!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
Re: Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
Ακομα δεν ηρθαν ρεζιλι γιναμε ?
Τους Γαλλους τους βαλαν στα σβησμενα μην γινουμε τελειως ρεντικολο.
Τους Γαλλους τους βαλαν στα σβησμενα μην γινουμε τελειως ρεντικολο.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
https://twitter.com/mnk_maria/status/14 ... 36/photo/1
Στολο εχουμε τον μεγαλυτερο στον πλανητη.
Απλα δε πεταγε προς Ευβοια γιατι ηταν πολλες οι φωτιες και εκανε καυσωνα.
Οταν σβησουν οι πολλες φωτιες και ερθει μια δροσια θα πανε και στην Ευβοια .
Ουπς εφτασε στην θαλασσα η φωτια στην Ευβοια, τα λυσαμε τα προβληματα μας.
71 μπουνιες θα φατε αν πατησετε στο νησι.
Στολο εχουμε τον μεγαλυτερο στον πλανητη.
Απλα δε πεταγε προς Ευβοια γιατι ηταν πολλες οι φωτιες και εκανε καυσωνα.
Οταν σβησουν οι πολλες φωτιες και ερθει μια δροσια θα πανε και στην Ευβοια .
Ουπς εφτασε στην θαλασσα η φωτια στην Ευβοια, τα λυσαμε τα προβληματα μας.
71 μπουνιες θα φατε αν πατησετε στο νησι.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- nik_killthemall
Το αναφέρει το έγγραφο νομίζω, πως τα κονδύλια ανά δημο εκτός απο ποσοστο δασοκάλυψης λαμβανουν υποψη και δημογραφια, πόσους δηλ. πρεπει να προστατεψεις απο ενδεχομενη πυρκαγια.alekhine έγραψε: 08 Αύγ 2021, 18:45 [
το ειδα αυτο που εβαλες
αλλα υποψιαζομαι οτι δεν ειναι φαση "δινω τα λεφτα που ζητουν τα δασαρχεια μεσω δημων" αλλα λεφτα που πηραν οι δημοι για να κανουν αποψιλωσεις και τα σχετικα εντος αστικου ιστου
βλεπεις πχ οτι παιρνουν λεφτα ο δημος αθηναιων(που η μονη ζωνη που εχει για πυροπροστασια ειναι το φιλοπαππου) μαζι με αλλους 30 δημους της αττικης που οι μισοι απο αυτους εχουν μονο και αλση που θελουν καθαρισμα
πχ στον δημο ιστιαιας που καιγεται τωρα πηρε το δασαρχειο για ετοιμη μελετη(γιατι καποια δασαρχεια δεν ειχαν καν μελετη πυροπροστασιας( 14 χιλιαρικα απο τα 150 που ζητησε και ο δημος αλλα 93 χιλιαρικα
που σημαινει οτι και ολα εκει να πηγαν παλι δεν φτανουν
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Καταρχάς δεν μπορείς να έχεις σχεδιασμό σε τίποτα όταν ξοδεύεις τις μέρες της κυβέρνησης σου σε παραλίες και city breaks. Από πού θα σχεδιάσει ο ανεμελος, από την Αντίπαρο;
Περαιτέρω, πρέπει να είσαι πιο ηλίθιος και από την Γαλη για να θεωρήσεις ότι η κυβέρνηση έχει πλάνο για τα δάση και την κλιματική αλλαγή επειδή είδες τον Κούλη να περιφέρεται θλιμμένος και ελαφρός αξύριστος στα κανάλια όταν συνέβησαν τα γεγονότα στο Μάτι.
Τέλος, για να κάνω αντίλογο σε πρόσφατο ολυμπιονίκη η Ελλάδα αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί εκτός από ΜΜΕ που κάνουν damage control 24/7.
Περαιτέρω, πρέπει να είσαι πιο ηλίθιος και από την Γαλη για να θεωρήσεις ότι η κυβέρνηση έχει πλάνο για τα δάση και την κλιματική αλλαγή επειδή είδες τον Κούλη να περιφέρεται θλιμμένος και ελαφρός αξύριστος στα κανάλια όταν συνέβησαν τα γεγονότα στο Μάτι.
Τέλος, για να κάνω αντίλογο σε πρόσφατο ολυμπιονίκη η Ελλάδα αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί εκτός από ΜΜΕ που κάνουν damage control 24/7.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δημιουργείς αντιπυρηνική ζώνη με ελεγχόμενη φωτιά νομίζω.Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:46Ουσιαστικά καις το οξυγόνο και η φωτιά σβήνει γιατί χρειάζεται οξυγόνο να την τροφοδοτεί.Parrot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:36 Μπαρουφέισιονς. Ευχαριστούμε θερμότατα τους ρουμάνους ομόδοξους για την πολύτιμη βοήθεια και θα πρέπει να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία, εννοείται, αλλά αυτά είναι απλώς κοινώς μπαρούφες. Άκου φωτιά με φωτιά!
Αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό γίνεται σε κλειστούς χώρους.
Αλλά στέκεστε σε λάθος σημείο. Αυτό είναι το τέλειο που θα έπρεπε να σχολιάζουμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:10Αν δεν πέσει κανένας μετεωρίτης ή δεν βγουν από τη θάλασσα ο Κθούλου και ο Γκοντζίλα μαζί.Gherschaagk έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:02Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι πως δεν το είδα.Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:56
Θέλω να μιλήσουμε για μία μετακίνησή μου.![]()
(Ας ελαφρύνει λίγο η ατμόσφαιρα και ξαναρχίζουμε πιο ζόρικα).
Be well.
Μην λες τέτοια πράματα!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
aljawn έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:03 Καταρχάς δεν μπορείς να έχεις σχεδιασμό σε τίποτα όταν ξοδεύεις τις μέρες της κυβέρνησης σου σε παραλίες και city breaks. Από πού θα σχεδιάσει ο ανεμελος, από την Αντίπαρο;
Όλοι οι έξυπνοι εδώ μαζεύτηκαν. Ασχολούνται με την ηλιθιότητα της Γαλης και το νταματζ κοντρόλ των... Μίντια
Τους έλεγες κάποτε μην μπαίνετε σε δάνεια, θα γίνει χαμός, σε βγάζανε βλάκα. Τους εφερνες σημειώσεις από σοβαρούς οικονομολόγους, σε βγάζανε συνομωσιολογο
Τους μιλούσες για οικονομικούς κύκλους, σε λοιδορούσανε
Τους έλεγες πάμε Ελλάδα και Κύπρος για χρεοκοπία, σε εμπαιζανε.
Ε με το συμπάθειο, και Καμπούρη να με πεις, και βλάκα να με πεις, διασκεδάζω
Όχι εμένα προσωπικά, αλλά πάλι διασκεδάζω
μακρυά απο κουκυά
Με αρέσει πολύ πάντως, σώμα, που παρόλο το τεράστιο αντιληπτικό σου πρόβλημα το διασκεδάζεις με έναΜπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:52Όταν εξενιστασαι, γενικά όχι εσύ,sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:43Πχοιος καταφέρθηκεΜπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:59
Πράξε όπως νομίζεις. Η λογική όμως, σε κάθε μου άποψη, είναι αυτή που με οδηγεί.
Σε 55 ταυτόχρονα μέτωπα η χώρα, με την Ευρώπη να συνδράμει, με όλη την υδρόγειο να στρέφει τα βλέμματα σε εμάς, είναι βλακεία ή έστω εμπάθεια να καταφέρεσαι, να μην στηρίζεις τα Σώματα Ασφαλείας. Αυτά που έχουμε.εναντίων των σωμάτων ασφαλείας σώμα;
για την αποτελεσματικότητα τους, με πχοιον τα βάζεις; Με εμένα που δεν πήρα το λάστιχο να πάω να σβήσω φωτιές; Με τον Κούλη ή τον Αλjεξη που δεν μπήκαν στο ελικόπτερο να πετάξουν πάνω απ' τις φλόγες να τους πάρει η κάμερα να φτιαχτεις;
Η απάντηση πάντως είναι: με την οργανωμένη πολιτεία που σε άφησε απροστάτευτο, ήτοι τους φυσικούς προϊστάμενους των σωμάτων ασφαλείας, σώμα.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Σαν το Χριστό ανέβαινες κι εσύ το δικό σου Γολγοθά, απλά αντί να έλεγες πατέρα συγχώρεσε τους δεν ξέρουν τι κάνουν, γέλαγες σαν το Τζόκερ αν καταλαβαίνω καλά.Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:15aljawn έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:03 Καταρχάς δεν μπορείς να έχεις σχεδιασμό σε τίποτα όταν ξοδεύεις τις μέρες της κυβέρνησης σου σε παραλίες και city breaks. Από πού θα σχεδιάσει ο ανεμελος, από την Αντίπαρο;
Όλοι οι έξυπνοι εδώ μαζεύτηκαν. Ασχολούνται με την ηλιθιότητα της Γαλης και το νταματζ κοντρόλ των... Μίντια
Τους έλεγες κάποτε μην μπαίνετε σε δάνεια, θα γίνει χαμός, σε βγάζανε βλάκα. Τους εφερνες σημειώσεις από σοβαρούς οικονομολόγους, σε βγάζανε συνομωσιολογο
Τους μιλούσες για οικονομικούς κύκλους, σε λοιδορούσανε
Τους έλεγες πάμε Ελλάδα και Κύπρος για χρεοκοπία, σε εμπαιζανε.
Ε με το συμπάθειο, και Καμπούρη να με πεις, και βλάκα να με πεις, διασκεδάζω
Όχι εμένα προσωπικά, αλλά πάλι διασκεδάζω
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η αλλη μιση αληθεια που επιμελως κρυβεται ειναι οτι τα χρονια αυτα μονο οι τσαμπα χορηγησεις πολεμικου υλικου απο τις ΗΠΑ φτασανε ενα ετησιο ΑΕΠ (χωρις η βοηθεια μαρσαλ κλπ)sharp έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:56 Πατησιώτη, αν και γενικώς συμφωνώ μαζί σου, στο θέμα του θαύματος θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα θέμα να τα πούμε, γιατί το έχεις βάλει πολλές φορές και κατά τη γνώμη μου είναι η μισή αλήθεια. Για πρόγευση σού γράφω ότι συνοδεύτηκε με πολύ μεγάλη μετανάστευση. Αυτό και μόνο αποτελεί παράδοξο, με τέτοια ανάπτυξη δεν μεταναστεύεις. Στα μεταπολιτευτικά και τις ζεμπεκιές συμφωνούμε.
αμα και μενα μου χαριζουν ενα αεπ μεσα σε 25 χρονια μια χαρα οικονομικο θαυμα κανω
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μ αυτά και μ αυτά τα αηθη, οι ελεύθεροι χρεοκοπημένοι, εκαμανε νομισανε καριέρα.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:17Με αρέσει πολύ πάντως, σώμα, που παρόλο το τεράστιο αντιληπτικό σου πρόβλημα το διασκεδάζεις με έναΜπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:52Όταν εξενιστασαι, γενικά όχι εσύ,για την αποτελεσματικότητα τους, με πχοιον τα βάζεις; Με εμένα που δεν πήρα το λάστιχο να πάω να σβήσω φωτιές; Με τον Κούλη ή τον Αλjεξη που δεν μπήκαν στο ελικόπτερο να πετάξουν πάνω απ' τις φλόγες να τους πάρει η κάμερα να φτιαχτεις;
.
![]()
Η απάντηση πάντως είναι: με την οργανωμένη πολιτεία που σε άφησε απροστάτευτο, ήτοι τους φυσικούς προϊστάμενους των σωμάτων ασφαλείας, σώμα.
![]()
![]()
Εξάλλου αν είχαν μία κάποια αντιληπτικοτητα, δεν θα έγραφαν ολημερίς και ολυνυχτις εδώ να λεν κουταμαρες, προφανώς
μακρυά απο κουκυά
Πολύ ενδιαφέρον θέμα αυτό.alekhine έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:22η αλλη μιση αληθεια που επιμελως κρυβεται ειναι οτι τα χρονια αυτα μονο οι τσαμπα χορηγησεις πολεμικου υλικου απο τις ΗΠΑ φτασανε ενα ετησιο ΑΕΠ (χωρις η βοηθεια μαρσαλ κλπ)sharp έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:56 Πατησιώτη, αν και γενικώς συμφωνώ μαζί σου, στο θέμα του θαύματος θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα θέμα να τα πούμε, γιατί το έχεις βάλει πολλές φορές και κατά τη γνώμη μου είναι η μισή αλήθεια. Για πρόγευση σού γράφω ότι συνοδεύτηκε με πολύ μεγάλη μετανάστευση. Αυτό και μόνο αποτελεί παράδοξο, με τέτοια ανάπτυξη δεν μεταναστεύεις. Στα μεταπολιτευτικά και τις ζεμπεκιές συμφωνούμε.
αμα και μενα μου χαριζουν ενα αεπ μεσα σε 25 χρονια μια χαρα οικονομικο θαυμα κανω
.
.
Κάθεσαι και απολογείσαι στον εμετό;Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:43Κανενας εδω μεσα δεν θα ηθελε περισσοτερο απο εμενα μια ΝΔ με επιτυχημενη διαχειριση ειδικα σε τετοια κριση. Αλλα αυτο που εγινε/γινεται ειναι πληρη αποτυχια και σιγουρα δεν το λεω με χαρα αλλα με πονο. Για να καταλαβεις στην τελευταια συγκεντρωση του Αβερωφ πριν αναλαβει ο Μητσοτακης ημουν εκει με σημαιακια πιτσιρικι, την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα ειχε συγκεντρωση ο Μητσοτακης και επειδη ο πατερας μου δεν με πηρε επειδη φοβοταν επεισοδεια ημουν σκασμενος. Στα 15 μου με την αδερφη μου πηγαμε μονοι μας και γραφτηακαμε στα ΜΑΚΙ χωρις να πουμε τιποτα στον πατερα μου, ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜΤΟ, Νομαρχιακη, εχω ριξει αγωνα για τη ΝΔ απο πορτα-πορτα, αφισοκολλησεις, συγκεντρωσεις απο την Θεσσαλονικη και την Λημνο μεχρι την Πελοποννησο, προεδριο ΟΝΝΕΔ, προεδριο ΔΗΜΤΟ, προεδριο Νομαρχιακης, Συνεδρια κλπ κλπ. Αυτο που εχω αποκομισει τοσα χρονια ειναι ειναι οτι τα μελη/παραγοντες κλπ δεν εβρισκαν ποτε τιποτα λαθος χαιδευοντας αυτια μπας και γινουν αρεστοι στους απο πανω. Αυτο ομως ειναι οτι χειροτερο για το κομμα, διοτι για να υπαρχει καλυτερευση χρειαζεται κριτικη. Εαν δεν τους τριξουμε εμεις τα δοντια ποιος θα το κανει ο Τσιπρας και ο οπαδος του Συριζα; Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:22Εγω σε κατηγορησα για αλλα πραγματα και οχι γι αυτα που λες.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:21
Ειμαι αρκετα μεγαλος για να εχω δικη μου κριση και να μην επηρεαζομαι απο κομματικες παρωπιδες. Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει. Στην τελικη κανενας δεν μπορει να με κατηγορησει οτι κανω αντιπολιτευση ή προπαγανδα ή ειμαι αριστερος.
Σώμα μου, σώμα μου πλασμένο από πηλό, κανείς ότι θέλεις το μυαλό.Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:25Μ αυτά και μ αυτά τα αηθη, οι ελεύθεροι χρεοκοπημένοι, εκαμανε νομισανε καριέρα.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:17Με αρέσει πολύ πάντως, σώμα, που παρόλο το τεράστιο αντιληπτικό σου πρόβλημα το διασκεδάζεις με έναΜπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:52
Όταν εξενιστασαι, γενικά όχι εσύ,για την αποτελεσματικότητα τους, με πχοιον τα βάζεις; Με εμένα που δεν πήρα το λάστιχο να πάω να σβήσω φωτιές; Με τον Κούλη ή τον Αλjεξη που δεν μπήκαν στο ελικόπτερο να πετάξουν πάνω απ' τις φλόγες να τους πάρει η κάμερα να φτιαχτεις;
.
![]()
![]()
![]()
Εξάλλου αν είχαν μία κάποια αντιληπτικοτητα, δεν θα έγραφαν ολημερίς και ολυνυχτις εδώ να λεν κουταμαρες, προφανώς
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1698 Προβολές
-