!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άνδρες προς γυναίκες απολογούμενοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Άνδρες προς γυναίκες απολογούμενοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

stella έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:06

Ε δε νομίζω να είναι η εξαίρεση της κοινωνίας αυτό το σίχαμα.
Οχι, δεν είναι η εξαίρεση. Οι περισσότεροι -ακόμη και ασυνείδητα- τους έχουμε απομονώσει από τη ζωή μας κάτι τέτοιους. Αυτή τη στιγμή, αντικρίζω από το παράθυρό μου, μια ολόκληρη πολυκατοικία (την απέναντι) που είναι γεμάτη από τέτοια πιθηκοειδή.

Αρα δεν αποκλειεται κι ο Ρούμπος να έχει ζήσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον (και στην απέναντι πολυκατοικία υπάρχουν επίσης παιδάκια), ωστόσο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με τέτοια πιθηκοειδή είναι να μην επιτρέπουμε στις κόρες μας να έχουν παρτίδες μαζί τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:10
Σαφώς και υπάρχουν τέτοια σιχάματα. Το ερώτημα είναι πόσους άντρες ξέρεις στο φιλικό/οικογενειακό/επαγγελματικό σου περίγυρο που εκτιμούν αυτά τα δίποδα. Εγώ ούτε έναν.

Με λίγα λόγια, η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί αυτούς τους τύπους ως μεθύστακες, παράσιτα και θρασύδειλους.
Με πρόλαβες. Το ίδιο -περίπου- γράψαμε. :smt005:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

και εγώ απολογούμαι.
- Δεν θα ζήσω ξανά οικογένεια με τα λεφτά μου.
- Δεν θα υπερασπιστώ τη γυναίκα μου με τη δυναμή μου
- Δεν θα είμαι άσχετος με τη μαγειρική και τις δουλειές του σπιτιού για να φοβάμαι μη μου φύγει η γυναίκα. Τα ίδια θα μάθω και στο γιό μου.
- Θα την αφήνω να βγαίνει το βράδυ να πα να γαμηθεί μήπως και την ξερφορτωθώ
- Δεν θα έχω ευγένειες και τέτοια αλλά σαν άντρας προς άντρα σαν το στρατό
- Δεν θα πολεμήσω
- Θα έχω πολλές γιατί η οικογένεια δεν αξίζει
- Θα την αφήσω έγκυο και θα μένω στη μάνα μου και σταρχίδια μου
- Να πα να δουλέψει
- θα πηγαίνω διακοπές με σκηνή και όχι σε δωμάτιο γιατί μπορώ
- Τα ράφια θα τα βάζω στο ύψος μου για να μη σκύβω και στο πέος μου αν τα φτάνει
-δεν θα κάνω γάμο και αν χωρίσω δεν θα δώσω δεκάρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 19 Ιούλ 2021, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

AlienWay έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:13
Σαφώς και υπάρχουν τέτοια σιχάματα. Το ερώτημα είναι πόσους άντρες ξέρεις στο φιλικό/οικογενειακό/επαγγελματικό σου περίγυρο που εκτιμούν αυτά τα δίποδα. Εγώ ούτε έναν.

Με λίγα λόγια, η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί αυτούς τους τύπους ως μεθύστακες, παράσιτα και θρασύδειλους.
Με πρόλαβες. Το ίδιο -περίπου- γράψαμε. :smt005:
Περίεργο θα ήταν να γράφαμε κάτι διαφορετικό. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

stella έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:06
Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:46

:smt038
Έχω τρου στόρυ στη Λευκάδα από σκατόβλαχο μπάτσο που βρωμάει ακριβώς όπως τα λέει ο Ρούμπος.

Ο τύπος μιλάμε για τον άχρηστο. Κάπου ήταν σε κάποια υπηρεσία και εργαζόταν πρωινά. Ερχόταν σπίτι κατά τις 2, έτρωγε, έπινε, ξεραινόταν για κάνα δίωρο, ξυπνούσε και άραζε στο πλατύσκαλο όπως όλοι στη γειτονιά. Όταν σηκωνόταν ήθελε τον καφέ έτοιμο για να καπνίσει. Αν δεν του άρεσε η φραπεδιά, την πετούσε στον απέναντι τοίχο και έμπαινε μέσα να χτυπήσει τη γυναίκα του. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Οι γείτονες όλοι το έβλεπαν, δεν έλεγαν κουβέντα. Μια φορά τον έβρισα (παίζει να μην πήγαινα σχολείο καν και τον είπα μαλάκα που σπάει και φωνάζει) και πήγε να με χτυπήσει. Μόνο εκεί λίγο ευαισθητοποιήθηκαν οι καραγκιόζηδες οι γείτονες, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Βέβαια η γιαγιά μου μου είχε πει ότι είχαν κάνει καταγγελία αλλά όντας μπάτσος προφανώς δεν υπήρχε κάποιος αντίκτυπος. Η γυναίκα δε μιλούσε καν, τα υπέμενε όλα παθητικά. Ήταν καθαρίστρια, έπλενε σκάλες παντού στην περιοχή και έκανε και αγγαροδουλειές και μεγάλωνε 3 αγόρια με φτωχικά μέσα. Θυμάμαι ακόμη ότι τα έκανε μπάνιο στην αυλή, την είχε προσαρμόσει κατάλληλα να μη φαίνονται και ζέσταινε νερό σε κατσαρόλες. Γμσ τα. Κι ο άλλος ο άχρηστος εκείιιιιι...ή μάλλον εκεί, στο καφενείο, για ψάρεμα.

Μεγαλώνοντας τα παιδιά τους τον πήραν πρέφα ευτυχώς. Αν και μεγάλωσαν σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον, από νωρίς κατάλαβαν ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι. Μικρότερα απλά έκλαιγαν και φώναζαν, αλλά ο ΑΝΔΡΑΣ χαμπάρι. Στα 14 του ο μεγάλος (που ήδη δούλευε σα σερβιτόρος, λάντζα, ΠΑΝΤΟΥ) τον άρπαξε και του γύρισε το χέρι και του είπε ότι θα τον ψάχνουν αν το ξανακάνει στη μάνα τους. Ε μόνο αυτό χρειάστηκε, ξέρω ότι αυτός ο σκατόμπατσος δεν ξαναάπλωσε χέρι πάνω της και μάλιστα όταν αρρώστησε εκείνη (ΣΚΠ) την γιατροπόρεψε κιόλας.

Η ζωή που πέρασαν αυτά τα παιδιά και αυτή η μάνα δεν περιγράφεται, για να υπάρχει ένα αρχίδι και μόνο να το παίζει άνδρας (ενώ δεν ξέρει καν τι σημαίνει η λέξη). Αυτό νομίζω είναι ένα άρτιο παράδειγμα εν δυνάμει γυναικοκτονίας. Και έχει να κάνει με το φύλο, την ένδειξη ισχύος και της τοξικής αντρίλας του παλιού κακού καιρού.

Ε δε νομίζω να είναι η εξαίρεση της κοινωνίας αυτό το σίχαμα.

Η ίδια κοινωνία όμως θα επαινέσει το ότι είναι οικογενειάρχης, στρέιτ (κατά πάσα πιθανότητα), χριστιανός που πάει στην εκκλησία. Θα τον διατηρήσει στη θέση ισχύος που κατέχει στην επαρχιακή αστυνομία αντί να τον διαολοστείλει και θα πάει μαζί του για ψάρεμα - αφού όλοι οι άνδρες έτσι κάνουν. Και αυτός είναι τρανταχτό παράδειγμα. Αν έκλεινε τις κουρτίνες όταν την πλάκωνε και δεν έσπαγε ποτήρια, κανείς δεν θα μιλούσε καν για το τι τραβάνε οι υπόλοιποι.

Ευτυχώς στην οικογένεια και τους φίλους μου δεν είχα κάτι αντίστοιχο. Στη δουλειά ναι παλιά, φαλλοκρατική κάργα ήταν η αποθήκη στο αεροδρόμιο με το 80% να νομίζει ότι μπορεί να σε πηδήξει επειδή δουλεύεις εκεί και κυκλοφορείς στην αποθήκη με φούστα και τακούνι (like I had a choice, karagkiozides). Ευτυχώς στην τωρινή μου δουλειά είμαι 100% toxic free - δουλεύω μόνη μου!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:07
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:59
omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:41 δε μπορω να καταλαβω τις σπασμωδικες αντιδρασεις στα 2 κειμενα,

προφανως οι παρευρισκομενοι συμφορουμιτες μεγαλωσαν σε τελειες οικογενειες, με τελειο κοινωνικο περιγυρο, και τελειους φιλους και συγγενεις

ειναι ολοι τους μοσχοαναθρεμενα προτυπα ανδρος και γυναικος,

τετοιες διηγησεις για αυτους ειναι μυθευματα και εκτος πραγματικοτητας δεν τα εχουν συναντησει ποτε και σε κανεναν

και παμε παρακατω,

γιατι αισθανεστε αβολα με τετοια κειμενα και προσπαθειτε να τα απαξιωσετε αυτογελοιοποιουμενοι;

ειναι κακο να βγαινει καποιος και να λεει τα κακως κειμενα μιας κοινωνιας, μιας λαθος παγιωμενης νοοτροπιας που ολοι ζησαμε/ζουμε;

μηπως νιωθετε οτι καταπιεζεται ο ανδρισμος σας;

αλλα μαλλον καταλαβαινω τι φοβοσαστε,

φοβοσαστε το αυριο που δε θα ειναι κολλημενο και δε θα χειραγωγειται απο στα δεσμα του παρελθοντος, που τιποτα δεν θα "εννοειται" ετσι απλα σα τις μαιμουδες που μιμουνται διχως σκεψη

φοβοσαστε το αυριο που ειναι διαφορετικο, που τιποτα δεν ειναι δεδομενο σε σχεση με το σαπιο παρελθον γιατι θα απαιτει ξεβολεμα και αρα προσαρμογη και σκεψη σε καθε βημα και καθε πραξη

αυτο το αναποφευκτο αγνωστο αυριο σας τρομοκρατει γιαυτο φροντιστε οσο προλαβαινετε να αλλαξετε μυαλα
άρα να φανταστώ ότι συμφωνείς ότι ο άνδρας δεν είναι άνθρωπος που γράφει ο κύριος
επίσης να φανταστώ ότι συμφωνείς ότι όλοι οι άνδρες είμαστε DE FACTO κτήνη και καθίκια και είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα βλάψουμε κάποια γυναίκα

αν αυτο καταλαβες απο ολοκληρα τα κειμενα αυτο ειναι το δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα ως αυτοματοποιημενος μηχανισμος αυτοαμυνας κατα το γνωστο "απεταξαμην" δεν ξερω, δεν ειδα, δε γνωριζω, κληρονομησα μια κατασταση γιατι να την αλλαξω; εγω θα βγαλω το φιδι απο τη τρυπα;
μαλλον αλλα πραγματα διαβαζουμε κι αλλα καταλαβαινουμε αποτι φαινεται, κι αν παρολαυτα σου δημιουργηθηκαν ενοχες που θεωρεις οτι πρεπει να απολογηθεις ή να περασεις στην αντεπιθεση ειναι δικο σου θεμα
ποιο φίδι από τη τρύπα καλούμαστε να βγάλουμε ρε; είστε τρελοί; το να μην χρησιμοποιούμε βια -είτε φυσική, είτε ψυχολογική- απέναντι όχι μόνο στις γυναίκες αλλά στον οποιονδήποτε, είναι κλήση για να βγάλουμε το φίδι από τη τρύπα;
εγώ προσωπικά δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν στη ζωή μου και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια γι'αυτό, γιατί θα πρέπει να νιώθω ενοχές; επειδή το λέει αυτός; επειδή τσουβαλιάζει όλους τους άντρες;

όσο για το τι κατάλαβα πες μου εσύ τι καταλαβαίνεις από αυτά
από άντρας, να γίνω άνθρωπος
Να πάτε ψυχανάλυση μάγκες.
Να το σκοτώσετε, το μόνο που αξίζει θάνατο.
Το τέρας που μας φυτέψανε οι παλιοί.
Κι όσο το τρέφουμε, μέρος του προβλήματος θα είμαστε κι εμείς.
λυπάμαι που σας χαλάω το αφήγημα self hating βλάκες, αλλά δεν πρόκειται να νιώσω ενοχές για πράγματα που δεν έχω κάνει, ούτε έχω συμβάλει για να γίνουν
έχετε χοντρό πρόβλημα όσοι νιώθετε ενοχές επειδή κάποια κατακάθια κάνουν ό,τι κάνουν και εσείς ταυτίζεστε μαζί τους επειδή ανήκετε στο ίδιο φύλο, να το κοιτάξετε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Στη δουλειά κάποιος με θεώρησε εύκολο και χαζό ποιά διαφορά αν με θεωρούσε ευάλωτη γυναίκα; Γιατί η επίθεση σε γυναίκα έχει μεγαλύτερο κύρος; Εχω δει και ψυχολογική επίθεση απο γυναίκα σε γυναίκα όταν η μια από τις δυο είχε μεγάλη εξουσία.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:21
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:59

άρα να φανταστώ ότι συμφωνείς ότι ο άνδρας δεν είναι άνθρωπος που γράφει ο κύριος
επίσης να φανταστώ ότι συμφωνείς ότι όλοι οι άνδρες είμαστε DE FACTO κτήνη και καθίκια και είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα βλάψουμε κάποια γυναίκα

αν αυτο καταλαβες απο ολοκληρα τα κειμενα αυτο ειναι το δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα ως αυτοματοποιημενος μηχανισμος αυτοαμυνας κατα το γνωστο "απεταξαμην" δεν ξερω, δεν ειδα, δε γνωριζω, κληρονομησα μια κατασταση γιατι να την αλλαξω; εγω θα βγαλω το φιδι απο τη τρυπα;
μαλλον αλλα πραγματα διαβαζουμε κι αλλα καταλαβαινουμε αποτι φαινεται, κι αν παρολαυτα σου δημιουργηθηκαν ενοχες που θεωρεις οτι πρεπει να απολογηθεις ή να περασεις στην αντεπιθεση ειναι δικο σου θεμα
ποιο φίδι από τη τρύπα καλούμαστε να βγάλουμε ρε; είστε τρελοί; το να μην χρησιμοποιούμε βια -είτε φυσική, είτε ψυχολογική- απέναντι όχι μόνο στις γυναίκες αλλά στον οποιονδήποτε, είναι κλήση για να βγάλουμε το φίδι από τη τρύπα;
εγώ προσωπικά δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν στη ζωή μου και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια γι'αυτό, γιατί θα πρέπει να νιώθω ενοχές; επειδή το λέει αυτός; επειδή τσουβαλιάζει όλους τους άντρες;

λυπάμαι που σας χαλάω το αφήγημα self hating βλάκες, αλλά δεν πρόκειται να νιώσω ενοχές για πράγματα που δεν έχω κάνει, ούτε έχω συμβάλει για να γίνουν
έχετε χοντρό πρόβλημα όσοι νιώθετε ενοχές επειδή κάποια κατακάθια κάνουν ό,τι κάνουν και εσείς ταυτίζεστε μαζί τους επειδή ανήκετε στο ίδιο φύλο, να το κοιτάξετε

δε φωτογραφιζει τον αλογομουρη βρε αγοραρε,

δηλαδη εγω που συμφωνω στο κειμενο ειμαι απαραιτητα κατακαθι και νιωθω ενοχες;

αν παρολαυτα εσυ θεωρεις οτι θιγεσαι και το παιρνεις προσωπικα φροντισε να κοιταχτεις καλυτερα για ποιο λογο αντιδρας και λειτουργεις ετσι.. :wink
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

under έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 13:11 ο τυπος ειναι τοσο μαλακας που θεωρει οτι το μαζεμα των πιατων απο τη γυναικα γεννα δολοφονους.
Μιλαμε για κλοουν.
Οταν ερθει η ωρα που θα πρεπει να πλυνω τα πιατα, ας μου κοψουν το πουλι.
Σημαινει πως δεν θα το εχω πια αναγκη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Daje έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:29
under έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 13:11 ο τυπος ειναι τοσο μαλακας που θεωρει οτι το μαζεμα των πιατων απο τη γυναικα γεννα δολοφονους.
Μιλαμε για κλοουν.
Οταν ερθει η ωρα που θα πρεπει να πλυνω τα πιατα, ας μου κοψουν το πουλι.
Σημαινει πως δεν θα το εχω πια αναγκη.
Συμφωνώ απόλυτα.

Επιπλέον, έχει κανεις το τηλέφωνο του Ρούμπου;
Μου τελείωσαν τα τσιγάρα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:25

αν παρολαυτα εσυ θεωρεις οτι θιγεσαι και το παιρνεις προσωπικα φροντισε να κοιταχτεις καλυτερα για ποιο λογο αντιδρας και λειτουργεις ετσι.. :D
όχι δεν είσαι κατακάθι
αλλά συμφωνείς ως προς τι; ότι πρέπει να πας να κάνεις ψυχανάλυση επειδή έχεις ένα κτήνος μέσα σου που πρέπει να το σκοτώσεις;

και ναι, θεωρώ ότι το κείμενό του προσβάλλει και θίγει κάθε άντρα γιατί μας τσουβαλιάζει και θεωρεί ότι όλοι μας είμαστε de facto κτήνη
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stella έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:10 Σαφώς και υπάρχουν τέτοια σιχάματα. Το ερώτημα είναι πόσους άντρες ξέρεις στο φιλικό/οικογενειακό/επαγγελματικό σου περίγυρο που εκτιμούν αυτά τα δίποδα. Εγώ ούτε έναν.

Η ίδια κοινωνία όμως θα επαινέσει το ότι είναι οικογενειάρχης, στρέιτ (κατά πάσα πιθανότητα), χριστιανός που πάει στην εκκλησία. Θα τον διατηρήσει στη θέση ισχύος που κατέχει στην επαρχιακή αστυνομία αντί να τον διαολοστείλει και θα πάει μαζί του για ψάρεμα - αφού όλοι οι άνδρες έτσι κάνουν. Και αυτός είναι τρανταχτό παράδειγμα. Αν έκλεινε τις κουρτίνες όταν την πλάκωνε και δεν έσπαγε ποτήρια, κανείς δεν θα μιλούσε καν για το τι τραβάνε οι υπόλοιποι.

Ευτυχώς στην οικογένεια και τους φίλους μου δεν είχα κάτι αντίστοιχο. Στη δουλειά ναι παλιά, φαλλοκρατική κάργα ήταν η αποθήκη στο αεροδρόμιο με το 80% να νομίζει ότι μπορεί να σε πηδήξει επειδή δουλεύεις εκεί και κυκλοφορείς στην αποθήκη με φούστα και τακούνι (like I had a choice, karagkiozides). Ευτυχώς στην τωρινή μου δουλειά είμαι 100% toxic free - δουλεύω μόνη μου!!!
Στέλλα, συγχέεις ανόμοια πράγματα. Άλλο αυτός που εκδηλώνει μια τόσο βίαια συμπεριφορά όπως αυτή που περιέγραψες και άλλο αυτός που νομίζει ότι μπορεί να σε πηδήξει επειδή αυτό ή εκείνο.

Έψαξα να βρω ένα σχετικό περιστατικό που θυμόμουν για μια αντίστοιχη φάση με αυτήν που ανέφερες στο παράδειγμα σου.

1998: Φονιάς για να σώσει τη μάνα του

https://astinomiko.gr/1998-%CF%86%CE%BF ... %BF%CF%85/

Σ' αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται το "μέτρο" δικαίου από όλο το κοινωνικό περιβάλλον.

Και κράτησα αυτό.
Οι συμμαθητές του στο ΤΕΛ Ζωγράφου αρνήθηκαν να τον αναπληρώσουν στη θέση του προέδρου της τάξης, που «χήρεψε»* από την ημέρα της σύλληψής του. 
*Βρίσκω λάθος την έκφραση αλλά το αφήνω ως έχει. :wink

Μπράβο στα παιδιά, που τίμησαν τον φονιά όπως του άξιζε.

Ο Γιάννης του τραγουδιού είχε άλλη τύχη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εγώ το πρώτο που κάνω είναι προσπαθώ να ρίχνω την ευθύνη πάντα σε εμένα και να βρίζω τον εαυτό μου. Για όσα έκανα η δεν έκανα, όσα ανεχτηκα η δεν ανεχτηκα. Βέβαια με αυτό πάντα αποφεύγεις τη βία, να είσαι πιο δίκαιος, αλλά γενικά αποφεύγεις και τη σύγκρουση, και κάνει τη φυγή πιο εύκολη, όταν νιώθεις πως ανέχεσαι πράγματα που δεν γουστάρεις. Τα είχα κάποια καιρό με μια ολίγο υστερικη και παρανοϊκή, που έβλεπε παντού δράματα, και μου την έλεγε που όταν παρανοουσε δεν συμμετείχα, πως είμαι αδιάφορος, και έπρεπε να ουρλιαξω στα μούτρα της για να σταματήσει. Ναι, φοβερή σχέση. Αλλά από την άλλη, η πλήρης αποφυγή συγκρούσεων μπορεί να είναι προβληματική. Για εμένα πάντως, μια χαρά έχει λειτουργήσει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:32

αν παρολαυτα εσυ θεωρεις οτι θιγεσαι και το παιρνεις προσωπικα φροντισε να κοιταχτεις καλυτερα για ποιο λογο αντιδρας και λειτουργεις ετσι.. :D
όχι δεν είσαι κατακάθι
αλλά συμφωνείς ως προς τι; ότι πρέπει να πας να κάνεις ψυχανάλυση επειδή έχεις ένα κτήνος μέσα σου που πρέπει να το σκοτώσεις;

και ναι, θεωρώ ότι το κείμενό του προσβάλλει και θίγει κάθε άντρα γιατί μας τσουβαλιάζει και θεωρεί ότι όλοι μας είμαστε de facto κτήνη

πιστεψε με δεν σε συμφερει να κανεις το δικηγορο του καθε αντρα ουτε υπαρχει αναγκη αυτοκλητων δικηγορων υπερασπισης σαυτη τη περιπτωση,

εδω μεσα αν θελεις μιλας αποκλειστικα για τον εαυτο σου,

ξαναρωταω λοιπον αφου πρωτα παρεις 2 ανασες, διαλογισου σε αυτο πριν απαντησεις:

γιατι πραγματικα θεωρεις οτι θιγεσαι απο το κειμενο εφοσον δε μιλαει με ονοματεπωνυμα ουτε τσουβαλιαζει κανενα απλα φωτογραφιζει καταστασεις υπαρκτες και γνωστες σε ολους μας;

γιατι πιστευεις οτι εχεις την αναγκη να υπερασπισεις αυτοκλητα ολοκληρο το ανδρικο γενος;

θεωρεις οτι συσσωμος ο ανδρικος πληθυσμος κρεμεται εναγωνιως απο την απαντηση σου; για να μη πω απο τι αλλο κρεμεται...
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:32

όχι δεν είσαι κατακάθι

πιστεψε με δε σε συμφερει να κανεις το δικηγορο του καθε αντρα ουτε υπαρχει αναγκη αυτοκλητων δικηγορων υπερασπισης σαυτη τη περιπτωση,

εδω μεσα αν θελεις μιλας αποκλειστικα για τον εαυτο σου,

ξαναρωταω λοιπον αφου πρωτα παρεις 2 ανασες και διαλογισου σε αυτο πριν απαντησεις:

γιατι πραγματικα θεωρεις οτι θιγεσαι απο το κειμενο εφοσον δε μιλαει με ονοματεπωνυμα ουτε τσουβαλιαζει κανενα απλα φωτογραφιζει καταστασεις υπαρκτες και γνωστες σε ολους μας;

γιατι πιστευεις οτι εχεις την αναγκη να υπερασπισεις αυτοκλητα ολοκληρο το ανδρικο γενος;

θεωρεις οτι συσσωμος ο ανδρικος πληθυσμος κρεμεται εναγωνιως απο την απαντηση σου; για να μη πω απο τι αλλο κρεμεται...
δεν κάνω το δικηγόρο κανενός, τη λογική υπερασπίζομαι
αυτό που κάνει ο τύπος είναι αυτό που κάνουν οι φασίστες: περιστατικά βιας με πακιστανούς δράστες ==> όλοι οι πακιστανοί είναι εν δυνάμει εγκληματίες

θίγομαι γιατί κάνει ακριβώς αυτό που λες εσύ ότι δεν κάνει: τσουβαλιάζει όλους τους άντρες

θεωρείς υπεράσπιση του αντρικού γένους τη θέση ότι δεν ευθύνεται σύσσωμο το αντρικό γένος για πράξεις και συμπεριφορές συγκεκριμένων αντρών; εγώ το αποκαλώ κοινή λογική
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”