Όχι απαραίτητα, μπορει ναι μπορει οχι, γιατί το χειμώνα είχες επιπλεον και λοκντάουν, ενώ τώρα όχι, σε μη λοκνταουν δεν έχουν νεοι - γεροι ίδια δραστηριότητα για να πεις πως οι γεροι εχουν λιγοτερα κρουσματα επειδη προστατευτηκαν λογω εμβολιου κι οχι απλα λογω μικροτερης δραστηριοτητας απο τους νεους. Γενικότερα όλη η σύγκριση μεταξυ χειμωνα με λοκνταουν - καλοκαιρι χωρις, μπάζει δεν στεκει.foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32Γιατί σε ον ποιος τις έχει;nik_killthemall έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:28Εγώ ρωτάω αν γνωρίζουν αν συμβαίνει το χ , κι εσύ εξηγείς γιατί συμβαίνει το χ ...foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:20
λες να συμβαίνει επειδή οι μεγαλύτεροι εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα;
μπα ε;
Προφανώς αν συμβαίνει, συμβαίνει γιατί εμβολιάστηκαν κατά πρωτεραιότητα ηλικίας και κατά δεύτερον γιατί εξ ορισμού τις μέγιστες επαφές σε οφ λοκνταουν τις έχουν οι νεοι και όχι οι ηλικιωμένοι.
Εμένα η ξαδέρφη μου και σε κορονοπάρτι με 25 άτομα σε ένα σπιτάκι τόσο δα πήγε (στις Απόκριες) και ναργιλέ με άλλους 7 ήπιε το Δεκέμβρη (που ο ένας βγήκε θετικός την άλλη μέρα και χεστήκανε όλοι στα βρακιά τους) και με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα, ομολογουμένως όχι τις 40 που θα το έκανε αν δεν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά ούτε και τις 0 που το έκανε η οποιαδήποτε γριά.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι άμα τα σημερινά κρούσματα είναι κυρίως νέοι αυτό συνηγορεί στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- nik_killthemall
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 20 Ιούλ 2021, 22:00, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
QEDhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:02Ξέχνα ότι θα έχει αποτελεσματικότητα 95% το mRNA εμβόλιο. Αυτά είναι σανός της εταιρείας. Ήδη τα προκαταρκτικά στατιστικά δείχνουν πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα κι αυτό πριν αρχίσουν να χορεύουν οι μεταλλάξεις.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Bill Hicks
σχήμα λόγου, ρε παπάρα! ή είναι τίποτα απόκρυφο η "μαύρη λίστα";BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:37Δεν βάζω κανέναν σε καμμία μαύρη λίστα.Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:36εκεί στο νήμα που μάλωνες ετεροχρονισμένα με τον άλλονα και με ξενέρωσες και το παράτησα.
εγώ είχα ξεκινήσει διάβασμα τότε, αν δεν κάνεις μουτράκια να το ξαναπιάσουμε.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Ακριβώς. Από την αρχή τα αληθινά δεδομένα έδειχναν μικρότερη αποτελεσματικότητα. Ήταν που «δεν πέρασε αρκετός καιρός» για να φανούν τα αποτελέσματα. Τώρα παραπέρασε ο καιρός και θέλει booster. Τελικά δούλευαν μόνο την περίοδο που δεν υπήρχαν νεκροί και κρούσματα, μετά από ένα μεγάλο κύμα που έκανε τον κύκλο του.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:45QEDhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:02Ξέχνα ότι θα έχει αποτελεσματικότητα 95% το mRNA εμβόλιο. Αυτά είναι σανός της εταιρείας. Ήδη τα προκαταρκτικά στατιστικά δείχνουν πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα κι αυτό πριν αρχίσουν να χορεύουν οι μεταλλάξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- kongrosian
η Naida λέει πολλά, αλλά όχι και τέτοιες λεπτομέρειες.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:42Η ξαδέρφη σου είναι η Naida;foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32 Εμένα η ξαδέρφη μου με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα
- Bill Hicks
φιχντhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:30
Ο axilmar έγραψε κάτι που δεν ισχύει, o goback το λοιδόρησε κι εσύ συμφώνησες επιβεβαίωσες ότι όντως δεν ισχύει.
δλδ τα τελευταια 5 ποστ ήταν άχρηστα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Στην Κύπρο άρχισαν οι ψεκες να μπαίνουν 8ημερα φυλακές να στρώσουν, εδώ ποτέ; δηλαδή αν πήγαιναν δύο εβδομάδες μέσα ο χελης και τον αρισβιλα, δε θα βοηθούσε; να κάνουμε ένα γκάλοπ.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-harvard/Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης κρίθηκε προφυλακιστέος για οκτώ ημέρες - Είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα που επιβλήθηκαν
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- nik_killthemall
ναι και αυτοhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:31Δεν είναι μόνο αυτό. Κάνουν περισσότερα τεστ οι νέοι γιατί απαιτείται σε διάφορες περιστάσεις πλέον.nik_killthemall έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:28 Προφανώς αν συμβαίνει, συμβαίνει γιατί εμβολιάστηκαν κατά πρωτεραιότητα ηλικίας και κατά δεύτερον γιατί εξ ορισμού τις μέγιστες επαφές σε οφ λοκνταουν τις έχουν οι νεοι και όχι οι ηλικιωμένοι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
4-5 φορές; με προσβάλεις.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:42Αυτό που όλο σου το περιβάλλον αποτελείται από παραβατικούς να το κοιτάξεις.foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32 Εμένα η ξαδέρφη μου και σε κορονοπάρτι με 25 άτομα σε ένα σπιτάκι τόσο δα πήγε (στις Απόκριες) και ναργιλέ με άλλους 7 ήπιε το Δεκέμβρη (που ο ένας βγήκε θετικός την άλλη μέρα και χεστήκανε όλοι στα βρακιά τους) και με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα, ομολογουμένως όχι τις 40 που θα το έκανε αν δεν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά ούτε και τις 0 που το έκανε η οποιαδήποτε γριά.
Πέρα απ' αυτό όμως, σαφώς και σε καραντίνα οι νέοι έχουν περισσότερες επαφές. Αλλά εκτός καραντίνας έχουν εκατονταπλάσιες. Ακόμη κι αυτός που βγήκε στην ζούλα 20 φορές επί καραντίνας στους 7 μήνες, τώρα βγαίνει 10 φορές την μέρα.
Η ξαδέρφη σου είναι η Naida;foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32 Εμένα η ξαδέρφη μου με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:46Όχι, μετριέται στο σύνολο των στελεχών που κυκλοφορούν. Κανείς δεν αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε συγκεκριμένες εκδοχές τους, μόνο στον ίδιο ιό, όποιο στέλεχός του κι αν είναι.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:27 Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μετριέται επάνω σε συγκεκριμένα στελέχη.
Ε ναι. Έχουν βρει τη χρονομηχανή, αλλά βαρέθηκαν να τη χρησιμοποιήσουν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Για ποιο λες,εκείνο με τους Ιλλουμινάτι ;Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:46
εγώ είχα ξεκινήσει διάβασμα τότε, αν δεν κάνεις μουτράκια να το ξαναπιάσουμε.
- hellegennes
Δεν χρειάζονται χρονομηχανή, απλά να μην ανακοινώνουν δημόσια άχρηστα αποτελέσματα 2 εβδομάδων για κάτι που χρειάζεται τουλάχιστον 1 έτος για να ξέρεις την αποτελεσματικότητά του σε βάθος έτους.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:18hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:46Όχι, μετριέται στο σύνολο των στελεχών που κυκλοφορούν. Κανείς δεν αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε συγκεκριμένες εκδοχές τους, μόνο στον ίδιο ιό, όποιο στέλεχός του κι αν είναι.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:27 Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μετριέται επάνω σε συγκεκριμένα στελέχη.![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μα η αποτελεσματικότητα μπορεί ένα μετρηθεί μόνο σε κάτι μετρήσιμο και αυτό είναι το στέλεχος για το οποίο παρήχθη το εμβόλιο και όχι για μελλοντικά στελέχη.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:20Δεν χρειάζονται χρονομηχανή, απλά να μην ανακοινώνουν δημόσια άχρηστα αποτελέσματα 2 εβδομάδων για κάτι που χρειάζεται τουλάχιστον 1 έτος για να ξέρεις την αποτελεσματικότητά του σε βάθος έτους.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:18hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:46
Όχι, μετριέται στο σύνολο των στελεχών που κυκλοφορούν. Κανείς δεν αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε συγκεκριμένες εκδοχές τους, μόνο στον ίδιο ιό, όποιο στέλεχός του κι αν είναι.![]()
![]()
Εσύ λες όμως: στα @@ μου το 95% για το στέλεχος Α, αφού στο στέλεχος Δ, Ε, κλπ είναι 60%, άρα η μέση αποτελεσματικότητα είναι 77,5%.
Μπράβο.
Αυτό δεν αναιρεί το 95% για το στέλεχος για το οποίο φτιάχτηκε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- hellegennes
Ίσως. Και πάλι οι μελέτες ήταν πολύ περιορισμένες για να ξέρουμε ότι αυτή ήταν η real-world αποτελεσματικότητά του. Αλλά στην τελική είναι αδιάφορο.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:33 Μα η αποτελεσματικότητα μπορεί ένα μετρηθεί μόνο σε κάτι μετρήσιμο και αυτό είναι το στέλεχος για το οποίο παρήχθη το εμβόλιο και όχι για μελλοντικά στελέχη.
Εσύ λες όμως: στα @@ μου το 95% για το στέλεχος Α, αφού στο στέλεχος Δ, Ε, κλπ είναι 60%, άρα η μέση αποτελεσματικότητα είναι 77,5%.
Μπράβο.
Αυτό δεν αναιρεί το 95% για το στέλεχος για το οποίο φτιάχτηκε.
Το εμβόλιο φτιάχτηκε για να καταπολεμήσει τον κορωνοϊό. Το πώς αντιμετωπίζεις εσύ τις πιθανότητές σου έχει σημασία. Γιατί όταν σού λέει ο άλλος ότι σε προστατεύει 95%, την βλέπεις σούπερμαν και κάνεις πράγματα που ανέκαθεν ήταν κοινωνικά μη αποδεκτά, πόσο μάλλον σε καιρό πανδημίας.
Αν νοσήσεις και αν νοσήσει κάποιος άλλος εξαιτίας σου, στ' αρχίδια σας τι προστασία είχε σε ένα στέλεχος κάποτε.
Όταν βγαίνει το εμβόλιο της γρίπης, βασίζεται σε στελέχη που κυκλοφορούν τον Ιανουάριο του ίδιου έτους. Το εμβόλιο όμως κυκλοφορεί το Φθινόπωρο, 9 μήνες μετά, για να καταπολεμήσει την γρίπη της επόμενης σεζόν. Ε, λέμε ότι το εμβόλιο της γρίπης έχει 40-60% αποτελεσματικότητα. Δεν λέμε «έχει 90% αποτελεσματικότητα στο στέλεχος που βασίστηκε».
Επιπροσθέτως, στην αρχή έλεγαν ότι μειώνει την μεταδοτικότητα κατά 95% και την νόσηση και θάνατο κατά σχεδόν 100%. Για την μεταδοτικότητα μόνο γραφικοί ψέκες ισχυρίζονται ακόμη ότι είναι 95%. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν εμποδίζει σε πολύ υψηλό βαθμό την μετάδοση του ιού. Αυτό αποδείχθηκε αστειότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:00 Στην Κύπρο άρχισαν οι ψεκες να μπαίνουν 8ημερα φυλακές να στρώσουν, εδώ ποτέ; δηλαδή αν πήγαιναν δύο εβδομάδες μέσα ο χελης και τον αρισβιλα, δε θα βοηθούσε; να κάνουμε ένα γκάλοπ.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-harvard/Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης κρίθηκε προφυλακιστέος για οκτώ ημέρες - Είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα που επιβλήθηκαν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις