!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Belisarius έγραψε: 17 Αύγ 2021, 10:26
George_V έγραψε: 17 Αύγ 2021, 10:19
Belisarius έγραψε: 17 Αύγ 2021, 10:11 Πάντως πρέπει να δεχτούμε πρόσφυγες με χαρτιά μόνιμης παραμονής. Θα σφαχτεί κόσμος κάτω. Άλλο οι οικονομικοί λάθρο που θα πρέπει να δέχονται βροχή σφαίρες στα στα σύνορα, άλλο αυτό τώρα.
Που να τα βρουν τα χαρτιά άμα φεύγουν όπως να ναι? Λες να χει μυαλό να πάρει διαβατήριο και να βγάλει βίζα ο πρόσφυγας?

Έτσι δε λέγεται πρόσφυγας. Τουρίστας λέγεται.
Τους Αφγανούς που φεύγουν τώρα από τη χώρα τους δε με νοιάζει αν έχουν χαρτιά. Αν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι Αφγανοί ή ακόμα καλύτερα ότι συνεργάστηκαν με Δυτικούς, τέλος. Τους δεχόμαστε. Ας βάλουμε ένα αριθμό που πράγματι μπορούμε να υποδεχτούμε. Απλά αναλογία ανδρών γυναικών να είναι 1:1 και να φροντίσουμε να ενταχθούν με το καλό και το κακό.

Μην αφήσουμε ανθρώπους να σφαχτούν.
Τι δέχομαστε μωρέ;
Ήδη είμαστε υπερπλήρεις.
Πώς να ενταχθούν με τόση ανεργία; Περισσεύουν θέσεις εργασίας και δεν το ξέρω;
Ή τους βομβαρδίσαμε εμείς και τώρα τους έχουμε υποχρέωση;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Beria έγραψε: 18 Αύγ 2021, 00:59 Εικόνα
με το αεροπλάνο και νομίμως
δεν πλήρωσε δουλέμπορους να τον μπάσουνε στη Γαλλία λάθρα από τη κερκόπορτα με το έτσι θέλω, εξυπνάκηδες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:03
δεν πλήρωσε δουλέμπορους να τον μπάσουνε στη Γαλλία λάθρα από τη κερκόπορτα με το έτσι θέλω, εξυπνάκηδες
Όχι κύριε εξυπνάκια
Διέφυγε παράνομα στην Τουρκία.
"Οι Ελληνικές αρχές πληροφορήθηκαν τη διαφυγή του στην Τουρκία, αλλά στο μεταξύ πέρασε από τον Τσεσμέ στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Τσαγλαγιαγκίλ.[108] Με προσωπική παρέμβαση του Τούρκου πολιτικού διέφυγε με αεροπλάνο των πακιστανικών αερογραμμών για το Παρίσι"

Κατάλαβες σε τι αυτογκολ έπεσες ή να το κάνουμε λιανά;
Ας το κάνουμε. Και πως έφυγε έχει σημασία αλλά και που κατέληξε και ποιος υπουργός τον βοήθησε να πάει στην Γαλλία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Αρχέλαος έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:09
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:03
Όχι κύριε εξυπνάκια
Διέφυγε παράνομα στην Τουρκία.
"Οι Ελληνικές αρχές πληροφορήθηκαν τη διαφυγή του στην Τουρκία, αλλά στο μεταξύ πέρασε από τον Τσεσμέ στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Τσαγλαγιαγκίλ.[108] Με προσωπική παρέμβαση του Τούρκου πολιτικού διέφυγε με αεροπλάνο των πακιστανικών αερογραμμών για το Παρίσι"

Κατάλαβες σε τι αυτογκολ έπεσες ή να το κάνουμε λιανά;
Ας το κάνουμε. Και πως έφυγε έχει σημασία αλλά και που κατέληξε και ποιος υπουργός τον βοήθησε να πάει στην Γαλλία.
πες μου ρε εξυπνάκια πήγε παράνομα στην Γαλλία, πέρασε κρυφά τα σύνορα, πέταξε το διαβατήριό του, ή πήγε κατόπιν συνεννοήσεως με τις γαλλικές αρχές;
Τζίμης Πανούσης
ouga
Phorum.gr user: ouga

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouga »

Πες οτι μας την πέφτει η Αίγυπτος και εγώ ζω στην Κρητη.
Πόσο ΒΛΑΚΑΣ εισαι να νομίζεις οτι εγω θα παω προσφυγας στη Τουρκια που είναι δίπλα και οχι στον Καναδα που εχω φίλους;
Δλδ η βλακεία ορισμένων με τις γειτονικές χώρες δεν έχει όρια.
Γειτονικη χώρα είναι αυτη που μου τη πέφτει.Θα κοιτάξω να πάω όπου θεωρώ καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

ouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:14 Πες οτι μας την πέφτει η Αίγυπτος και εγώ ζω στην Κρητη.
Πόσο ΒΛΑΚΑΣ εισαι να νομίζεις οτι εγω θα παω προσφυγας στη Τουρκια που είναι δίπλα και οχι στον Καναδα που εχω φίλους;
Γειτονικη χώρα είναι αυτη που μου τη πέφτει.Θα κοιτάξω να πάω όπου θεωρώ καλύτερα.
το ζητούμενο δεν είναι τι θες εσύ
καλύτερα μπορεί να θεωρείς τις μπαχάμες
αυτό δεν σημαίνει ότι υποχρεούνται να σου δώσουν άσυλο επειδή γουστάρεις να πας εκεί
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:14 Θα κοιτάξω να πάω όπου θεωρώ καλύτερα.
Αυτό είναι φυσιολογικό. Ωστόσο θα πήγαινες στον Καναδά πετώντας το διαβατήριό σου και δηλώνοντας εκεί πως είσαι ξερωγώ Ελβετός; Όταν η πρώτη πράξη που κάνεις στο έδαφος τρίτης χώρας που θέλεις να φιλοξενηθείς είναι απάτη τι μπορεί να περιμένεις μετά;
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

ouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:14 Πες οτι μας την πέφτει η Αίγυπτος και εγώ ζω στην Κρητη.
Αυτό είναι σωστό.
Ο LavrentiBeria λέει ασυναρτησίες ως συνήθως.
Αντί να πει ευθέως ότι χρειάζονται περιορισμοί στην μετανάστευση και τις ροές, το οποίο ισχύει, προσπαθεί να το καλύψει με έναν εξυπνακισμό.
Βρε Lavrenti όπως ο Μητσοτός πήγε στο Παρίσι έτσι και ο Χασάν θα θελήσει να πάει στην Γερμανία ή την Σουηδία. Το αν έχει το δικαίωμα, βολεύει ή πρέπει είναι άλλης τάξεως ζήτημα.
Όπως εξυπνακισμούς έκανε και ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ βέβαια αλλά επειδή δεν γνώριζε. Έμαθε λοιπόν πως έλληνας παράνομα διέφυγε και ζήτησε βοήθεια από τους προαιώνιους εχθρούς τούρκους. Τέτοιο αυτογκόλ δύσκολα θα γινόταν.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
ouga

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:16
το ζητούμενο δεν είναι τι θες εσύ
καλύτερα μπορεί να θεωρείς τις μπαχάμες
αυτό δεν σημαίνει ότι υποχρεούνται να σου δώσουν άσυλο επειδή γουστάρεις να πας εκεί
Η Ε.Ε ήδη δινει ασυλο σε όλους αυτους.
Εσύ ποιους εκπροσωπείς;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

την περιπτωση να μεινεις κ να πολεμησεις αν μας την πεσει η αιγυπτος ,να υποθεσω πως δεν την σκεπτεσαι καν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Όχι δεν διαλέγεις.
Στην πρώτη ασφαλή χώρα που πας, είσαι πρόσφυγας.
Στις επόμενες, είσαι λαθρομετανάστης.
Αν ήταν όπως τα λες, όλοι θα ήμασταν πρόσφυγες στο Μονακό και το Λιχτενστάιν.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ouga έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:19 Η Ε.Ε ήδη δινει ασυλο σε όλους αυτους.
Εσύ ποιους εκπροσωπείς;
Η ΕΕ γενικώς δεν σου λύνει όλα τα προβλήματα που έχεις με τους Τούρκους και μουσουλμάνοι πρόσφυγες δεν είναι ακριβώς το ίδιο με βουδιστές.

Στο θέμα. Αν υπάρχουν άτομα που εξυπηρετούσαν την πρεσβεία και τους Έλληνες που βρίσκονταν εκεί ως διερμηνείς ή ό,τι άλλο, αυτοί και μόνο να γίνουν δεκτοί με τις οικογένειές τους. Αν θέλει η ΕΕ να δώσει άσυλο ας το κάνουν χώρες που δεν αντιμετωπίζουν το γείτονα που έχουμε εμείς.
ouga

Αγις έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:20
την περιπτωση να μεινεις κ να πολεμησεις αν μας την πεσει η αιγυπτος ,να υποθεσω πως δεν την σκεπτεσαι καν
Εγώ θα είμαι το θέμα ή το σύνολο 650Κ κρητικών;
btw,ξέρεις τι θα κάνουν οι Κρητικοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”