!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32
nik_killthemall έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:28
foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:20

λες να συμβαίνει επειδή οι μεγαλύτεροι εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα;

μπα ε;
Εγώ ρωτάω αν γνωρίζουν αν συμβαίνει το χ , κι εσύ εξηγείς γιατί συμβαίνει το χ ...

Προφανώς αν συμβαίνει, συμβαίνει γιατί εμβολιάστηκαν κατά πρωτεραιότητα ηλικίας και κατά δεύτερον γιατί εξ ορισμού τις μέγιστες επαφές σε οφ λοκνταουν τις έχουν οι νεοι και όχι οι ηλικιωμένοι.
Γιατί σε ον ποιος τις έχει;

Εμένα η ξαδέρφη μου και σε κορονοπάρτι με 25 άτομα σε ένα σπιτάκι τόσο δα πήγε (στις Απόκριες) και ναργιλέ με άλλους 7 ήπιε το Δεκέμβρη (που ο ένας βγήκε θετικός την άλλη μέρα και χεστήκανε όλοι στα βρακιά τους) και με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα, ομολογουμένως όχι τις 40 που θα το έκανε αν δεν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά ούτε και τις 0 που το έκανε η οποιαδήποτε γριά.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι άμα τα σημερινά κρούσματα είναι κυρίως νέοι αυτό συνηγορεί στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου.
Όχι απαραίτητα, μπορει ναι μπορει οχι, γιατί το χειμώνα είχες επιπλεον και λοκντάουν, ενώ τώρα όχι, σε μη λοκνταουν δεν έχουν νεοι - γεροι ίδια δραστηριότητα για να πεις πως οι γεροι εχουν λιγοτερα κρουσματα επειδη προστατευτηκαν λογω εμβολιου κι οχι απλα λογω μικροτερης δραστηριοτητας απο τους νεους. Γενικότερα όλη η σύγκριση μεταξυ χειμωνα με λοκνταουν - καλοκαιρι χωρις, μπάζει δεν στεκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 20 Ιούλ 2021, 22:00, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:02Ξέχνα ότι θα έχει αποτελεσματικότητα 95% το mRNA εμβόλιο. Αυτά είναι σανός της εταιρείας. Ήδη τα προκαταρκτικά στατιστικά δείχνουν πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα κι αυτό πριν αρχίσουν να χορεύουν οι μεταλλάξεις.
QED
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:37
Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:36
BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:00 Γιατί σε έβαλα στη μαύρη λίστα ;
εκεί στο νήμα που μάλωνες ετεροχρονισμένα με τον άλλονα και με ξενέρωσες και το παράτησα.
Δεν βάζω κανέναν σε καμμία μαύρη λίστα.
σχήμα λόγου, ρε παπάρα! ή είναι τίποτα απόκρυφο η "μαύρη λίστα"; :D

εγώ είχα ξεκινήσει διάβασμα τότε, αν δεν κάνεις μουτράκια να το ξαναπιάσουμε.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:45
hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:02Ξέχνα ότι θα έχει αποτελεσματικότητα 95% το mRNA εμβόλιο. Αυτά είναι σανός της εταιρείας. Ήδη τα προκαταρκτικά στατιστικά δείχνουν πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα κι αυτό πριν αρχίσουν να χορεύουν οι μεταλλάξεις.
QED
Ακριβώς. Από την αρχή τα αληθινά δεδομένα έδειχναν μικρότερη αποτελεσματικότητα. Ήταν που «δεν πέρασε αρκετός καιρός» για να φανούν τα αποτελέσματα. Τώρα παραπέρασε ο καιρός και θέλει booster. Τελικά δούλευαν μόνο την περίοδο που δεν υπήρχαν νεκροί και κρούσματα, μετά από ένα μεγάλο κύμα που έκανε τον κύκλο του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:42
foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32 Εμένα η ξαδέρφη μου με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα
Η ξαδέρφη σου είναι η Naida;
η Naida λέει πολλά, αλλά όχι και τέτοιες λεπτομέρειες. :102:
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:30
Ο axilmar έγραψε κάτι που δεν ισχύει, o goback το λοιδόρησε κι εσύ συμφώνησες επιβεβαίωσες ότι όντως δεν ισχύει.
φιχντ

δλδ τα τελευταια 5 ποστ ήταν άχρηστα. :D
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Στην Κύπρο άρχισαν οι ψεκες να μπαίνουν 8ημερα φυλακές να στρώσουν, εδώ ποτέ; δηλαδή αν πήγαιναν δύο εβδομάδες μέσα ο χελης και τον αρισβιλα, δε θα βοηθούσε; να κάνουμε ένα γκάλοπ.
Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης κρίθηκε προφυλακιστέος για οκτώ ημέρες - Είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα που επιβλήθηκαν
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-harvard/
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:31
nik_killthemall έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:28 Προφανώς αν συμβαίνει, συμβαίνει γιατί εμβολιάστηκαν κατά πρωτεραιότητα ηλικίας και κατά δεύτερον γιατί εξ ορισμού τις μέγιστες επαφές σε οφ λοκνταουν τις έχουν οι νεοι και όχι οι ηλικιωμένοι.
Δεν είναι μόνο αυτό. Κάνουν περισσότερα τεστ οι νέοι γιατί απαιτείται σε διάφορες περιστάσεις πλέον.
ναι και αυτο
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:42
foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32 Εμένα η ξαδέρφη μου και σε κορονοπάρτι με 25 άτομα σε ένα σπιτάκι τόσο δα πήγε (στις Απόκριες) και ναργιλέ με άλλους 7 ήπιε το Δεκέμβρη (που ο ένας βγήκε θετικός την άλλη μέρα και χεστήκανε όλοι στα βρακιά τους) και με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα, ομολογουμένως όχι τις 40 που θα το έκανε αν δεν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά ούτε και τις 0 που το έκανε η οποιαδήποτε γριά.
Αυτό που όλο σου το περιβάλλον αποτελείται από παραβατικούς να το κοιτάξεις.

Πέρα απ' αυτό όμως, σαφώς και σε καραντίνα οι νέοι έχουν περισσότερες επαφές. Αλλά εκτός καραντίνας έχουν εκατονταπλάσιες. Ακόμη κι αυτός που βγήκε στην ζούλα 20 φορές επί καραντίνας στους 7 μήνες, τώρα βγαίνει 10 φορές την μέρα.
foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32 Εμένα η ξαδέρφη μου με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα
Η ξαδέρφη σου είναι η Naida;
4-5 φορές; με προσβάλεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:46
stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:27 Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μετριέται επάνω σε συγκεκριμένα στελέχη.
Όχι, μετριέται στο σύνολο των στελεχών που κυκλοφορούν. Κανείς δεν αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε συγκεκριμένες εκδοχές τους, μόνο στον ίδιο ιό, όποιο στέλεχός του κι αν είναι.
:smt005: :smt005:

Ε ναι. Έχουν βρει τη χρονομηχανή, αλλά βαρέθηκαν να τη χρησιμοποιήσουν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:46
εγώ είχα ξεκινήσει διάβασμα τότε, αν δεν κάνεις μουτράκια να το ξαναπιάσουμε.
Για ποιο λες,εκείνο με τους Ιλλουμινάτι ;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πρετεντέρης έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:18
stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:27 Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μετριέται επάνω σε συγκεκριμένα στελέχη.
Όχι, μετριέται στο σύνολο των στελεχών που κυκλοφορούν. Κανείς δεν αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε συγκεκριμένες εκδοχές τους, μόνο στον ίδιο ιό, όποιο στέλεχός του κι αν είναι.

Δεν χρειάζονται χρονομηχανή, απλά να μην ανακοινώνουν δημόσια άχρηστα αποτελέσματα 2 εβδομάδων για κάτι που χρειάζεται τουλάχιστον 1 έτος για να ξέρεις την αποτελεσματικότητά του σε βάθος έτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:20
Πρετεντέρης έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:18

Δεν χρειάζονται χρονομηχανή, απλά να μην ανακοινώνουν δημόσια άχρηστα αποτελέσματα 2 εβδομάδων για κάτι που χρειάζεται τουλάχιστον 1 έτος για να ξέρεις την αποτελεσματικότητά του σε βάθος έτους.
Μα η αποτελεσματικότητα μπορεί ένα μετρηθεί μόνο σε κάτι μετρήσιμο και αυτό είναι το στέλεχος για το οποίο παρήχθη το εμβόλιο και όχι για μελλοντικά στελέχη.

Εσύ λες όμως: στα @@ μου το 95% για το στέλεχος Α, αφού στο στέλεχος Δ, Ε, κλπ είναι 60%, άρα η μέση αποτελεσματικότητα είναι 77,5%.

Μπράβο.

Αυτό δεν αναιρεί το 95% για το στέλεχος για το οποίο φτιάχτηκε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πρετεντέρης έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:33 Μα η αποτελεσματικότητα μπορεί ένα μετρηθεί μόνο σε κάτι μετρήσιμο και αυτό είναι το στέλεχος για το οποίο παρήχθη το εμβόλιο και όχι για μελλοντικά στελέχη.

Εσύ λες όμως: στα @@ μου το 95% για το στέλεχος Α, αφού στο στέλεχος Δ, Ε, κλπ είναι 60%, άρα η μέση αποτελεσματικότητα είναι 77,5%.

Μπράβο.

Αυτό δεν αναιρεί το 95% για το στέλεχος για το οποίο φτιάχτηκε.
Ίσως. Και πάλι οι μελέτες ήταν πολύ περιορισμένες για να ξέρουμε ότι αυτή ήταν η real-world αποτελεσματικότητά του. Αλλά στην τελική είναι αδιάφορο.

Το εμβόλιο φτιάχτηκε για να καταπολεμήσει τον κορωνοϊό. Το πώς αντιμετωπίζεις εσύ τις πιθανότητές σου έχει σημασία. Γιατί όταν σού λέει ο άλλος ότι σε προστατεύει 95%, την βλέπεις σούπερμαν και κάνεις πράγματα που ανέκαθεν ήταν κοινωνικά μη αποδεκτά, πόσο μάλλον σε καιρό πανδημίας.

Αν νοσήσεις και αν νοσήσει κάποιος άλλος εξαιτίας σου, στ' αρχίδια σας τι προστασία είχε σε ένα στέλεχος κάποτε.

Όταν βγαίνει το εμβόλιο της γρίπης, βασίζεται σε στελέχη που κυκλοφορούν τον Ιανουάριο του ίδιου έτους. Το εμβόλιο όμως κυκλοφορεί το Φθινόπωρο, 9 μήνες μετά, για να καταπολεμήσει την γρίπη της επόμενης σεζόν. Ε, λέμε ότι το εμβόλιο της γρίπης έχει 40-60% αποτελεσματικότητα. Δεν λέμε «έχει 90% αποτελεσματικότητα στο στέλεχος που βασίστηκε».

Επιπροσθέτως, στην αρχή έλεγαν ότι μειώνει την μεταδοτικότητα κατά 95% και την νόσηση και θάνατο κατά σχεδόν 100%. Για την μεταδοτικότητα μόνο γραφικοί ψέκες ισχυρίζονται ακόμη ότι είναι 95%. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν εμποδίζει σε πολύ υψηλό βαθμό την μετάδοση του ιού. Αυτό αποδείχθηκε αστειότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:00 Στην Κύπρο άρχισαν οι ψεκες να μπαίνουν 8ημερα φυλακές να στρώσουν, εδώ ποτέ; δηλαδή αν πήγαιναν δύο εβδομάδες μέσα ο χελης και τον αρισβιλα, δε θα βοηθούσε; να κάνουμε ένα γκάλοπ.
Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης κρίθηκε προφυλακιστέος για οκτώ ημέρες - Είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα που επιβλήθηκαν
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-harvard/
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”