Στον Cavaliere έγραψες πως έτυχε να μην είναι παρών τις τελευταίες μέρες, δεν έβλεπαν τα μηνύματά του και γι' αυτό ξέχασαν να τον πιστοποιήσουν (στο νήμα του πάντως απαντούσαν όλο αυτό το διάστημα). Με τον Γιαννόπουλο συνομιλούσαν επί 30 σελίδες πιστοποιημένα μέλη, πρώην και νυν συντονιστές, για το παρελθόν του και δεν τον πιστοποιεί κανένας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Επαλήθευση username!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
εσύ γιατί δεν τον πιστοποιείς;vagabondo έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:07Στον Cavaliere έγραψες πως έτυχε να μην είναι παρών τις τελευταίες μέρες, δεν έβλεπαν τα μηνύματά του και γι' αυτό ξέχασαν να τον πιστοποιήσουν (στο νήμα του πάντως απαντούσαν όλο αυτό το διάστημα). Με τον Γιαννόπουλο συνομιλούσαν επί 30 σελίδες πιστοποιημένα μέλη, πρώην και νυν συντονιστές, για το παρελθόν του και δεν τον πιστοποιεί κανένας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σε έριξα την πρώτη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Πρετεντέρης
Θένξ μέιτ!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
πάρε και από μένα μια.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:13Θένξ μέιτ!![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χαινης το στεργιο (stergiosbk καπως ετσι) κανε, αυτος αφου είναι κι εγω τον φωτια στα τοπια που ελεγε ασχημα για τους εε, το νικ σου τους αντιπροσωπευει τώρα πια, ασε τα παλια:PPP
Κατάλαβα τι λες, αλλά ο καθένας έχει δικό του τρόπο σκέψης κ πράττει ανάλογα. Όσο αφορά τον καβαλιέρε μπορούσα να το δικαιολογήσω κ το έκανα. Όσο αφορά τον Γιαννόπουλο, εγώ δεν τον παρακολουθώ καθώς τα θέματα που ασχολούμαι είναι σαφώς ελαφρύτερα απαυτα που ασχολείται εκείνος, κ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι ιδιαιτέρως συμπαθής στους χρήστες. Όπως το βλέπω εγώ, το ποσο συμπαθής είναι κάποιος, δε θα πρεπε να παίζει ρόλο στην πιστοποίηση. Αν κάποιος πει ότι είναι σίγουρα ο γγ με μεγάλη μου ευχαρίστηση, εγώ να τον πιστοποίησω. Δε μπορώ όμως να πείσω κανέναν που δε θελει να κάνει το ίδιο, ακόμη κ αν το θεωρώ άδικο που δεν το κάνουν.vagabondo έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:07Στον Cavaliere έγραψες πως έτυχε να μην είναι παρών τις τελευταίες μέρες, δεν έβλεπαν τα μηνύματά του και γι' αυτό ξέχασαν να τον πιστοποιήσουν (στο νήμα του πάντως απαντούσαν όλο αυτό το διάστημα). Με τον Γιαννόπουλο συνομιλούσαν επί 30 σελίδες πιστοποιημένα μέλη, πρώην και νυν συντονιστές, για το παρελθόν του και δεν τον πιστοποιεί κανένας.
sys3x έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:11εσύ γιατί δεν τον πιστοποιείς;vagabondo έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:07Στον Cavaliere έγραψες πως έτυχε να μην είναι παρών τις τελευταίες μέρες, δεν έβλεπαν τα μηνύματά του και γι' αυτό ξέχασαν να τον πιστοποιήσουν (στο νήμα του πάντως απαντούσαν όλο αυτό το διάστημα). Με τον Γιαννόπουλο συνομιλούσαν επί 30 σελίδες πιστοποιημένα μέλη, πρώην και νυν συντονιστές, για το παρελθόν του και δεν τον πιστοποιεί κανένας.Custom_F έγραψε: 13 Απρ 2018, 22:39
Τόσοι τον γνωρίζετε! Πιστοποιηστε τον κ τον Γιαννόπουλο. Δεν έχει σχέση αν δεν ταιριάζουν οι απόψεις σας. Εάν τον αναγνωρίζετε, πιστοποιηστε τον. Είναι κ αυτός κομμάτι του πχορουμ.
Β' ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ
Στη δεύτερη διαδικασία πιστοποίησης καλούνται τα ήδη πιστοποιημένα μέλη, αυτά που ανήκουν στην ομάδα «Πιστοποιημένοι Πχωρουμίτες» με μπλε έντονο χρώμα, να πιστοποιήσουν το username άλλων μελών.
Για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας έχει δημιουργηθεί μία επιλογή στην Αναφορά (κουμπί με θαυμαστικό) που βρίσκεται σε κάθε ποστ κάθε χρήστη.
Πατώντας το κουμπί της Αναφοράς εμφανίζεται ως τελευταία επιλογή το εξής:
- Πιστοποίηση Ονόματος Χρήστη
Με την αναφορά αυτή Πιστοποιώ ότι το μέλος του οποίου την ανάρτηση αναφέρω, είναι ο ίδιος χρήστης που συμμετείχε στο παλαιό Phorum.gr με το εξής Όνομα Χρήστη: (γράψτε αν είναι διαφορετικό)
Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να πατήσετε στο κουμπάκι "Αναφορά" σε κάποιο ποστ του μέλους που θέλετε να πιστοποιήσετε και να επιλέξετε την παραπάνω επιλογή (Πιστοποίηση Ονόματος Χρήστη ...). Αν το username του μέλους ήταν διαφορετικό (έστω και λίγο) στο παλιό φόρουμ, γράψτε το στο πεδίο κειμένου της αναφοράς. Αν είναι ακριβώς το ίδιο μην γράφετε τίποτα.
Για να γίνει η πιστοποίηση του νέου μέλους απαιτούνται αναφορές από 3 τουλάχιστον ήδη πιστοποιημένα μέλη.
Τα νέα πιστοποιημένα μέλη μέσω της Β' Διαδικασίας, θα μπορούν να πιστοποιήσουν κι αυτά, με τη σειρά τους, άλλα μέλη.
* Η πιστοποίηση αυτή δεν είναι δεσμευτική για τους Συντονιστές / Διαχειριστές, αν κρίνουν ότι υπάρχει λόγος μη πιστοποίησης.
Occasio facit furem
Εγώ ζήτησα να με ξεπιστοποιήσουν, μα τι τρυπάκι είναι αυτό που μπήκαμε;
the end
- Πρετεντέρης
Στα @@ μας, σε πιστοποιώ εγώ και άλλοι δύο.Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:27 Εγώ ζήτησα να με ξεπιστοποιήσουν, μα τι τρυπάκι είναι αυτό που μπήκαμε;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Κόψε την πλάκα... Σπύρο μη τους ακούς δεν είμαι ο Πάνας.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:31Στα @@ μας, σε πιστοποιώ εγώ και άλλοι δύο.Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:27 Εγώ ζήτησα να με ξεπιστοποιήσουν, μα τι τρυπάκι είναι αυτό που μπήκαμε;![]()
the end
- Πρετεντέρης
Οκ,μη βαράς.Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:32Κόψε την πλάκα... Σπύρο μη τους ακούς δεν είμαι ο Πάνας.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:31Στα @@ μας, σε πιστοποιώ εγώ και άλλοι δύο.Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:27 Εγώ ζήτησα να με ξεπιστοποιήσουν, μα τι τρυπάκι είναι αυτό που μπήκαμε;![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Οργισμένος
Ελεος ρε χριστιανομαρξιστες!!! γω ειμαι ο καλος σας φιλος...Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:08Και Panos292 memberlist.php?mode=viewprofile&u=196Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:05 Για τον Όργι και τον Γιαννόπουλο είμαστε σίγουροι;
memberlist.php?mode=viewprofile&u=141
memberlist.php?mode=viewprofile&u=142
Είναι και ο Πάνας memberlist.php?mode=viewprofile&u=53
Τώρα έγινε 291.
Μα τι στο κορακα αλλο πρεπει να γραψω;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Φυσικά και δεν είσαι ο Πάνας. Είσαι ένας ψυχάκιας που παρακολουθούσες τον Πάνα στο παλιό Phorum και όταν έπεσε, περίμενες πως και πως να δημιουργηθεί αυτό το φόρουμ, για να τον σφετεριστείς με το ίδιο ψευδώνυμο και άβαταρ. Πάντως δεν εμφανίστηκε ακόμα κάποιος που να ισχυρίζεται ότι είναι ο αυθεντικός Πάνας.Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:32Κόψε την πλάκα... Σπύρο μη τους ακούς δεν είμαι ο Πάνας.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:31Στα @@ μας, σε πιστοποιώ εγώ και άλλοι δύο.Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:27 Εγώ ζήτησα να με ξεπιστοποιήσουν, μα τι τρυπάκι είναι αυτό που μπήκαμε;![]()
Μάλλον τον "καθάρισες"...
Occasio facit furem