!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Gherschaagk έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:32
Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:29 :roll: :roll: :roll:

Εικόνα
Εμένα αυτό με πονάει πάντως.
Μπαρουφέισιονς. Ευχαριστούμε θερμότατα τους ρουμάνους ομόδοξους για την πολύτιμη βοήθεια και θα πρέπει να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία, εννοείται, αλλά αυτά είναι απλώς κοινώς μπαρούφες. Άκου φωτιά με φωτιά!
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:14
Αρίστος έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:55
Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:53 Αυστραλία 2019-2020

[img]https://i.postimg.cc/QMD3Qd8s/1104 ... .jpg[/img]

Δεν ανεβαζες τετοιες φωτο ομως στο Ματι.

.
Στο μάτι το ζήτημα δεν ήταν επιχειρησιακό, αλλά η συγκάλυψη της εκατόμβης και ο προπηλακισμός των επιζησάντων.
Σε αυτό ο πασοκοΣΕ έχει δίκιο. Στο Ματι άντε ας δώσουμε ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν εντελώς απρόβλεπτες . Ας δώσουμε το ελαφρυντικό ότι υποτίμησαν την κατάσταση και πίστεψαν ότι δεν θα περάσει την Μαραθώνος. Ας κατανοήσουμε ότι το Μάτι είναι μια κωλοπεριοχη χωρίς τρόπο διαφυγής. Δεκτά όλα αυτά. ( Ας πούμε)

Το θέατρο που ακολούθησε με τον Τσίπρα να <<ενημερώνεται>> είναι ίσως το χυδαιοτερο σκηνικό που θυμάμαι
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:34 Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;
Η Ger αυτό μάλλον δεν το γνωρίζει.

Βέβαια εμείς ως μέλος της Ε.Ο.Κ. απο το 1979 και του ευρώ απο το 2000 δεν το λές και μεγάλη επιτυχία αυτό που γράφεις.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Αντιπυρι προφανώς εννοούν για αυτό που λένε φωτιά με φωτιά για τους Ρουμανους

Καις λωρίδες χορτολιβαδικου ελεγχόμενα και σταματάει η φωτιά εκεί.

Λειτουργεί σε χορτολιβαδικα, όχι σε δάσος προφανώς.

Αλλιώς όργωμα με τρακτέρ ή μπουλντόζα/ γαιοπροωθητη
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

likosmokeses έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:38
πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:34 Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;

Βέβαια εμείς ως μέλος της Ε.Ο.Κ. απο το 1979 και του ευρώ απο το 2000 δεν το λές και μεγάλη επιτυχία αυτό που γράφεις.

Δεν ψηφιζει η ΕΟΚ στις ελληνικές εκλογές.

https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_economic_miracle

The Greek economic miracle describes a period of rapid and sustained economic growth in Greece from 1950 to 1973.[1] At its height, the Greek economy grew by an average of 7.7 percent, second in the world only to Japan

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:59
Gherschaagk έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:52
Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:49 ....
Εγώ πάντως υπόσχομαι να μην σου απευθύνω ΠΟΤΕ τον λόγο.

Και είναι μια υπόσχεση που θα την κρατήσω.

Πράξε όπως νομίζεις. Η λογική όμως, σε κάθε μου άποψη, είναι αυτή που με οδηγεί.

Σε 55 ταυτόχρονα μέτωπα η χώρα, με την Ευρώπη να συνδράμει, με όλη την υδρόγειο να στρέφει τα βλέμματα σε εμάς, είναι βλακεία ή έστω εμπάθεια να καταφέρεσαι, να μην στηρίζεις τα Σώματα Ασφαλείας. Αυτά που έχουμε.
Πχοιος καταφέρθηκε :003: εναντίων των σωμάτων ασφαλείας σώμα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:22
Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:21
under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:15

Τωρα μιλαω με τον Χαρδαλια να σου στειλει αναλυτικο ελεγχο.

Βλεπω οτι δεν στροφαρεις και λυπαμαι γι αυτο γιατι εισαι καλο παιδι αλλα φουλ επιρρεπης σε λαικιστικες πιπες, αναλυσεις επιπεδου δημοτικου (οχι πολυπλοκες αρα πιασαρικες) και fake news.

Και εσυ και εγω δεν ξεραμε καν οτι υπηρχε φωτια στη Ζακυνθο.Υπηρχαν 2 και απασχολησαν τεσσερα αεροσκαφη.Χθες σε ολη την Ελλαδα συμφωνα με την ανακοινωση της πυροσβεστικης ειχαμε 96 δασικες πυρκαγιες.

Αν απο αυτη την ειδηση σε συνδυασμο με την ειδηση της Ζακυνθου μπορεσεις να αντιληφθεις τι σημαινει αυτο για τη διασπορα δυναμεων θα εχεις κανει ενα μικρο βηματακι εξοδου απο τη χαβουζα των ηλιθιων.
Ειμαι αρκετα μεγαλος για να εχω δικη μου κριση και να μην επηρεαζομαι απο κομματικες παρωπιδες. Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει. Στην τελικη κανενας δεν μπορει να με κατηγορησει οτι κανω αντιπολιτευση ή προπαγανδα ή ειμαι αριστερος.
Εγω σε κατηγορησα για αλλα πραγματα και οχι γι αυτα που λες.
Κανενας εδω μεσα δεν θα ηθελε περισσοτερο απο εμενα μια ΝΔ με επιτυχημενη διαχειριση ειδικα σε τετοια κριση. Αλλα αυτο που εγινε/γινεται ειναι πληρη αποτυχια και σιγουρα δεν το λεω με χαρα αλλα με πονο. Για να καταλαβεις στην τελευταια συγκεντρωση του Αβερωφ πριν αναλαβει ο Μητσοτακης ημουν εκει με σημαιακια πιτσιρικι, την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα ειχε συγκεντρωση ο Μητσοτακης και επειδη ο πατερας μου δεν με πηρε επειδη φοβοταν επεισοδεια ημουν σκασμενος. Στα 15 μου με την αδερφη μου πηγαμε μονοι μας και γραφτηακαμε στα ΜΑΚΙ χωρις να πουμε τιποτα στον πατερα μου, ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜΤΟ, Νομαρχιακη, εχω ριξει αγωνα για τη ΝΔ απο πορτα-πορτα, αφισοκολλησεις, συγκεντρωσεις απο την Θεσσαλονικη και την Λημνο μεχρι την Πελοποννησο, προεδριο ΟΝΝΕΔ, προεδριο ΔΗΜΤΟ, προεδριο Νομαρχιακης, Συνεδρια κλπ κλπ. Αυτο που εχω αποκομισει τοσα χρονια ειναι ειναι οτι τα μελη/παραγοντες κλπ δεν εβρισκαν ποτε τιποτα λαθος χαιδευοντας αυτια μπας και γινουν αρεστοι στους απο πανω. Αυτο ομως ειναι οτι χειροτερο για το κομμα, διοτι για να υπαρχει καλυτερευση χρειαζεται κριτικη. Εαν δεν τους τριξουμε εμεις τα δοντια ποιος θα το κανει ο Τσιπρας και ο οπαδος του Συριζα; Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ας κάνει εκεί απεργία το ρουμανικό ΠΑΜΕ και θα έχουν μαυρισμένα παΐδια και στην επόμενη ζωή .... όπα, δεν έχει ΠΑΜΕ στη Ρουμανία.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Στον αντίποδα, τα νοικοκυριά στη Ρουμανία βρέθηκαν να είναι τα ...φτωχότερα στην ΕΕ :giggle: , με μόλις 80.000 κορόνες Δανίας σε χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία.

Ποιες είναι οι πλουσιότερες και φτωχότερες χώρες της ΕΕ
12:04 - 02 Ιουλ 2021

https://www.reporter.gr/Diethnh/Diethne ... res-ths-EE
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Juno

Parrot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:36 Μπαρουφέισιονς. Ευχαριστούμε θερμότατα τους ρουμάνους ομόδοξους για την πολύτιμη βοήθεια και θα πρέπει να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία, εννοείται, αλλά αυτά είναι απλώς κοινώς μπαρούφες. Άκου φωτιά με φωτιά!
Ουσιαστικά καις το οξυγόνο και η φωτιά σβήνει γιατί χρειάζεται οξυγόνο να την τροφοδοτεί.
Αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό γίνεται σε κλειστούς χώρους.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:46
Parrot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:36 Μπαρουφέισιονς. Ευχαριστούμε θερμότατα τους ρουμάνους ομόδοξους για την πολύτιμη βοήθεια και θα πρέπει να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία, εννοείται, αλλά αυτά είναι απλώς κοινώς μπαρούφες. Άκου φωτιά με φωτιά!
Ουσιαστικά καις το οξυγόνο και η φωτιά σβήνει γιατί χρειάζεται οξυγόνο να την τροφοδοτεί.
Δηλαδή, δεν το ξέρουν αυτό οι αμερικάνοι, δεν το ξέρουν οι ιταλοι, δεν το ξέρουν οι αυστραλοι που κάθε χρόνο όλοι αυτοι καιγονται, και ανακάλυψαν οι ρουμανοι σε παγκόσμια πρωτοτυπία ότι η φωτιά σβήνει με φωτιά!!!!
Με κάθε σεβασμό για την ρουμανία.
Άβαταρ μέλους
Juno

Parrot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:48
Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:46
Δηλαδή, δεν το ξέρουν αυτό οι αμερικάνοι, δεν το ξέρουν οι ιταλοι, δεν το ξέρουν οι αυστραλοι που κάθε χρόνο όλοι αυτοι καιγονται, και ανακάλυψαν οι ρουμανοι σε παγκόσμια πρωτοτυπία ότι η φωτιά σβήνει με φωτιά!!!!
Με κάθε σεβασμό για την ρουμανία.
Ίσως το είπαν για τα σπίτια, όχι για τα δάση.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:43
Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:59
Gherschaagk έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:52

Εγώ πάντως υπόσχομαι να μην σου απευθύνω ΠΟΤΕ τον λόγο.

Και είναι μια υπόσχεση που θα την κρατήσω.

Πράξε όπως νομίζεις. Η λογική όμως, σε κάθε μου άποψη, είναι αυτή που με οδηγεί.

Σε 55 ταυτόχρονα μέτωπα η χώρα, με την Ευρώπη να συνδράμει, με όλη την υδρόγειο να στρέφει τα βλέμματα σε εμάς, είναι βλακεία ή έστω εμπάθεια να καταφέρεσαι, να μην στηρίζεις τα Σώματα Ασφαλείας. Αυτά που έχουμε.
Πχοιος καταφέρθηκε :003: εναντίων των σωμάτων ασφαλείας σώμα;
Όταν εξενιστασαι, γενικά όχι εσύ, :c020: για την αποτελεσματικότητα τους, με πχοιον τα βάζεις; Με εμένα που δεν πήρα το λάστιχο να πάω να σβήσω φωτιές; Με τον Κούλη ή τον Αλjεξη που δεν μπήκαν στο ελικόπτερο να πετάξουν πάνω απ' τις φλόγες να τους πάρει η κάμερα να φτιαχτεις;
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:34
Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:29 :roll: :roll: :roll:

Εικόνα
Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;
Ενώ σε Ελλάδα και ΗΠΑ κυβερνάνε ακόμα οι κομμουνιστές. :003:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:42
likosmokeses έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:38

Δεν ψηφιζει η ΕΟΚ στις ελληνικές εκλογές.

https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_economic_miracle

The Greek economic miracle describes a period of rapid and sustained economic growth in Greece from 1950 to 1973.[1] At its height, the Greek economy grew by an average of 7.7 percent, second in the world only to Japan

Πατησιώτη, αν και γενικώς συμφωνώ μαζί σου, στο θέμα του θαύματος θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα θέμα να τα πούμε, γιατί το έχεις βάλει πολλές φορές και κατά τη γνώμη μου είναι η μισή αλήθεια. Για πρόγευση σού γράφω ότι συνοδεύτηκε με πολύ μεγάλη μετανάστευση. Αυτό και μόνο αποτελεί παράδοξο, με τέτοια ανάπτυξη δεν μεταναστεύεις. Στα μεταπολιτευτικά και τις ζεμπεκιές συμφωνούμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”