Κακώς, τύπε.AlienWay έγραψε: 11 Αύγ 2021, 19:36Ναι, για πολλούς και διάφορους λόγους που βαριέμαι να αναλύω.Feindflug έγραψε: 11 Αύγ 2021, 19:26Και τι έγινε μετά, δικέ μου; Γυρίσατε πίσω και όλα cool;AlienWay έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:51 Χθες έφαγα κάζο από τη νυν. Ήμασταν στην παραλία για απογευματινό μπάνιο. Σε κάποια φάση αυτή βγήκε έξω, ενώ εγώ παρέμεινα γύρω στα 20 λεπτά μέσα για να βλέπω τον βυθό με τη μάσκα.
Οταν βγήκα και πήγα να κάτσω στη ψάθα, βυθίστηκα ο μισός σε μια λακκούβα που είχε σκαφτεί από κάτω. Ηταν η κλασική πλάκα με τη λακούβα κάτω από τη ψάθα. Η νυν έβαλε τα γέλια και εγώ προσπάθησα να απεγκλωβιστώ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η λακκούβα ήταν μεγάλη και επομένως ήταν περίεργο που την έσκαψε σε τόσο λίγη ώρα μόνη της. Τη ρώτησα λοιπόν και μου είπε ότι τη βοήθησε κάποιο "παλικάρι" που περνούσε από εκεί, όσο εγώ ήμουν μέσα.
Δηλαδή, καταλάβατε; Επιστράτευσε... λευκό ιππότη για να μου σκάψει τον λάκκο.![]()
Η έτσι σου, σου έδειξε μεγάλη ασέβεια. Θα ήταν πολύ γαμάτο αστείο αν το έκανε μόνη της ή με κάποιο άτομο που ήταν στην παρέα σας. Το να ζητήσει από έναν άγνωστο άνδρα να την βοηθήσει για να σου κάνει πλάκα, για μένα είναι κόκκινη κάρτα.