!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
Γιατι μεταδιδει λιγοτερο ενας 65χρονος που θα ηταν ειτε στο σπιτι κρεβατωμενος ειτε στο νοσοκομειο ειτε στο χωμα,απο εναν 65χρονο που εμβολιαστηκε και κυκλοφορει ανενοχλητος με mild symptoms;foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
αν από αυτό

καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι οι εμβολιασμένοι μεταδιδουν λιγότερο και ότι αν εμβολιαστούν όλοι θα τελειώσει η φάση σε ένα μήνα είστε ψεκ χ2

καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι οι εμβολιασμένοι μεταδιδουν λιγότερο και ότι αν εμβολιαστούν όλοι θα τελειώσει η φάση σε ένα μήνα είστε ψεκ χ2
- hellegennes
Bazoomba έγραψε: 15 Αύγ 2021, 16:29 Σωστα τα λεει η Γαλη. Να προσθεσουμε εδω οτι ακομα και αν αυτο δεν γινοταν, το αλλο σιγουρα θα προκαλουσε αντιδρασεις στο ετεροκλητο συνολο των υποδιαιρετεων πηλικων που πιπιλουν νωχελικα τα χαμηλα γραμματα των αγραμματων διαμορφωτων των φωτων. Οπως σωστα αναλυεις, η ισχυς που ενωνεται εν τη ενωσει μπορει να φερει κοντα ολους τους ανθρωπους. Τοσο ωστε να τραγουδησουν ολοι μαζι το χ η ψ επιτυχημενο κομματι αυτου που διεδιδε τις φημες για την χηρα την Αγλαια. Αλλα οι τροφαντες Βαρουφιτσες που καινε τα καλσον τους για την τυχη των μπουλουμιτζιδων αναρχοδεξιοκρατικοκονφετικουφοντινιτσων δεν αντιλαμβανονται το διακυβευμα ακομα κι αν το κανουμε πενηνταρακια οπως εσυ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ακόμη βρίσκεσαι σ' αυτήν την λανθασμένη σελίδα; Δεν είπαμε ότι δεν ισχύει αυτό;axilmar έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:05 Αυτό σημαίνει ότι ένας εμβολιασμενος θα έχει πολύ μικρότερο ιικο φορτίο από έναν ανεμβολιαστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η περίοδος που μεταδίδεις τον ιό είναι περίπου 12 μέρες (2 μέρες πριν τα συμπτώματα και 10 μέρες μετά), οπότε θα ήθελα να μάθω από πού άντλησες αυτήν την υπέρτατη παπαριά.foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες.
Γιατί έτσι λέει ο foscilis με τα στατιστικά που έβγαλε από τον κώλο του.GoBack έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:32Γιατι μεταδιδει λιγοτερο ενας 65χρονος που θα ηταν ειτε στο σπιτι κρεβατωμενος ειτε στο νοσοκομειο ειτε στο χωμα,απο εναν 65χρονο που εμβολιαστηκε και κυκλοφορει ανενοχλητος με mild symptoms;foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 15 Αύγ 2021, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
άγνωστος γνωστός
Ναι αλλά είπαν ότι η μετάδοση από εμβολιασμένους είναι αρκετά μεγάλη. Τόσο δηλαδή που το εμβόλιο αξίζει μόνο για τον ίδιον που το κάνει.axilmar έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:05Ο εμβολιασμος χρησιμεύει στο να μάθει το ανοσοποιητικό σύστημα να καταπολεμά τον ιό.άγνωστος γνωστός έγραψε: 15 Αύγ 2021, 14:02Ποιος το λέει αυτό; Αφού λέγατε ότι τελικά δεν προφυλάσσει από το να κολλήσεις αλλά από τη βαριά νόσηση και το θάνατο. Αφορά δηλαδή το ίδιο το άτομο και όχι τους άλλους.πατησιωτης έγραψε: 15 Αύγ 2021, 10:26
Τα ίδια και τα ίδια λέμε και επαναλαμβανόμαστε.Σύμφωνα με ανάλυση του αμερικανικού CDC,την ίδια που έγραψε ότι οι εμβολιασμένοι νοσούντες μεταδίδουν τον ιό όπως και οι ανεμβολίαστοι,η πιθανότητα να κολλήσει κάποιος εμβολιασμένος είναι οκτώ φορές μικρότερη από έναν ανεμβολίαστο.Και δύο φορές να ήταν ,η πιθανότητα μετάδοσης ως πολλαπλάσιο των πιθανοτήτων νόσησης μειώνεται πολύ όσο περισσότεροι εμβολιασμένοι υπάρχουν σε ένα χώρο.
Όταν μπει ο ιός στο σώμα ενός εμβολιασμενου, το ανοσοποιητικό του θα αντιδράσει και θα σκοτώσει τα περισσότερα στελέχη του ιού που παράγονται στο σώμα.
Αυτό σημαίνει ότι ένας εμβολιασμενος θα έχει πολύ μικρότερο ιικο φορτίο από έναν ανεμβολιαστο.
Όποιος έχει μικρότερο ιικο φορτίο κολλάει τους άλλους λιγότερο.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει όλοι να εμβολιαστουμε.
Αυτό δεν ειπώθηκε;
Ενδιαφερουσα κινηση.+100 πομολαΓιάννης έγραψε: 15 Αύγ 2021, 21:35 Αντίο ψέκες!
https://www.in.gr/2021/08/15/greece/ane ... i-douleia/
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πολλά λένε, το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα.άγνωστος γνωστός έγραψε: 15 Αύγ 2021, 22:54Ναι αλλά είπαν ότι η μετάδοση από εμβολιασμένους είναι αρκετά μεγάλη. Τόσο δηλαδή που το εμβόλιο αξίζει μόνο για τον ίδιον που το κάνει.axilmar έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:05Ο εμβολιασμος χρησιμεύει στο να μάθει το ανοσοποιητικό σύστημα να καταπολεμά τον ιό.άγνωστος γνωστός έγραψε: 15 Αύγ 2021, 14:02
Ποιος το λέει αυτό; Αφού λέγατε ότι τελικά δεν προφυλάσσει από το να κολλήσεις αλλά από τη βαριά νόσηση και το θάνατο. Αφορά δηλαδή το ίδιο το άτομο και όχι τους άλλους.
Όταν μπει ο ιός στο σώμα ενός εμβολιασμενου, το ανοσοποιητικό του θα αντιδράσει και θα σκοτώσει τα περισσότερα στελέχη του ιού που παράγονται στο σώμα.
Αυτό σημαίνει ότι ένας εμβολιασμενος θα έχει πολύ μικρότερο ιικο φορτίο από έναν ανεμβολιαστο.
Όποιος έχει μικρότερο ιικο φορτίο κολλάει τους άλλους λιγότερο.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει όλοι να εμβολιαστουμε.
Αυτό δεν ειπώθηκε;
Στην πραγματικότητα λοιπόν, είτε τα αντισώματα καταπολεμούν τον ιό και το ιικο φορτίο μειώνεται είτε δεν τον καταπολεμούν και δεν μειώνεται το ιικο φορτίο. Κάτι ενδιάμεσο δεν μπορεί να υπάρξει.
Δεν γίνεται να μην ισχύει. Είτε τα αντισώματα εξουδετερώνουν τον ιό, οπότε μειώνεται το ιικο φορτίο, είτε όχι, οπότε δεν μειώνεται το ιικο φορτιομhellegennes έγραψε: 15 Αύγ 2021, 22:48Ακόμη βρίσκεσαι σ' αυτήν την λανθασμένη σελίδα; Δεν είπαμε ότι δεν ισχύει αυτό;axilmar έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:05 Αυτό σημαίνει ότι ένας εμβολιασμενος θα έχει πολύ μικρότερο ιικο φορτίο από έναν ανεμβολιαστο.
- hellegennes
Δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο το έχεις στο μυαλό σου. Σε κάθε περίπτωση, άκου τι λένε οι επιστήμονες και οι οργανισμοί υγείας, όπως ο CDC, και μην επιμένεις σε μια λανθασμένη ιδέα, απλά και μόνο γιατί σού φαίνεται λογική. Δεν είναι ανάγκη να αντιλαμβάνεσαι γιατί το ιικό φορτίο μπορεί να είναι ίδιο και μεγαλύτερο. Σημασία έχει το ίδιο το γεγονός.axilmar έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:19Δεν γίνεται να μην ισχύει. Είτε τα αντισώματα εξουδετερώνουν τον ιό, οπότε μειώνεται το ιικο φορτίο, είτε όχι, οπότε δεν μειώνεται το ιικο φορτιομhellegennes έγραψε: 15 Αύγ 2021, 22:48Ακόμη βρίσκεσαι σ' αυτήν την λανθασμένη σελίδα; Δεν είπαμε ότι δεν ισχύει αυτό;axilmar έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:05 Αυτό σημαίνει ότι ένας εμβολιασμενος θα έχει πολύ μικρότερο ιικο φορτίο από έναν ανεμβολιαστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
αρκετές φορές = 1,5 φοράfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
Το 8 μέρες λιγότερες από που ακριβώς προκύπτει ? Επίσης είναι ανεξάρτητο από την ηλικία, 8 μέρες ο εμβολιασμένος 70αρης 8 μέρες κι ο εμβολιασμένος 30αρης ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Του κώλου τα 8μερα τα ξέρεις;nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43
αρκετές φορές = 1,5 φορά
Το 8 μέρες λιγότερες από που ακριβώς προκύπτει ? Επίσης είναι ανεξάρτητο από την ηλικία, 8 μέρες ο εμβολιασμένος 70αρης 8 μέρες κι ο εμβολιασμένος 30αρης ?
Κοίτα, δε θες να εμβολιαστείς επειδή φοβάσαι, οκ. Μη μας πολυσκοτίζεις τ' αρχίδια όμως.nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2021, 17:43αρκετές φορές = 1,5 φοράfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2021, 19:24 Ο εμβολιασμένος κατά μέσο όρο κι αν κολλήσει (κάτι αρκετές φορές πιο απιθανο από τον ανεμβολίαστο) φέρει τον ιό περίπου 8 μέρες λιγότερες. Είναι προφανές ότι σε επίπεδο κοινωνίας αυτό συνεπάγεται μικρότερη μετάδοση (ή και μηδενισμό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι). Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιον που δε θέλει να το καταλάβει αυτό.
Το 8 μέρες λιγότερες από που ακριβώς προκύπτει ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις