεύσεις. Στην πίτσα μοτσαρελα ασυζητητί. Αν και καμιά φορά λόγω έλλειψης συμπληρώνω με λίγο ρεγκατο.
kongrosian έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:24
η Naida είναι το γυναικείο bot (γυναίκα bot) του πχορουμ. όποτε έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε ή και να ξεσπάσουμε σε κάποια γυναίκα, έχουμε την Naida
Μόνο μη μου πείτε Naida turn the light off. Μπορει να μπερδευτώ και να πατήσω shut down the phorum