ομολογώ ότι αυτό με πήρε 3'' processing, αλλά σημαίνει (δια τής μπακαλικής) ότι τα εμβόλια τού θανάτου είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικά απ'ότι "διαφήμιζαν" οι εταιρείες τού διαβόλου.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:18Βέβαια περίπου ο μισός πληθυσμός είναι πλήρως εμβολιασμένος, οπότε αν αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν 250 οι νεκροί.NewModelArmy έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:22 Αυτο που επισης δειχνει την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων ειναι οτι τον χειμωνα με 40.000 κρουσματα οι Αγγλοι ειχαν καπου 500 νεκρους την μερα ενω τωρα 20 με 30.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- Bill Hicks
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- nik_killthemall
Καμιά αντίρρηση συμφωνούμε, απλά τίποτα από αυτά δεν άρρει τα σημεία που υποδεικνύω πως δεν ξέρετε στην ανωτέρω σύγκριση. Χωρίς αυτά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:02Πας να ξαναανακαλύψεις την Αμερική. Η μεθοδολογία γιά έλεγχο υποθέσεων υπάρχει και λέγεται έλεγχος ομάδων/μεταξύ ομάδων. Χωρίζεις δηλαδή τον πληθυσμό που ελέγχεις σε ομάδες ατόμων με παρόμοια χαρακτηριστικά, που όμως διαφέρουν σε ένα (μπορεί και σε δύο ή τρία, αλλά τα μαθηματικά τότε γίνονται πολύπλοκα). Εν προκειμένω, αυτό το χαρακτηριστικό είναι εμβολιασμένοι/ανεμβολίαστοι. Μετά κοιτάς πως ανταποκρίνονται οι ομάδες σε κάποια συνθήκη (εμβόλιο, φάρμακο, μόδα, οτιδήποτε) και βλέπεις αν υπάρχει στατιστικά μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ ομάδων απ'ό,τι εντός των ομάδων. Αυτό κάνει η Μακάμπη και γι'αυτό έχω εμπιστοσύνη στις μελέτες της.nik_killthemall έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:40Εξ αρχής η σύγκριση είναι άτοπη.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:38 Aυτό θα συνέβαινε αν ήταν εμβολιασμένοι οι μισοί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δεν είναι έτσι όμως, οι μεγάλες ηλικίες έχουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού. Οι μικρότερες ηλικίες υπερεκπροσωπούνται στους ανεμβολίαστους, οι οποίες όμως έχουν μικρότερα ποσοστά θανάτων.
- Ξέρετε δηλ. πως τον χειμώνα τα 40 χιλιάδες κρούσματα αντίστοιχούσαν στον ίδιο αριθμό τέστ με τα σημερινά 40 χιλιάδες κρούσματα ? Αν κρίνουμε από την Ελλάδα μεταξύ Γενάρη και Ιουλίου τα τεστ υπερ3πλασιάστηκαν, οπότε λογικό να βρίσκουν περισσότερα κρούσματα σε περισσότερα τεστ. Για να γίνει σύγκριση χρειάζεστε ποσοστό θετικότητας μεταξύ τώρα και χειμώνα και όχι κρούσματα ! Τα 40 χιλιάδες κρούσματα σημερινά σαν ποσοστό θετικότητας μπορεί να αντιστοιχούν στα 15 χιλιάδες κρούσματα χειμώνα με άλλους νεκρούς χειμώνα.
- Ξερετε δηλ. πως το χειμώνα η θετικότητα είχε μέση ηλικία ίδια με τώρα ? Γιατί τώρα η μέση ηλικία των κρουσμάτων έχει πέσει κατακόρυφα σε σχέση με τον χειμώνα, πράγμα που είναι λογικό να δίνει πολύ λιγότερους νεκρούς αφού μεταξύ των νέων η θνητότητα είναι 200 φορές μικρότερη σε σχέση με τους ηλικιωμένους.
- Ξέρετε δηλ. πως η επίδραση της θερμοκρασίας στην εκάστοτε νόσηση είναι αδιάφορη ?
Την επίδραση των εμβολίων καλό είναι να την συγκρίνετε σε 6 μήνες (ίδιες εποχές) και σε όμοια ποσοστά θετικότητας.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Bill Hicks
??I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Δεν έδειξες τίποτα. Υπόθεση έκανες.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:31Επιχείρημα; Τι επιχείρημα; Είπες ότι αν οι λίγοι θάνατοι οφειλόταν μόνο στα εμβόλια, θα ήταν 250 θάνατοι την ημέρα, δηλαδή το 50% εκείνου που ήταν στο προηγούμενο κύμα, όσο και το ποσοστό εμβολιασμένων. Εδειξα ότι αυτό που είπες είναι παπαριά πρώτου μεγέθους, τι άλλο θέλεις;hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:21Πράγματι, είσαι πολύ μπάρμπας για να βάζεις μιμίδια. Αυτό το αναγνωρίζω. Δεν θυμάμαι καν αν εσύ συγκεκριμένα συμμετείχες στις αντιδράσεις.
Η απάντησή μου, πάντως, είναι ον δε σποτ. Κάθε φορά μετακινείτε τα δοκάρια. Ποιο θα είναι το επόμενο επιχείρημα;
Τώρα κάνετε πίσω και για τους θανάτους και για την νόσηση και για τις διασωληνώσεις.
Φυσικά ήδη λέτε «φταίει η μετάλλαξη Χ», λες και δεν λέγαμε από το Φθινόπωρο ότι η διαφήμιση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων ως 90%+ είναι απατηλή γιατί η αποτελεσματικότητα μετριέται σε βάθος χρόνου και όχι σε 2 εβδομάδες. Και ο λόγος που μετριέται σε βάθος χρόνου είναι και ότι οι ιοί είναι ενεργοί οργανισμοί και αλλάζουν και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί με τρόπο που δεν μπορούμε ακόμα να μοντελοποιήσουμε με ακρίβεια και η απόκριση που έχει σε 2 εβδομάδες δεν αρκεί για να σου δώσει την απόκρισή του σε βάθος 1 έτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δυσκολεύεσαι κάπου στην ανάγνωση;Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:15??
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μετριέται επάνω σε συγκεκριμένα στελέχη.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:17Δεν έδειξες τίποτα. Υπόθεση έκανες.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:31Επιχείρημα; Τι επιχείρημα; Είπες ότι αν οι λίγοι θάνατοι οφειλόταν μόνο στα εμβόλια, θα ήταν 250 θάνατοι την ημέρα, δηλαδή το 50% εκείνου που ήταν στο προηγούμενο κύμα, όσο και το ποσοστό εμβολιασμένων. Εδειξα ότι αυτό που είπες είναι παπαριά πρώτου μεγέθους, τι άλλο θέλεις;hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:21
Πράγματι, είσαι πολύ μπάρμπας για να βάζεις μιμίδια. Αυτό το αναγνωρίζω. Δεν θυμάμαι καν αν εσύ συγκεκριμένα συμμετείχες στις αντιδράσεις.
Η απάντησή μου, πάντως, είναι ον δε σποτ. Κάθε φορά μετακινείτε τα δοκάρια. Ποιο θα είναι το επόμενο επιχείρημα;
Τώρα κάνετε πίσω και για τους θανάτους και για την νόσηση και για τις διασωληνώσεις.
Φυσικά ήδη λέτε «φταίει η μετάλλαξη Χ», λες και δεν λέγαμε από το Φθινόπωρο ότι η διαφήμιση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων ως 90%+ είναι απατηλή γιατί η αποτελεσματικότητα μετριέται σε βάθος χρόνου και όχι σε 2 εβδομάδες. Και ο λόγος που μετριέται σε βάθος χρόνου είναι και ότι οι ιοί είναι ενεργοί οργανισμοί και αλλάζουν και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί με τρόπο που δεν μπορούμε ακόμα να μοντελοποιήσουμε με ακρίβεια και η απόκριση που έχει σε 2 εβδομάδες δεν αρκεί για να σου δώσει την απόκρισή του σε βάθος 1 έτους.
Το 90%+ ήταν και είναι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στο αρχικό στέλεχος και παραμένει εκεί.
Όσο κυκλοφορούν ανεμβολίαστοι τόσο παράγονται μεταλλαγμένα στελέχη και φυσικά τόσο περισσότερο καθίσταται ο εφαρμοσμένος εμβολιασμός ανεπαρκής.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι υποψίες ότι μπορεί να υπάρχει συσχέτιση μου γεννήθηκαν όταν διάβασα ότι στους ευνουχούς έχει παρατηρηθεί ξαναμεγάλωμα του θυμού αδένα.sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:10Μού αρκεί που εσύ συμπεραίνεις ότι φταίνε τα εμβόλια που ξεκίνησαν προχθές για τις δεκαετίες πτώσεως της τεστοστερόνης.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:43Δεν αναφέρονται οι λόγοι, αλλά κάποιες πιθανές αιτίες. Μπορεί, ίσως, ενδέχεται...να είναι κάποιοι άλλοι λόγοι. Αυτό εσύ το κατάλαβες για ερμηνεία αιτιακής σχέσης;sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:38
πολύ καλό τρολλάρισμα
Πάντως πέρα από την πλάκα, αναφέρει τους λόγους, διάβαζε τα καμμιά φορά.
Ωραίος πάντως, θύμισε Ιονέσκο![]()
ΥΓ: ελπίζω να μην τα γράφεις σοβαρά![]()
Ακόμη δεν τολμώ να πιστεψω ότι το γράφεις σοβαρά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι, καλά. Είσαι αήττητος.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:17Δεν έδειξες τίποτα. Υπόθεση έκανες.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:31Επιχείρημα; Τι επιχείρημα; Είπες ότι αν οι λίγοι θάνατοι οφειλόταν μόνο στα εμβόλια, θα ήταν 250 θάνατοι την ημέρα, δηλαδή το 50% εκείνου που ήταν στο προηγούμενο κύμα, όσο και το ποσοστό εμβολιασμένων. Εδειξα ότι αυτό που είπες είναι παπαριά πρώτου μεγέθους, τι άλλο θέλεις;hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:21Πράγματι, είσαι πολύ μπάρμπας για να βάζεις μιμίδια. Αυτό το αναγνωρίζω. Δεν θυμάμαι καν αν εσύ συγκεκριμένα συμμετείχες στις αντιδράσεις.
Συγγνώμη, δεν έλεγες αυτά πέρσι, έλεγες ότι τα στατιστικά τής Pfizer ήταν τής πούτσας, η δε ανάλυση τής Μακάμπη "κακοσχεδιασμένη"hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:17Τώρα κάνετε πίσω και για τους θανάτους και για την νόσηση και για τις διασωληνώσεις.
Και τα δύο απεδείχθησαν ακριβέστατα γιά τον χρόνο που έγιναν. Εσύ δηλαδή ήθελες να υπολογίσουν ποιά θα ήταν η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι των μεταλλάξεων που δεν είχαν εμφανισθεί ακόμη;
1η εναλλακτική: να μην υπολογίσουν τίποτα και να πούνε ότι η αποτελεσματικότητα, όπως την κόβουν θα είναι περί το 60-70% έναντι όλων των μεταλλάξεων. Μπακάλικη κυριολεκτικά μέθοδος.
2η εναλλακτική: να μη κυκλοφορήσουν τα εμβόλια και να περιμένουν να εμφανισθεί η μετάλλαξη Δ και τότε μόνο, αφού θα ξέρουν με ακρίβεια την αποτελεσματικότητα, να κυκλοφορήσουν. Μέχρι τότε, όσοι πέθαιναν από το αρχικό στέλεχος θα ήταν θύματα στον βωμό τής Επιστήμης. Μειωνέκτημα αυτής τής εναλλακτικής, ότι σε άλλον ένα χρόνο μπορεί να εμφανισθεί άλλη μετάλλαξη που δεν θα την πιάνουν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Όχι, μετριέται στο σύνολο των στελεχών που κυκλοφορούν. Κανείς δεν αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε συγκεκριμένες εκδοχές τους, μόνο στον ίδιο ιό, όποιο στέλεχός του κι αν είναι.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:27 Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μετριέται επάνω σε συγκεκριμένα στελέχη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
τα διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφεις, φίλε BCW, κι ας μ'έχεις βάλει στην μαύρη λίστα.BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:41
Οι φαρμακευτικές κάνουν παιχνίδι αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ καν να φανταστώ για τι μεγέθους μπίζνα μιλάμε.
για το φαινόμενο ΑΖ 🦾 τι έχεις να πεις; ή μήπως ακριβώς γι'αυτό πάνε να μάς φάνε μπαμπέσικα;
Safe, stable, sold at cost: AstraZeneca’s vaccine deserves celebration, not scorn
(θα μ'επιτρέψεις την (αυτο)ειρωνία, αλλιώς είσαι ένας παλιομαλάκας και σταματάω και να σε διαβάζω προσεκτικά!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Για γέλιο έγραψα, όχι μειδίαμα.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:23Ούτε και αυτά των εμβολιασμένων.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:01Δεν νομίζω ότι τα ποσοστά ανεμβολίαστων σε διασωληνωμένους και θανάτους σηκώνουν πολύ γέλιο.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:48 Όταν γελούσαμε με τις μαλακίες ότι θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν μόνο ανεμβολίαστοι, βάζατε μιμίδια σαν απάντηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
άρα δε θα έπρεπε να μεγαλώνει τα βυζιά στις γυναίκες;Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:36Οι υποψίες ότι μπορεί να υπάρχει συσχέτιση μου γεννήθηκαν όταν διάβασα ότι στους ευνουχούς έχει παρατηρηθεί ξαναμεγάλωμα του θυμού αδένα.sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:10Μού αρκεί που εσύ συμπεραίνεις ότι φταίνε τα εμβόλια που ξεκίνησαν προχθές για τις δεκαετίες πτώσεως της τεστοστερόνης.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:43
Δεν αναφέρονται οι λόγοι, αλλά κάποιες πιθανές αιτίες. Μπορεί, ίσως, ενδέχεται...να είναι κάποιοι άλλοι λόγοι. Αυτό εσύ το κατάλαβες για ερμηνεία αιτιακής σχέσης;
Ακόμη δεν τολμώ να πιστεψω ότι το γράφεις σοβαρά.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Γιατί σε έβαλα στη μαύρη λίστα ;Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:55τα διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφεις, φίλε BCW, κι ας μ'έχεις βάλει στην μαύρη λίστα.BigChiefWahoo έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:41
Οι φαρμακευτικές κάνουν παιχνίδι αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ καν να φανταστώ για τι μεγέθους μπίζνα μιλάμε.
για το φαινόμενο ΑΖ 🦾 τι έχεις να πεις; ή μήπως ακριβώς γι'αυτό πάνε να μάς φάνε μπαμπέσικα;![]()
Safe, stable, sold at cost: AstraZeneca’s vaccine deserves celebration, not scorn
(θα μ'επιτρέψεις την (αυτο)ειρωνία, αλλιώς είσαι ένας παλιομαλάκας και σταματάω και να σε διαβάζω προσεκτικά!)
- hellegennes
Τα ίδια ακριβώς πράγματα έλεγα. Είναι γνωστό ότι η μνήμη σου είναι για τον πούτσο.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:39Ναι, καλά. Είσαι αήττητος.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:17Δεν έδειξες τίποτα. Υπόθεση έκανες.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:31 Επιχείρημα; Τι επιχείρημα; Είπες ότι αν οι λίγοι θάνατοι οφειλόταν μόνο στα εμβόλια, θα ήταν 250 θάνατοι την ημέρα, δηλαδή το 50% εκείνου που ήταν στο προηγούμενο κύμα, όσο και το ποσοστό εμβολιασμένων. Εδειξα ότι αυτό που είπες είναι παπαριά πρώτου μεγέθους, τι άλλο θέλεις;Συγγνώμη, δεν έλεγες αυτά πέρσι, έλεγες ότι τα στατιστικά τής Pfizer ήταν τής πούτσας, η δε ανάλυση τής Μακάμπη "κακοσχεδιασμένη"hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:17Τώρα κάνετε πίσω και για τους θανάτους και για την νόσηση και για τις διασωληνώσεις.
Φυσικά ήδη λέτε «φταίει η μετάλλαξη Χ», λες και δεν λέγαμε από το Φθινόπωρο ότι η διαφήμιση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων ως 90%+ είναι απατηλή γιατί η αποτελεσματικότητα μετριέται σε βάθος χρόνου και όχι σε 2 εβδομάδες. Και ο λόγος που μετριέται σε βάθος χρόνου είναι και ότι οι ιοί είναι ενεργοί οργανισμοί και αλλάζουν και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί με τρόπο που δεν μπορούμε ακόμα να μοντελοποιήσουμε με ακρίβεια και η απόκριση που έχει σε 2 εβδομάδες δεν αρκεί για να σου δώσει την απόκρισή του σε βάθος 1 έτους.![]()
![]()
![]()
![]()
Και τα δύο απεδείχθησαν ακριβέστατα γιά τον χρόνο που έγιναν.
hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:33Ξέχνα ότι θα έχει αποτελεσματικότητα 95% το mRNA εμβόλιο. Αυτά είναι σανός της εταιρείας. Ήδη τα προκαταρκτικά στατιστικά δείχνουν πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα κι αυτό πριν αρχίσουν να χορεύουν οι μεταλλάξεις.Green Dragon έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:31 Τώρα κι αν δεν θέλω να κάνω το συγκεκριμένο εμβόλιο!
Θέλω RNA για να έχω το κεφάλι μου 90% ήσυχο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
3η εναλλακτική: τα εμβόλια να κυκλοφορούσαν έκτακτα για τον εμβολιασμό μόνο των ομάδων υψηλού κινδύνου + όποιου άλλου επέλεγε από φόβο να τα κάνει, χωρίς να διαφημίζεται η πλασματική αποτελεσματικότητά τους, λες και μέχρι χθες ήξερες πόση ήταν η αποτελεσματικότητα των υπόλοιπων εμβολίων που κυκλοφορούν.Leporello έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:39 Εσύ δηλαδή ήθελες να υπολογίσουν ποιά θα ήταν η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι των μεταλλάξεων που δεν είχαν εμφανισθεί ακόμη;
1η εναλλακτική: να μην υπολογίσουν τίποτα και να πούνε ότι η αποτελεσματικότητα, όπως την κόβουν θα είναι περί το 60-70% έναντι όλων των μεταλλάξεων. Μπακάλικη κυριολεκτικά μέθοδος.
2η εναλλακτική: να μη κυκλοφορήσουν τα εμβόλια και να περιμένουν να εμφανισθεί η μετάλλαξη Δ και τότε μόνο, αφού θα ξέρουν με ακρίβεια την αποτελεσματικότητα, να κυκλοφορήσουν. Μέχρι τότε, όσοι πέθαιναν από το αρχικό στέλεχος θα ήταν θύματα στον βωμό τής Επιστήμης. Μειωνέκτημα αυτής τής εναλλακτικής, ότι σε άλλον ένα χρόνο μπορεί να εμφανισθεί άλλη μετάλλαξη που δεν θα την πιάνουν.
Ταυτόχρονα να συνέχιζαν κανονικά οι μελέτες για τα επόμενα 2 χρόνια, όπως είχε προγραμματιστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις