Δεν ειπε ποτε κανεις οτι οι εμβολιασμενοι δεν θα νοσησουν.Arisvilla έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 12:23Σίγουρα τα 48 χιλιάδες κρούσματα αφορούν στο μεγαλύτερο ποσοστό ανεμβολίαστους. Αλλά θα αφορούν και εμβολιασμένους. Στο Ισραηλ ανακοίνωσαν οτι από τα νέα κρούσματα της Δελτα τα μισά περιπου αφορούσαν πλήρως εμβολιασμένους. Σε εμάς υπάρχον παραδείγματα όπως στο Γηροκομείο στο Βόλο αλλά και η δασκάλα στην κατασκήνωση που πλήρως εμβολιασμένη μάλλον μετέδωσε τον ιο σε παιδάκια ( η τουλάχιστον αυτό έλεγε προχθές η μητέρα ενός κοριτσιού) Στο γηροκομείο στο Βόλο τα 12 κρούσματα αφορούν 2 μόνο ανεμβολίαστους. Οι άλλοι 10 είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Και φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις ποιος κόλλησε ποιον. Να πιθανολογήσεις μπορείς μόνο. Αν οι ηλικιωμένοι στο Βολο που κόλλησαν δεν νοσήσουν σοβαρά τότε αυτό θα είναι ένα καλό νέο.axilmar έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 12:09Εξαρταται απο που και ποτε εγινε η διαδοση. Θα μπορουσαν τα 48 χιλιαδες κρουσματα να ειναι σε ανεμβολιαστους ή να αφορουν νεες μεταλλαξεις.Arisvilla έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 00:15
Υπάρχει έρευνα για αυτό αξιόπιστη σε μεγάλο δείγμα και που να περιλαμβάνει και τις μεταλλάξεις? Εγώ νομίζω οτι στην πράξη διαψεύδονται τα νούμερα που παραθέτεις. Γιατί δεν νοείται στην Αγγλία πχ των τόσων εμβολιασμένων να υπάρχουν 48 χιλιάδες κρούσματα και στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία πχ του 10 και 20% να υπάρχουν ελάχιστα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Οχι λοιπον 'ολοι εμβολιασμενοι'. Ηταν και πολλοι ανεμβολιαστοι.Arisvilla έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 12:28 https://www.huffingtonpost.gr/entry/oll ... x54yiFW3p4
Mολις είδα και αυτό. Ολοι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ή με αρνητικό pcr.
Το οτι πηγαν με αρνητικο pcr δεν σημαινει οτι δεν θα κολλησουν απο τους υπολοιπους.
https://www.google.com/amp/s/www.eurone ... -additionsBulgaria and Croatia are the latest European countries to join the UK’s green list of quarantine-free destinations this summer.
Ασχετο, αλλά επειδή αναφέρθηκε κάπου η Βουλγαρία (δεν θυμάμαι αν ήταν σ αυτό το νήμα)
ως χώρα με υψηλό αριθμό ψεκ λόγω χαμηλών εμβολιασμων
Κι επειδή κάποιοι κραζαμε την άνοιξη την κυβέρνηση για την αποτυχία της στο Β κ Γ κυμα,
Και τέλος, επειδή κάποιοι (φιλοκυβερνητικοι) λέγανε πως καλά κάνουμε κ ανοίγουμε τον τουρισμό από τον Μάιο, και πως οι Άγγλοι θα μας έχουν στην πρασινη ζώνη συντομα (αφου τα έχουμε παει τόσο θαυμάσια..)
Εφτασε 15 Ιουλίου, μπήκε η Βουλγαρια στην πρασινη ζώνη,
Κι εμείς ακόμα πορτοκαλι είμαστε και τώρα άρχισε το Δ κυμα.
Θα μου πεις δεν είμαστε και κόκκινη σαν Τουρκία... Πάντα υπάρχει και το χειροτερο σενάριο.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
όπως είδες μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος.
- hellegennes
Γενικά δεν ανησυχώ, γιατί δεν είμαι υστερικός να φοβάμαι μην πεθάνω στα 38 από ίωση του αναπνευστικού. Δεν θέλω να κολλήσω κορωνοϊό όσο δεν θέλω να κολλήσω απλό κρύωμα: γιατί δεν είμαι μαζοχιστής. Εξίσου δεν θέλω να πιαστώ, να πάθω κράμπα, διάστρεμμα ή διάρροια. Αλλά δεν υστεριάζομαι ότι μπορεί να πάθω κάτι απ' αυτά, γιατί είμαι άνθρωπος, όχι ρομπότ.Πρετεντέρης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 12:53 Για κάποιο λόγο, στο μυαλό σου ο εμβολιασμενος είναι εξ ορισμού ανεύθυνος. Ο ψεκας είναι περισσότερο επικίνδυνος, φορά δε φορά μάσκα. Σε κάθε περίπτωση, στο σουπερμάρκετ τηρούν όλοι τα μέτρα, άρα δεν πρέπει να ανησυχείς, αν ας πούμε, κάποιος εργαζόμενος σου πήγε στη Μύκονο και είναι ανεμβολίαστος, σωστά;
Για κάποιον λόγο, στο μυαλό σου, ο εμβολιασμένος δεν είναι ψέκας. Πιάσε ας πούμε τον omg kai 3 lol, που πριν μερικά χρόνια είχε αραδιάσει ό,τι ψεκοθεωρία υπάρχει για την 9/11, το WTC και τα ρέστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πριν επικαλεστείς την λογική, προσπάθησε να επικαλεστείς την επιστήμη. Ό,τι σου φαίνεται λογικό ή παράλογο δεν είναι κριτήριο πραγματικότητας. Στην πραγματικότητα το αν θα νοσήσεις ή όχι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το ιικό φορτίο και ναι, μπορείς να έχεις υψηλό ιικό φορτίο και να μην νοσήσεις. Για την ακρίβεια, στον κορωνοϊό η επιστήμη λέει ότι μπορεί να έχεις υψηλότερο ιικό φορτίο απ' αυτούς που νοσούν. Το γιατί και πώς είναι δουλειά της επιστήμης να το απαντήσει, δεν είναι όμως θέμα προς αμφισβήτηση.axilmar έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 13:30 Και οποιος εχει υψηλο ιικο φορτιο θα νοσησει, διοτι ο ιος θα πειραξει καποια οργανα του, καποια μερη του σωματος του. Δεν ισχυει δλδ αυτο που αφηνεις να εννοηθει, οτι οι νοσουντες και οι μη νοσουντες εχουν τα ιδια επιπεδα ιικου φορτιου, αυτο ειναι παραλογο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Προφανώς ο εμβολιασμένος δεν είναι ψέκας, δε θα συζητήσω το αυταπόδεικτο.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 14:48Γενικά δεν ανησυχώ, γιατί δεν είμαι υστερικός να φοβάμαι μην πεθάνω στα 38 από ίωση του αναπνευστικού. Δεν θέλω να κολλήσω κορωνοϊό όσο δεν θέλω να κολλήσω απλό κρύωμα: γιατί δεν είμαι μαζοχιστής. Εξίσου δεν θέλω να πιαστώ, να πάθω κράμπα, διάστρεμμα ή διάρροια. Αλλά δεν υστεριάζομαι ότι μπορεί να πάθω κάτι απ' αυτά, γιατί είμαι άνθρωπος, όχι ρομπότ.Πρετεντέρης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 12:53 Για κάποιο λόγο, στο μυαλό σου ο εμβολιασμενος είναι εξ ορισμού ανεύθυνος. Ο ψεκας είναι περισσότερο επικίνδυνος, φορά δε φορά μάσκα. Σε κάθε περίπτωση, στο σουπερμάρκετ τηρούν όλοι τα μέτρα, άρα δεν πρέπει να ανησυχείς, αν ας πούμε, κάποιος εργαζόμενος σου πήγε στη Μύκονο και είναι ανεμβολίαστος, σωστά;
Για κάποιον λόγο, στο μυαλό σου, ο εμβολιασμένος δεν είναι ψέκας. Πιάσε ας πούμε τον omg kai 3 lol, που πριν μερικά χρόνια είχε αραδιάσει ό,τι ψεκοθεωρία υπάρχει για την 9/11, το WTC και τα ρέστα.
Αφού δεν ανησυχείς, ΟΚ. Άσε λοιπόν τους εμβολιασμένους - ψέκες ή όχι- και το αν μεταδίδουν πολύ, λίγο ή καθόλου.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Aprilianos
Ο Μητσοτάκης είναι φοβικός και κότα που δεν τολμά να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.
- hellegennes
Πρετεντέρης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 15:04Προφανώς ο εμβολιασμένος δεν είναι ψέκας, δε θα συζητήσω το αυταπόδεικτο.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 14:48 Για κάποιον λόγο, στο μυαλό σου, ο εμβολιασμένος δεν είναι ψέκας. Πιάσε ας πούμε τον omg kai 3 lol, που πριν μερικά χρόνια είχε αραδιάσει ό,τι ψεκοθεωρία υπάρχει για την 9/11, το WTC και τα ρέστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 11:42Βλέπω έβαλες την κροπαρισμένη φωτογραφία του υπουργού μεταφορών και δεν φαίνεται που έχει βάλει εκείνο το τσουτσούνι στην υποδοχή της ζώνης ασφαλείας για να μην σφυρίζει το τουτού του όταν δεν φοράει ζώνη.georgebi έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 11:14 «Πρέπει να πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, όχι να τους αποκλείσουμε»![]()
![]()
Ε .... είπα να το δυσκολέψω λιγάκι....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Δημοκράτης
θα έπρεπε να είναι εντελώς μαλάκας για να κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικόAprilianos έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 15:22 Ο Μητσοτάκης είναι φοβικός και κότα που δεν τολμά να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άσε τι έγραψε κάποτε κάποιος άλλος και κοίτα τι γράφεις τώρα εσύ.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 14:48Γενικά δεν ανησυχώ, γιατί δεν είμαι υστερικός να φοβάμαι μην πεθάνω στα 38 από ίωση του αναπνευστικού. Δεν θέλω να κολλήσω κορωνοϊό όσο δεν θέλω να κολλήσω απλό κρύωμα: γιατί δεν είμαι μαζοχιστής. Εξίσου δεν θέλω να πιαστώ, να πάθω κράμπα, διάστρεμμα ή διάρροια. Αλλά δεν υστεριάζομαι ότι μπορεί να πάθω κάτι απ' αυτά, γιατί είμαι άνθρωπος, όχι ρομπότ.Πρετεντέρης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 12:53 Για κάποιο λόγο, στο μυαλό σου ο εμβολιασμενος είναι εξ ορισμού ανεύθυνος. Ο ψεκας είναι περισσότερο επικίνδυνος, φορά δε φορά μάσκα. Σε κάθε περίπτωση, στο σουπερμάρκετ τηρούν όλοι τα μέτρα, άρα δεν πρέπει να ανησυχείς, αν ας πούμε, κάποιος εργαζόμενος σου πήγε στη Μύκονο και είναι ανεμβολίαστος, σωστά;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
https://www.kathimerini.gr/world/561431 ... eei-o-fda/
Εμβόλιο J&J: «Αυξημένος κίνδυνος» εμφάνισης του συνδρόμου Guillain-Barré, λέει ο FDA
ετοιμαστείτε για θαλιδομιδη 2.0
Εμβόλιο J&J: «Αυξημένος κίνδυνος» εμφάνισης του συνδρόμου Guillain-Barré, λέει ο FDA
ετοιμαστείτε για θαλιδομιδη 2.0
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
gassim έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 01:59Μην κοιτάς τους νεκρούς, κοίτα τα κρούσματα.panos291 έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 00:51 Παλι ενα σωρο μετρα απο αυριο για να ανακοπει η πορεία του φονικου ιου που πλεον σκοτωνει 7-9 γεροψεκ /μερα.
Μητσοτακη ξεφτιλισμενε ηλιθιε.
Όσο υπάρχουν πολλά κρούσματα αυξάνονται και οι πιθανότητες για μεταλλάξεις που θα φέρουν και τους πολλούς νεκρούς.
Επική κοτσάνα!
Οχι προστασίας, ανοσίας διαφημίζεται ψεκασμενα υποχονδρια μποτΔημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 04:21Τι ακριβώς νομίζεις ότι είναι ο τείχος προστασίας βρε ούφο που μιλάς κιόλας;ksmyrn έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:01Όχι ψεκα, ο ρόλος του εμβολίου είναι να φτιαχτεί "τείχος ανοσίας", έτσι λέει το ζαβό που στηρίζεις. Αλλά επειδή δεν έχουν ανοσία οι εμβολιασένοι, αλλάζετε την παραμύθα σας στο "δεν θα περνούν δύσκολα την αρρώστια". Αλλά επειδή πάλι δεν ισχύει αυτό, όπως ο πρωταγωνιστής αναφέρει, λέτε "πόσο χειρότερα θα την περνούσε χωρίς το εμβόλιο;"Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 15:52
δεν είπε κοτσάνα, αυτός ακριβώς έιναι ο ρόλος του εμβολίου. Να φτιάξει το σώμα σου κύτταρα μνήμης ώστε αν κολλήσεις να μην αρρωστήσεις βαριά αλλά να το ξεπεράσεις γρήγορα
ψε, ψεκ, ψεκ
τι μπεκ είναι αυτά; Η NASA τα έχει φτιάξει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3