!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:49
Μπίστης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 14:14
Βλήμα έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:55 Όταν έλεγα ότι "τι να βγει ο Σύριζας, τι να βγει ο Κούλης", πριν τις εκλογές, δεν περίμενα τέτοια ολική σάρωση δικαιωμάτων ρε γαμώ το. Περίμενα από τον Κούλη ό,τι χειρότερο μπορούσα να φανταστώ αλλά, τελικά, δεν είχα αρκετή φαντασία.
Τουλάχιστον αντιλήφθηκες την πραγματικότητα.

:102:

Μην στεναχωριέσαι, γιά το καλό μας το κάνουν.
Στα @@ μας.

Δικαίωμά μας η Υγεία και να μη διαλυθεί η χώρα από κάτι ψέκες

Κάντε έρανο να προσφυγετε στο ΣτΕ, στο ΕΔ, στον ΟΗΕ.
Κουλολάτρης που γράφει στ' αρχίδια του όλα τα δικαιώματα (από εργασιακά μέχρι πολιτικά): πλεονασμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 13 Ιούλ 2021, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

nik_killthemall έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:59
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:51 Μία σοβαρή κυβέρνηση θα πήγαινε άμεσα σε lockdown την Κρήτη. Ο χειμώνας θα είναι βαρύς...
Μια σοβαρή κυβέρνηση θα πήγαινε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των άνω των 60 που από την αρχη της πανδημίας αποτελούν το 75% των διασωληνωμένων και το 90% των νεκρών (σελ.3) !
Ακόμη και να ήθελε χθες να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των άνω των 60 δε θα μπορούσε. Δεν έχει τη δυνατότητα για πάνω από 100.000 εμβολιασμούς καθημερινά και ήδη έχει καθημερινά ραντεβού 90.000 με 95.000.

Η Κρήτη, ίσως και η Μύκονος και η Σαντορίνη θα πρέπει να πάνε σε λοκ ντάουν και να απαγορευτούν οι μετακινήσεις. Διασπείρεται ο ιός...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 17:11
Αυτό θέλω πραγματικά να το δω. Αλλά από όλους τους ψέκες, έτσι;
Με αποκάλεσες βέβαια ψεκ,αλλά χαλάλι,δεν παρεξηγιέμαι με σένα.
Αλλά γιατί πιστεύεις ότι όλοι οι ψεκ είναι ακριβώς το ίδιο ;
Εσύ,η μη ψεκ,είσαι ίδια ας πούμε με τον απίθανο τύπο που άκουγε στο όνομα Δημοκρατικός ;
Ή με τον Γιαννόπουλό μας ; :lol:
Eγώ έχω αποδεχθεί εδώ και καιρό το παιχνίδι των ισοπεδώσεων/ταυτίσεων σε όλα τα πεδία.

Οπότε, δεν μου προκαλεί ταραχή ούτε απολογητική διάθεση. :lol:

Καιρός να το αποδεχθείς και συ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:09
Eγώ έχω αποδεχθεί εδώ και καιρό το παιχνίδι των ισοπεδώσεων/ταυτίσεων σε όλα τα πεδία.

Δεν αποδέχομαι τίποτα,εγώ και το τομάρι μου είμαι.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

adon99 έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:49 Γιατι δεν λενε στα κρουσματα κλπ ποσοι ειναι εμβολιασμενοι η ανεμβολιαστοι?
Αφου οι εμβολιαρες οπως λενε προστατευουνε 99% γιατι δεν το λενε να φανει τι τελεια δουλεια κανουνε?
Οχι στα κρουσματα αλλα στις νοσηλειες, μεθ και θανατους. Αυτο πρεπει να γινει, ειναι η καλυτερη διαφημιση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:50
Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:59

Το αυτό και για μένα στη Σουηδία.Μακαρίτης θείος μετανάστης , ξαδέρφες τρεις, σπίτια για φιλοξενία σε Γκέτεμποργκ και Στοκχόλμη υπάρχουν...
Σε όποια χώρα μας δέχεται,αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.
Κανένα πρόβλημα.

Βέβαια,ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
Υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν θα αντιδράσει κανείς.
Δύο πράγματα δεν μπορείς να στερήσεις στον νεο-έλληνα : την εργασιακή του θεσάρα (ειδικά σε δομές υγείας,όπου μιλάμε σχεδόν για δημόσιο) και τη θέση πάρκινγκ ακριβώς κάτω ή έξω από το σπίτι του.
Συνδυάζω το γεγονός ότι σχεδόν όλοι όσοι ξέρω και που εργάζονται σε νοσοκομεία δεν έχουν σκοπό να εμβολιαστούν,με το ότι θα χάσουν τη θέση τους ή δεν θα πληρώνονται αν δεν το κάνουν και λέω ότι Θα Χυθεί Αίμα :lol: :003:

Ακόμη πιο αστείο (αλλά και τραγικό) είναι το γεγονός πως η επανάστα ναούμ',θα ξεκινήσει ακριβώς από αυτά τα άτομα που σήμερα πανηγυρίζουν επειδή κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Ήδη έχω κάνει εικόνα τον Πρετεντέρης,λυσσασμένο,μέσα σε αφρούς στα οδοφράγματα να ουρλιάζει ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΕΣΑ,ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑ,757 ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ;; :003:

Μένουν σε αυτό που συμβαίνει σήμερα και δεν έχουν πάρει χαμπάρι καν τη σφαλιάρα που έρχεται και θα σαρώσει τα πάντα.

Δεν πειράζει,ο Χρόνος θα αποφανθεί ποιος θα δικαιωθεί και ποιος όχι.
Εύχομαι, αν μπεις σε ΜΕΘ εσύ ή κάποιος οικείος σου, να μη ρωτάτε με αγωνία αν έχουν εμβολιαστεί οι νοσηλευτές.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Βλήμα έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:06
Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:49
Μπίστης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 14:14

Τουλάχιστον αντιλήφθηκες την πραγματικότητα.

:102:

Μην στεναχωριέσαι, γιά το καλό μας το κάνουν.
Στα @@ μας.

Δικαίωμά μας η Υγεία και να μη διαλυθεί η χώρα από κάτι ψέκες

Κάντε έρανο να προσφυγετε στο ΣτΕ, στο ΕΔ, στον ΟΗΕ.
Κουλολάτρης που γράφει στ' αρχίδια του όλα τα δικαιώματα (από εργασιακά μέχρι πολιτικά): πλεονασμός.
Σιγά μην καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:22

Εύχομαι, αν μπεις σε ΜΕΘ εσύ ή κάποιος οικείος σου, να μη ρωτάτε με αγωνία αν έχουν εμβολιαστεί οι νοσηλευτές.
Μηχανη παραγωγης ρεαλιστικων σεναριων εισαι ρε σατανα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:59

Το αυτό και για μένα στη Σουηδία.Μακαρίτης θείος μετανάστης , ξαδέρφες τρεις, σπίτια για φιλοξενία σε Γκέτεμποργκ και Στοκχόλμη υπάρχουν...
Κανένα πρόβλημα.

Δύο πράγματα δεν μπορείς να στερήσεις στον νεο-έλληνα : την εργασιακή του θεσάρα (ειδικά σε δομές υγείας,όπου μιλάμε σχεδόν για δημόσιο) και τη θέση πάρκινγκ ακριβώς κάτω ή έξω από το σπίτι του.
Συνδυάζω το γεγονός ότι σχεδόν όλοι όσοι ξέρω και που εργάζονται σε νοσοκομεία δεν έχουν σκοπό να εμβολιαστούν,με το ότι θα χάσουν τη θέση τους ή δεν θα πληρώνονται αν δεν το κάνουν και λέω ότι Θα Χυθεί Αίμα :lol: :003:

Ακόμη πιο αστείο (αλλά και τραγικό) είναι το γεγονός πως η επανάστα ναούμ',θα ξεκινήσει ακριβώς από αυτά τα άτομα που σήμερα πανηγυρίζουν επειδή κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Ήδη έχω κάνει εικόνα τον Πρετεντέρης,λυσσασμένο,μέσα σε αφρούς στα οδοφράγματα να ουρλιάζει ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΕΣΑ,ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑ,757 ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ;; :003:

Μένουν σε αυτό που συμβαίνει σήμερα και δεν έχουν πάρει χαμπάρι καν τη σφαλιάρα που έρχεται και θα σαρώσει τα πάντα.

Μπα. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί η ανασφάλιστη καθαρίστρια του ιδιωτικού συνεργείου καθαρισμού. Ή να μην έχουν εμβολιαστεί οι διάφοροι τύποι που μπαίνουν και μοιράζουν κάρτες. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί και ο διπλανός σου... :smt047
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:53 τον απίθανο τύπο που άκουγε στο όνομα Δημοκρατικός ;
Έπαθε overdose σοκ από υπερβολική χαιρεκακία γιά την επέλαση του κορονοτρόμου ; :smt017

Ή δουλεύει το νέο ανθελ πρότζεκτ του ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μπίστης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:45
BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:53 τον απίθανο τύπο που άκουγε στο όνομα Δημοκρατικός ;
Έπαθε overdose σοκ από υπερβολική χαιρεκακία γιά την επέλαση του κορονοτρόμου ; :smt017

Ή δουλεύει το νέο ανθελ πρότζεκτ του ;
Έλα ντε.
Που εξηφανίσθη αυτή η ψυχή ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:36 Μπα. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί η ανασφάλιστη καθαρίστρια του ιδιωτικού συνεργείου καθαρισμού. Ή να μην έχουν εμβολιαστεί οι διάφοροι τύποι που μπαίνουν και μοιράζουν κάρτες. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί και ο διπλανός σου... :smt047
Όλα αυτά στις ΜΕΘ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:09

Δεν αποδέχομαι τίποτα,εγώ και το τομάρι μου είμαι.
Μα ΟΛΟΙ αυτό είναι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:36

Κανένα πρόβλημα.

Μπα. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί η ανασφάλιστη καθαρίστρια του ιδιωτικού συνεργείου καθαρισμού. Ή να μην έχουν εμβολιαστεί οι διάφοροι τύποι που μπαίνουν και μοιράζουν κάρτες. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί και ο διπλανός σου... :smt047
Όλοι αυτοί θα έχουν εμβολιαστεί. Και θα το έχουν κάνει για να μην χάσουν τη δουλειά τους, επειδή πρέπει να προστατευτούν οι ψέκες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”