Μου αρέσει που καταλαβαίνεις τι γράφω. Δεν θύμωσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Επαλήθευση username!
Και Panos292 memberlist.php?mode=viewprofile&u=196Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:05 Για τον Όργι και τον Γιαννόπουλο είμαστε σίγουροι;
memberlist.php?mode=viewprofile&u=141
memberlist.php?mode=viewprofile&u=142
Είναι και ο Πάνας memberlist.php?mode=viewprofile&u=53
Τώρα έγινε 291.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 13 Απρ 2018, 03:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Golden Age
Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει. Θα παρακαλέσω να διαγραφεί το μουσείο καραμπαμπικής ιστορίας. Δεν θα γίνει, αλλά δεν πειράζει, έπρεπε να το πω.
Δεν έχει να κάνει με ανεπιθύμητους. Απλά επειδή μετά το κλείσιμο του phorum, ο κάθε καμμένος και το κάθε τρολλ, γράφεται στα φόρα με ψευδώνυμα πρώην μελών του, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για να τρολλάρει ή να τρομπάρει, πιστεύω πως είχε ως αποτέλεσμα την διαδικασία πιστοποιιήσεως σε αυτό.
Είναι απλά μια επαλήθευση που επισημαίνει ότι ο τάδε όντως ήτανε ο τάδε που έγραφε στο phorum και όχι κάποιο τρολλ που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμό του. Αφορά δε μόνο τους τέως phorumίτες και όχι όποιον άλλο γράφεται στο εν λόγω phorum.
Εσένα επίσης ετοιμάζομαι να σε επισημάνω για πιστοποίηση. Την επισήμανση την κάνω για όλους όσους γνωρίζω ή είμαι 100% πεπεισμένος ότι είναι όντως αυτοί και όχι κάποια τρολλ που χρησιμοποιούν τα ψευδώνυμά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 13 Απρ 2018, 03:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
@Cavaliere
Τι σε χάλασε ρε ;;;
Τι σε χάλασε ρε ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 13 Απρ 2018, 03:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Και γιατί φεύγεις επειδή δεν σου αρέσει η πιστοποίησή μας; Τέλος πάντων.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
να σαι καλα επιτελους καποιος απαντησεΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:59Εδώ υπάρχει αναλυτικότατα η διαδικασίαCavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει. Θα παρακαλέσω να διαγραφεί το μουσείο καραμπαμπικής ιστορίας. Δεν θα γίνει, αλλά δεν πειράζει, έπρεπε να το πω.![]()
viewtopic.php?f=2&t=19&start=330#p14245
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το 
Ασ' τον-α μωρέ, θα του έπεσε τπτ παραπάνω τυρί στα μακαρόνια
Μόλις χωνέψει θα ρευτεί και ολα οκ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ο Πανας ξεπιστοποιήθηκε!Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:05 Για τον Όργι και τον Γιαννόπουλο είμαστε σίγουροι;
memberlist.php?mode=viewprofile&u=141
memberlist.php?mode=viewprofile&u=142
Είναι και ο Πάνας memberlist.php?mode=viewprofile&u=53
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ο Χελώνος βρε παιδιά! memberlist.php?mode=viewprofile&u=195
Θα τον έχουμε να κάνει τον πρωτοετή και να ψαρεύει τα νέα μέλη.
Α, καλάαα! Και τον πιστοποίησα.
Θα τον έχουμε να κάνει τον πρωτοετή και να ψαρεύει τα νέα μέλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 13 Απρ 2018, 03:15, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ευχαριστώ για τις διαπιστεύσεις, νομίζω πως 14 χρόνια φτάνουν, έφτασα πια σε σημείο να φύγω μαζί με το phorum.gr. Μεγάλωσα.
Αγάπησα το πχόρουμ, και μάλλον πρέπει να φύγω μαζί του, τα νέα συστήματα δεν μου πάνε. Ούτε θέλω ΕΣΥΔ.
Ordem e Progresso.
μπορεί να μπήκε μέσα του ο γιάνννης, να φέρουμε τον πάτερ έντερπραηζ να του διαβάσει κανένα σκριπτ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Απόψε έφτασες σε αυτό το σημείο;Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:13 Ευχαριστώ για τις διαπιστεύσεις, νομίζω πως 14 χρόνια φτάνουν, έφτασα πια σε σημείο να φύγω μαζί με το phorum.gr. Μεγάλωσα.Αγάπησα το πχόρουμ, και μάλλον πρέπει να φύγω μαζί του, τα νέα συστήματα δεν μου πάνε. Ούτε θέλω ΕΣΥΔ.
Σταμάτα, εντάξει δεν θα σε ντύσω τσολιαδάκι εσένα, θα σε πάω στην Ακρόπολη να φας μουσακά μόνοCavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:13 Ευχαριστώ για τις διαπιστεύσεις, νομίζω πως 14 χρόνια φτάνουν, έφτασα πια σε σημείο να φύγω μαζί με το phorum.gr. Μεγάλωσα.Αγάπησα το πχόρουμ, και μάλλον πρέπει να φύγω μαζί του, τα νέα συστήματα δεν μου πάνε. Ούτε θέλω ΕΣΥΔ.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Όχι, ζήτησε να μην έχει το χρώμα το έντονο. Είναι όμως στην ομάδα των πιστοποιημένων.
Μην τον πιστοποιείτε πάλι. Έλεος!
Μην τον πιστοποιείτε πάλι. Έλεος!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Δες από πότε σταμάτησα.Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:15Απόψε έφτασες σε αυτό το σημείο;Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:13 Ευχαριστώ για τις διαπιστεύσεις, νομίζω πως 14 χρόνια φτάνουν, έφτασα πια σε σημείο να φύγω μαζί με το phorum.gr. Μεγάλωσα.Αγάπησα το πχόρουμ, και μάλλον πρέπει να φύγω μαζί του, τα νέα συστήματα δεν μου πάνε. Ούτε θέλω ΕΣΥΔ.
Ordem e Progresso.