Αυτό το λες και κατάντια στα ελληνικά.Belisarius έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:18 Πάντως από το νήμα εξάγεται το ασφαλές συμπέρασμα ότι η πούτσα έχει έρθει.
Τόσο κλάμα για το Μητσοτάκη χωρίς να μπορεί να ονοματιστεί καλύτερη κυβέρνηση από τη δική του.
Έχουμε οικονομιλή κρίση, cov19, εισβολή λάθρο, νέα Ίμια, πυρκαγιές και ο τύπος είναι στη κορυφή των δημοσκοπήσεων.
#stamata_na _tous_sodomizeis_Kouli
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία χειρότερη κυβέρνηση?
Re: Έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία χειρότερη κυβέρνηση?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Aprilianos
Θα συνιστούσα σε κάθε αφελή να επισκεφτεί τις ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ και του μέρα 25 και να δει τις θέσεις και τη δραστηριότητα τους στο μεταναστευτικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aprilianos την 11 Αύγ 2021, 18:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κοινώς όταν η χώρα διαπραγματευόταν , προσπαθώντας να πετύχει κάτι καλύτερο από τους επαχθείς όρους του μνημονίου, εσύ την υπονομευες σαν καλό τρωκτικό.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:20Ο 77χρονος συνταξιούχος Γιώργος Χατζηφωτιάδης, που απεικονίζεται σε αυτήν, ανέφερε τότε πως είχε σταθεί στην ουρά σε τρεις τράπεζες, στη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να κάνει ανάληψη της σύνταξης της συζύγου του, κάτι που δεν είχε καταφέρει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:51Τον ξέρεις προσωπικα; Μπορεί να είσαι εσύ που δε μπορεις να τραβηξεις 3 χιλιάρικα σύνταξη. Όχι ότι τα έχασες .
Όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν μεταπολεμικο ρεκόρ υφεσης, την καταστροφικοτερη πυρκαγια της χώρας, ίδιους νεκρούς από κορωνοιο με τη Σουηδία που δεν είχε λοκνταουν και τα ΜΜΕ βόρειας Κορέας να σε ταΐζουν σανό.
Όταν στην τέταρτη τράπεζα του είπαν ότι δεν μπορούσε να πάρει τα 120 ευρώ, δεν άντεξε και κατέρρευσε. Όπως είχε δηλώσει τότε «δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου σε αυτή την κατάσταση. Για αυτό νιώθω τόσο ηττημένος, περισσότερο απ' ό,τι για τα δικά μου, προσωπικά προβλήματα».
https://www.epixeiro.gr/article/159542
Αυτή η φώτο θα μείνει καρφωμένη για πάντα στο κούτελο της αγαπούλας σου και της υπόλοιπης συμμορίας.
Όσο για μένα, είχα δει από το '12 την λαίλαπα που ερχόταν και είχα λάβει τα μέτρα μου, με διασπορά κινδύνου. Προσωπικά ο Αλ6ς σου μου τα αέρισε.
.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μου αρέσει το πατριωτικό σου ύφος!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:26Κοινώς όταν η χώρα διαπραγματευόταν , προσπαθώντας να πετύχει κάτι καλύτερο από τους επαχθείς όρους του μνημονίου, εσύ την υπονομευες σαν καλό τρωκτικό.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:20Ο 77χρονος συνταξιούχος Γιώργος Χατζηφωτιάδης, που απεικονίζεται σε αυτήν, ανέφερε τότε πως είχε σταθεί στην ουρά σε τρεις τράπεζες, στη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να κάνει ανάληψη της σύνταξης της συζύγου του, κάτι που δεν είχε καταφέρει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:51
Τον ξέρεις προσωπικα; Μπορεί να είσαι εσύ που δε μπορεις να τραβηξεις 3 χιλιάρικα σύνταξη. Όχι ότι τα έχασες .
Όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν μεταπολεμικο ρεκόρ υφεσης, την καταστροφικοτερη πυρκαγια της χώρας, ίδιους νεκρούς από κορωνοιο με τη Σουηδία που δεν είχε λοκνταουν και τα ΜΜΕ βόρειας Κορέας να σε ταΐζουν σανό.
Όταν στην τέταρτη τράπεζα του είπαν ότι δεν μπορούσε να πάρει τα 120 ευρώ, δεν άντεξε και κατέρρευσε. Όπως είχε δηλώσει τότε «δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου σε αυτή την κατάσταση. Για αυτό νιώθω τόσο ηττημένος, περισσότερο απ' ό,τι για τα δικά μου, προσωπικά προβλήματα».
Αυτή η φώτο θα μείνει καρφωμένη για πάντα στο κούτελο της αγαπούλας σου και της υπόλοιπης συμμορίας.
Όσο για μένα, είχα δει από το '12 την λαίλαπα που ερχόταν και είχα λάβει τα μέτρα μου, με διασπορά κινδύνου. Προσωπικά ο Αλ6ς σου μου τα αέρισε.
.
Τα πρώην κομμουνια που μας έκατσαν στον σβέρκο έγιναν πατριώτες!
Ποιο μνημόνιο; Εκείνο που θα έσκιζε και τελικά υπέγραψε με χέρια και πόδια;
Σιγά μην ταΐσω την συμμορία που στηρίζεις!
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Αντιλαμβανόμαστε τον πατριωτισμό διαφορετικά προφανώς.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:29Μου αρέσει το πατριωτικό σου ύφος!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:26Κοινώς όταν η χώρα διαπραγματευόταν , προσπαθώντας να πετύχει κάτι καλύτερο από τους επαχθείς όρους του μνημονίου, εσύ την υπονομευες σαν καλό τρωκτικό.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:20
Ο 77χρονος συνταξιούχος Γιώργος Χατζηφωτιάδης, που απεικονίζεται σε αυτήν, ανέφερε τότε πως είχε σταθεί στην ουρά σε τρεις τράπεζες, στη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να κάνει ανάληψη της σύνταξης της συζύγου του, κάτι που δεν είχε καταφέρει.
.
Τα πρώην κομμουνια που μας έκατσαν στον σβέρκο έγιναν πατριώτες!![]()
.
Και οι ταγματασφαλίτες πατριώτες έλεγαν πως είναι.
Για μενα πατριωτισμός είναι το να ρισκάρεις κάτι να χασεις για χάρη του συνόλου.
Για σένα μάλλον το να κοιτάς την κωλαρα σου ενώ φοράς τσαρούχια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ισχύει.Aprilianos έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:21 Δεν συμφωνώ με τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ χειρότερος σε αυτό το τομέα. Ήταν έγκλημα το άνοιγμα των συνόρων. Δεν είναι λύση για όσους δυσανασχετούν με τη σημερινή κυβέρνηση ο Σύριζα εκτός αν επιθυμούν τη μετατροπή της χώρας σε αφγανοπακισταν και τζαμιά στις γειτονιές τους. Και όλους αυτούς με δικαίωμα ψήφου!!!
Δίκαιη δίκη.
.
.
Δεν διαπραγματευόταν "η χώρα" αλλά αυτοί που έλεγαν ότι είχαν βάλει τους διαπραγματευτές στη γωνία με κάτι "ξου ξου", "γκόου μπακ γιου μπλάντι μπάσταρντς" και τέτοια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:26Κοινώς όταν η χώρα διαπραγματευόταν , προσπαθώντας να πετύχει κάτι καλύτερο από τους επαχθείς όρους του μνημονίου, εσύ την υπονομευες σαν καλό τρωκτικό.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:20Ο 77χρονος συνταξιούχος Γιώργος Χατζηφωτιάδης, που απεικονίζεται σε αυτήν, ανέφερε τότε πως είχε σταθεί στην ουρά σε τρεις τράπεζες, στη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να κάνει ανάληψη της σύνταξης της συζύγου του, κάτι που δεν είχε καταφέρει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:51
Τον ξέρεις προσωπικα; Μπορεί να είσαι εσύ που δε μπορεις να τραβηξεις 3 χιλιάρικα σύνταξη. Όχι ότι τα έχασες .
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συμφωνώ πάρα πολύ και με αυτήν σου την τοποθέτηση μαν.Αρχέλαος έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:23 Σε επίπεδο υποσχέσεων το 2015 δεν ξεπερνιέται καθώς εξαγγέλθηκε κατάργηση του μνημονίου, με κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα μείγμα σοσιαλιστικής αλλά και καπιταλιστικής λογικής, π.χ. σε κανένα ακόμα και ήπιο σοσιαλιστικό καθεστώς δε θα θεωρείτο έστω ένας μειωμένος ΕΝΦΙΑ ως κάτι παράλογο, ώστε να αρπάξει ψήφους.
Ωστόσο σε επίπεδο κυβερνητικής διαχείρισης με εξαίρεση κάποιες νησίδες όπως Πιερρακάκης ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, η τωρινή κυβέρνηση ίσως και ξεπερνάει την προηγούμενη ενώ κολακεύει το δημόσιο.
Θα έλεγα πως έχουμε ισοπαλία στο σύνολο.
Για να το τελειώνουμε και με την προηγούμενη μου τοποθέτηση για τον σρζ, δεν λέω κάτι διαφορετικό από αυτό που είπε ο καβ, τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο.
.
.
Χειροτερη κυβερνηση απο τις προηγουμενες κυβερνησεις δεν ειναι.Ειναι ομως η ποιο ελεγχομενη απο την διαπλοκη κυβερνηση.Ο λογος ειναι τα χρεη της ΝΔ.
Αυτο που προσπαθουν να κανουν(Κυβερνηση-ΜΜΕ) ειναι να γυρισουν στις εποχες Σημιτη διαγραφωντας αλλα ταυτοχρονα κρατωντας οτι νομος και πολιτικη ψηφίστηκε και εφαρμοστηκε απο την κυβερνηση ΓΑΠ και μετα.Με αλλα λογια θελουν ο λαος να εχει τα μνημονιακα εσοδα και τα εξοδα που ειχε επι Σημιτη.Κατι που φυσικα δεν γινεται.
Αυτο που προσπαθουν να κανουν(Κυβερνηση-ΜΜΕ) ειναι να γυρισουν στις εποχες Σημιτη διαγραφωντας αλλα ταυτοχρονα κρατωντας οτι νομος και πολιτικη ψηφίστηκε και εφαρμοστηκε απο την κυβερνηση ΓΑΠ και μετα.Με αλλα λογια θελουν ο λαος να εχει τα μνημονιακα εσοδα και τα εξοδα που ειχε επι Σημιτη.Κατι που φυσικα δεν γινεται.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Mε την ίδια λογική στη Μικρασία δεν πολεμούσε η χώρα, αλλά κάτι βασιλικοί τύποι που έλεγαν πως θα κανουν ξου ξου τον Κεμάλ και τους Τούρκους, οπότε το να κρύβεσαι για να μην πολεμήσεις ήταν ΟΚ.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:33Δεν διαπραγματευόταν "η χώρα" αλλά αυτοί που έλεγαν ότι είχαν βάλει τους διαπραγματευτές στη γωνία με κάτι "ξου ξου", "γκόου μπακ γιου μπλάντι μπάσταρντς" και τέτοια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:26Κοινώς όταν η χώρα διαπραγματευόταν , προσπαθώντας να πετύχει κάτι καλύτερο από τους επαχθείς όρους του μνημονίου, εσύ την υπονομευες σαν καλό τρωκτικό.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:20
Ο 77χρονος συνταξιούχος Γιώργος Χατζηφωτιάδης, που απεικονίζεται σε αυτήν, ανέφερε τότε πως είχε σταθεί στην ουρά σε τρεις τράπεζες, στη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να κάνει ανάληψη της σύνταξης της συζύγου του, κάτι που δεν είχε καταφέρει.
.
Και τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση το ρίσκο ήταν να σε κάνουν σουβλάκι οι Τσέτες - όχι να χάσεις μερικά από τα φραγκάκια σου.
Πατριώτες της πορδής.
Πετάς την μπάλα σε άσχετη κερκίδα. Αυτό είναι η δικιά σου λογική όχι η δική μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:55Mε την ίδια λογική στη Μικρασία δεν πολεμούσε η χώρα, αλλά κάτι βασιλικοί τύποι που έλεγαν πως θα κανουν ξου ξου τον Κεμάλ και τους Τούρκους, οπότε το να κρύβεσαι για να μην πολεμήσεις ήταν ΟΚ.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:33Δεν διαπραγματευόταν "η χώρα" αλλά αυτοί που έλεγαν ότι είχαν βάλει τους διαπραγματευτές στη γωνία με κάτι "ξου ξου", "γκόου μπακ γιου μπλάντι μπάσταρντς" και τέτοια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:26
Κοινώς όταν η χώρα διαπραγματευόταν , προσπαθώντας να πετύχει κάτι καλύτερο από τους επαχθείς όρους του μνημονίου, εσύ την υπονομευες σαν καλό τρωκτικό.
Και τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση το ρίσκο ήταν να σε κάνουν σουβλάκι οι Τσέτες - όχι να χάσεις μερικά από τα φραγκάκια σου.
Πατριώτες της πορδής.
Με τη δική σου λογική, ταυτίζεις την Ηρωϊκή Διαπραγμάτευση με τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καθόλου χουντολαγνος. Ίσα ίσα που ομολογώ και παραδέχομαι ότι η ζωή επί χούντας ήταν πολύ δύσκολη για χιλιάδες λόγους.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:36Κουβέντα με χουντολάγνο άνοιξες;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:27 Τι να κάτσω να πρωτοεξηγήσω; Τη βλάβη στην οικονομία από το συγκεκριμένο δημοψήφισμα και την ακόμα μεγαλύτερη αν δεν γινόταν η κωλοτούμπα; Το ότι αυτοί που έκαναν τα πανεπιστήμια χαβούζες, έστω και αργά, τουλάχιστον προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση; Δεν είπε κανείς πως η ΝΔ και το Κινάλ είναι καμία όαση. Η Ελληνική πολιτική σκηνή είναι γτπ τελείως. Απλά για το καλό μας, τονίζουμε τα αίσχη των μακράν χειρότερων απ' τους υπόλοιπους.
Πας καλά;
.
Πρώτον, πχ δεν υπήρχαν μνημόνια. Ξες τι ωραία ήταν που ερχόταν εδώ ο Τόμσεν και είχαμε τον Τσακαλώτο κάποτε με ένα σακίδιο με αρκουδάκι να τον υποδέχεται;
Δεύτερον, δεν υπήρχε εξωτερικό δημόσιο χρέος. Ξέρεις τι ωραία είναι να χρωστάς 400 δις σε όποιον μιλά αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, Λουξεμβουργιανά, εβραϊκά και σπαστά πακιστανικά;
Τρίτον, δεν υπήρχε ανεργία! Με ποιο δικαίωμα ρε Παπαδόπουλε που στερήσεις το δικαίωμα να είμαι άνεργος και να μην έχω να ζήσω;
Τέταρτον, δεν υπήρχαν ναρκωτικά και όσοι πιάνονταν να πουλάνε ναρκωτικά εκτελούνταν. Τώρα έχουμε ποικιλία, κατεβαίνουμε στην Ομόνοια ή μπαίνουμε στα λεωφορεία και βλέπουμε πρεζακια να βουτάνε πορτοφόλια ή να ζητάνε λεφτά. Έτσι κύριοι, ανθρώπινες επιλογές είναι αυτές! Πρόοδος!
.........
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Το να βαζεις την ταμπέλα "άσχετο" όταν σε ζορίζει κάτι είναι μια κάποια λύσις.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2021, 19:24Πετάς την μπάλα σε άσχετη κερκίδα. Αυτό είναι η δικιά σου λογική όχι η δική μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:55Mε την ίδια λογική στη Μικρασία δεν πολεμούσε η χώρα, αλλά κάτι βασιλικοί τύποι που έλεγαν πως θα κανουν ξου ξου τον Κεμάλ και τους Τούρκους, οπότε το να κρύβεσαι για να μην πολεμήσεις ήταν ΟΚ.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:33
Δεν διαπραγματευόταν "η χώρα" αλλά αυτοί που έλεγαν ότι είχαν βάλει τους διαπραγματευτές στη γωνία με κάτι "ξου ξου", "γκόου μπακ γιου μπλάντι μπάσταρντς" και τέτοια.
Πατριώτες της πορδής.![]()
Με τη δική σου λογική, ταυτίζεις την Ηρωϊκή Διαπραγμάτευση με τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Στην πραγματικότητα είχαμε την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας -είτε σου άρεσε είτε σου χαλούσε τη μόστρα- να προσπαθεί να πετύχει κάτι.
με σωστό; με λάθος τρόπο; υπό συζήτηση.
Το να σηκώνει κάποιος τα χρήματα του από τις ελληνικές τράπεζεςαποδυνάμωνε την θέση της- ήταν ακριβώς ο εκβιασμός που της γινόταν και οδήγησε στα κάπιταλ κοντρόλ.
Ο παραλληλισμός του οικονομικού αυτού πολέμου, με τους πραγματικούς πολέμους κάθε άλλο παρά άσχετος είναι.
το καταλαβαίνω κάποιος να φοβήθηκε και να τράβηξε τα λεφτά του - είναι ανθρώπινο να μη θες να τα χάσεις, στο κάτω κάτω μπορεί και να τα έβγαλες με τον ιδρώτα σου.
Αυτό που πάει πολύ όμως , είναι αφού τα έβγαλες να το παίζεις και πατριώτης! ε κούρνιασε ρε φίλε!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
40 χρόνια δουλειάς να τα χαρίσω στην φασιστερή συμμορία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:32Αντιλαμβανόμαστε τον πατριωτισμό διαφορετικά προφανώς.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:29Μου αρέσει το πατριωτικό σου ύφος!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:26
Κοινώς όταν η χώρα διαπραγματευόταν , προσπαθώντας να πετύχει κάτι καλύτερο από τους επαχθείς όρους του μνημονίου, εσύ την υπονομευες σαν καλό τρωκτικό.
Τα πρώην κομμουνια που μας έκατσαν στον σβέρκο έγιναν πατριώτες!![]()
.
Και οι ταγματασφαλίτες πατριώτες έλεγαν πως είναι.
Για μενα πατριωτισμός είναι το να ρισκάρεις κάτι να χασεις για χάρη του συνόλου.
Για σένα μάλλον το να κοιτάς την κωλαρα σου ενώ φοράς τσαρούχια.
Ψάξε αλλού για μαλάκες!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 319 Απαντήσεις
- 7136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο