!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:41
Οι φαρμακευτικές κάνουν παιχνίδι αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ καν να φανταστώ για τι μεγέθους μπίζνα μιλάμε.
Ε ναι. Από την στιγμή που ο κοβιντ άνοιξε την συγκεκριμένη αγορά, πέσανε πάνω του οι φαρμακευτικες για να κονομησουν, για τον ίδιο λόγο που την γραμμή 4 του μετρό την διεκδικησαν κατασκευαστικες σαν την jp αβαξ και όχι η "τοποθετήσεις πλακιδίων ο Μπάμπης".
Τίποτα το μεμπτό.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:02 Ξερετε δηλ. πως το χειμώνα η θετικότητα είχε μέση ηλικία ίδια με τώρα ? Γιατί τώρα η μέση ηλικία των κρουσμάτων έχει πέσει κατακόρυφα σε σχέση με τον χειμώνα
λες να συμβαίνει επειδή οι μεγαλύτεροι εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα;

μπα ε;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:36
sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:10
Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:43

Δεν αναφέρονται οι λόγοι, αλλά κάποιες πιθανές αιτίες. Μπορεί, ίσως, ενδέχεται...να είναι κάποιοι άλλοι λόγοι. Αυτό εσύ το κατάλαβες για ερμηνεία αιτιακής σχέσης;
Μού αρκεί που εσύ συμπεραίνεις ότι φταίνε τα εμβόλια που ξεκίνησαν προχθές για τις δεκαετίες πτώσεως της τεστοστερόνης.

Ακόμη δεν τολμώ να πιστεψω ότι το γράφεις σοβαρά.
Οι υποψίες ότι μπορεί να υπάρχει συσχέτιση μου γεννήθηκαν όταν διάβασα ότι στους ευνουχούς έχει παρατηρηθεί ξαναμεγάλωμα του θυμού αδένα.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό, για πες περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:21
Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:15
hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:11

Θα το πω άλλη μια φορά, έχει αποδειχθεί ότι δεν ισχύει.
:str8jack: ??
Δυσκολεύεσαι κάπου στην ανάγνωση;
η αλήθεια είναι ότι ακόμη μαθαίνω χελλουγκριτιανά, όπου "όντως δεν" = "σίγουρα".
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Πτολεμαίος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:20
Οι φαρμακευτικές κάνουν παιχνίδι αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ καν να φανταστώ για τι μεγέθους μπίζνα μιλάμε.
Ε ναι. Από την στιγμή που ο κοβιντ άνοιξε την συγκεκριμένη αγορά, πέσανε πάνω του οι φαρμακευτικες για να κονομησουν, για τον ίδιο λόγο που την γραμμή 4 του μετρό την διεκδικησαν κατασκευαστικες σαν την jp αβαξ και όχι η "τοποθετήσεις πλακιδίων ο Μπάμπης".
Τίποτα το μεμπτό.
Η μπίζνα υπάρχει σε κάθε πεδίο της ζωής.
Αυτό δεν εμπόδισε κανέναν να φορά παπούτσια Nike, να αγοράζει τηλεόραση LG, να κυκλοφορεί αυτοκίνητο BMW ή να τρώει κοτόπουλο από τα Lidl.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:20
Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:02 Ξερετε δηλ. πως το χειμώνα η θετικότητα είχε μέση ηλικία ίδια με τώρα ? Γιατί τώρα η μέση ηλικία των κρουσμάτων έχει πέσει κατακόρυφα σε σχέση με τον χειμώνα

μπα ε;
Εγώ ρωτάω αν γνωρίζουν αν συμβαίνει το χ , κι εσύ εξηγείς γιατί συμβαίνει το χ ...

Προφανώς αν συμβαίνει, συμβαίνει γιατί εμβολιάστηκαν κατά πρωτεραιότητα ηλικίας και κατά δεύτερον γιατί εξ ορισμού τις μέγιστες επαφές σε οφ λοκνταουν τις έχουν οι νεοι και όχι οι ηλικιωμένοι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:26
hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:21
Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:15

:str8jack: ??
Δυσκολεύεσαι κάπου στην ανάγνωση;
η αλήθεια είναι ότι ακόμη μαθαίνω χελλουγκριτιανά, όπου "όντως δεν" = "σίγουρα".
Stavmanrίζεις.

Ο axilmar έγραψε κάτι που δεν ισχύει, o goback το λοιδόρησε κι εσύ συμφώνησες ότι όντως δεν ισχύει. Εγώ πρόσθεσα μετά ότι έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι δεν ισχύει πως οι ασυμπτωματικοί έχουν μικρότερο ιικό φορτίο και έφερα απόδειξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:59
Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:36
sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:10

Μού αρκεί που εσύ συμπεραίνεις ότι φταίνε τα εμβόλια που ξεκίνησαν προχθές για τις δεκαετίες πτώσεως της τεστοστερόνης.

Ακόμη δεν τολμώ να πιστεψω ότι το γράφεις σοβαρά.
Οι υποψίες ότι μπορεί να υπάρχει συσχέτιση μου γεννήθηκαν όταν διάβασα ότι στους ευνουχούς έχει παρατηρηθεί ξαναμεγάλωμα του θυμού αδένα.
άρα δε θα έπρεπε να μεγαλώνει τα βυζιά στις γυναίκες;
:smt005: :smt005: :smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
hellegennes

nik_killthemall έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:28 Προφανώς αν συμβαίνει, συμβαίνει γιατί εμβολιάστηκαν κατά πρωτεραιότητα ηλικίας και κατά δεύτερον γιατί εξ ορισμού τις μέγιστες επαφές σε οφ λοκνταουν τις έχουν οι νεοι και όχι οι ηλικιωμένοι.
Δεν είναι μόνο αυτό. Κάνουν περισσότερα τεστ οι νέοι γιατί απαιτείται σε διάφορες περιστάσεις πλέον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 02:33
AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 01:12 Ας μας πούνε οι αντιεμβολιαστές.

Τα εμβόλια είναι κακά γιατί:

1) Δεν πιάνουν
2) Πιάνουν αλλά έχουν παρενέργειες
3) Περιέχουν τσιπάκι

Τι από τα 3 ισχύει;
Αν και δεν είμαι αντιεμβολιαστής, απλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει ανάγκη να κάνω ο ίδιος το εμβόλιο στην παρούσα φάση, ας απαντήσω σ' αυτήν την κακή λίστα από αχυράνθρωπους.

Τα εμβόλια δεν είναι κακά, απλά:

1. ούτε κατά διάνοια δεν έχουν την αποτελεσματικότητα που διαφημίζουν οι απατεώνες
2. έχουν γνωστές παρενέργειες των οποίων το ρίσκο υπερβαίνει το κωρονορίσκο κάτω από μια ηλικία
3. πιθανόν να έχουν κι άλλες παρενέργειες που δεν γνωρίζουμε ακόμα
4. και μόνο τα συμπτώματα, τύπου πυρετός, εμετοί, είμαι λιώμα για 3 μέρες, δεν αξίζουν τον κόπο κάτω από μια ηλικία.

Από εκεί και ύστερα, τα εμβόλια καλώς βγήκαν έκτακτα για αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Και μόνον.

Αν στο μέλλον κυκλοφορήσει κάποια παραλλαγή του κορωνοϊού που είναι θανατηφόρα, δεν θα διστάσω να κάνω ακόμα και πειραματικό εμβόλιο με 0 δοκιμές, όπως για οποιαδήποτε μελλοντική θανατηφόρα ασθένεια.
:str8jack:
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

nik_killthemall έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:28

μπα ε;
Εγώ ρωτάω αν γνωρίζουν αν συμβαίνει το χ , κι εσύ εξηγείς γιατί συμβαίνει το χ ...

Προφανώς αν συμβαίνει, συμβαίνει γιατί εμβολιάστηκαν κατά πρωτεραιότητα ηλικίας και κατά δεύτερον γιατί εξ ορισμού τις μέγιστες επαφές σε οφ λοκνταουν τις έχουν οι νεοι και όχι οι ηλικιωμένοι.
Γιατί σε ον ποιος τις έχει;

Εμένα η ξαδέρφη μου και σε κορονοπάρτι με 25 άτομα σε ένα σπιτάκι τόσο δα πήγε (στις Απόκριες) και ναργιλέ με άλλους 7 ήπιε το Δεκέμβρη (που ο ένας βγήκε θετικός την άλλη μέρα και χεστήκανε όλοι στα βρακιά τους) και με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα, ομολογουμένως όχι τις 40 που θα το έκανε αν δεν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά ούτε και τις 0 που το έκανε η οποιαδήποτε γριά.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι άμα τα σημερινά κρούσματα είναι κυρίως νέοι αυτό συνηγορεί στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:00
Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:55
τα διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφεις, φίλε BCW, κι ας μ'έχεις βάλει στην μαύρη λίστα.

για το φαινόμενο ΑΖ 🦾 τι έχεις να πεις; ή μήπως ακριβώς γι'αυτό πάνε να μάς φάνε μπαμπέσικα; :wave:

Safe, stable, sold at cost: AstraZeneca’s vaccine deserves celebration, not scorn

(θα μ'επιτρέψεις την (αυτο)ειρωνία, αλλιώς είσαι ένας παλιομαλάκας και σταματάω και να σε διαβάζω προσεκτικά! :003:)
Γιατί σε έβαλα στη μαύρη λίστα ;
εκεί στο νήμα που μάλωνες ετεροχρονισμένα με τον άλλονα και με ξενέρωσες και το παράτησα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:36
BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:00 Γιατί σε έβαλα στη μαύρη λίστα ;
εκεί στο νήμα που μάλωνες ετεροχρονισμένα με τον άλλονα και με ξενέρωσες και το παράτησα.
Δεν βάζω κανέναν σε καμμία μαύρη λίστα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32 Εμένα η ξαδέρφη μου και σε κορονοπάρτι με 25 άτομα σε ένα σπιτάκι τόσο δα πήγε (στις Απόκριες) και ναργιλέ με άλλους 7 ήπιε το Δεκέμβρη (που ο ένας βγήκε θετικός την άλλη μέρα και χεστήκανε όλοι στα βρακιά τους) και με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα, ομολογουμένως όχι τις 40 που θα το έκανε αν δεν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά ούτε και τις 0 που το έκανε η οποιαδήποτε γριά.
Αυτό που όλο σου το περιβάλλον αποτελείται από παραβατικούς να το κοιτάξεις.

Πέρα απ' αυτό όμως, σαφώς και σε καραντίνα οι νέοι έχουν περισσότερες επαφές. Αλλά εκτός καραντίνας έχουν εκατονταπλάσιες. Ακόμη κι αυτός που βγήκε στην ζούλα 20 φορές επί καραντίνας στους 7 μήνες, τώρα βγαίνει 10 φορές την μέρα.
foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:32 Εμένα η ξαδέρφη μου με το γκόμενο από την άλλη άκρη της Αθήνας γαμήθηκε 4-5 φορές στη ζούλα
Η ξαδέρφη σου είναι η Naida;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 20 Ιούλ 2021, 21:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

μπα ε;
Δεν το έγραψα εγώ αυτό.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”