!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία χειρότερη κυβέρνηση?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία χειρότερη κυβέρνηση?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:55
Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:35
sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2021, 14:05

Ισχύει.
Στα οικονομικά, όσο άθλιοι και να ήταν λόγω ιδεολογικών στρεβλώσεων και άλλων συριζόπιπων, έκαναν (από λίγο έως πολύ πιο) ορθότερη μνημονιακή διαχείριση.

:smt005:

Μαλακα μου. Πάρε μούτρα να έρθεις να ξαναμιλήσεις μετά από αυτό το ποστ.
Για πες, για πες.
Δεν έχω να πω κάτι. Τα είπες όλα εσύ. Και μάλιστα πάνω στην ώρα, γιατί σκεφτόμουν ότι ίσως έπρεπε να βλέπω καλύτερα τις τοποθετήσεις σου στα πολιτικά.

Αλλά τερματισες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:53
nik_killthemall έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:44

Ισχύει.
Στα οικονομικά, όσο άθλιοι και να ήταν λόγω ιδεολογικών στρεβλώσεων και άλλων συριζόπιπων, έκαναν (από λίγο έως πολύ πιο) ορθότερη μνημονιακή διαχείριση.
ορθότερη μνημονειακη διαχειριση ηταν το κοψιμο του εκας αντι να εξοικονομηθει το ισοποσο απο περικοπες σε υψηλοσυνταξιουχους που κατα κανονα ηταν και πιο μικρης ηλικιας ?

Τετοιο μισος για τους χαμηλοσυνταξιουχους ουτε ο κουλης.
Δεν είπα ότι κάνανε κάτι το σπουδαίο ούτε κάτι το οποίο είναι αξιο"μνημόνευτο", είπα ότι κάνανε ορθότερη μνημονιακή διαχείριση. Εξάλλου ότι κάνουν και οι μεν και οι δε γίνεται, κυρίως, για την εξασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερων ψήφων και για την δική τους κομματική επιβίωση.
Και εγώ είπα πως το "ορθότερη μνημονεικαή διαχείριση" δεν στοιχειοθετείται. Κάνανε αγρίως ακραία καπιταλιστική μνημονεικακη διαχείριση ! Και επειδή έχω σαφώς πιο αντικειμενική ματια απο εσένα, την ίδια ακραία καπιταλιστική μνημονειακή διαχείριση θα έκανε κι ο Κούλης στη θέση του Αλ6 σε διάστημα εμπιστοσύνης 99,99999%.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:51
Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:35
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:31

Οτι τι ;
Αλ6 λέει και κλαίει. Τί δεν καταλαβαίνεις;
.
Τον ξέρεις προσωπικα; Μπορεί να είσαι εσύ που δε μπορεις να τραβηξεις 3 χιλιάρικα σύνταξη. Όχι ότι τα έχασες .
Όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν μεταπολεμικο ρεκόρ υφεσης, την καταστροφικοτερη πυρκαγια της χώρας, ίδιους νεκρούς από κορωνοιο με τη Σουηδία που δεν είχε λοκνταουν και τα ΜΜΕ βόρειας Κορέας να σε ταΐζουν σανό.
:+1: :goodpost: :bravo:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

nik_killthemall έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:59

ορθότερη μνημονειακη διαχειριση ηταν το κοψιμο του εκας αντι να εξοικονομηθει το ισοποσο απο περικοπες σε υψηλοσυνταξιουχους που κατα κανονα ηταν και πιο μικρης ηλικιας ?

Δεν είπα ότι κάνανε κάτι το σπουδαίο ούτε κάτι το οποίο είναι αξιο"μνημόνευτο", είπα ότι κάνανε ορθότερη μνημονιακή διαχείριση. Εξάλλου ότι κάνουν και οι μεν και οι δε γίνεται, κυρίως, για την εξασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερων ψήφων και για την δική τους κομματική επιβίωση.
Και εγώ είπα πως το "ορθότερη μνημονεικαή διαχείριση" δεν στοιχειοθετείται. Κάνανε αγρίως ακραία καπιταλιστική μνημονεικακη διαχείριση ! Και επειδή έχω σαφώς πιο αντικειμενική ματια απο εσένα, την ίδια ακραία καπιταλιστική μνημονειακή διαχείριση θα έκανε κι ο Κούλης στη θέση του Αλ6 σε διάστημα εμπιστοσύνης 99,99999%.
Γιατί, πιστεύεις ότι, έχεις περισσότερο αντικειμενική ματιά από εμένα;

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:00

Υπόψιν πως ο χρήστης με την αντικειμενική ματιά έχει καταπιεί αμασητο πως ο Συριζα αποφασισε να κοπει εκας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:57

Ισχύει.

Τώρα σοβαρά το λες;

14.09.2014
Τέλος εποχής για το ΕΚΑΣ, που καταργείται το 2016 υπό την πίεση της τρόικας

"Επίσης, όπως έχει αποκαλύψει η «Κ», ο νόμος 3863 του 2010, που θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου 2015, δεν προβλέπει την καταβολή του ΕΚΑΣ."

www.kathimerini.gr/economy/local/783799 ... oikas/amp/
Εγώ κάνω πλάκα ή εσύ ? Ο Σαμαράς ψήφισε τη μελλοντική άρση του εκας, κι ο Αλ6ς βγήκε πρωθυπουργός με την υπόσχεση πως αυτή την άρση του εκας θα την ακύρωνε, με ένα νόμο κι ενα άρθρο, κι αντι γιαυτο την εφάρμοσε με χερια και με ποδια !

Αν ο ποκος καθόταν στην άκρη και την εφάρμοζε ο Σαμαράς τότε θα βάραινε το έτερο σκουλήκι τον Σαμαρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 11 Αύγ 2021, 19:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Δεν το πιστεύω, είναι αυτονόητο και εξάγεται από τις πίπες που γράφεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:59
sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:55
Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:35

:smt005:

Μαλακα μου. Πάρε μούτρα να έρθεις να ξαναμιλήσεις μετά από αυτό το ποστ.
Για πες, για πες.
Δεν έχω να πω κάτι. Τα είπες όλα εσύ. Και μάλιστα πάνω στην ώρα, γιατί σκεφτόμουν ότι ίσως έπρεπε να βλέπω καλύτερα τις τοποθετήσεις σου στα πολιτικά.

Αλλά τερματισες.
Επειδή ανέφερα κάτι δεδομένο για τον σρζ;
Κακώς, αυτό μάλλον δείχνει ότι τα κομματικά γυαλιά σου δεν σου επιτρέπουν να δεις παραπέρα από αυτό για το οποίο είναι σχεδιασμένα να προβάλλουν. Εκτός βέβαια αν πραγματικά δεν φοράς κομματικά γυαλιά, όπως εγώ πχ, που οκ, μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, είναι από χλωμό έως κίτρινο.
Το καλό πάντως με το πχώρουμ είναι ακριβώς αυτό, ότι εκτιθέμεθα σε διαφορετικές απόψεις γνώμες και αναλύσεις από ανθρώπους που λίγο ή πολύ έχουμε εκπαιδευτεί (μόνοι μας) να σεβόμαστε και να αφιερώνουμε τον χρόνο μας να τις διαβάσουμε, χωρίς να γνωριζόμαστε δια ζώσης (πολλοί από εμάς, πράγμα γενικά καλό θα έλεγα καθώς δεν επηρεάζει συναισθηματικά τον λόγο που εκφέρουμε και δεχόμαστε).
Σε συγκεκριμένη θεματολογία πάντως προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να συμφωνούμε μέχρι και στο 100% ότι και να σημαίνει αυτό για εμένα ή για εσένα.
Εγώ για εσένα πιστεύω ότι έχεις σκάλωμα, χοντρό κιόλας, με την νουδού, επίσης δεν πιστεύω ότι έχω επιτρέψει σε εσένα ή σε οποιονδήποτε άλλο να έχει παρόμοια άποψή για εμένα για οποιοδήποτε κόμμα, αυτό εσύ μάλλον το θεωρείς ανέντιμο από πλευράς μου καθώς μου δίνει την δυνατότητα να κρίνω τους πάντες και τα πάντα, η πραγματικότητα όμως είναι ότι (αν και δεν θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να το λέω αυτό αλλά έχει γεμίσει ο τοπος κομματόσκυλα) είναι τιμή μου αυτό αν και δεν είναι τίποτα σπουδαίο, είναι μια απλή επιλογή που μπορείς να την κάνεις ή έστω να την έκανες και εσύ ανά πάσα στιγμή.

.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Η σημερινή κυβέρνηση έχει παντως ξεπεράσει σε υποστήριξη απο τα ΜΜΕ ακόμα και εκείνη του Σημίτη. Όταν προσπαθούν να παρουσιάσουν ως τεράστια διπλωματική επιτυχία το γεγονός ότι έχουμε γίνει επαίτες πυροσβεστικής βοήθειας ακόμα και από χώρες κατιμαδες στιλ Ουκρανίας. Κατά τα άλλα, οι πολλές δεκαετίες που η ΝΔ ήταν το cuckold του ΠΑΣΟΚ έχουν αφήσει τα σημάδια τους. Έχει μπει πολύ βαθιά μέσα τους ο πασοκισμός, τους έχει μεταλλάξει τα γονίδια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
sys3x

nik_killthemall έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:08

Δεν το πιστεύω, είναι αυτονόητο και εξάγεται από τις πίπες που γράφεις.
Μην στα βγάζω με το τσιγκέλι μαν, εκτός από το εκας που ήδη ανέφερες, γίνε πιο συγκεκριμένος αν θέλεις να μη πετάς και εσύ όπως και εγώ όπως λες, πίπες στον αέρα.

.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Πάντως από το νήμα εξάγεται το ασφαλές συμπέρασμα ότι η πούτσα έχει έρθει.
Τόσο κλάμα για το Μητσοτάκη χωρίς να μπορεί να ονοματιστεί καλύτερη κυβέρνηση από τη δική του.
Έχουμε οικονομιλή κρίση, cov19, εισβολή λάθρο, νέα Ίμια, πυρκαγιές και ο τύπος είναι στη κορυφή των δημοσκοπήσεων.
#stamata_na _tous_sodomizeis_Kouli
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Αύγ 2021, 18:15 Η σημερινή κυβέρνηση έχει παντως ξεπεράσει σε υποστήριξη απο τα ΜΜΕ ακόμα και εκείνη του Σημίτη. Όταν προσπαθούν να παρουσιάσουν ως τεράστια διπλωματική επιτυχία το γεγονός ότι έχουμε γίνει επαίτες πυροσβεστικής βοήθειας ακόμα και από χώρες κατιμαδες στιλ Ουκρανίας. Κατά τα άλλα, οι πολλές δεκαετίες που η ΝΔ ήταν το cuckold του ΠΑΣΟΚ έχουν αφήσει τα σημάδια τους. Έχει μπει πολύ βαθιά μέσα τους ο πασοκισμός, τους έχει μεταλλάξει τα γονίδια.
Έτσι κάνουν όλα τα ζωηρά σπέρματα όταν μπαίνουν βαθειά μέσα στη μήτρα.
:lol:

.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:51
Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:35
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:31

Οτι τι ;
Αλ6 λέει και κλαίει. Τί δεν καταλαβαίνεις;
.
Τον ξέρεις προσωπικα; Μπορεί να είσαι εσύ που δε μπορεις να τραβηξεις 3 χιλιάρικα σύνταξη. Όχι ότι τα έχασες .
Όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν μεταπολεμικο ρεκόρ υφεσης, την καταστροφικοτερη πυρκαγια της χώρας, ίδιους νεκρούς από κορωνοιο με τη Σουηδία που δεν είχε λοκνταουν και τα ΜΜΕ βόρειας Κορέας να σε ταΐζουν σανό.
Ο 77χρονος συνταξιούχος Γιώργος Χατζηφωτιάδης, που απεικονίζεται σε αυτήν, ανέφερε τότε πως είχε σταθεί στην ουρά σε τρεις τράπεζες, στη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να κάνει ανάληψη της σύνταξης της συζύγου του, κάτι που δεν είχε καταφέρει.
Όταν στην τέταρτη τράπεζα του είπαν ότι δεν μπορούσε να πάρει τα 120 ευρώ, δεν άντεξε και κατέρρευσε. Όπως είχε δηλώσει τότε «δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου σε αυτή την κατάσταση. Για αυτό νιώθω τόσο ηττημένος, περισσότερο απ' ό,τι για τα δικά μου, προσωπικά προβλήματα».

https://www.epixeiro.gr/article/159542

Αυτή η φώτο θα μείνει καρφωμένη για πάντα στο κούτελο της αγαπούλας σου και της υπόλοιπης συμμορίας.

Όσο για μένα, είχα δει από το '12 την λαίλαπα που ερχόταν και είχα λάβει τα μέτρα μου, με διασπορά κινδύνου. Προσωπικά ο Αλ6ς σου μου τα αέρισε.
.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Δεν συμφωνώ με τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ χειρότερος σε αυτό το τομέα. Ήταν έγκλημα το άνοιγμα των συνόρων. Δεν είναι λύση για όσους δυσανασχετούν με τη σημερινή κυβέρνηση ο Σύριζα εκτός αν επιθυμούν τη μετατροπή της χώρας σε αφγανοπακισταν και τζαμιά στις γειτονιές τους. Και όλους αυτούς με δικαίωμα ψήφου!!!
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Σε επίπεδο υποσχέσεων το 2015 δεν ξεπερνιέται καθώς εξαγγέλθηκε κατάργηση του μνημονίου, με κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα μείγμα σοσιαλιστικής αλλά και καπιταλιστικής λογικής, π.χ. σε κανένα ακόμα και ήπιο σοσιαλιστικό καθεστώς δε θα θεωρείτο έστω ένας μειωμένος ΕΝΦΙΑ ως κάτι παράλογο, ώστε να αρπάξει ψήφους.
Ωστόσο σε επίπεδο κυβερνητικής διαχείρισης με εξαίρεση κάποιες νησίδες όπως Πιερρακάκης ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, η τωρινή κυβέρνηση ίσως και ξεπερνάει την προηγούμενη ενώ κολακεύει το δημόσιο.
Θα έλεγα πως έχουμε ισοπαλία στο σύνολο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”