Και το πρώην ανατολικό μπλοκ την γράφει εκεί που της αξίζει.ouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:19Η Ε.Ε ήδη δινει ασυλο σε όλους αυτους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:16το ζητούμενο δεν είναι τι θες εσύouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:14 Πες οτι μας την πέφτει η Αίγυπτος και εγώ ζω στην Κρητη.
Πόσο ΒΛΑΚΑΣ εισαι να νομίζεις οτι εγω θα παω προσφυγας στη Τουρκια που είναι δίπλα και οχι στον Καναδα που εχω φίλους;
Δλδ η βλακεία ορισμένων με τις γειτονικές χώρες δεν έχει όρια.
Γειτονικη χώρα είναι αυτη που μου τη πέφτει.Θα κοιτάξω να πάω όπου θεωρώ καλύτερα.
καλύτερα μπορεί να θεωρείς τις μπαχάμες
αυτό δεν σημαίνει ότι υποχρεούνται να σου δώσουν άσυλο επειδή γουστάρεις να πας εκεί
Εσύ ποιους εκπροσωπείς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…
Re: Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ST48410 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:23
Στο θέμα. Αν υπάρχουν άτομα που εξυπηρετούσαν την πρεσβεία και τους Έλληνες που βρίσκονταν εκεί ως διερμηνείς ή ό,τι άλλο, αυτοί και μόνο να γίνουν δεκτοί με τις οικογένειές τους. Αν θέλει η ΕΕ να δώσει άσυλο ας το κάνουν χώρες που δεν αντιμετωπίζουν το γείτονα που έχουμε εμείς.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
θα πανε οπου εχουν φιλους ;ouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:23Εγώ θα είμαι το θέμα ή το σύνολο 650Κ κρητικών;Αγις έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:20την περιπτωση να μεινεις κ να πολεμησεις αν μας την πεσει η αιγυπτος ,να υποθεσω πως δεν την σκεπτεσαι κανouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:14 Πες οτι μας την πέφτει η Αίγυπτος και εγώ ζω στην Κρητη.
Πόσο ΒΛΑΚΑΣ εισαι να νομίζεις οτι εγω θα παω προσφυγας στη Τουρκια που είναι δίπλα και οχι στον Καναδα που εχω φίλους;
Γειτονικη χώρα είναι αυτη που μου τη πέφτει.Θα κοιτάξω να πάω όπου θεωρώ καλύτερα.
btw,ξέρεις τι θα κάνουν οι Κρητικοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
και εγώ δεν το κατάλαβα αυτό με τους Κρητικούς. Πότε είχε πόλεμο και το έσκασαν στο εξωτερικό;
η πρωτη θα ειναι ,αφου κάνω παρανομη διελευση απο παντου ,μπω σε λαωφορεία/αεροπλανα/καραβια.Juno έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:21Όχι δεν διαλέγεις.ouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:14 Πες οτι μας την πέφτει η Αίγυπτος και εγώ ζω στην Κρητη.
Στην πρώτη ασφαλή χώρα που πας, είσαι πρόσφυγας.
Στις επόμενες, είσαι λαθρομετανάστης.
Αν ήταν όπως τα λες, όλοι θα ήμασταν πρόσφυγες στο Μονακό και το Λιχτενστάιν.
Ποιος νομιζεις σταματάει αυτους που ερχονται εδώ;
Κάνουν παράνομη διέυλεση με τις ευλογιες των ενδιαμεσων κρατών.
Εξηγησε μου πως εχει η usa 10Μ κόσμο απο νικαραράγουα/βενεζουελα/κολομβια/βολιβια/ονδούρα.Μπορούσαν όλοι να πάνε δίπλα.
Το ανατολικο μπλοκ ,πριν γίνει πρώην ,είχε προσφυγες παντου;
Δε χρειαζεται να γινεται πολεμος για να εισαι πρόσφυγας,ειναι αστείο αυτο.
Μπορείς να εχεις πολιτικές,θρησκευτικες,σεξουαλικες διώξεις.
Γινοταν κανας πολεμος όταν έφυγε η κομανετσκι; και τωσοι ρώσοι/ρουμανοι/ανατολικογερμανοι/αλβανοι;Περνουσαν τα σύνορα και οι φανταροι πυροβολούσαν προς τα μέσα.
Ηταν δεξιοι οι ανθρωποι ,δε γουσταραν κομμουνισμο,έφευγαν με κινδυνο της ζωης τους ,κινδυνευε η ζωη τους εκει που ζουσαν ,οπως και οι gay στην υποσαχαρια αφρική ,οι χριστιανοι της αιγυπτου και της αιθιοπίας.
Δεν είναι πρόσφυγας μονο αυτός που νομίζεται και ευτυχώς ζούμε στην Ελλάδα και είναι δύσκολο να το ζήσουμε αυτό.
προσωπικα θα την κανω για τον παραδεισο των σκοπιων - γειτονες ειναι - θα καθαρισει κ το κολληταρι μου Φλαφης για να μου δωκουν σπιτι - χρημα κ καμια αργομισθια σε ΜΚΟ γερμανοχρηματοδοτουμενη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Αν υπάρχει πιθανότητα να σφαχτούν τα υπόλοιπα είναι δεύτερα. Στο κάτω-κάτω ας περιορίσουμε τους υπόλοιπους λάθρο.Juno έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:00 Τι δέχομαστε μωρέ;
Ήδη είμαστε υπερπλήρεις.
Πώς να ενταχθούν με τόση ανεργία; Περισσεύουν θέσεις εργασίας και δεν το ξέρω;
Ή τους βομβαρδίσαμε εμείς και τώρα τους έχουμε υποχρέωση;
-
Εμπεδοκλής
https://mobile.twitter.com/saleemmehsud ... 36421?s=21
Με αεροσκάφος των ενόπλων δυνάμεων του Κατάρ έφτασαν στην Κανταχάρ τα νέα μέλη της κυβέρνησης.Α
Με αεροσκάφος των ενόπλων δυνάμεων του Κατάρ έφτασαν στην Κανταχάρ τα νέα μέλη της κυβέρνησης.Α
- Υδράργυρος
Τουρκια, εμιρατα, ρωσια, σαουδικη αραβια αρχισαν τις πρωτες επαφες με το νεο καθεστωςΕμπεδοκλής έγραψε: 18 Αύγ 2021, 09:28 https://mobile.twitter.com/saleemmehsud ... 36421?s=21
- Υδράργυρος
Με τις σκηνες που διαδραματιστηκαν στο αεροδρομιο της καμπουλ με τον κοσμο να κρεμεται απο τα αεροπλανα που απογειωνονταν, θελω να δω που θα ξαναβρουν συνεργατες οι νατοικοι
- MelidonisM
- Phorum.gr user: MelidonisM
Να σταματήσουν να κατηγορούν το Πακιστάν
Αφγανοί και Ινδοί στο ίντερνετ

https://twitter.com/Zarifa_Ghafari/stat ... 0293058564
Liquids enter better than solids
Σιγά το δύσκολο. Εδώ οι πρόγονοι των νδουλικων συνεργαζόταν απροκάλυπτα με τους Γερμανούς που εκτελούσαν ολόκληρα χωριά για πλάκα και αν χρειαζόταν οι απόγονοι αυτών θα ξανακάνανε το ίδιο. Μην υποτιμάς την απληστία των ανθρώπων.Υδράργυρος έγραψε: 18 Αύγ 2021, 09:32 Με τις σκηνες που διαδραματιστηκαν στο αεροδρομιο της καμπουλ με τον κοσμο να κρεμεται απο τα αεροπλανα που απογειωνονταν, θελω να δω που θα ξαναβρουν συνεργατες οι νατοικοι
- Υδράργυρος
Περασε μια γενια και ξεχαστηκανεEchelon έγραψε: 18 Αύγ 2021, 09:36Σιγά το δύσκολο. Εδώ οι πρόγονοι των νδουλικων συνεργαζόταν απροκάλυπτα με τους Γερμανούς που εκτελούσαν ολόκληρα χωριά για πλάκα και αν χρειαζόταν οι απόγονοι αυτών θα ξανακάνανε το ίδιο. Μην υποτιμάς την απληστία των ανθρώπων.Υδράργυρος έγραψε: 18 Αύγ 2021, 09:32 Με τις σκηνες που διαδραματιστηκαν στο αεροδρομιο της καμπουλ με τον κοσμο να κρεμεται απο τα αεροπλανα που απογειωνονταν, θελω να δω που θα ξαναβρουν συνεργατες οι νατοικοι
Ετσι παρατησαν και οι γερμανοι τους δικους τους τοτε, ετσι θα μεταχειριστουν και τις φιλοευρωπαικες δυναμεις αμα κρινουν οτι δεν τους συμφερει πια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plebsareneeded
-
- 30 Απαντήσεις