Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:59
sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:55
Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:35
Μαλακα μου. Πάρε μούτρα να έρθεις να ξαναμιλήσεις μετά από αυτό το ποστ.
Για πες, για πες.
Δεν έχω να πω κάτι. Τα είπες όλα εσύ. Και μάλιστα πάνω στην ώρα, γιατί σκεφτόμουν ότι ίσως έπρεπε να βλέπω καλύτερα τις τοποθετήσεις σου στα πολιτικά.
Αλλά τερματισες.
Επειδή ανέφερα κάτι δεδομένο για τον σρζ;
Κακώς, αυτό μάλλον δείχνει ότι τα κομματικά γυαλιά σου δεν σου επιτρέπουν να δεις παραπέρα από αυτό για το οποίο είναι σχεδιασμένα να προβάλλουν. Εκτός βέβαια αν πραγματικά δεν φοράς κομματικά γυαλιά, όπως εγώ πχ, που οκ, μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, είναι από χλωμό έως κίτρινο.
Το καλό πάντως με το πχώρουμ είναι ακριβώς αυτό, ότι εκτιθέμεθα σε διαφορετικές απόψεις γνώμες και αναλύσεις από ανθρώπους που λίγο ή πολύ έχουμε εκπαιδευτεί (μόνοι μας) να σεβόμαστε και να αφιερώνουμε τον χρόνο μας να τις διαβάσουμε, χωρίς να γνωριζόμαστε δια ζώσης (πολλοί από εμάς, πράγμα γενικά καλό θα έλεγα καθώς δεν επηρεάζει συναισθηματικά τον λόγο που εκφέρουμε και δεχόμαστε).
Σε συγκεκριμένη θεματολογία πάντως προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να συμφωνούμε μέχρι και στο 100% ότι και να σημαίνει αυτό για εμένα ή για εσένα.
Εγώ για εσένα πιστεύω ότι έχεις σκάλωμα, χοντρό κιόλας, με την νουδού, επίσης δεν πιστεύω ότι έχω επιτρέψει σε εσένα ή σε οποιονδήποτε άλλο να έχει παρόμοια άποψή για εμένα για οποιοδήποτε κόμμα, αυτό εσύ μάλλον το θεωρείς ανέντιμο από πλευράς μου καθώς
μου δίνει την δυνατότητα να κρίνω τους πάντες και τα πάντα, η πραγματικότητα όμως είναι ότι (αν και δεν θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να το λέω αυτό αλλά έχει γεμίσει ο τοπος κομματόσκυλα) είναι τιμή μου αυτό αν και δεν είναι τίποτα σπουδαίο, είναι μια απλή επιλογή που μπορείς να την κάνεις ή έστω να την έκανες και εσύ ανά πάσα στιγμή.