Juno έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:44
Έκαναν τέτοιες έρευνες που τις πήραν οι σύμμαχοι ατόφιες, αλλά θυσίαζαν κόσμο πάρα τη θέλησή του για να τις κάνουν. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;
Και τέλος πάντων, ας δουν πως θα πάει με τους εμβολιασμούς και αν πιάσουμε το 70% έχουμε ανοσία αγέλης, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Τι, όχι; Και άλλη κολοτούμπα;
Άρα τουλάχιστον 80% του πληθυσμού πρέπει να εμβολιαστεί πριν μιλήσουμε για το τέλος αυτής της πανδημίας.
Αρχίζοντας από τους λαθρομετανάστες για να πιάσουμε τον αριθμό και είναι 7.000.000.
80% λεει, κανενα προβλημα και λαθρομεταναστες μεσα. αρα με τους λαθρομεταναστες παει ο πληθυσμος στα 11 εκατομμυρια, θεμε κοντα 9 εκατομμυρια εμβολιασμενους για την αγελη.
Οποτε ολοι εμβολιο και τελος. Οσοι δεν θελουν να εμβολιαστουν απελαση μαζι με τους λαθρομεταναστες στην σπιναλογκα
foscilis έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:41
..... και ειδικά για τα επαγγέλματα που ανακοινώθηκαν χθες αποτελεί εν πολλοίς τεράστια έκπληξη το ότι δεν ήταν ήδη υποχρεωμένοι. Πάμε παρακάτω.
Δηλαδή οι εργαζόμενοι στα γηροκομεία οι οποίοι φοβούνται το πειραματικό εμβόλιο είναι απλά κομμάτια κρέας που πρέπει να φροντίζουν τους κλγερους που δεν εμβολιάζονται επειδή φοβούνται το πειραματικό εμβόλιο.
Όποιος εργαζόμενος σε γηροκομείο πιστεύει οτι τα εμβόλια είναι πειραματικά ή φοβάται να τα κάνει δεν είναι κατάλληλος να έρχεται σε επαφή με υπέργηρους (που μάλιστα πληρώνουν για να τους φροντίζουν) ανεξαρτήτως αν αυτοί οι υπέργηροι είναι εμβολιασμένοι ή οχι.
..... και ειδικά για τα επαγγέλματα που ανακοινώθηκαν χθες αποτελεί εν πολλοίς τεράστια έκπληξη το ότι δεν ήταν ήδη υποχρεωμένοι. Πάμε παρακάτω.
Δηλαδή οι εργαζόμενοι στα γηροκομεία οι οποίοι φοβούνται το πειραματικό εμβόλιο είναι απλά κομμάτια κρέας που πρέπει να φροντίζουν τους κλγερους που δεν εμβολιάζονται επειδή φοβούνται το πειραματικό εμβόλιο.
Οι γέροι είναι έτσι κι αλλιώς ευπαθείς ακόμα και με εμβόλιο. Και δε μπορούν να πάνε πουθενά αλλού, όπως ακριβώς τα παιδιά στο σχολείο.
Οι εργαζόμενοι στα γηροκομεία αν δε θέλουν να κάνουν εμβόλιο, να πάνε να κάνουν άλλη δουλειά. Δεν είναι κομμάτια κρέας και δεν είναι ούτε και φυτά, έχουν πόδια έχουν χέρια αν θέλουν ΤΟΣΟ πολύ να μην εμβολιαστούν ας πάνε να κάνουν μία από τις 230720620 άλλες δουλειές στις οποίες δεν είναι υποχρεωτικό.
1. Τουρισμός. Οσο περισσότεροι φαινόμαστε εμβολιασμένοι, τόσο πονταρουν/αυξανονται τα κέρδη από τους τουριστες
2. Αποφυγή λοκνταουν. Δεν το θέλουν από περσι το καλοκαίρι. Αλλά 3 φορές διαψεύστηκαν οι ΝΔτες
3. 45% είναι ανεμβολιαστοι, βάλε και 10 % από τους εμβολιασμένους, 50% ευάλωτοι σε λοίμωξη. Τα νοσοκομεία δεν θα αντέξουν (;) σε έδαφος υπερμεταδοτικης δελτα
4. Αν τα νοσοκομεία φουλαρουν, λοκνταουν παλι
5. Φυσικά, κινδυνευει να εκτροχιαστει ο τουρισμός.
6. Το κράτος, θα ασκήσει επιβολή στους υπαλλήλους του. Περισσότερο από τον ιδιωτικό τομέα.
7. Δεν θέλουν ξανά μετρα. Θέλουν εμβόλιο και τέλος.
ΥΓ. Προσωπικό στοίχημα του Μητσοτάκη.
Όσοι περισσότεροι τόσο ενισχύει το βασιλικό ή Σημιτικό προφιλ του (όποιο σου κάνει).
Ή απλά οι εκπαιδευτικοί δεν είναι γενικός πληθυσμός αλλά λειτουργοί που έρχονται σε καθημερινή πολύωρη επαφή με το μόνο κομμάτι του πληθυσμού που αδυνατεί να εμβολιαστεί.
Ναι, 3 τμήματα φέτος με 26 μαθητές έκαστο σε αίθουσες "κλουβιά" . Στοιχειώδη και παραπάνω μέτρα αυτοπροστασίας τήρησα και δεν κόλλησα.
Δεν είναι θαύμα, είναι η κοινή λογική.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:23
Αλλιώς θα αρχίσω κ γω να το παίζω αρνητής της μυωπίας άμα λάχει να ούμε κ να οδηγαω χωρίς γυαλιά ή φακούς κ όποιον πάρει ο χάρος.
Ποιο είναι το όριο για δίπλωμα και πόσο έχεις; Έχεις δεύτερο ζευγάρι μαζί σου; Αναγράφεται στο δίπλωμά σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ή απλά οι εκπαιδευτικοί δεν είναι γενικός πληθυσμός αλλά λειτουργοί που έρχονται σε καθημερινή πολύωρη επαφή με το μόνο κομμάτι του πληθυσμού που αδυνατεί να εμβολιαστεί.
Σωστό, ναι.
Πάντως, προσωπικά, διαφωνώ με μεθόδους επιβολής εμβολιασμού.
Σε κάποιες ομάδες ναι, θα δεχόμουν να είναι υποχρεωτικό (ΜΕΘ, οίκοι ευγηρίας).
Αλλά δυστυχώς, τα νούμερα μετράνε. Φαίνεται τρομαξαν με τα κρουσματα σε πληθυσμο που δεν αγγιζεο το 70% ππηρως εμβολιασμενων.
Ποιος άνοιξε όμως τα συνορα από τον Μάιο;;; ή καλλιέργησε κλίμα εμβόλιο και το προβλημα παει, ενώ προφανως και δεν θα εμβολιαζονταν όλοι.
Νομίζω τους φουλ αντιεμβολιαστες, ΔΕΝ μπορείς να τους πεισεις με τίποτα. Αυτοί είναι ένα 15 % σίγουρα.
Η "μαχη" δίνεται για τους άλλους 15% που μπορεί και να εμβολιαστουν.
Για τα παιδια, θα ανοίξει ο εμβολιασμος. Ήδη χώρες εμβολισζουν από 12 ετών
Most of the safety data we have on how the vaccine performs in children comes from the US where the Pfizer vaccine was approved for use in 16-18 year olds last December, before being rolled out to 12-15 year olds in May. ,
Υπάρχει ενα 10-15% που έχει νοσήσει και έχει ανοσία για κάποιο διάστημα. Νομίζω όμως ότι τα αντισωματά τους δεν είναι τόσο πολλά και δε διατηρούνται για τόσο διάστημα όσο των εμβολιασμένων.
Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί πολιτικοποιείται τόσο πολύ. Όταν λέει η κυβέρνηση "απαγορεύεται να καις ξερόχορτα ιούλιο"...
... είναι γιατί η φωτιά καίει το ίδιο χαλαρά και τα χλωρά, σε αντίθεση με τον κορωνοϊό που καίει μόνο όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ηλικιωμένους και αφήνει τα χλωρά στην ησυχία τους.
Το ότι δεν καταλαβαίνεις δεν με εκπλήσσει. Εδώ δεν ξέρεις βασικές μαθηματικές πράξεις. Χειροκροτώ όμως την ειλικρίνειά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστό, ναι.
Πάντως, προσωπικά, διαφωνώ με μεθόδους επιβολής εμβολιασμού.
Σε κάποιες ομάδες ναι, θα δεχόμουν να είναι υποχρεωτικό (ΜΕΘ, οίκοι ευγηρίας).
Αλλά δυστυχώς, τα νούμερα μετράνε. Φαίνεται τρομαξαν με τα κρουσματα σε πληθυσμο που δεν αγγιζεο το 70% ππηρως εμβολιασμενων.
Ποιος άνοιξε όμως τα συνορα από τον Μάιο;;; ή καλλιέργησε κλίμα εμβόλιο και το προβλημα παει, ενώ προφανως και δεν θα εμβολιαζονταν όλοι.
Νομίζω τους φουλ αντιεμβολιαστες, ΔΕΝ μπορείς να τους πεισεις με τίποτα. Αυτοί είναι ένα 15 % σίγουρα.
Η "μαχη" δίνεται για τους άλλους 15% που μπορεί και να εμβολιαστουν.
Για τα παιδια, θα ανοίξει ο εμβολιασμος. Ήδη χώρες εμβολισζουν από 12 ετών
Most of the safety data we have on how the vaccine performs in children comes from the US where the Pfizer vaccine was approved for use in 16-18 year olds last December, before being rolled out to 12-15 year olds in May. ,
Υπάρχει ενα 10-15% που έχει νοσήσει και έχει ανοσία για κάποιο διάστημα. Νομίζω όμως ότι τα αντισωματά τους δεν είναι τόσο πολλά και δε διατηρούνται για τόσο διάστημα όσο των εμβολιασμένων.
Το ότι τα εμβόλια προκαλούν μεγαλύτερο βαθμό ανοησίας είναι επιστημονική φαντασια
Βασικά απάτη είναι αλλά είμαι κοσμιος
Ναι, 3 τμήματα φέτος με 26 μαθητές έκαστο σε αίθουσες "κλουβιά" . Στοιχειώδη και παραπάνω μέτρα αυτοπροστασίας τήρησα και δεν κόλλησα.
Δεν είναι θαύμα, είναι η κοινή λογική.
Η οποία αυστηροποίηση του πλαισίου ήρθε με το δεκάωρο του Χατζηδάκη; Αχ καλό μου πετ, ο σανός σου είναι προβληματικός...
Αυστηροποίηση είναι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί.
Αλλά έχει καύσωνα σήμερα, οπότε δικαιολογείσαι.
Καλά, αυστηροποίησε πρώτα την υποχρεωτική ασφάλιση και μετά βλέπουμε για τους υποχρεωτικούς εμβλιασμούς σε κάποιους που έτσι και αλλιώς δουλεύουν μαύρα οπότε και δεν φαίνονται ως εργαζόμενοι. Καλό μου πετ, άλλαξε προμηθευτή σανού...
Κάνε πορεία διαμαρτυρίας. Οι ζαιοι θα σε στηρίξουν.
talaipwros έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:54
οι εργαζομενοι στα γηροκομειο ειναι υποχρεωμενοι να κανουν το εμβολιο για να μην δολοφονησουν τους εξασθηνεμενους εμβολιασθεντες γερνοτες, που παρα το εμβολιο εχουν πιθανοτητα να κολλησουν ( αν βρεις καλυτερο εμβολιο φερτο γρηγορα να το κανουμε, αυτο που εχουμε δουλευει καλα αν ολοι εμβολιαστουν)
το γηροκομειο το οποιο δεν θα υποχρεωσει τους εργαζομενους του να κανουν το εμβολιο, θα κλεισει στην πρωτη καταγγελια συγγενη νεκρου γεροντα απο κοβιντ.
Όπως έχουν κλείσει στο παρελθόν τόσα και τόσα γηροκομεία όπου πέθαναν μαζικά γέροντες από γρίπη.
Α, κάτσε. Δεν έχει κλείσει ποτέ γηροκομείο για τέτοιον λόγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:51
Το να κολλήσεις ενώ είσαι εμβολιασμένος έχει σωστή αντιστοιχία με το να φοράς την ζώνη όντας πιωμένος. Θα σε αποζημιώσει η ασφαλιστική;
Πιο καλός παραλληλισμός είναι το να οδηγείς έχοντας ασφάλεια δίπλωμα και ΚΤΕΟ ενώ ανεμβολίαστος σαν να οδηγείς το τρακτέρ του παππού σου από το '80 στην εθνική οδό έχοντας μάθει να οδηγείς στο γήπεδο του χωριού από τον πατέρα σου.
Στην μια περίπτωση έκανες ότι μπορούσες για να τηρείς κάποια στοιχειώδη και απλά ήταν η κακιά στιγμή ενώ την άλλη είναι εγκληματική αμέλεια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όποιος εργαζόμενος σε γηροκομείο πιστεύει οτι τα εμβόλια είναι πειραματικά ή φοβάται να τα κάνει δεν είναι κατάλληλος να έρχεται σε επαφή με υπέργηρους (που μάλιστα πληρώνουν για να τους φροντίζουν) ανεξαρτήτως αν αυτοί οι υπέργηροι είναι εμβολιασμένοι ή οχι.
Το ίδιο λέμε: κομμάτια κρέας. Απλώς εγώ το λέω ωμά.
Πρετεντέρης έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:04
Θα πρέπει να είναι τα πρώτα εμβόλια στην ιστορία που το πετυχαίνουν αυτό. Seems legit.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,