Μπαρουφέισιονς. Ευχαριστούμε θερμότατα τους ρουμάνους ομόδοξους για την πολύτιμη βοήθεια και θα πρέπει να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία, εννοείται, αλλά αυτά είναι απλώς κοινώς μπαρούφες. Άκου φωτιά με φωτιά!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
Re: Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Σε αυτό ο πασοκοΣΕ έχει δίκιο. Στο Ματι άντε ας δώσουμε ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν εντελώς απρόβλεπτες . Ας δώσουμε το ελαφρυντικό ότι υποτίμησαν την κατάσταση και πίστεψαν ότι δεν θα περάσει την Μαραθώνος. Ας κατανοήσουμε ότι το Μάτι είναι μια κωλοπεριοχη χωρίς τρόπο διαφυγής. Δεκτά όλα αυτά. ( Ας πούμε)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:14Στο μάτι το ζήτημα δεν ήταν επιχειρησιακό, αλλά η συγκάλυψη της εκατόμβης και ο προπηλακισμός των επιζησάντων.Αρίστος έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:55Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:53 Αυστραλία 2019-2020
[img]https://i.postimg.cc/QMD3Qd8s/1104 ... .jpg[/img]
Δεν ανεβαζες τετοιες φωτο ομως στο Ματι.
.
Το θέατρο που ακολούθησε με τον Τσίπρα να <<ενημερώνεται>> είναι ίσως το χυδαιοτερο σκηνικό που θυμάμαι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
likosmokeses
Η Ger αυτό μάλλον δεν το γνωρίζει.πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:34 Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;
Βέβαια εμείς ως μέλος της Ε.Ο.Κ. απο το 1979 και του ευρώ απο το 2000 δεν το λές και μεγάλη επιτυχία αυτό που γράφεις.
Αντιπυρι προφανώς εννοούν για αυτό που λένε φωτιά με φωτιά για τους Ρουμανους
Καις λωρίδες χορτολιβαδικου ελεγχόμενα και σταματάει η φωτιά εκεί.
Λειτουργεί σε χορτολιβαδικα, όχι σε δάσος προφανώς.
Αλλιώς όργωμα με τρακτέρ ή μπουλντόζα/ γαιοπροωθητη
Καις λωρίδες χορτολιβαδικου ελεγχόμενα και σταματάει η φωτιά εκεί.
Λειτουργεί σε χορτολιβαδικα, όχι σε δάσος προφανώς.
Αλλιώς όργωμα με τρακτέρ ή μπουλντόζα/ γαιοπροωθητη
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
likosmokeses έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:38Η Ger αυτό μάλλον δεν το γνωρίζει.πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:34 Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;
Βέβαια εμείς ως μέλος της Ε.Ο.Κ. απο το 1979 και του ευρώ απο το 2000 δεν το λές και μεγάλη επιτυχία αυτό που γράφεις.
Δεν ψηφιζει η ΕΟΚ στις ελληνικές εκλογές.
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_economic_miracle
The Greek economic miracle describes a period of rapid and sustained economic growth in Greece from 1950 to 1973.[1] At its height, the Greek economy grew by an average of 7.7 percent, second in the world only to Japan
Πχοιος καταφέρθηκεΜπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:59Gherschaagk έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:52Εγώ πάντως υπόσχομαι να μην σου απευθύνω ΠΟΤΕ τον λόγο.
Και είναι μια υπόσχεση που θα την κρατήσω.
Πράξε όπως νομίζεις. Η λογική όμως, σε κάθε μου άποψη, είναι αυτή που με οδηγεί.
Σε 55 ταυτόχρονα μέτωπα η χώρα, με την Ευρώπη να συνδράμει, με όλη την υδρόγειο να στρέφει τα βλέμματα σε εμάς, είναι βλακεία ή έστω εμπάθεια να καταφέρεσαι, να μην στηρίζεις τα Σώματα Ασφαλείας. Αυτά που έχουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κανενας εδω μεσα δεν θα ηθελε περισσοτερο απο εμενα μια ΝΔ με επιτυχημενη διαχειριση ειδικα σε τετοια κριση. Αλλα αυτο που εγινε/γινεται ειναι πληρη αποτυχια και σιγουρα δεν το λεω με χαρα αλλα με πονο. Για να καταλαβεις στην τελευταια συγκεντρωση του Αβερωφ πριν αναλαβει ο Μητσοτακης ημουν εκει με σημαιακια πιτσιρικι, την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα ειχε συγκεντρωση ο Μητσοτακης και επειδη ο πατερας μου δεν με πηρε επειδη φοβοταν επεισοδεια ημουν σκασμενος. Στα 15 μου με την αδερφη μου πηγαμε μονοι μας και γραφτηακαμε στα ΜΑΚΙ χωρις να πουμε τιποτα στον πατερα μου, ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜΤΟ, Νομαρχιακη, εχω ριξει αγωνα για τη ΝΔ απο πορτα-πορτα, αφισοκολλησεις, συγκεντρωσεις απο την Θεσσαλονικη και την Λημνο μεχρι την Πελοποννησο, προεδριο ΟΝΝΕΔ, προεδριο ΔΗΜΤΟ, προεδριο Νομαρχιακης, Συνεδρια κλπ κλπ. Αυτο που εχω αποκομισει τοσα χρονια ειναι ειναι οτι τα μελη/παραγοντες κλπ δεν εβρισκαν ποτε τιποτα λαθος χαιδευοντας αυτια μπας και γινουν αρεστοι στους απο πανω. Αυτο ομως ειναι οτι χειροτερο για το κομμα, διοτι για να υπαρχει καλυτερευση χρειαζεται κριτικη. Εαν δεν τους τριξουμε εμεις τα δοντια ποιος θα το κανει ο Τσιπρας και ο οπαδος του Συριζα; Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:22Εγω σε κατηγορησα για αλλα πραγματα και οχι γι αυτα που λες.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:21Ειμαι αρκετα μεγαλος για να εχω δικη μου κριση και να μην επηρεαζομαι απο κομματικες παρωπιδες. Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει. Στην τελικη κανενας δεν μπορει να με κατηγορησει οτι κανω αντιπολιτευση ή προπαγανδα ή ειμαι αριστερος.under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:15
Τωρα μιλαω με τον Χαρδαλια να σου στειλει αναλυτικο ελεγχο.
Βλεπω οτι δεν στροφαρεις και λυπαμαι γι αυτο γιατι εισαι καλο παιδι αλλα φουλ επιρρεπης σε λαικιστικες πιπες, αναλυσεις επιπεδου δημοτικου (οχι πολυπλοκες αρα πιασαρικες) και fake news.
Και εσυ και εγω δεν ξεραμε καν οτι υπηρχε φωτια στη Ζακυνθο.Υπηρχαν 2 και απασχολησαν τεσσερα αεροσκαφη.Χθες σε ολη την Ελλαδα συμφωνα με την ανακοινωση της πυροσβεστικης ειχαμε 96 δασικες πυρκαγιες.
Αν απο αυτη την ειδηση σε συνδυασμο με την ειδηση της Ζακυνθου μπορεσεις να αντιληφθεις τι σημαινει αυτο για τη διασπορα δυναμεων θα εχεις κανει ενα μικρο βηματακι εξοδου απο τη χαβουζα των ηλιθιων.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ας κάνει εκεί απεργία το ρουμανικό ΠΑΜΕ και θα έχουν μαυρισμένα παΐδια και στην επόμενη ζωή .... όπα, δεν έχει ΠΑΜΕ στη Ρουμανία.πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:34 Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Στον αντίποδα, τα νοικοκυριά στη Ρουμανία βρέθηκαν να είναι τα ...φτωχότερα στην ΕΕ
, με μόλις 80.000 κορόνες Δανίας σε χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία.
Ποιες είναι οι πλουσιότερες και φτωχότερες χώρες της ΕΕ
12:04 - 02 Ιουλ 2021
https://www.reporter.gr/Diethnh/Diethne ... res-ths-EE
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ουσιαστικά καις το οξυγόνο και η φωτιά σβήνει γιατί χρειάζεται οξυγόνο να την τροφοδοτεί.Parrot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:36 Μπαρουφέισιονς. Ευχαριστούμε θερμότατα τους ρουμάνους ομόδοξους για την πολύτιμη βοήθεια και θα πρέπει να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία, εννοείται, αλλά αυτά είναι απλώς κοινώς μπαρούφες. Άκου φωτιά με φωτιά!
Αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό γίνεται σε κλειστούς χώρους.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δηλαδή, δεν το ξέρουν αυτό οι αμερικάνοι, δεν το ξέρουν οι ιταλοι, δεν το ξέρουν οι αυστραλοι που κάθε χρόνο όλοι αυτοι καιγονται, και ανακάλυψαν οι ρουμανοι σε παγκόσμια πρωτοτυπία ότι η φωτιά σβήνει με φωτιά!!!!Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:46Ουσιαστικά καις το οξυγόνο και η φωτιά σβήνει γιατί χρειάζεται οξυγόνο να την τροφοδοτεί.Parrot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:36 Μπαρουφέισιονς. Ευχαριστούμε θερμότατα τους ρουμάνους ομόδοξους για την πολύτιμη βοήθεια και θα πρέπει να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία, εννοείται, αλλά αυτά είναι απλώς κοινώς μπαρούφες. Άκου φωτιά με φωτιά!
Με κάθε σεβασμό για την ρουμανία.
Ίσως το είπαν για τα σπίτια, όχι για τα δάση.Parrot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:48Δηλαδή, δεν το ξέρουν αυτό οι αμερικάνοι, δεν το ξέρουν οι ιταλοι, δεν το ξέρουν οι αυστραλοι που κάθε χρόνο όλοι αυτοι καιγονται, και ανακάλυψαν οι ρουμανοι σε παγκόσμια πρωτοτυπία ότι η φωτιά σβήνει με φωτιά!!!!Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:46Ουσιαστικά καις το οξυγόνο και η φωτιά σβήνει γιατί χρειάζεται οξυγόνο να την τροφοδοτεί.Parrot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:36 Μπαρουφέισιονς. Ευχαριστούμε θερμότατα τους ρουμάνους ομόδοξους για την πολύτιμη βοήθεια και θα πρέπει να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία, εννοείται, αλλά αυτά είναι απλώς κοινώς μπαρούφες. Άκου φωτιά με φωτιά!
Με κάθε σεβασμό για την ρουμανία.
Όταν εξενιστασαι, γενικά όχι εσύ,sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:43Πχοιος καταφέρθηκεΜπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:59Gherschaagk έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:52
Εγώ πάντως υπόσχομαι να μην σου απευθύνω ΠΟΤΕ τον λόγο.
Και είναι μια υπόσχεση που θα την κρατήσω.
Πράξε όπως νομίζεις. Η λογική όμως, σε κάθε μου άποψη, είναι αυτή που με οδηγεί.
Σε 55 ταυτόχρονα μέτωπα η χώρα, με την Ευρώπη να συνδράμει, με όλη την υδρόγειο να στρέφει τα βλέμματα σε εμάς, είναι βλακεία ή έστω εμπάθεια να καταφέρεσαι, να μην στηρίζεις τα Σώματα Ασφαλείας. Αυτά που έχουμε.εναντίων των σωμάτων ασφαλείας σώμα;
μακρυά απο κουκυά
- Dwarven Blacksmith
Ενώ σε Ελλάδα και ΗΠΑ κυβερνάνε ακόμα οι κομμουνιστές.πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:34Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;
Πατησιώτη, αν και γενικώς συμφωνώ μαζί σου, στο θέμα του θαύματος θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα θέμα να τα πούμε, γιατί το έχεις βάλει πολλές φορές και κατά τη γνώμη μου είναι η μισή αλήθεια. Για πρόγευση σού γράφω ότι συνοδεύτηκε με πολύ μεγάλη μετανάστευση. Αυτό και μόνο αποτελεί παράδοξο, με τέτοια ανάπτυξη δεν μεταναστεύεις. Στα μεταπολιτευτικά και τις ζεμπεκιές συμφωνούμε.πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:42likosmokeses έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:38Η Ger αυτό μάλλον δεν το γνωρίζει.πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:34 Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;
Δεν ψηφιζει η ΕΟΚ στις ελληνικές εκλογές.
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_economic_miracle
The Greek economic miracle describes a period of rapid and sustained economic growth in Greece from 1950 to 1973.[1] At its height, the Greek economy grew by an average of 7.7 percent, second in the world only to Japan
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 57 Απαντήσεις