ατάιστη ποτέ
μόνο μια φορά, δεν την άφηνα να μου πάρει την θέση μου στον καναπέ και τραβάγαμε το σεντόνι η μια απο την μία και η άλλη από την άλλη
Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση Βόρεια Ήπειρος, μπορεί να μην έχω άλλα λεφτά για λαμπάδες!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
ατάιστη ποτέ
μούλτικουότ παιδιά, μούλτικουότ, να γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:48Καλέ εγώ με τον tal συμφωνώ, σαρκασμός ήταν. Και ο tal και ο Μερκούρης κατάλαβαν.
Δεν το έγραψα εγώ.
Θέλει άλλη μία λοιπόν!ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:53Πιστοποία και τον κλινο, είναι σιγουράκι λόγω φβ memberlist.php?mode=viewprofile&u=216Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:45 Μπίστης και Πολ θα λάβουν κι εκείνοι τις λαμπαδίτσες τους μαζί με όλο το πασχαλινό κιτ του χρόνου.
Για τους υπόλοιπους ούτε τους έχω δει εδώ μέσα ούτε τους έχω μιλήσει εδώ μέσα.
Δεν θέλω να κάνω καμιά ζημιά στο μαγαζί και να φορτωθώ την αμαρτία (κουβαλάω ήδη πολλές!) :P
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Θα πούμε στον τσίπρα να εγκρίνει σχετικό κονδύλιΣουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:54
Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση Βόρεια Ήπειρος, μπορεί να μην έχω άλλα λεφτά για λαμπάδες!![]()
Το έχουν εξηγήσει εδώ και μέρες. Γύρω στις σελίδες 27-30 αν δεν κάνω λάθος.Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει.
Εδώ υπάρχει αναλυτικότατα η διαδικασίαCavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει. Θα παρακαλέσω να διαγραφεί το μουσείο καραμπαμπικής ιστορίας. Δεν θα γίνει, αλλά δεν πειράζει, έπρεπε να το πω.
Πανέξυπνο, σίγουρη πιστοποίηση, ούτε ο TUV να το είχε.Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:57Το έχουν εξηγήσει εδώ και μέρες. Γύρω στις σελίδες 27-30 αν δεν κάνω λάθος.Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει.
Από πού κι ως πού προέκυψε κατηγορία ανεπιθύμητων;
Άσε το θέατρο, δεν μας πείθεις οτι δεν είσαι ο ΚαράμπαμπαςCavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει. Θα παρακαλέσω να διαγραφεί το μουσείο καραμπαμπικής ιστορίας. Δεν θα γίνει, αλλά δεν πειράζει, έπρεπε να το πω.
Γιατί δεν θα υπάρξει πια; Αφού δεν ήθελες τέτοια πιστοποίηση, τι θύμωσες;Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:01 Δεν χρειάζομαι τέτοια πιστοποίηση, η γραφή μου αρκεί. Και αυτή δεν θα υπάρξει πια.