!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Δεν θα διώξουν κανεναν. *
Δεν το λένε όμως (κακώς, κατ εμέ) μπας και πεισουν όσο το δυνατόν περισσότερους.
*μόνο στο υγειονομικό είναι πιο απλά τα πράγματα. Απλά κι εκει μπορεί να υποχωρήσουν σε τίποτα διοικητικούς.
Τεστ (οχι σελφ) ή εμβόλιο είναι ένας υγιής συμβιβασμός για ολες τις πλευρές.
Δεν το λένε όμως (κακώς, κατ εμέ) μπας και πεισουν όσο το δυνατόν περισσότερους.
*μόνο στο υγειονομικό είναι πιο απλά τα πράγματα. Απλά κι εκει μπορεί να υποχωρήσουν σε τίποτα διοικητικούς.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- hellegennes
Σε λίγο θα πούνε να γίνει μηνιαία η δόση και θα λες το ίδιο πράγμα. Αν έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας ή είσαι ηλικιωμένος, προτιμότερο είναι.axilmar έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:19Ναι οκ. Και τι εγινε; απο το καθολου εμβολιο ειναι προτιμοτερο το εμβολιο.hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:46Πάντως για το ότι τα εμβόλια έχουν μικρή διάρκεια ζωής πάρε αυτό:Γιάννης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 10:27 Καμιά δημοσίευση σοβαρή υπάρχει, ή τα βγάζετε από τον κώλο σας κι εσύ κι ο Κούβελας;
BTW ο ισχυρισμός του, έτσι όπως τον διατυπώνει, θυμίζει λίγο ομοιοπαθητική και άλλα παρεμφερή ψευδοεπιστημονικά ευτράπελα.
Την Πέμπτη, η Pfizer ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει άδεια κυκλοφορίας σε ΕΕ και ΗΠΑ για μια ενισχυτική δόση του εμβολίου της κατά της Covid-19, επικαλούμενη ενδείξεις για πτώση της αποτελεσματικότητας έξι μήνες μετά τον αρχικό εμβολιασμό, καθώς και την ραγδαία εξάπλωση του στελέχους Δέλτα.
Ούτε καν για το αρχικό στέλεχος δεν ισχυρίζονται πλέον ότι η αποτελεσματικότητά του είναι σταθερή πάνω από 6 μήνες, πόσο μάλλον για την Δέλτα.
Αν δεν είσαι όμως, αυτό σημαίνει ότι ούτε παπαριές με ανοσίες αγέλης ισχύουν ούτε αξίζει το ρίσκο να τσιμπιέσαι κάθε τρεις και λίγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είναι πολύ πολύ χαμηλότερο γιατί αφενός μέχρι τις 5 Ιουλίου ΔΕΝ ήταν υποχρεωτικό το τεστ ή το εμβόλιο για να ταξιδέψεις με πλοίο και άρα πολλές χιλιάδες κόσμος πήγε έτσι. Έλληνες και τουρίστες, αρκετοί και για εργασία που είναι ακόμα εκεί. Για όσους είναι ήδη εργαζόμενοι και μετακινούνται για εργασία συνεχίζει να μην είναι!Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:12Δεν ειναι ΠΟΛΥ χαμηλοτερο γιατι συμφωνα με την κυβερνηση της Νουδουλας ΟΣΟΙ τουριστες ερχονται στην Ελλαδα εκπληρουν μια απο τις τρεις προυποθεσεις που η ΙΔΙΑ η κυβερνηση εθεσε σαν κριτηριο ασφαλειας. Συνεπως ο πληθυσμος της Μυκονου φετος ειναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ασφαλης συμφωνα με τους κανονες που η ιδια η κυβερνηση εθεσε. Και αρα η ιδια η κυβερνηση πρεπει να δει τι φταιει που το μοντελο της δεν περπαταει.Awesomatic έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 11:50Τότε γιατί αυτή η εμμονή με το "85% στην Μύκονο είναι εμβολιασμένοι και δείτε τι συμβαίνει" όταν το πραγματικό ποσοστό όταν βάλεις τους μη-μόνιμους κατοίκους είναι πολύ πολύ πολύ χαμηλότερο;Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 04:37 Καλα τρελλα πουλας; Ποτε το αρνηθηκα αυτο για να χρειαζεται να το παραδεχτω;
.
.
Επίσης από τη στιγμή που τα τεστ δεν σε δείχνουν θετικό αμέσως μόλις κολλήσεις αλλά μερικές μέρες μετά, είναι πολύ εύκολο κάποιος να ταξιδέψει οριακά θετικός και να μην το γνωρίζει, ειδικά αν πήγε με πλοίο που δεν χρειάζεται να έχεις κάνει και PCR από πριν αλλά μόνο rapid που έχει χαμηλότερη ευαισθησία.
Ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστεί ότι η κατάσταση θα είναι υπό έλεγχο είναι με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων όσων δουλεύουν σε τουριστικά επαγγέλματα, ακόμα και εποχιακά, και έρχονται σε επαφή με κόσμο. Κανένα απλό τεστ δεν θα πρέπει να γίνεται δεκτό χωρίς υποχρεωτική καραντίνα πριν και μετά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
κατσε να το πουνε πρωτα. Μην προλεγεις.hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:49Σε λίγο θα πούνε να γίνει μηνιαία η δόση και θα λες το ίδιο πράγμα. Αν έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας ή είσαι ηλικιωμένος, προτιμότερο είναι.axilmar έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:19Ναι οκ. Και τι εγινε; απο το καθολου εμβολιο ειναι προτιμοτερο το εμβολιο.hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:46
Πάντως για το ότι τα εμβόλια έχουν μικρή διάρκεια ζωής πάρε αυτό:
Την Πέμπτη, η Pfizer ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει άδεια κυκλοφορίας σε ΕΕ και ΗΠΑ για μια ενισχυτική δόση του εμβολίου της κατά της Covid-19, επικαλούμενη ενδείξεις για πτώση της αποτελεσματικότητας έξι μήνες μετά τον αρχικό εμβολιασμό, καθώς και την ραγδαία εξάπλωση του στελέχους Δέλτα.
Ούτε καν για το αρχικό στέλεχος δεν ισχυρίζονται πλέον ότι η αποτελεσματικότητά του είναι σταθερή πάνω από 6 μήνες, πόσο μάλλον για την Δέλτα.
Αν δεν είσαι όμως, αυτό σημαίνει ότι ούτε παπαριές με ανοσίες αγέλης ισχύουν ούτε αξίζει το ρίσκο να τσιμπιέσαι κάθε τρεις και λίγο.
δεν είστε οι ψεκασμένοι όλη η κοινωνία. Για την ακρίβεια είστε το πιο ηλίθιο κομμάτι της κοινωνίας αλλά παραμένετε μειοψηφία. Ευτυχώς.Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:23Πρετεντέρης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:55Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3541 ... oliasteite
Στύγιος προς Μητσοτάκη: Τι μου δίνεις; Περιμένω προσφορές.![]()
Ουτε καν οι υγειονομικοι ΔΕΝ δεχονται το υποχρεωτικο. Η ΠΟΕΔΗΝ του Γιαννακου εκανε ηδη την πρωτη διαδηλωση διαμαρτυριας ενω το προσωπικο απο αρκετα νοσοκομεια βαζει δικηγορους να κυνηγησουν την κυβερνηση σε δικαστηρια. Εν τω μεταξυ αν απολυσετε τους συγκεκριμενους υγειονομικους και γιατρους ειναι τοσοι οι αριθμοι τους που το ΕΣΥ δεν θα μπορεσει να λειτουργησει. Πλακα εχει κιολας που τους χθεσινους ηρωες θελετε τωρα να τους απολυσετε.
Θα φτυσετε αιμα για να περασει το υποχρεωτικο εστω και σε ενα κλαδο. Και προσεξτε μην στρεψετε εναντιον σας ολη την Ελλαδα αν συνεχισετε να φερεστε σαν χουντα. Ουτε στη Γαλλια θα περασουν τα φασιστικα του Μακρον. Κοροιδο ειναι η Γερμανια που δεν θελησε να διχασει το λαο της και ετσι να γλυτωσει απο διαδηλωσεις και συγκρουσεις;
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Τώρα σοβαρά; Συγκρίνεις το φαγητό, με επιβιωσιμότητα 0% αν το κόψεις, με το εμβόλιο απέναντι σε μια νόσο με επιβιωσιμότητα 99,96%;axilmar έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:26 Ναι οκ, αλλα ποια ειναι η λογικη πισω απο αυτο; αφου αμα κοψεις το φαγητο θα πεθανεις ετσι και αλλιως. Τουλαχιστον με την λιγη μη εξασφαλισμενη τροφη μπορει να επιζησεις.
Έχετε λαλήσει τελείως; Πόσες ακόμα μαλακίες θα ακούσουμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχει ένα σωρό νέα παιδιά, γιατρούς και νοσηλευτές που θα δούλευαν ευχαρίστως με απευθείας διορισμό. Για όσους είναι υγειονομικοί και είναι τόσο απαράδεκτοι που έρχονται σε επαφή με ασθενείς και είναι ανεμβολίαστοι ας πάνε να δουλέψουν σε άλλο νοσοκομείο ή έξω να δούμε πως θα αντιμετωπίσει η διοίκηση εκεί το γεγονός ότι στην παλιά τους δουλειά έβαζαν σκόπιμα σε κίνδυνο ασθενείς.Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:23 Ουτε καν οι υγειονομικοι ΔΕΝ δεχονται το υποχρεωτικο. Η ΠΟΕΔΗΝ του Γιαννακου εκανε ηδη την πρωτη διαδηλωση διαμαρτυριας ενω το προσωπικο απο αρκετα νοσοκομεια βαζει δικηγορους να κυνηγησουν την κυβερνηση σε δικαστηρια. Εν τω μεταξυ αν απολυσετε τους συγκεκριμενους υγειονομικους και γιατρους ειναι τοσοι οι αριθμοι τους που το ΕΣΥ δεν θα μπορεσει να λειτουργησει. Πλακα εχει κιολας που τους χθεσινους ηρωες θελετε τωρα να τους απολυσετε.
Από εκεί και πέρα κάθε εργοδότης που δέχεται να έχει ανεμβολίαστους σε θέσεις που έχουν επαφή με κόσμο ρισκάρει να τον χρεωκοπήσουν οι πελάτες με μηνύσεις αν κολλήσουν στον χώρο του.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Το συγκρινω γιατι και στις δυο περιπτωσεις θα εχεις οφελος αμα κανεις την ενεργεια.hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:55Τώρα σοβαρά; Συγκρίνεις το φαγητό, με επιβιωσιμότητα 0% αν το κόψεις, με το εμβόλιο απέναντι σε μια νόσο με επιβιωσιμότητα 99,96%;axilmar έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:26 Ναι οκ, αλλα ποια ειναι η λογικη πισω απο αυτο; αφου αμα κοψεις το φαγητο θα πεθανεις ετσι και αλλιως. Τουλαχιστον με την λιγη μη εξασφαλισμενη τροφη μπορει να επιζησεις.
Έχετε λαλήσει τελείως; Πόσες ακόμα μαλακίες θα ακούσουμε;
Εν τελει τι πιστευεις, εχεις οφελος απο τα εμβολια 'η οχι, ειναι αχρηστα τα εμβολια;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δεν κατάλαβες.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:06"Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν".Θα πλερώ κύριοι.Και επίδομα θέλω και άδεια θέλω και αναδρομικά θέλω..Πρετεντέρης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:55Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε
"Ο τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη".![]()
Για σας που θα υποχρεωθείτε θα έχει μονοδοσικό.
Στον κωλο όμως.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν ξαναγεμισουν τα κρεβάτια το χειμώνα και χρειαστεί κάποιος να πάει για άλλη πάθηση και δεν βρίσκει κενο κρεβάτι τότε η επιλογή του ανεμβολιαστου λειτουργεί εις βάρος των υπολοίπων...Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:26taliban έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:20Τα κανάλια τον παίζουν από την ίδρυση τους . Τι πάει να πει αυτό;Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 10:40
ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει τι παρενεργειες θα εχουν τα εμβολια μεχρι το 2023 που θα παρουν (αν παρουν) την οριστικη εγκριση. Το Δεκεμβριο του 2021 θα δημοσιευθουν τα αποτελεσματα της κλινικης δοκιμης ΙΙΙ και επεται συνεχεια μεχρι το 2023.
Το μονο σιγουρο μεχρι τωρα ειναι οι παρενεργειες που ειχαν δημοσιευσει οι ιδιες οι εταιρειες ταυτοχρονα με την κυκλοφορια των εμβολιων και νεες παρενεργειες που προστεθηκαν παλι απο τις εταιρειες προσφατα. Αυτες ομως δεν παιχτηκαν απο τα ελληνικα καναλια.
.
Ότι θα περιμένω από τα κανάλια ή την κυβέρνηση ή το προ νιουζ να μου εξηγήσει αν θα πρέπει ή όχι να μειωσω τις πιθανότητές να πάω νοσοκομείο κάνοντας ή οχι το εμβολιο![]()
Τα υπόλοιπα να χουμε να λεμε να περάσει η ώρα....
Το προβλημα το δικο μου δεν ειναι αν εσυ θες να κανεις πειραματικα εμβολια, αλλα το να μην απαιτεις να συμμορφωθω κι εγω με τη δικη σου επιλογη. Και ιδιαιτερα να αφησουμε εξω απο αυτο τους πολυ νεους και τα παιδια.
.
Δεν χρειάζεται να απαιτήσει ο οποιοςδηποτε τίποτα.
Επιλογή σου είναι να επιβαρύνεις το σύστημα υγείας.
- hellegennes
Αν βγαίνεις έξω σαν σιδηρόφρακτος ιππότης, έχεις όφελος. Ξέρεις πόσο μειώνει την πιθανότητά σου να σου επιτεθεί κάποιος και να σου κάνει κακό;axilmar έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:06 Το συγκρινω γιατι και στις δυο περιπτωσεις θα εχεις οφελος αμα κανεις την ενεργεια.
Αν δεν οδηγείς μειώνεις σημαντικά την πιθανότητά σου να εμπλακείς σε τροχαίο.
Αν δεν τρως θαλασσινά μειώνεις την πιθανότητά σου να πάθεις αλλεργία.
Αλήθεια, πόσο αθλείσαι; Τι τρως;
Αν είσαι κάτω από μια ηλικία και υγιής, είναι στην καλύτερη άχρηστα, στην χειρότερη επιζήμια.axilmar έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:06Εν τελει τι πιστευεις, εχεις οφελος απο τα εμβολια 'η οχι, ειναι αχρηστα τα εμβολια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ας κάνει προσφυγή η Ποεδην. Υπάρχει νόμος που ψηφίστηκε και ορίζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ομάδων υπό προϋποθέσεις. Ας εξηγήσει η Ποεδην αν είναι λογικό να κολλάνε κορωνοϊό στο νοσοκομείο οι ασθενείς, επειδή κάποιοι έχουν αντιρρήσεις.Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:23Πρετεντέρης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:55Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε
Ουτε καν οι υγειονομικοι ΔΕΝ δεχονται το υποχρεωτικο. Η ΠΟΕΔΗΝ του Γιαννακου εκανε ηδη την πρωτη διαδηλωση διαμαρτυριας ενω το προσωπικο απο αρκετα νοσοκομεια βαζει δικηγορους να κυνηγησουν την κυβερνηση σε δικαστηρια. Εν τω μεταξυ αν απολυσετε τους συγκεκριμενους υγειονομικους και γιατρους ειναι τοσοι οι αριθμοι τους που το ΕΣΥ δεν θα μπορεσει να λειτουργησει. Πλακα εχει κιολας που τους χθεσινους ηρωες θελετε τωρα να τους απολυσετε.
Θα φτυσετε αιμα για να περασει το υποχρεωτικο εστω και σε ενα κλαδο. Και προσεξτε μην στρεψετε εναντιον σας ολη την Ελλαδα αν συνεχισετε να φερεστε σαν χουντα. Ουτε στη Γαλλια θα περασουν τα φασιστικα του Μακρον. Κοροιδο ειναι η Γερμανια που δεν θελησε να διχασει το λαο της και ετσι να γλυτωσει απο διαδηλωσεις και συγκρουσεις;
.
Όποιος υγειονομικός μετά από ενάμισυ έτος και 13000 νεκρούς δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να κάνει το εμβόλιο είναι επικίνδυνος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
hellegennes παιδί μου μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Αρίστος μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Αλλά έχει περάσει ενάμισης χρόνος θανατικού και εξακολουθείτε να αναπαράγετε πίπες ανοιχτού πελάγους.
Πίπες που δεν αφορούν τη γνωστή μαλακία που σας δέρνει και σας πέρνουμε στο ψιλό,αλλά πίπες που έχουν αρνητικές θανατηφόρες συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο.
Οπότε θα πρότεινα να κρατήσετε αυτές τις πίπες για την πάρτη σας και ν`αρχίσετε να τα λέτε στο fb παρέα με τους υπόλοιπους ηλίθιους.
Δόξα να`χει ο Γιαραμπής θα βρείτε ακροατήριο να λέτε μαλακίες.Εδώ`μέσα όμως μάλλον χορτάσαμε από ηλίθιους και δεν έχετε να προσφέρετε κάτι.
Με δυό λόγια;
Άντε γαμηθείτε και οι δύο με κανά σκύλο της ράτσας σας και τραβάτε σε άλλο καφενείο να αναπαράξετε όποια ηλιθιότητα σκεφτείτε σήμερα και μας την φέρετε αύριο ως δεδομένο.
Αλλά έχει περάσει ενάμισης χρόνος θανατικού και εξακολουθείτε να αναπαράγετε πίπες ανοιχτού πελάγους.
Πίπες που δεν αφορούν τη γνωστή μαλακία που σας δέρνει και σας πέρνουμε στο ψιλό,αλλά πίπες που έχουν αρνητικές θανατηφόρες συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο.
Οπότε θα πρότεινα να κρατήσετε αυτές τις πίπες για την πάρτη σας και ν`αρχίσετε να τα λέτε στο fb παρέα με τους υπόλοιπους ηλίθιους.
Δόξα να`χει ο Γιαραμπής θα βρείτε ακροατήριο να λέτε μαλακίες.Εδώ`μέσα όμως μάλλον χορτάσαμε από ηλίθιους και δεν έχετε να προσφέρετε κάτι.
Με δυό λόγια;
Άντε γαμηθείτε και οι δύο με κανά σκύλο της ράτσας σας και τραβάτε σε άλλο καφενείο να αναπαράξετε όποια ηλιθιότητα σκεφτείτε σήμερα και μας την φέρετε αύριο ως δεδομένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος waldorf την 22 Ιούλ 2021, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεν τους κάνω όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό ,μετάταξη ως διοικητικός ή μόνος μου θα ζητήσω άδεια άνευ αποδοχών.Γαληνός έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:43 Δεν θα διώξουν κανεναν. *
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
-
Keyser Soze
waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:18 hellegennes παιδί μου μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Με δυό λόγια;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις