Μπράβο, καλές οι μαλακίες σου. Ας δούμε τώρα την πραγματικότητα.Stalker έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 10:47Αναρωτιέμαι πως θα το χειριστεί το πχόρουμ όταν κάποια στιγμή θα περάσεις από την casual αυταπάτη στην φουλ ψύχωση.hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 02:09 Δηλαδή πονοκεφάλους, ταχυπαλμίες, τσιμπήματα και κούραση. Όλα τρομερά επώδυνα συμπτώματα που αν ρωτήσεις το 99.99999% του πληθυσμού δεν θα σου πει ότι τα νιώθει.
Είναι δε σίγουρα αποτέλεσμα του κορωνοϊού, αφού εμφανίζεται εξίσου και σε άτομα που δεν πέρασαν covid. Ίσως αυτά τα συμπτώματα να μεταδίδονται με την μνήμη του αέρα, όπως ισχυρίζονται οι ομοιοπαθητικοί για τα «φάρμακά» τους που αποκτούν ιδιότητες από την «μνήμη του νερού».
- δεν δουλεύουν οι μάσκες
- ιν φακτ κάνουν την μεταδοτικότητα χειρότερη
- ο κόβιντ είναι γριπούλα
- ιν φακτ η γρίπη είναι πολύ χειρότερη
- τα εμβόλια δεν χρειάζονται
- νεκροί έλληνες κάτω των 40 δεν υπάρχουν
- ο λονγκ κοβιντ είναι πλεκτάνη των δρακονιανών <-- You are here
- ???
Ότι το μέτρο της μάσκας δεν δουλεύει είναι κάτι που είδαμε στην πράξη, προκύπτει από μελέτες και το έλεγαν όλοι οι οργανισμοί υγείας. Κόντρα σε τρία πράγματα, θέλετε να πιστεύετε ότι κάνει θετική διαφορά.
Ότι κάνουν την μεταδοτικότητα χειρότερη είναι κάτι που επίσης λένε οι οργανισμοί υγείας και επίσης λένε μελέτες με δεδομένα μηνών.
Δεν είπα ποτέ «ο κόβιντ είναι γριπούλα». Πρώτον γιατί θεωρώ προσβλητική την λέξη «γριπούλα» για κάτι που σκοτώνει χιλιάδες κόσμου και ένα μάτσο ψεκασμένοι στο φόρουμ αρνείστε τα στοιχεία και την πραγματικότητα, δεύτερον γιατί δεν είπα ποτέ ότι είναι το ίδιο. Έχω επανειλημμένα δώσει την διαφορά θνητότητάς τους, με βάση τα στοιχεία των οργανισμών υγείας.
Το ότι η γρίπη είναι πολύ χειρότερη επίσης δεν το έχω πει, δεδομένου ότι έχω δώσει την διαφορά θνητότητας. Ότι η γρίπη είναι πολύ χειρότερη για τους κάτω των 40 έχω πει και το δείχνουν τα στοιχεία αυτού του νήματος. Αυτό δείχνει το πρώτο ποστ.
Έχω πει ότι δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα νεκροί κάτω των 40 από κορωνοϊό, γιατί ο ΕΟΔΥ δεν έχει βγάλει ακόμα τέτοια στοιχεία. Στην χειρότερη είναι άτομα με σοβαρά νοσήματα. Μπορείς να δεις τα στοιχεία του CDC για επιβεβαίωση που δείχνουν πρακτικά μηδενική θνητότητα.
Η long covid είναι ένα σετ υποκειμενικών, εντελώς ακίνδυνων συμπτωμάτων, όπως κούραση, που αισθάνεται το σύνολο του πληθυσμού και αυτό ακριβώς δείχνουν τα στοιχεία των μελετών. Οι υπόλοιπες μαλακίες για πλεκτάνες και πίπες είναι οι σάλτσες που βάζεις για να το κάνεις να ακούγεται όσο ηλίθια είναι η λογική σου.
Με λίγα λόγια ένα μάτσο διαστρεβλώσεις και κανένα επιχείρημα απέναντι σε στοιχεία.