omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:07
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:59
omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:41
δε μπορω να καταλαβω τις σπασμωδικες αντιδρασεις στα 2 κειμενα,
προφανως οι παρευρισκομενοι συμφορουμιτες μεγαλωσαν σε τελειες οικογενειες, με τελειο κοινωνικο περιγυρο, και τελειους φιλους και συγγενεις
ειναι ολοι τους μοσχοαναθρεμενα προτυπα ανδρος και γυναικος,
τετοιες διηγησεις για αυτους ειναι μυθευματα και εκτος πραγματικοτητας δεν τα εχουν συναντησει ποτε και σε κανεναν
και παμε παρακατω,
γιατι αισθανεστε αβολα με τετοια κειμενα και προσπαθειτε να τα απαξιωσετε αυτογελοιοποιουμενοι;
ειναι κακο να βγαινει καποιος και να λεει τα κακως κειμενα μιας κοινωνιας, μιας λαθος παγιωμενης νοοτροπιας που ολοι ζησαμε/ζουμε;
μηπως νιωθετε οτι καταπιεζεται ο ανδρισμος σας;
αλλα μαλλον καταλαβαινω τι φοβοσαστε,
φοβοσαστε το αυριο που δε θα ειναι κολλημενο και δε θα χειραγωγειται απο στα δεσμα του παρελθοντος, που τιποτα δεν θα "εννοειται" ετσι απλα σα τις μαιμουδες που μιμουνται διχως σκεψη
φοβοσαστε το αυριο που ειναι διαφορετικο, που τιποτα δεν ειναι δεδομενο σε σχεση με το σαπιο παρελθον γιατι θα απαιτει ξεβολεμα και αρα προσαρμογη και σκεψη σε καθε βημα και καθε πραξη
αυτο το αναποφευκτο αγνωστο αυριο σας τρομοκρατει γιαυτο φροντιστε οσο προλαβαινετε να αλλαξετε μυαλα
άρα να φανταστώ ότι συμφωνείς ότι ο άνδρας δεν είναι άνθρωπος που γράφει ο κύριος
επίσης να φανταστώ ότι συμφωνείς ότι όλοι οι άνδρες είμαστε DE FACTO κτήνη και καθίκια και είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα βλάψουμε κάποια γυναίκα
αν αυτο καταλαβες απο ολοκληρα τα κειμενα αυτο ειναι το δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα ως αυτοματοποιημενος μηχανισμος αυτοαμυνας κατα το γνωστο "απεταξαμην" δεν ξερω, δεν ειδα, δε γνωριζω, κληρονομησα μια κατασταση γιατι να την αλλαξω; εγω θα βγαλω το φιδι απο τη τρυπα;
μαλλον αλλα πραγματα διαβαζουμε κι αλλα καταλαβαινουμε αποτι φαινεται, κι αν παρολαυτα σου δημιουργηθηκαν ενοχες που θεωρεις οτι πρεπει να απολογηθεις ή να περασεις στην αντεπιθεση ειναι δικο σου θεμα
ποιο φίδι από τη τρύπα καλούμαστε να βγάλουμε ρε; είστε τρελοί; το να μην χρησιμοποιούμε βια -είτε φυσική, είτε ψυχολογική- απέναντι όχι μόνο στις γυναίκες αλλά στον οποιονδήποτε, είναι κλήση για να βγάλουμε το φίδι από τη τρύπα;
εγώ προσωπικά δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν στη ζωή μου και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια γι'αυτό, γιατί θα πρέπει να νιώθω ενοχές; επειδή το λέει αυτός; επειδή τσουβαλιάζει όλους τους άντρες;
όσο για το τι κατάλαβα πες μου εσύ τι καταλαβαίνεις από αυτά
από άντρας, να γίνω άνθρωπος
Να πάτε ψυχανάλυση μάγκες.
Να το σκοτώσετε, το μόνο που αξίζει θάνατο.
Το τέρας που μας φυτέψανε οι παλιοί.
Κι όσο το τρέφουμε, μέρος του προβλήματος θα είμαστε κι εμείς.
λυπάμαι που σας χαλάω το αφήγημα self hating βλάκες, αλλά δεν πρόκειται να νιώσω ενοχές για πράγματα που δεν έχω κάνει, ούτε έχω συμβάλει για να γίνουν
έχετε χοντρό πρόβλημα όσοι νιώθετε ενοχές επειδή κάποια κατακάθια κάνουν ό,τι κάνουν και εσείς ταυτίζεστε μαζί τους επειδή ανήκετε στο ίδιο φύλο, να το κοιτάξετε