Η τελειωμενη ξεφτιλα εδώ είναι πως οι δήθεν αντιψεκες ιοθετουν ακριβως τα πιο ξεφτιλισμενα επιχειρηματα των πιο πρωιμων και ακραιων ψεκ : φοβασαι ρε χεστη μην κολλησεις κορονοϊο (αντίστοιχα το εμβολιο), ου ρε χεστη εγω ειμαι ατρόμητος δεν φοβαμαι τπτ και μια φορα σκοτωσα ενα λοχο τουρκους με καμπυλογραμμη σφαιρα σε αναγνωριση στα συνορα ενω στη πραγματικότητα εγλυφε κωλους στο ψυχικο και τον έτρεχε απο το πρωι ως το βραδυ ο θυρωρος που του παρουσιαζοταν ως βαθμοφορος ...hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2021, 00:17Εμβολιάστηκες επειδή φοβάσαι ότι υπάρχει 0,00015% πιθανότητα να πεθάνεις από κορωνοϊό, αλλά μην μας πρήζεις τα αρχίδια με νούμερα που βγάζεις από τον κωλαθρίνο σου.foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:52Κοίτα, δε θες να εμβολιαστείς επειδή φοβάσαι, οκ. Μη μας πολυσκοτίζεις τ' αρχίδια όμως.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43
αρκετές φορές = 1,5 φορά
Το 8 μέρες λιγότερες από που ακριβώς προκύπτει ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- nik_killthemall
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
Πεφτουμε ολοι απο τα σύννεφα ... μα οσοι εμβολιαστηκαν αδιαφορουν εντελως για τα μέτρα, είναι γνήσιοι ιδεαλιστες που κανουν συνεχεια πραξεις ευθυνης και που απο το πρωι ως το βραδυ σκεφτονται την συλλογικη αλληλεγγυη και τις πουδρες ... της υποκρισιας το αναγνωσμα.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2021, 00:20Για την ακρίβεια, έχει πει ευθαρσώς ότι εμβολιάστηκε με την προοπτική να μην τηρήσει ποτέ ξανά κανένα μέτρο, το λέει ο νόμος ή όχι.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 20:02 Πίπες απάντηση έχεις ! Εμείς απλά ζητήσαμε πηγή για ένα στοιχείο που έτσι κι αλλιώς θα σε αυτοψωλιαζε, και αφού πρώτα μας έκανες το βαρύ πεπόνι, τελικά έφερες την πηγή, οπότε θα αυτοψωλιαστείς με πηγή. Γάμησες.
Μόλις παρέθεσες την απόδειξη του γιατί ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι πρέπει να κάνουν κανονικά pcr τεστ, να φορούν μάσκες, να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να μην απαλλάσσονται ούτε από ένα μέτρο : Γιατί όπως φαίνεται από το διάγραμμα που παρέθεσες για τουλάχιστον 6 μέρες μεταδίδουν τον ιο ακριβώς όσο και οι χέστες ανεμβολίαστοι.
Με την διαφορά πως οι χέστες ανεμβολίαστοι τηρούν ΟΛΑ τα μέτρα και έχουν 10πλάσιες πιθανότητες να αντιληφθούν εγκαίρως πως είναι θετικοί και να μπουν σε καραντίνα χωρίς να μεταδώσουν τον ιο σε κανέναν. (Άρα πίπες και τα περί μείωσης της μετάδοσης σε σχέση με τους ανεμβολίαστους).
Αντε πέστε τώρα σε όλους όσους εμβολιάστηκαν πως θα πρέπει να τηρούν όσα μέτρα τηρούσαν σαν ανεμβολίαστοι, να δουμε ποσοι ξακουστοι αρχιδάτοι θα πανε να ξαναεμβολιαστούν όταν σε λίγους μήνες θα τους ξαναζητηθεί επειδή φοβισμένα οι αρχές θα τους αποκαλύψουν πως "να ξέρετε οι προστασία κρατάει για 8-10 μήνες οπότε για κοπιάστε" ...
Έχετε πίστη στον αλλαχ-γιαχβε, η πίστη σας θα νικήσει καθε βιρουσι ...
ρε δεν μου τραβατε τα βυζια να κατεβασω γαλα
Επίσης αυτό που παράθεσε δεν λέει αυτό που θα ήθελε να λέει, γιατί ο ιός είναι μεταδοτικός για λίγες μέρες, όχι για εβδομάδες ολόκληρες. Το τι κάνει το ιικό φορτίο αφού καταστεί άχρηστο από το ανοσοποιητικό είναι αδιάφορο μετά την περίοδο που μεταδίδεις.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Και για του λόγου το αληθές:
foscilis έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:33 Κι εγώ αυτό λέω. Δε θες να πάρεις το ρίσκο του εμβολίου bitch; Τέλεια, θα πάρεις λοιπόν το ρίσκο του βήχα μου στη μούρη σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτά που λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας δεν είναι αντίθετα με αυτά που λέω εγώ.hellegennes έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:56Δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο το έχεις στο μυαλό σου. Σε κάθε περίπτωση, άκου τι λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας, όπως ο CDC, και μην επιμένεις σε μια λανθασμένη ιδέα, απλά και μόνο γιατί σού φαίνεται λογική. Δεν είναι ανάγκη να αντιλαμβάνεσαι γιατί το ιικό φορτίο μπορεί να είναι ίδιο και μεγαλύτερο. Σημασία έχει το ίδιο το γεγονός.axilmar έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:19Δεν γίνεται να μην ισχύει. Είτε τα αντισώματα εξουδετερώνουν τον ιό, οπότε μειώνεται το ιικο φορτίο, είτε όχι, οπότε δεν μειώνεται το ιικο φορτιομhellegennes έγραψε: 15 Αύγ 2021, 22:48
Ακόμη βρίσκεσαι σ' αυτήν την λανθασμένη σελίδα; Δεν είπαμε ότι δεν ισχύει αυτό;
Κανείς δεν είπε ότι οι εμβολιασμενοι δεν κολλάνε τους άλλους, απλά ότι τους κολλάνε λιγότερο.
- hellegennes
Είναι 100% αντίθετα. Ενημερώσου. Οι εμβολιασμένοι έχουν ίδια και υψηλότερα ιικά φορτία. Ξεκόλλα.axilmar έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:05Αυτά που λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας δεν είναι αντίθετα με αυτά που λέω εγώ.hellegennes έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:56Δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο το έχεις στο μυαλό σου. Σε κάθε περίπτωση, άκου τι λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας, όπως ο CDC, και μην επιμένεις σε μια λανθασμένη ιδέα, απλά και μόνο γιατί σού φαίνεται λογική. Δεν είναι ανάγκη να αντιλαμβάνεσαι γιατί το ιικό φορτίο μπορεί να είναι ίδιο και μεγαλύτερο. Σημασία έχει το ίδιο το γεγονός.axilmar έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:19
Δεν γίνεται να μην ισχύει. Είτε τα αντισώματα εξουδετερώνουν τον ιό, οπότε μειώνεται το ιικο φορτίο, είτε όχι, οπότε δεν μειώνεται το ιικο φορτιομ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα ζητούσα πηγή, αλλά νομίζω ότι δεν έχει πλέον νόημαhellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:18Είναι 100% αντίθετα. Ενημερώσου. Οι εμβολιασμένοι έχουν ίδια και υψηλότερα ιικά φορτία. Ξεκόλλα.axilmar έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:05Αυτά που λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας δεν είναι αντίθετα με αυτά που λέω εγώ.hellegennes έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:56
Δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο το έχεις στο μυαλό σου. Σε κάθε περίπτωση, άκου τι λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας, όπως ο CDC, και μην επιμένεις σε μια λανθασμένη ιδέα, απλά και μόνο γιατί σού φαίνεται λογική. Δεν είναι ανάγκη να αντιλαμβάνεσαι γιατί το ιικό φορτίο μπορεί να είναι ίδιο και μεγαλύτερο. Σημασία έχει το ίδιο το γεγονός.
Όλη η συζήτηση είναι σαν άσκηση αντιεπιστημονισμού
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Έβαλε πιο πίσω και ο foscilis το γράφημα που το δείχνει, αλλά αν θες focus, κοίτα στην αρχή του γραφήματος, εκεί που το σημειώνω:Beria έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:22 Θα ζητούσα πηγή, αλλά νομίζω ότι δεν έχει πλέον νόημα

Μελέτη εδώ:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... .full-text
Θα σου ζητούσα κι εγώ να μου πεις τι αντιεπιστημονικό είπα, αλλά πλέον θεωρώ ότι είναι μάταιο. Είναι απλά απόφαση που έχεις πάρει. Δεν έχει σημασία αν στηρίζεται σε κάτι, είναι σαν τις θρησκείες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
H μελέτη που εσύ παραθέτεις έχει δυο συμπεράσματα. Αντιγράφω:hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:38Έβαλε πιο πίσω και ο foscilis το γράφημα που το δείχνει, αλλά αν θες focus, κοίτα στην αρχή του γραφήματος, εκεί που το σημειώνω:Beria έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:22 Θα ζητούσα πηγή, αλλά νομίζω ότι δεν έχει πλέον νόημα
Μελέτη εδώ:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... .full-text
Θα σου ζητούσα κι εγώ να μου πεις τι αντιεπιστημονικό είπα, αλλά πλέον θεωρώ ότι είναι μάταιο. Είναι απλά απόφαση που έχεις πάρει. Δεν έχει σημασία αν στηρίζεται σε κάτι, είναι σαν τις θρησκείες.
1.
The mRNA vaccines are highly effective at preventing symptomatic and severe COVID-19 associated with B.1.617.2 infection. Vaccination is associated with faster decline in viral RNA load and a robust serological response. Vaccination remains a key strategy for control of COVID-19 pandemic.
2.
mRNA vaccines against COVID-19 are protective against symptomatic infection and severe disease by the B.1.617.2 variant. Vaccinated individuals had a more rapid decline in viral load, which has implications on secondary transmission and public health policy. Rapid and widespread implementation of vaccination programs remains a key strategy for control of COVID-19 pandemic. Further studies should elucidate immunologic features driving vaccine-breakthrough infection to improve vaccine-induced protection.
Σε ποιο σημείο της μελέτης αναφέρεται ότι Οι εμβολιασμένοι έχουν ίδια και υψηλότερα ιικά φορτία;
Περιμένω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Στο γράφημα φαίνεται και σ'το δείχνω με βελάκι. Η καμπύλη ιικού φορτίου των εμβολιασμένων είναι ψηλότερα από την καμπύλη των ανεμβολίαστων. Κοίτα το καλύτερα. Είναι η πράσινη καμπύλη.
Τα συμπεράσματα τα αφήνω στην άκρη, γιατί τα δεδομένα πραγματικού χρόνου που έχουμε από τις χώρες με τον υψηλότερο και πιο πρώιμο εμβολιασμό δείχνουν απότομη πτώση της αποτελεσματικότητας. Όχι ότι είναι ασήμαντη η υψηλή προστασία έστω για λίγο διάστημα. Με κατάλληλη στρατηγική τα εμβόλια θα δίνονται στην αρχή της σεζόν, όπως στην γρίπη, ίσως με τρεις δόσεις αντί δύο, περιορίζοντας τον κίνδυνο για τις ευπαθείς ομάδες. Αλλά η μικρή αποτελεσματικότητά τους σε βάθος χρόνου κάνει ανούσια και ασύμφορη την χρήση από το σύνολο του πληθυσμού.
Το άλλο συμπέρασμα, μπορείς να το δεις επίσης στο γράφημα. Το επισήμανε και ο foscilis. Ότι μετά την πρώτη εβδομάδα το ιικό φορτίο στους εμβολιασμένους πέφτει γρηγορότερα. Αυτό βέβαια σημαίνει λίγα πράγματα, γιατί ο ιός είναι μεταδοτικός από περίπου 2 μέρες πριν την νόσηση ως 10 μέρες μετά. Θες πηγή και γι' αυτό; Θεωρείς ότι το φαντάζομαι;
Τα συμπεράσματα τα αφήνω στην άκρη, γιατί τα δεδομένα πραγματικού χρόνου που έχουμε από τις χώρες με τον υψηλότερο και πιο πρώιμο εμβολιασμό δείχνουν απότομη πτώση της αποτελεσματικότητας. Όχι ότι είναι ασήμαντη η υψηλή προστασία έστω για λίγο διάστημα. Με κατάλληλη στρατηγική τα εμβόλια θα δίνονται στην αρχή της σεζόν, όπως στην γρίπη, ίσως με τρεις δόσεις αντί δύο, περιορίζοντας τον κίνδυνο για τις ευπαθείς ομάδες. Αλλά η μικρή αποτελεσματικότητά τους σε βάθος χρόνου κάνει ανούσια και ασύμφορη την χρήση από το σύνολο του πληθυσμού.
Το άλλο συμπέρασμα, μπορείς να το δεις επίσης στο γράφημα. Το επισήμανε και ο foscilis. Ότι μετά την πρώτη εβδομάδα το ιικό φορτίο στους εμβολιασμένους πέφτει γρηγορότερα. Αυτό βέβαια σημαίνει λίγα πράγματα, γιατί ο ιός είναι μεταδοτικός από περίπου 2 μέρες πριν την νόσηση ως 10 μέρες μετά. Θες πηγή και γι' αυτό; Θεωρείς ότι το φαντάζομαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
Στις πρώτες 6 μέρες σου έβαλε και βελάκι για να στο δείξει.Beria έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:43
Σε ποιο σημείο της μελέτης αναφέρεται ότι Οι εμβολιασμένοι έχουν ίδια και υψηλότερα ιικά φορτία;
Περιμένω
Ct values were initially similar between vaccinated and unvaccinated individuals
initially = 6 πρώτες μέρες !
Αυτό που διαβάζω βεβαια στο λινκ και δεν ήξερα είναι πως το μέγεθος του δείγματος ήταν ολοι κι ολοι 218, και μαλιστα δεν υπάρχει ισοκατανομη εμβολιασμενων / ανεμβολιαστων, αλλά σχέση 1:2.
Σωστά. Ας μην αφήνεις τα συμπεράσματα 30 επιστημόνων (που έχουν διεξάγει οι ίδιοι την έρευνα) να μπουν στο δρόμο μιας εμπειρικής παρατήρησης ενός γραφήματοςhellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:53 Στο γράφημα φαίνεται και σ'το δείχνω με βελάκι. Η καμπύλη ιικού φορτίου των εμβολιασμένων είναι ψηλότερα από την καμπύλη των ανεμβολίαστων. Κοίτα το καλύτερα. Είναι η πράσινη καμπύλη.
- hellegennes
Αντί να στέκεσαι σε μια φράση, στάσου στην ουσία. Ισχύει ή όχι αυτό που είπα;
Σκέψου λίγο τι κάνεις. Έχω γράψει δυο παραγράφους και πιάνεσαι από μια πρόταση γιατί έχεις προαποφασίσει ότι δεν σ' αρέσει τι λέω και αποφάσισες να το βαφτίσεις αντιεπιστημονικό. Διάβασες τίποτα πέρα απ' αυτήν την φράση;
Σκέψου λίγο τι κάνεις. Έχω γράψει δυο παραγράφους και πιάνεσαι από μια πρόταση γιατί έχεις προαποφασίσει ότι δεν σ' αρέσει τι λέω και αποφάσισες να το βαφτίσεις αντιεπιστημονικό. Διάβασες τίποτα πέρα απ' αυτήν την φράση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
περαστική
Καραεγωίσταροι του κερατά είναι όσοι δεν τηρούν τα μέτρα. Εμβολιασμένοι και μη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην πιστεύουν ή να βλέπουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας αλλά να συνεχίζουν να την φοράνε επειδή ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους συνανθρώπους τους που φοβούνται τον ιό και επειδή δεν θέλουν να αντιτίθενται στον νόμο. Όσοι δεν νοιάζονται και δεν σέβονται τις φοβίες των άλλων είναι εγωιστές. Φοβίες και αμφιβολίες έχουν και οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται, δεν μπαίνουν όλοι σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ηλίθιοι είναι εκείνοι που δεν εμβολιάζονται αλλά δεν τηρούν κανένα μέτρο, μπαίνουν σε περίπτερα χωρίς μάσκες και αντισηπτικά, δεν κάνουν τεστς και είναι ανέμελοι, όπως ακριβώς ηλίθιοι είναι και όσοι εμβολιάζονται για να "γλυτώσουν" απ' τα μέτρα χωρίς να τους ενδιαφέρει κανένας άλλος χρησιμοποιώντας τον εμβολιασμό τους σαν δικαιολογία για την μη τήρηση βασικών κανόνων ή σαν το "διαβατήριο" για την ελευθερία τους. Και είναι οι ίδιοι που επικαλούνται την κοινωνική ευθύνη και καταφεύγουν σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους "απέναντι" χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι ανήκουν στην ομάδα που κατηγορούν. Είτε έκαναν το εμβόλιο γιατί κατατρόμαξαν με τον ιό ("δικαιολογημένη" φοβία θεωρείται) είτε λόγω προνομίων, δεν τους ενδιαφέρει καν το γεγονός ότι μπορούν να μεταδώσουν σε άτομα που είναι ήδη εμβολιασμένα ή σε άτομα που ΔΕΝ μπορούν να εμβολιαστούν για λόγους υγείας. Δεν αναφέρω καν το ότι δεν τους καίγεται καρφάκι για τους υπόλοιπους που δεν έχουν τρομάξει το ίδιο με τον ιό ή δεν θέλουν να βάλουν εμβόλιο. Να δω πόσοι από τους πλέον φανατισμένους θα έκαναν το εμβόλιο αν δεν υπήρχε τόση τρομοκρατία και επιβολή. Αλλά όοοχι, κοινωνική ευθύνη και αλλυλεγγυή. Κι' ας βήχω μες τα μούτρα σας επειδή έβαλα εμβόλια και θεωρούμαι υπεράνω. Ακοινώνητοι είναι όσοι δεν σέβονται τις σκέψεις και τις φοβίες των άλλων ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. Το εμβόλιο έρχεται τελευταίο αν δεν τηρείς ΟΛΑ τα υπόλοιπα.nik_killthemall έγραψε: 17 Αύγ 2021, 00:32 Πεφτουμε ολοι απο τα σύννεφα ... μα οσοι εμβολιαστηκαν αδιαφορουν εντελως για τα μέτρα, είναι γνήσιοι ιδεαλιστες που κανουν συνεχεια πραξεις ευθυνης και που απο το πρωι ως το βραδυ σκεφτονται την συλλογικη αλληλεγγυη και τις πουδρες ... της υποκρισιας το αναγνωσμα.
- nik_killthemall
+1
Ρε αφήστε τις παπαριές. Ουδεμία απόδειξη δεν υπάρχει για αυτό, και πως να υπάρχει, όταν τα αντισώματα εξουδετερώνουν τον ιό...και εφόσον τον εξοντώνουν, το ιικο φορτίο μικραίνει.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:18Είναι 100% αντίθετα. Ενημερώσου. Οι εμβολιασμένοι έχουν ίδια και υψηλότερα ιικά φορτία. Ξεκόλλα.axilmar έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:05Αυτά που λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας δεν είναι αντίθετα με αυτά που λέω εγώ.hellegennes έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:56
Δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο το έχεις στο μυαλό σου. Σε κάθε περίπτωση, άκου τι λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας, όπως ο CDC, και μην επιμένεις σε μια λανθασμένη ιδέα, απλά και μόνο γιατί σού φαίνεται λογική. Δεν είναι ανάγκη να αντιλαμβάνεσαι γιατί το ιικό φορτίο μπορεί να είναι ίδιο και μεγαλύτερο. Σημασία έχει το ίδιο το γεγονός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις