ΒEng Surrey vs PhD NTUA: είσαι σίγουρος ότι σε παίρνει?hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:05... είναι γιατί η φωτιά καίει το ίδιο χαλαρά και τα χλωρά, σε αντίθεση με τον κορωνοϊό που καίει μόνο όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ηλικιωμένους και αφήνει τα χλωρά στην ησυχία τους.foscilis έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:41 Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί πολιτικοποιείται τόσο πολύ. Όταν λέει η κυβέρνηση "απαγορεύεται να καις ξερόχορτα ιούλιο"...
Το ότι δεν καταλαβαίνεις δεν με εκπλήσσει. Εδώ δεν ξέρεις βασικές μαθηματικές πράξεις. Χειροκροτώ όμως την ειλικρίνειά σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- nik_killthemall
Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:51 To μπράτσο μου που έχει χτιστεί με κόπο,έστω και στα 53 δεν καταδέχεται εμβόλιο.
https://imgur.com/a/LfcexLZ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:56Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:51 To μπράτσο μου που έχει χτιστεί με κόπο,έστω και στα 53 δεν καταδέχεται εμβόλιο.
Μπορεί να κοροϊδεύεις όσο θες ,αλλά όταν εγώ ,έφηβος, έκανα πρόγραμμα 100 κιλά πάγκο ,εσύ έπινες το γάλα σου.
- EKPLIKTIKOS
Αυτό είναι το point though?Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:00 Μπορεί να κοροϊδεύεις όσο θες ,αλλά όταν εγώ ,έφηβος, έκανα πρόγραμμα 100 κιλά πάγκο ,εσύ έπινες το γάλα σου.
Δηλαδή ότι ήσουν έφηβος πριν 40 χρόνια;
Είσαι ακόμα βέβαιος για εκείνο το "low blow" ή καταλαβαίνεις ότι ακόμη κι όταν πας για low blow πετυχαίνεις το μέτωπο του νάνου;Lord Brum έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:38ΒEng Surrey vs PhD NTUA: είσαι σίγουρος ότι σε παίρνει?hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:05... είναι γιατί η φωτιά καίει το ίδιο χαλαρά και τα χλωρά, σε αντίθεση με τον κορωνοϊό που καίει μόνο όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ηλικιωμένους και αφήνει τα χλωρά στην ησυχία τους.foscilis έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:41 Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί πολιτικοποιείται τόσο πολύ. Όταν λέει η κυβέρνηση "απαγορεύεται να καις ξερόχορτα ιούλιο"...
Το ότι δεν καταλαβαίνεις δεν με εκπλήσσει. Εδώ δεν ξέρεις βασικές μαθηματικές πράξεις. Χειροκροτώ όμως την ειλικρίνειά σου.
viewtopic.php?p=2021755#p2021755
- nik_killthemall
Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:00nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:56Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:51 To μπράτσο μου που έχει χτιστεί με κόπο,έστω και στα 53 δεν καταδέχεται εμβόλιο.
Μπορεί να κοροϊδεύεις όσο θες ,αλλά όταν εγώ ,έφηβος, έκανα πρόγραμμα 100 κιλά πάγκο ,εσύ έπινες το γάλα σου.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Γέλα μπουχεσούλη , γέλα . Δωρεάν είναι.. ακόμα.
ΨΕΚΕΣ εμβολιασμένοι , πως την έχετε σήμερα;
- nik_killthemall
σηκωμένη, φλεβώδη και έτοιμη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:16Κούλαρε μαν ... Εγώ παίζω σε άλλη κατηγορία. Αν ήσουν γκόμενα με βυζιά και ήθελα να σε ρίξω και είμασταν και 20 χρόνια πριν θα έλεγα κι εγώ επιδόσεις δείχνοντας φωτογραφίες αζαράκη ...
![]()
Τι λε ρε παίκτη; Δε με λε, έχεις ρίξει πολλές έτσι ή μαζεύεις χλέπες;
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- nik_killthemall
Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:23nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:16Κούλαρε μαν ... Εγώ παίζω σε άλλη κατηγορία. Αν ήσουν γκόμενα με βυζιά και ήθελα να σε ρίξω και είμασταν και 20 χρόνια πριν θα έλεγα κι εγώ επιδόσεις δείχνοντας φωτογραφίες αζαράκη ...
![]()
Τι λε ρε παίκτη; Δε με λε, έχεις ρίξει πολλές έτσι ή μαζεύεις χλέπες;![]()
![]()
- nik_killthemall
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις