Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
όχι δεν είσαι κατακάθι
αλλά συμφωνείς ως προς τι; ότι πρέπει να πας να κάνεις ψυχανάλυση επειδή έχεις ένα κτήνος μέσα σου που πρέπει να το σκοτώσεις;
και ναι, θεωρώ ότι το κείμενό του προσβάλλει και θίγει κάθε άντρα γιατί μας τσουβαλιάζει και θεωρεί ότι όλοι μας είμαστε de facto κτήνη
πιστεψε με δε σε συμφερει να κανεις το δικηγορο του καθε αντρα ουτε υπαρχει αναγκη αυτοκλητων δικηγορων υπερασπισης σαυτη τη περιπτωση,
εδω μεσα αν θελεις μιλας αποκλειστικα για τον εαυτο σου,
ξαναρωταω λοιπον αφου πρωτα παρεις 2 ανασες και διαλογισου σε αυτο πριν απαντησεις:
γιατι πραγματικα θεωρεις οτι θιγεσαι απο το κειμενο εφοσον δε μιλαει με ονοματεπωνυμα ουτε τσουβαλιαζει κανενα απλα φωτογραφιζει καταστασεις υπαρκτες και γνωστες σε ολους μας;
γιατι πιστευεις οτι εχεις την αναγκη να υπερασπισεις αυτοκλητα ολοκληρο το ανδρικο γενος;
θεωρεις οτι συσσωμος ο ανδρικος πληθυσμος κρεμεται εναγωνιως απο την απαντηση σου; για να μη πω απο τι αλλο κρεμεται...
δεν κάνω το δικηγόρο κανενός, τη λογική υπερασπίζομαι
αυτό που κάνει ο τύπος είναι αυτό που κάνουν οι φασίστες: περιστατικά βιας με πακιστανούς δράστες ==> όλοι οι πακιστανοί είναι εν δυνάμει εγκληματίες
θίγομαι γιατί κάνει ακριβώς αυτό που λες εσύ ότι δεν κάνει: τσουβαλιάζει όλους τους άντρες
θεωρείς υπεράσπιση του αντρικού γένους τη θέση ότι δεν ευθύνεται σύσσωμο το αντρικό γένος για πράξεις και συμπεριφορές συγκεκριμένων αντρών; εγώ το αποκαλώ κοινή λογική
ευχαριστω για την απαντηση, αποτι αντιλαμβανομαι βρισκομαι σε φορουμολεσχη τυφλων Λορδων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 19 Ιούλ 2021, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stella έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:06
Έχω τρου στόρυ στη Λευκάδα από σκατόβλαχο μπάτσο που βρωμάει ακριβώς όπως τα λέει ο Ρούμπος.
Ο τύπος μιλάμε για τον άχρηστο. Κάπου ήταν σε κάποια υπηρεσία και εργαζόταν πρωινά. Ερχόταν σπίτι κατά τις 2, έτρωγε, έπινε, ξεραινόταν για κάνα δίωρο, ξυπνούσε και άραζε στο πλατύσκαλο όπως όλοι στη γειτονιά. Όταν σηκωνόταν ήθελε τον καφέ έτοιμο για να καπνίσει. Αν δεν του άρεσε η φραπεδιά, την πετούσε στον απέναντι τοίχο και έμπαινε μέσα να χτυπήσει τη γυναίκα του. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Οι γείτονες όλοι το έβλεπαν, δεν έλεγαν κουβέντα. Μια φορά τον έβρισα (παίζει να μην πήγαινα σχολείο καν και τον είπα μαλάκα που σπάει και φωνάζει) και πήγε να με χτυπήσει. Μόνο εκεί λίγο ευαισθητοποιήθηκαν οι καραγκιόζηδες οι γείτονες, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα.
Βέβαια η γιαγιά μου μου είχε πει ότι είχαν κάνει καταγγελία αλλά όντας μπάτσος προφανώς δεν υπήρχε κάποιος αντίκτυπος. Η γυναίκα δε μιλούσε καν, τα υπέμενε όλα παθητικά. Ήταν καθαρίστρια, έπλενε σκάλες παντού στην περιοχή και έκανε και αγγαροδουλειές και μεγάλωνε 3 αγόρια με φτωχικά μέσα. Θυμάμαι ακόμη ότι τα έκανε μπάνιο στην αυλή, την είχε προσαρμόσει κατάλληλα να μη φαίνονται και ζέσταινε νερό σε κατσαρόλες. Γμσ τα. Κι ο άλλος ο άχρηστος εκείιιιιι...ή μάλλον εκεί, στο καφενείο, για ψάρεμα.
Μεγαλώνοντας τα παιδιά τους τον πήραν πρέφα ευτυχώς. Αν και μεγάλωσαν σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον, από νωρίς κατάλαβαν ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι. Μικρότερα απλά έκλαιγαν και φώναζαν, αλλά ο ΑΝΔΡΑΣ χαμπάρι. Στα 14 του ο μεγάλος (που ήδη δούλευε σα σερβιτόρος, λάντζα, ΠΑΝΤΟΥ) τον άρπαξε και του γύρισε το χέρι και του είπε ότι θα τον ψάχνουν αν το ξανακάνει στη μάνα τους. Ε μόνο αυτό χρειάστηκε, ξέρω ότι αυτός ο σκατόμπατσος δεν ξαναάπλωσε χέρι πάνω της και μάλιστα όταν αρρώστησε εκείνη (ΣΚΠ) την γιατροπόρεψε κιόλας.
Η ζωή που πέρασαν αυτά τα παιδιά και αυτή η μάνα δεν περιγράφεται, για να υπάρχει ένα αρχίδι και μόνο να το παίζει άνδρας (ενώ δεν ξέρει καν τι σημαίνει η λέξη). Αυτό νομίζω είναι ένα άρτιο παράδειγμα εν δυνάμει γυναικοκτονίας. Και έχει να κάνει με το φύλο, την ένδειξη ισχύος και της τοξικής αντρίλας του παλιού κακού καιρού.
Ε δε νομίζω να είναι η εξαίρεση της κοινωνίας αυτό το σίχαμα.
Ρε συ, άπειρες περιπτώσεις. Οποία γυναίκα και να ρωτήσεις θα έχει μια δική της ιστορία ή έστω ενός κοντινού προσώπου. Κάνουν πως δεν τα ξέρουν τώρα και θίγονται. Ακόμα και εδώ μέσα τα βλέπεις. Φωλιά.
Έχω τρου στόρυ στη Λευκάδα από σκατόβλαχο μπάτσο που βρωμάει ακριβώς όπως τα λέει ο Ρούμπος.
Ο τύπος μιλάμε για τον άχρηστο. Κάπου ήταν σε κάποια υπηρεσία και εργαζόταν πρωινά. Ερχόταν σπίτι κατά τις 2, έτρωγε, έπινε, ξεραινόταν για κάνα δίωρο, ξυπνούσε και άραζε στο πλατύσκαλο όπως όλοι στη γειτονιά. Όταν σηκωνόταν ήθελε τον καφέ έτοιμο για να καπνίσει. Αν δεν του άρεσε η φραπεδιά, την πετούσε στον απέναντι τοίχο και έμπαινε μέσα να χτυπήσει τη γυναίκα του. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Οι γείτονες όλοι το έβλεπαν, δεν έλεγαν κουβέντα. Μια φορά τον έβρισα (παίζει να μην πήγαινα σχολείο καν και τον είπα μαλάκα που σπάει και φωνάζει) και πήγε να με χτυπήσει. Μόνο εκεί λίγο ευαισθητοποιήθηκαν οι καραγκιόζηδες οι γείτονες, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα.
Βέβαια η γιαγιά μου μου είχε πει ότι είχαν κάνει καταγγελία αλλά όντας μπάτσος προφανώς δεν υπήρχε κάποιος αντίκτυπος. Η γυναίκα δε μιλούσε καν, τα υπέμενε όλα παθητικά. Ήταν καθαρίστρια, έπλενε σκάλες παντού στην περιοχή και έκανε και αγγαροδουλειές και μεγάλωνε 3 αγόρια με φτωχικά μέσα. Θυμάμαι ακόμη ότι τα έκανε μπάνιο στην αυλή, την είχε προσαρμόσει κατάλληλα να μη φαίνονται και ζέσταινε νερό σε κατσαρόλες. Γμσ τα. Κι ο άλλος ο άχρηστος εκείιιιιι...ή μάλλον εκεί, στο καφενείο, για ψάρεμα.
Μεγαλώνοντας τα παιδιά τους τον πήραν πρέφα ευτυχώς. Αν και μεγάλωσαν σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον, από νωρίς κατάλαβαν ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι. Μικρότερα απλά έκλαιγαν και φώναζαν, αλλά ο ΑΝΔΡΑΣ χαμπάρι. Στα 14 του ο μεγάλος (που ήδη δούλευε σα σερβιτόρος, λάντζα, ΠΑΝΤΟΥ) τον άρπαξε και του γύρισε το χέρι και του είπε ότι θα τον ψάχνουν αν το ξανακάνει στη μάνα τους. Ε μόνο αυτό χρειάστηκε, ξέρω ότι αυτός ο σκατόμπατσος δεν ξαναάπλωσε χέρι πάνω της και μάλιστα όταν αρρώστησε εκείνη (ΣΚΠ) την γιατροπόρεψε κιόλας.
Η ζωή που πέρασαν αυτά τα παιδιά και αυτή η μάνα δεν περιγράφεται, για να υπάρχει ένα αρχίδι και μόνο να το παίζει άνδρας (ενώ δεν ξέρει καν τι σημαίνει η λέξη). Αυτό νομίζω είναι ένα άρτιο παράδειγμα εν δυνάμει γυναικοκτονίας. Και έχει να κάνει με το φύλο, την ένδειξη ισχύος και της τοξικής αντρίλας του παλιού κακού καιρού.
Ε δε νομίζω να είναι η εξαίρεση της κοινωνίας αυτό το σίχαμα.
Σαφώς και υπάρχουν τέτοια σιχάματα. Το ερώτημα είναι πόσους άντρες ξέρεις στο φιλικό/οικογενειακό/επαγγελματικό σου περίγυρο που εκτιμούν αυτά τα δίποδα. Εγώ ούτε έναν.
Με λίγα λόγια, η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί αυτούς τους τύπους ως μεθύστακες, παράσιτα και θρασύδειλους.
Η ίδια κοινωνία όμως θα επαινέσει το ότι είναι οικογενειάρχης, στρέιτ (κατά πάσα πιθανότητα), χριστιανός που πάει στην εκκλησία. Θα τον διατηρήσει στη θέση ισχύος που κατέχει στην επαρχιακή αστυνομία αντί να τον διαολοστείλει και θα πάει μαζί του για ψάρεμα - αφού όλοι οι άνδρες έτσι κάνουν. Και αυτός είναι τρανταχτό παράδειγμα. Αν έκλεινε τις κουρτίνες όταν την πλάκωνε και δεν έσπαγε ποτήρια, κανείς δεν θα μιλούσε καν για το τι τραβάνε οι υπόλοιποι.
Ευτυχώς στην οικογένεια και τους φίλους μου δεν είχα κάτι αντίστοιχο. Στη δουλειά ναι παλιά, φαλλοκρατική κάργα ήταν η αποθήκη στο αεροδρόμιο με το 80% να νομίζει ότι μπορεί να σε πηδήξει επειδή δουλεύεις εκεί και κυκλοφορείς στην αποθήκη με φούστα και τακούνι (like I had a choice, karagkiozides). Ευτυχώς στην τωρινή μου δουλειά είμαι 100% toxic free - δουλεύω μόνη μου!!!
Ρε συ stella, μη μου πετάς κλισεδιές τύπου "οικογενειάρχης, στρέιτ (κατά πάσα πιθανότητα), χριστιανός που πάει στην εκκλησία κλπ" γιατί ξενερώνω από τη αρχή.
Μου θυμίζεις την Αννούλα από τις αφίσες του Ανδρέα.
Εσύ ήσουν μικιό τότε αλλά εγώ έχω πάθει τραυματικό σοκ, αξεπέραστο.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:37
Εγώ το πρώτο που κάνω είναι προσπαθώ να ρίχνω την ευθύνη πάντα σε εμένα και να βρίζω τον εαυτό μου. Για όσα έκανα η δεν έκανα, όσα ανεχτηκα η δεν ανεχτηκα. Βέβαια με αυτό πάντα αποφεύγεις τη βία, να είσαι πιο δίκαιος, αλλά γενικά αποφεύγεις και τη σύγκρουση, και κάνει τη φυγή πιο εύκολη, όταν νιώθεις πως ανέχεσαι πράγματα που δεν γουστάρεις. Τα είχα κάποια καιρό με μια ολίγο υστερικη και παρανοϊκή, που έβλεπε παντού δράματα, και μου την έλεγε που όταν παρανοουσε δεν συμμετείχα, πως είμαι αδιάφορος, και έπρεπε να ουρλιαξω στα μούτρα της για να σταματήσει. Ναι, φοβερή σχέση. Αλλά από την άλλη, η πλήρης αποφυγή συγκρούσεων μπορεί να είναι προβληματική. Για εμένα πάντως, μια χαρά έχει λειτουργήσει.
Ευγε. Θαρρω πως αυτη ειναι μια σωστη και κουλ οπτικη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σαφώς και υπάρχουν τέτοια σιχάματα. Το ερώτημα είναι πόσους άντρες ξέρεις στο φιλικό/οικογενειακό/επαγγελματικό σου περίγυρο που εκτιμούν αυτά τα δίποδα. Εγώ ούτε έναν.
Με λίγα λόγια, η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί αυτούς τους τύπους ως μεθύστακες, παράσιτα και θρασύδειλους.
Η ίδια κοινωνία όμως θα επαινέσει το ότι είναι οικογενειάρχης, στρέιτ (κατά πάσα πιθανότητα), χριστιανός που πάει στην εκκλησία. Θα τον διατηρήσει στη θέση ισχύος που κατέχει στην επαρχιακή αστυνομία αντί να τον διαολοστείλει και θα πάει μαζί του για ψάρεμα - αφού όλοι οι άνδρες έτσι κάνουν. Και αυτός είναι τρανταχτό παράδειγμα. Αν έκλεινε τις κουρτίνες όταν την πλάκωνε και δεν έσπαγε ποτήρια, κανείς δεν θα μιλούσε καν για το τι τραβάνε οι υπόλοιποι.
Ευτυχώς στην οικογένεια και τους φίλους μου δεν είχα κάτι αντίστοιχο. Στη δουλειά ναι παλιά, φαλλοκρατική κάργα ήταν η αποθήκη στο αεροδρόμιο με το 80% να νομίζει ότι μπορεί να σε πηδήξει επειδή δουλεύεις εκεί και κυκλοφορείς στην αποθήκη με φούστα και τακούνι (like I had a choice, karagkiozides). Ευτυχώς στην τωρινή μου δουλειά είμαι 100% toxic free - δουλεύω μόνη μου!!!
Ρε συ stella, μη μου πετάς κλισεδιές τύπου "οικογενειάρχης, στρέιτ (κατά πάσα πιθανότητα), χριστιανός που πάει στην εκκλησία κλπ" γιατί ξενερώνω από τη αρχή.
Μου θυμίζεις την Αννούλα από τις αφίσες του Ανδρέα.
Εσύ ήσουν μικιό τότε αλλά εγώ έχω πάθει τραυματικό σοκ, αξεπέραστο.
omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:41
δε μπορω να καταλαβω τις σπασμωδικες αντιδρασεις στα 2 κειμενα,
προφανως οι παρευρισκομενοι συμφορουμιτες μεγαλωσαν σε τελειες οικογενειες, με τελειο κοινωνικο περιγυρο, και τελειους φιλους και συγγενεις
ειναι ολοι τους μοσχοαναθρεμενα προτυπα ανδρος και γυναικος,
τετοιες διηγησεις για αυτους ειναι μυθευματα και εκτος πραγματικοτητας δεν τα εχουν συναντησει ποτε και σε κανεναν
και παμε παρακατω,
γιατι αισθανεστε αβολα με τετοια κειμενα και προσπαθειτε να τα απαξιωσετε αυτογελοιοποιουμενοι;
ειναι κακο να βγαινει καποιος και να λεει τα κακως κειμενα μιας κοινωνιας, μιας λαθος παγιωμενης νοοτροπιας που ολοι ζησαμε/ζουμε;
μηπως νιωθετε οτι καταπιεζεται ο ανδρισμος σας;
αλλα μαλλον καταλαβαινω τι φοβοσαστε,
φοβοσαστε το αυριο που δε θα ειναι κολλημενο και δε θα χειραγωγειται απο στα δεσμα του παρελθοντος, που τιποτα δεν θα "εννοειται" ετσι απλα σα τις μαιμουδες που μιμουνται διχως σκεψη
φοβοσαστε το αυριο που ειναι διαφορετικο, που τιποτα δεν ειναι δεδομενο σε σχεση με το σαπιο παρελθον γιατι θα απαιτει ξεβολεμα και αρα προσαρμογη και σκεψη σε καθε βημα και καθε πραξη
αυτο το αναποφευκτο αγνωστο αυριο σας τρομοκρατει γιαυτο φροντιστε οσο προλαβαινετε να αλλαξετε μυαλα
Βρε αγαμησου και συ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 12:41
Ποιος μαλακας είναι αυτός πάλι;
Πολύ καλός κωμικός είναι.
Τώρα όσον αφορά τα βιώματα που περιγράφει, απλά λυπάμαι που έζησε σε τέτοιο περιβάλλον. Ευτυχώς εγώ είχα πιο ελεύθερα και ακομπλεξάριστα νιάτα.
Προφανώς ο Ζήσης έζησε καταστάσεις τύπου ταινίας Οικονομίδη.
Δηλαδή εσυ δεν πρόλαβες την εποχή που στα δελτία των ειδήσεων αποκαλούσαν τις γυναίκες "ασθενές φύλλο" και κάναν ρεπορτάζ για άλλο ένα "ανδρικό οχυρό" που έπεσε επειδή μια γυναίκα έπιασε δουλειά;
Δεν άκουσες ποτέ κάποιον να λέει οτι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι με τα παιδιά κτλ κτλ;
omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:41
δε μπορω να καταλαβω τις σπασμωδικες αντιδρασεις στα 2 κειμενα,
προφανως οι παρευρισκομενοι συμφορουμιτες μεγαλωσαν σε τελειες οικογενειες, με τελειο κοινωνικο περιγυρο, και τελειους φιλους και συγγενεις
ειναι ολοι τους μοσχοαναθρεμενα προτυπα ανδρος και γυναικος,
τετοιες διηγησεις για αυτους ειναι μυθευματα και εκτος πραγματικοτητας δεν τα εχουν συναντησει ποτε και σε κανεναν
και παμε παρακατω,
γιατι αισθανεστε αβολα με τετοια κειμενα και προσπαθειτε να τα απαξιωσετε αυτογελοιοποιουμενοι;
ειναι κακο να βγαινει καποιος και να λεει τα κακως κειμενα μιας κοινωνιας, μιας λαθος παγιωμενης νοοτροπιας που ολοι ζησαμε/ζουμε;
μηπως νιωθετε οτι καταπιεζεται ο ανδρισμος σας;
αλλα μαλλον καταλαβαινω τι φοβοσαστε,
φοβοσαστε το αυριο που δε θα ειναι κολλημενο και δε θα χειραγωγειται απο στα δεσμα του παρελθοντος, που τιποτα δεν θα "εννοειται" ετσι απλα σα τις μαιμουδες που μιμουνται διχως σκεψη
φοβοσαστε το αυριο που ειναι διαφορετικο, που τιποτα δεν ειναι δεδομενο σε σχεση με το σαπιο παρελθον γιατι θα απαιτει ξεβολεμα και αρα προσαρμογη και σκεψη σε καθε βημα και καθε πραξη
αυτο το αναποφευκτο αγνωστο αυριο σας τρομοκρατει γιαυτο φροντιστε οσο προλαβαινετε να αλλαξετε μυαλα
Βρε αγαμησου και συ
νατος κι ο αλλος ο Λορδος, κατω απτη Μαγχη της Γαλλικης σχολης αυτος
εμφανως μεγαλωμενος μεσα στις λεβαντες και τα πετροκερασα της Προβηγκιας
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 12:41
Ποιος μαλακας είναι αυτός πάλι;
Πολύ καλός κωμικός είναι.
Τώρα όσον αφορά τα βιώματα που περιγράφει, απλά λυπάμαι που έζησε σε τέτοιο περιβάλλον. Ευτυχώς εγώ είχα πιο ελεύθερα και ακομπλεξάριστα νιάτα.
Δηλαδή εσυ δεν πρόλαβες την εποχή που στα δελτία των ειδήσεων αποκαλούσαν τις γυναίκες "ασθενές φύλλο" και κάναν ρεπορτάζ για άλλο ένα "ανδρικό οχυρό" που έπεσε επειδή μια γυναίκα έπιασε δουλειά;
Δεν άκουσες ποτέ κάποιον να λέει οτι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι με τα παιδιά κτλ κτλ;
Ευτύχισα να γαλουχηθώ σε περιβάλλοντα γεμάτα δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες, οι οποίες είχαν πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Από όσα λες, έχω προλάβει την τελευταία φράση, κι αυτή όμως ακόμη την έχω δει κυρίως στο ίντερνετ.
Οσους έχω γνωρίσει που λένε ότι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι, τους έχω κάνει πέρα όχι μόνον εγώ, αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έχω επιλέξει να συναναστρέφομαι.
Ευτύχισα να γαλουχηθώ σε περιβάλλοντα γεμάτα δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες, οι οποίες είχαν πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Από όσα λες, έχω προλάβει την τελευταία φράση, κι αυτή όμως ακόμη την έχω δει κυρίως στο ίντερνετ.
Οσους έχω γνωρίσει που λένε ότι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι, τους έχω κάνει πέρα όχι μόνον εγώ, αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έχω επιλέξει να συναναστρέφομαι.
Δεν έχει σημασία πως μεγαλώσαμε εσύ κι εγω, λέμε για την επικρατούσα άποψη και οπτική στην κοινωνία.
Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 18:08
Που πόσοι από αυτούς τα είχανε μέσα στα σπίτια τους από πατεράδες τους στις μανάδες τους, από παππούδες, θειους, γείτονες, φίλους.
"Τώρα το 4ο κύμα βρίζει ΚΑΙ το σόι σας, σεξιστές/φαλλοκράτες, στα πλαίσια του Ad Hominem" .
Μπράβο σας. Πραγματικά ούτε για φτύσιμο δεν αξίζετε...
Που πόσοι από αυτούς τα είχανε μέσα στα σπίτια τους από πατεράδες τους στις μανάδες τους, από παππούδες, θειους, γείτονες, φίλους.
"Τώρα το 4ο κύμα βρίζει ΚΑΙ το σόι σας, σεξιστές/φαλλοκράτες, στα πλαίσια του Ad Hominem" .
Δηλαδή εσυ δεν έτυχε ποτέ να ακούσεις μια τέτοια συζήτηση :
Ψέμματα είναι; δεν έχεις ακούσει ποτέ εσύ στον κύκλο σου;
Κατα τ'αλλα ο λύκος και αν εγερασε...
Βασικά δεν έχω καταλάβει το τι ζητάει το τέταρτο κύμα ..
Να πάψουν να υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που να θέλουν να κάνουν σεξ ;
Το αντίθετο της Πατριαρχίας ποιο είναι ;
Ή .. Μητριαρχία;
Εφόσον εγώ και ή γυναίκα μου συμβιβαζόμαστε με τα παλαιά πατριαρχικα πρότυπα οικογενειακής ζωής , στους άλλους πιο είναι το πρόβλημα;
Εάν σαν οικογένεια ζούμε σαν παλαιοημερολογίτες χριστιανοί ή σαν μουσουλμανική οικογένεια, ποιο είναι το ζήτημα;