!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
talaipwros

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:19
Γαληνός έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:43 Δεν θα διώξουν κανεναν. *
Δεν το λένε όμως (κακώς, κατ εμέ) μπας και πεισουν όσο το δυνατόν περισσότερους.

*μόνο στο υγειονομικό είναι πιο απλά τα πράγματα. Απλά κι εκει μπορεί να υποχωρήσουν σε τίποτα διοικητικούς.

Τεστ (οχι σελφ) ή εμβόλιο είναι ένας υγιής συμβιβασμός για ολες τις πλευρές.
Αν δεν τους κάνω όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό ,μετάταξη ως διοικητικός ή μόνος μου θα ζητήσω άδεια άνευ αποδοχών.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
Στυγιο, ενα πολυ πιθανο σεναριο

Χρειαζεται εμβολιο καθε χρονο. Ο ιος προφανως γινεται ενδημικος και βγαινουν και καποιες μεταλλαξεις που καλυπτονται με νεα εμβολια
Προφανως και δεν υπαρχουν πια μασκες κλπ, οποιος θελει προφυλακη ας κανει εμβολιο

Εσυ σιγα σιγα μεγαλωνεις, ο ιος γινεται ολο και πιο επικινδυνος για σενα και ακομα και να τον κολλησεις μια φορα η ανοσια δεν κρατα πολυ.
Εν κατακλειδι θα πρεπει ή να κανεις το εμβολιο ή θα πεθανεις παρα πολυ νωριτερα απο οτι αν δεν το εκανες αν οχι τωρα, εστω σε 10 χρονια

Ποια θα ειναι η θεση σου τοτε;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Keyser Soze έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:20
waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:18 hellegennes παιδί μου μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Αρίστος μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Αλλά έχει περάσει ενάμισης χρόνος θανατικού και εξακολουθείτε να αναπαράγετε πίπες ανοιχτού πελάγους.
Πίπες που δεν αφορούν τη γνωστή μαλακία που σας δέρνει και σας πέρνουμε στο ψιλό,αλλά πίπες που έχουν αρνητικές θανατηφόρες συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο.
Οπότε θα πρότεινα να κρατήσετε αυτές τις πίπες για την πάρτη σας και ν`αρχίσετε να τα λέτε στο fb παρέα με τους υπόλοιπους ηλίθιους.
Δόξα να`χει ο Γιαραμπής θα βρείτε ακροατήριο να λέτε μαλακίες.Εδώ`μέσα όμως μάλλον χορτάσαμε από ηλίθιους και δεν έχετε να προσφέρετε κάτι.
Με δυό λόγια;
Άντε γαμηθείτε και οι δύο με κανά σκύλο της ράτσας σας και τραβάτε σε άλλο καφενείο να αναπαράξετε όποια ηλιθιότητα σκεφτείτε σήμερα και μας την φέρετε αύριο ως δεδομένο.
:goodpost:
:+1: :goodpost: :bravo:
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:19 ...
Αν δεν τους κάνω όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό ,μετάταξη ως διοικητικός ή μόνος μου θα ζητήσω άδεια άνευ αποδοχών.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
Ζήτα κι εσύ άδεια άνευ αποδοχών και ξεφορτώσου μας.
Όλο λόγια και θα κάνω και θα δείξω.Κάντο και έλα πες μας "είχα τα κάκαλα και το έκανα".
Τι μας τσαμπουνάς τόσο καιρό;Θα κάνω και θα ράνω και τ`αρχίδια μου κουνιούνται;
Καν`το και βλέπουμε.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:06
Πρετεντέρης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:55
Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3541 ... oliasteite

Στύγιος προς Μητσοτάκη: Τι μου δίνεις; Περιμένω προσφορές. :003:
Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.
"Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν".Θα πλερώ κύριοι.Και επίδομα θέλω και άδεια θέλω και αναδρομικά θέλω..

"Ο τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη". :003:
θα συνεχισεις να παιρνεις το μισθο σου.

και να πεις κι ευχαριστω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Δεν το λένε όμως (κακώς, κατ εμέ) μπας και πεισουν όσο το δυνατόν περισσότερους.

*μόνο στο υγειονομικό είναι πιο απλά τα πράγματα. Απλά κι εκει μπορεί να υποχωρήσουν σε τίποτα διοικητικούς.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
Θα χαλαστούν πολύ οι 32580 φιλόλογοι που έκαναν αίτηση με τον ΑΣΕΠ για διορισμό την τελευταία φορά που θα αδειάσει μια ακόμα θέση :102:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:23
Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:19 ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
Ζήτα κι εσύ άδεια άνευ αποδοχών και ξεφορτώσου μας.
Όλο λόγια και θα κάνω και θα δείξω.Κάντο και έλα πες μας "είχα τα κάκαλα και το έκανα".
Τι μας τσαμπουνάς τόσο καιρό;Θα κάνω και θα ράνω και τ`αρχίδια μου κουνιούνται;
Καν`το και βλέπουμε.
Γιατί ,νομίζεις ότι κωλώνω; Τίποτα δεν κερδίζεται άκοπα. Αλίμονο σ' αυτούς που θυσιάζουν την ελευθερία τους για λίγα ψίχουλα δήθεν ευημερίας.Η οποία στο τέλος θα αποδειχτεί φενάκη.
Στύγιος

Awesomatic έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:29

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
Θα χαλαστούν πολύ οι 32580 φιλόλογοι που έκαναν αίτηση με τον ΑΣΕΠ για διορισμό την τελευταία φορά που θα αδειάσει μια ακόμα θέση :102:
Δε θ' αδειάσει καμιά θέση ,μη γράφετε πίπες.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:15 Αν βγαίνεις έξω σαν σιδηρόφρακτος ιππότης, έχεις όφελος. Ξέρεις πόσο μειώνει την πιθανότητά σου να σου επιτεθεί κάποιος και να σου κάνει κακό;
Εχεις ομως ζημια απο την κοροιδια που θα φας.
hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:15 Αν δεν οδηγείς μειώνεις σημαντικά την πιθανότητά σου να εμπλακείς σε τροχαίο.
Αν δεν τρως θαλασσινά μειώνεις την πιθανότητά σου να πάθεις αλλεργία.
Δεν μιλαμε για ενεργειες που δεν κανεις. Μιλαμε για ενεργειες που κανεις.
hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:15 Αν είσαι κάτω από μια ηλικία και υγιής, είναι στην καλύτερη άχρηστα, στην χειρότερη επιζήμια.
Απο ποια ηλικια;

Ποσο υγιης; 100%;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axilmar την 22 Ιούλ 2021, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στύγιος

Awesomatic έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:29

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

Κι εγώ του ΑΣΕΠ με διαγωνισμό είμαι και μάλιστα 187ος σε 20.000 φιλολόγους.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:31 ...

Γιατί ,νομίζεις ότι κωλώνω; Τίποτα δεν κερδίζεται άκοπα. Αλίμονο σ' αυτούς που θυσιάζουν την ελευθερία τους για λίγα ψίχουλα δήθεν ευημερίας.Η οποία στο τέλος θα αποδειχτεί φενάκη.
Μα καν`το και έλα μετά να μου το τρίψεις στη μούρη,μη μου τσαμπουνάς ιστορίες θα και θα και θα!
Εσένα ειδικά σε έχω και σε εκτίμηση και σε θεωρώ σοβαρό άνθρωπο (χέστηκες αν σε έχει σε εκτίμηση ένας απίθανος βέβαια,αλλά σε έχει).
Και σε παίρνω και με το γλυκύ,και σε παίρνω και με το ευγενές,και σε παίρνω και με το καριολίκι.
Ε πάρε μιά απόφαση κι εσύ να πάει στο γεροδιάολο να πάει..Και μα και μου και σου και θα και τα ρέστα...
50 +- είμαστε οι πιό πολλοί εδώ `μέσα και ακόμα παίζουμε τις κουμπάρες.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:18 hellegennes παιδί μου μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Αρίστος μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Αλλά έχει περάσει ενάμισης χρόνος θανατικού και εξακολουθείτε να αναπαράγετε πίπες ανοιχτού πελάγους.
Πίπες που δεν αφορούν τη γνωστή μαλακία που σας δέρνει και σας πέρνουμε στο ψιλό,αλλά πίπες που έχουν αρνητικές θανατηφόρες συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο.
[font]Οπότε θα πρότεινα να κρατήσετε αυτές τις πίπες για την πάρτη σας και ν`αρχίσετε να τα λέτε στο fb παρέα με τους υπόλοιπους ηλίθιους.[/font]
Δόξα να`χει ο Γιαραμπής θα βρείτε ακροατήριο να λέτε μαλακίες.Εδώ`μέσα όμως μάλλον χορτάσαμε από ηλίθιους και δεν έχετε να προσφέρετε κάτι.
Με δυό λόγια;
Άντε γαμηθείτε και οι δύο με κανά σκύλο της ράτσας σας και τραβάτε σε άλλο καφενείο να αναπαράξετε όποια ηλιθιότητα σκεφτείτε σήμερα και μας την φέρετε αύριο ως δεδομένο.
Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις λίγο. 20 άτομα είμαστε εδώ μέσα, δεν είναι ότι είναι και τίποτα influencers ο χελ και ο μπαρμπαριστος. Και από αυτούς τους 20 οι 10 είναι κομματοσκυλα της νδουλας. αντερ, ότο, γαλη και όλο το υπόλοιπο άβουλο τσίρκο είναι υπέρ του εμβολίου επειδή κυβερνά η νδουλα. Αν κυβερνούσε ο σύριζα θα ήταν στα κάγκελα μαζί με τον πάτερ Κλεομένη.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Ο Αριστος αρθρογραφει σε εφημεριδα ψεκ ομως.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

axilmar έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:42 Ο Αριστος αρθρογραφει σε εφημεριδα ψεκ ομως.
Εντάξει και ο Καμπουρακης και ο Μαυρίδης αρθρογραφούν σε εφημερίδα των ψεκεμβολιαστων. Εσύ νομίζεις πως υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ Καμπουρακη και μπαρμπαριστου;
Στύγιος

waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:39
Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:31 ...

Μα καν`το και έλα μετά να μου το τρίψεις στη μούρη,μη μου τσαμπουνάς ιστορίες θα και θα και θα!
Εσένα ειδικά σε έχω και σε εκτίμηση και σε θεωρώ σοβαρό άνθρωπο (χέστηκες αν σε έχει σε εκτίμηση ένας απίθανος βέβαια,αλλά σε έχει).
Και σε παίρνω και με το γλυκύ,και σε παίρνω και με το ευγενές,και σε παίρνω και με το καριολίκι.
Ε πάρε μιά απόφαση κι εσύ να πάει στο γεροδιάολο να πάει..Και μα και μου και σου και θα και τα ρέστα...
50 +- είμαστε οι πιό πολλοί εδώ `μέσα και ακόμα παίζουμε τις κουμπάρες.

Κι εγώ σε εκτιμώ βαθύτατα :wave: Θαθάς δεν είμαι ,ζυγίζοντας τα δεδομένα εν καιρώ..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”