Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μα από γυναίκες έχουν υποστήριξη. Και δεν την λες πλατιά υποστήριξη, την λες σχιζοφρένεια μιας μικρής μειοψηφίας ηλιθίων ζώων.
Όσο για την υποστήριξη ανδροκτόνων γυναικών:
On March 20, 1985, Donna Hylton and three female accomplices drugged and kidnapped 62-year-old Long Island real estate broker Thomas Vigliarolo. The kidnappers held Vigliarolo prisoner for 15–20 days. During that time, three men and four women, including Hylton, starved, burned, beat, sexually assaulted/raped, and tortured him. On April 5, 1985, with Hylton asleep in the next room, Vigliarolo died of asphyxiation.
Fast forward to...:
2017 Women's March on Washington.
The official list of speakers included America Ferrera,..., Donna Hylton.
Αυτό ναι, το λες πλατιά υποστήριξη, μιας γυναίκας που συμμετείχε σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Όχι απλά δολοφονία, αλλά βασανισμό, βιασμό και δολοφονία.
Υποστήριξη από τη μειονότητα συγκεκριμένων φεμινιστριών στις ΗΠΑ.
Χμμμ... ναι:
The Washington March drew over 470,000 people. Between 3,267,134 and 5,246,670 people participated in the marches in the U.S., approximately 1.0 to 1.6 percent of the U.S. population
Ο ίδιος το λες ότι είναι μειονότητα, για σύγκρινε αυτά με την Ελλάδα.
Ας δούμε μία άλλη οπτική στις ανδροκτονίες
Πόσοι βασανισμένοι άντρες από γυναίκες, μετά από χρόνια
κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους, και να σκοτώσουν
τις βασανίστριές τους;;
gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:38
Άλλωστε το θέμα δεν είναι για το νομικό κομμάτι είναι για τις αντιλήψεις που είχαν οι πατεράδες μας τις δεκαετίες του 80 και 90 και κατά πόσο αυτές οι αντιλήψεις ή τα αποτελέσματα τους επιβιώνουν και σήμερα.
Όσο ακριβώς επιβιώνουν και οι αντιλήψεις των μανάδων.
Ρε φίλε δεν λεω οτι δεν συμβαίνει, λεω οτι μεχρι πριν απο 20 30 χρόνια γίνονταν χοντρές διακρίσεις εις βάρος των γυναικών και η νομοθεσία ήταν προσαρμοσμένη έτσι ωστε να εξισορροπείται το πράγμα. Σταδιακά και όσο η κοινωνία προχωράει η νομοθεσία θα αλλάζει στο πιο δίκαιο.
Το οτι ας πούμε σε θέσεις manager και γενικών διευθυντών σε μεγάλες επιχειρήσεις υπάρχει αναλογία άντρες γυναίκες συντριπτικά υπέρ των ανδρών δεν μπορεί να είναι τυχαίο, σε κάποια βαθμίδα γίνονται διακρίσεις. Μπορεί να είναι στην εκπαίδευση, μπορεί να είναι στην επαγγελματική ανέλιξη, δεν ξέρω αλλά κάπου υπάρχουν. Ε ερχεται το κράτος και λέει οτι οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν χ ποσοστό μανατζαραίων θηλυκών. Όταν εξισορροπηθεί το πράγμα θα πάψει και η ποσόστοση.
Κοίτα εγώ αρχικά μίλησα για το κράτος, του οποίο οι αποφάσεις είναι υποτίθεται ίσες προς όλους. Από ότι φαίνεται δεν είναι εις βάρος των ανδρών.
Τώρα τα παραδείγματα που φέρνεις για τον ιδιωτικό τομέα δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο καζάνι. Ναι μπορεί πιο πολλοί μάνατζερ να είναι άντρες, στη σχολή όμως ήμασταν 100 άντρες και 3 γυναίκες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα δηλαδή. Απλά θέλω θέλω να πω ότι πλέον δεν υπάρχει καμία διάκριση κατά των γυναικών. Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε σε κάτι.
Μα το ξέρω οτι δεν διαφωνούμε σε κάτι.
Άλλωστε το θέμα δεν είναι για το νομικό κομμάτι είναι για τις αντιλήψεις που είχαν οι πατεράδες μας τις δεκαετίες του 80 και 90 και κατά πόσο αυτές οι αντιλήψεις ή τα αποτελέσματα τους επιβιώνουν και σήμερα.
Νομίζω πως δεν επιβιώνουν. Αρκετά τουλάχιστον για να κάνουν τη διαφορά. Τωρα αν ένας δύο πέντε δέκα τρελοί στην Ελλάδα σκότωσαν τις γυναίκες τους είναι τελείως άλλο. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πατέρα πχ να κάνει κατήχηση στο γιο του να αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν κατώτερες.
nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:32
Εσύ βλέπεις περισσότερες γυναίκες να περνάν σωλήνες στο δρόμο; Είπαμε έχει και κάποιο όριο η εμμονή. Μην κάνετε σαν μαϊμούδες.
Πόσοι εργολάβοι θα επέλεγαν γυναίκες να περάσουν σωλήνες στους δρόμους; γυναίκες με την απαιτούμενη μυική δύναμη.
Έχω "μαλώσει" με 30 φίλες μου στο ίδιο θέμα. Βαριέμαι να ξανακάνω το ίδιο και με σένα
Εξέτασε αρχικά την αντιμετώπιση του κράτους απέναντι στα δύο φύλα και όταν το σκεφτείς τα ξαναλέμε. Τι επιλέγει ο κάθε εργοδότης είναι δικό του θέμα.
Εντάξει βολεύτηκες πίσω από την προσωπική επιλογή του εργοδότη. Πάντα τέτοιος ησουνα.
gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:31
Το οτι ας πούμε σε θέσεις manager και γενικών διευθυντών σε μεγάλες επιχειρήσεις υπάρχει αναλογία άντρες γυναίκες συντριπτικά υπέρ των ανδρών δεν μπορεί να είναι τυχαίο, σε κάποια βαθμίδα γίνονται διακρίσεις.
Δεν είναι τυχαίο αλλά δεν έχει καμμιά σχέση με διακρίσεις. Έχει να κάνει με το ότι οι γυναίκες γεννάνε και όταν κάνουν μωρά μένουν συνήθως πίσω στην ιεραρχία γιατί απλώς λείπουν για μεγάλα διαστήματα.
Αντίστοιχα δεν είναι τυχαίο ότι το 70% των δικαστών στην Ελλάδα είναι γυναίκες. Είναι επειδή οι άντρες πάνε στρατό και οι γυναίκες καπαρώνουν πρώτες τις θέσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πόσοι εργολάβοι θα επέλεγαν γυναίκες να περάσουν σωλήνες στους δρόμους; γυναίκες με την απαιτούμενη μυική δύναμη.
Έχω "μαλώσει" με 30 φίλες μου στο ίδιο θέμα. Βαριέμαι να ξανακάνω το ίδιο και με σένα
Εξέτασε αρχικά την αντιμετώπιση του κράτους απέναντι στα δύο φύλα και όταν το σκεφτείς τα ξαναλέμε. Τι επιλέγει ο κάθε εργοδότης είναι δικό του θέμα.
Εντάξει βολεύτηκες πίσω από την προσωπική επιλογή του εργοδότη. Πάντα τέτοιος ησουνα.
Καλά εντάξει, ξεκινά αρχικά να ξηλωνεις τις αγγελίες ζητείται κοπέλα για εργασία στη γειτονιά σου και τα λέμε του χρόνου
Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:36
Δηλαδή δεν μπορεί μια γυναίκα να δουλέψει αποθήκη σε σούπερ μάρκετ;
Και μπορεί και υπάρχει. Αλλά όταν δεν σου περισσεύουν άντρες γι' αυτήν την δουλειά, δεν θα τους βάλεις ταμείο. Απλή λογική είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:32
Εσύ βλέπεις περισσότερες γυναίκες να περνάν σωλήνες στο δρόμο; Είπαμε έχει και κάποιο όριο η εμμονή. Μην κάνετε σαν μαϊμούδες.
στο έχω ξαναγράψει αυτό το παράδειγμα:
μικρός, ως φοιτητής είχα πιάσει δουλειά σε μια αποθήκη εισαγωγών
έρχονταν πολλοί και έφευγαν γιατί ήταν βαριά δουλειά και απαιτούσε πολύ αντοχή
μια μέρα ήρθε να ζητήσει δουλειά μια γυναίκα
ο υπεύθυνος της αποθήκης την προσέλαβε
η γυναίκα αυτή παραιτήθηκε στο τέλος της πρώτης μέρας γιατί απλά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει
φταίει αυτή; όχι
η φύση φταίει, τι να κάνουμε, get over it
επίσης αναρωτιέμαι γιατί όλο το χρόνο που έκατσα εκεί είδα μόνο μία γυναίκα να έρχεται να ζητήσει δουλειά. μάλλον επειδή οι γυναίκες αποφεύγουν τέτοιου είδους εργασίες (και δικαιολογημένα, προφανώς)
Βρε συ δεν είπε κανείς ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να δουλέψουν αποθήκη. Όπως αντίστοιχα δεν μπορούν όλοι οι άντρες επίσης να δουλέψουν αποθήκη. Δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά με τις σωματικές δυνατοτες. Αλλά ότι θα πάει μια γυναίκα, που είναι χειροδυναμη, να ζητήσει δουλειά σε αποθήκη, να περνάει σωλήνες, να ανεβαίνει σε σκαλωσιές, σε συνεργείο αυτοκινήτων κτλ και θα την επιλέξουν ε ας μην κοροιδευομαστε τώρα.
η γυναίκα αυτή παραιτήθηκε στο τέλος της πρώτης μέρας γιατί απλά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει
φταίει αυτή; όχι
επίσης αναρωτιέμαι γιατί όλο το χρόνο που έκατσα εκεί είδα μόνο μία γυναίκα να έρχεται να ζητήσει δουλειά. μάλλον επειδή οι γυναίκες αποφεύγουν τέτοιου είδους εργασίες (και δικαιολογημένα, προφανώς)
Βρε συ δεν είπε κανείς ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να δουλέψουν αποθήκη. Όπως αντίστοιχα δεν μπορούν όλοι οι άντρες επίσης να δουλέψουν αποθήκη. Δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά με τις σωματικές δυνατοτες. Αλλά ότι θα πάει μια γυναίκα, που είναι χειροδυναμη, να ζητήσει δουλειά σε αποθήκη, να περνάει σωλήνες, να ανεβαίνει σε σκαλωσιές, σε συνεργείο αυτοκινήτων κτλ και θα την επιλέξουν ε ας μην κοροιδευομαστε τώρα.
Αν είναι πχ σαν τη Ντόρα η την Ζωή χαλαρά την παίρνουν
Χμμμ... ναι:
The Washington March drew over 470,000 people. Between 3,267,134 and 5,246,670 people participated in the marches in the U.S., approximately 1.0 to 1.6 percent of the U.S. population
Ο ίδιος το λες ότι είναι μειονότητα, για σύγκρινε αυτά με την Ελλάδα.
Να συγκρίνω το 1% του πληθυσμού των ΗΠΑ με 3 Ελληνίδες που εξέφρασαν θετικά αισθήματα για έναν κακοποιό; 3 Ελληνίδες είναι το 0,000027% του πληθυσμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα από γυναίκες έχουν υποστήριξη. Και δεν την λες πλατιά υποστήριξη, την λες σχιζοφρένεια μιας μικρής μειοψηφίας ηλιθίων ζώων.
Όσο για την υποστήριξη ανδροκτόνων γυναικών:
On March 20, 1985, Donna Hylton and three female accomplices drugged and kidnapped 62-year-old Long Island real estate broker Thomas Vigliarolo. The kidnappers held Vigliarolo prisoner for 15–20 days. During that time, three men and four women, including Hylton, starved, burned, beat, sexually assaulted/raped, and tortured him. On April 5, 1985, with Hylton asleep in the next room, Vigliarolo died of asphyxiation.
Fast forward to...:
2017 Women's March on Washington.
The official list of speakers included America Ferrera,..., Donna Hylton.
Αυτό ναι, το λες πλατιά υποστήριξη, μιας γυναίκας που συμμετείχε σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Όχι απλά δολοφονία, αλλά βασανισμό, βιασμό και δολοφονία.
Τέτοιο μπορεί να γίνει στην Ελλάδα μετά από δεκαετίες. Ένας άντρας δικαιολογείται
να σκοτώσει, να βασανίσει όποιον τον εξαπάτησε, αλλά αλίμονο αν το κάνει γυναίκα.
Λοιπόν για Ελληνίδες είναι κυρίως το νήμα, για τις παλιές νοοτροπίες του προηγούμενου αιώνα.
Και ισχύει, δεν έχουν οι ανδροκτόνες την ανοχή που απολαμβάνουν οι γυναικοκτόνοι από την κοινωνία.
Και μια και είπε πριν ο Hellegenes για θεοκρατία,
έχω βαρεθεί να ακούω από θεούσες δικαιολογίες
για άντρες που χάνουν τον έλεγχο, γιατί οι γυναίκες
πήραν ισότητα, δικαιώματα, και χάλασε η κοινωνία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MelidonisM την 19 Ιούλ 2021, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φταίει αυτή; όχι
Αντίστοιχο παράδειγμα έχω κι εγώ: Εργαζόμουν επί 10 χρόνια σε βαριά σωματική εργασία. Οταν ξεκινήσαμε, ήμασταν από μισοί άντρες-γυναίκες στα συνεργία, για λόγους ισότητας.
Κάθε χρόνο που περνούσε, οι γυναίκες λιγόστευαν.
Προς το τέλος μείνανε οι πιο νταρντάνες και στο τέλος, καμία απολύτως.
Αρα η ισότητα όπως την αντιλήφθηκε το 2ο κύμα (και όπως επικράτησε) είναι μια ισότητα ευκαιριών.
Δείτε τι έχει γίνει στη Ρωσία όπου οι γυναίκες λόγω των συνθηκών (πολέμου) υποχρεώθηκαν να δουλέψουν ακόμη και στα ορυχεία.
Καλά εντάξει, ξεκινά αρχικά να ξηλωνεις τις αγγελίες ζητείται κοπέλα για εργασία στη γειτονιά σου και τα λέμε του χρόνου
Μα αυτό λέμε είναι το πρόβλημα, εσείς δεν καταλαβαίνετε ότι και το αντρικό φύλο είναι θύμα αυτής της νοοτροπίας
φταίει αυτή; όχι
στο παράδειγμά μου, μια χαρά την επέλεξαν
αλλά μην γελιέσαι, το χάσμα μυϊκής δύναμης που υπάρχει ανάμεσα στα δύο φύλα είναι τεράστιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης