Κουλολάτρης που γράφει στ' αρχίδια του όλα τα δικαιώματα (από εργασιακά μέχρι πολιτικά): πλεονασμός.Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:49Στα @@ μας.Μπίστης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 14:14Τουλάχιστον αντιλήφθηκες την πραγματικότητα.Βλήμα έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:55 Όταν έλεγα ότι "τι να βγει ο Σύριζας, τι να βγει ο Κούλης", πριν τις εκλογές, δεν περίμενα τέτοια ολική σάρωση δικαιωμάτων ρε γαμώ το. Περίμενα από τον Κούλη ό,τι χειρότερο μπορούσα να φανταστώ αλλά, τελικά, δεν είχα αρκετή φαντασία.
![]()
Μην στεναχωριέσαι, γιά το καλό μας το κάνουν.
Δικαίωμά μας η Υγεία και να μη διαλυθεί η χώρα από κάτι ψέκες
Κάντε έρανο να προσφυγετε στο ΣτΕ, στο ΕΔ, στον ΟΗΕ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 13 Ιούλ 2021, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Ακόμη και να ήθελε χθες να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των άνω των 60 δε θα μπορούσε. Δεν έχει τη δυνατότητα για πάνω από 100.000 εμβολιασμούς καθημερινά και ήδη έχει καθημερινά ραντεβού 90.000 με 95.000.nik_killthemall έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:59Μια σοβαρή κυβέρνηση θα πήγαινε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των άνω των 60 που από την αρχη της πανδημίας αποτελούν το 75% των διασωληνωμένων και το 90% των νεκρών (σελ.3) !Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:51 Μία σοβαρή κυβέρνηση θα πήγαινε άμεσα σε lockdown την Κρήτη. Ο χειμώνας θα είναι βαρύς...
Η Κρήτη, ίσως και η Μύκονος και η Σαντορίνη θα πρέπει να πάνε σε λοκ ντάουν και να απαγορευτούν οι μετακινήσεις. Διασπείρεται ο ιός...
Eγώ έχω αποδεχθεί εδώ και καιρό το παιχνίδι των ισοπεδώσεων/ταυτίσεων σε όλα τα πεδία.BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:53Με αποκάλεσες βέβαια ψεκ,αλλά χαλάλι,δεν παρεξηγιέμαι με σένα.
Αλλά γιατί πιστεύεις ότι όλοι οι ψεκ είναι ακριβώς το ίδιο ;
Εσύ,η μη ψεκ,είσαι ίδια ας πούμε με τον απίθανο τύπο που άκουγε στο όνομα Δημοκρατικός ;
Ή με τον Γιαννόπουλό μας ;![]()
Οπότε, δεν μου προκαλεί ταραχή ούτε απολογητική διάθεση.
Καιρός να το αποδεχθείς και συ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δεν αποδέχομαι τίποτα,εγώ και το τομάρι μου είμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:09
Eγώ έχω αποδεχθεί εδώ και καιρό το παιχνίδι των ισοπεδώσεων/ταυτίσεων σε όλα τα πεδία.
Οπότε, δεν μου προκαλεί ταραχή ούτε απολογητική διάθεση.![]()
Οχι στα κρουσματα αλλα στις νοσηλειες, μεθ και θανατους. Αυτο πρεπει να γινει, ειναι η καλυτερη διαφημιση.adon99 έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:49 Γιατι δεν λενε στα κρουσματα κλπ ποσοι ειναι εμβολιασμενοι η ανεμβολιαστοι?
Αφου οι εμβολιαρες οπως λενε προστατευουνε 99% γιατι δεν το λενε να φανει τι τελεια δουλεια κανουνε?
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εύχομαι, αν μπεις σε ΜΕΘ εσύ ή κάποιος οικείος σου, να μη ρωτάτε με αγωνία αν έχουν εμβολιαστεί οι νοσηλευτές.BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:50Σε όποια χώρα μας δέχεται,αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:59
Το αυτό και για μένα στη Σουηδία.Μακαρίτης θείος μετανάστης , ξαδέρφες τρεις, σπίτια για φιλοξενία σε Γκέτεμποργκ και Στοκχόλμη υπάρχουν...
Κανένα πρόβλημα.
Βέβαια,ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
Υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν θα αντιδράσει κανείς.
Δύο πράγματα δεν μπορείς να στερήσεις στον νεο-έλληνα : την εργασιακή του θεσάρα (ειδικά σε δομές υγείας,όπου μιλάμε σχεδόν για δημόσιο) και τη θέση πάρκινγκ ακριβώς κάτω ή έξω από το σπίτι του.
Συνδυάζω το γεγονός ότι σχεδόν όλοι όσοι ξέρω και που εργάζονται σε νοσοκομεία δεν έχουν σκοπό να εμβολιαστούν,με το ότι θα χάσουν τη θέση τους ή δεν θα πληρώνονται αν δεν το κάνουν και λέω ότι Θα Χυθεί Αίμα![]()
![]()
Ακόμη πιο αστείο (αλλά και τραγικό) είναι το γεγονός πως η επανάστα ναούμ',θα ξεκινήσει ακριβώς από αυτά τα άτομα που σήμερα πανηγυρίζουν επειδή κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Ήδη έχω κάνει εικόνα τον Πρετεντέρης,λυσσασμένο,μέσα σε αφρούς στα οδοφράγματα να ουρλιάζει ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΕΣΑ,ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑ,757 ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ;;![]()
Μένουν σε αυτό που συμβαίνει σήμερα και δεν έχουν πάρει χαμπάρι καν τη σφαλιάρα που έρχεται και θα σαρώσει τα πάντα.
Δεν πειράζει,ο Χρόνος θα αποφανθεί ποιος θα δικαιωθεί και ποιος όχι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Σιγά μην καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.Βλήμα έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:06Κουλολάτρης που γράφει στ' αρχίδια του όλα τα δικαιώματα (από εργασιακά μέχρι πολιτικά): πλεονασμός.Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:49Στα @@ μας.Μπίστης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 14:14
Τουλάχιστον αντιλήφθηκες την πραγματικότητα.
![]()
Μην στεναχωριέσαι, γιά το καλό μας το κάνουν.
Δικαίωμά μας η Υγεία και να μη διαλυθεί η χώρα από κάτι ψέκες
Κάντε έρανο να προσφυγετε στο ΣτΕ, στο ΕΔ, στον ΟΗΕ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Μηχανη παραγωγης ρεαλιστικων σεναριων εισαι ρε σαταναΠρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:22
Εύχομαι, αν μπεις σε ΜΕΘ εσύ ή κάποιος οικείος σου, να μη ρωτάτε με αγωνία αν έχουν εμβολιαστεί οι νοσηλευτές.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- BigChiefWahoo
Ευχαριστώ για τις ευχές σου.Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:22
Εύχομαι, αν μπεις σε ΜΕΘ εσύ ή κάποιος οικείος σου, να μη ρωτάτε με αγωνία αν έχουν εμβολιαστεί οι νοσηλευτές.
-
Εμπεδοκλής
Μπα. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί η ανασφάλιστη καθαρίστρια του ιδιωτικού συνεργείου καθαρισμού. Ή να μην έχουν εμβολιαστεί οι διάφοροι τύποι που μπαίνουν και μοιράζουν κάρτες. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί και ο διπλανός σου...Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:22Εύχομαι, αν μπεις σε ΜΕΘ εσύ ή κάποιος οικείος σου, να μη ρωτάτε με αγωνία αν έχουν εμβολιαστεί οι νοσηλευτές.BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:50Σε όποια χώρα μας δέχεται,αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:59
Το αυτό και για μένα στη Σουηδία.Μακαρίτης θείος μετανάστης , ξαδέρφες τρεις, σπίτια για φιλοξενία σε Γκέτεμποργκ και Στοκχόλμη υπάρχουν...
Κανένα πρόβλημα.
Δύο πράγματα δεν μπορείς να στερήσεις στον νεο-έλληνα : την εργασιακή του θεσάρα (ειδικά σε δομές υγείας,όπου μιλάμε σχεδόν για δημόσιο) και τη θέση πάρκινγκ ακριβώς κάτω ή έξω από το σπίτι του.
Συνδυάζω το γεγονός ότι σχεδόν όλοι όσοι ξέρω και που εργάζονται σε νοσοκομεία δεν έχουν σκοπό να εμβολιαστούν,με το ότι θα χάσουν τη θέση τους ή δεν θα πληρώνονται αν δεν το κάνουν και λέω ότι Θα Χυθεί Αίμα![]()
![]()
Ακόμη πιο αστείο (αλλά και τραγικό) είναι το γεγονός πως η επανάστα ναούμ',θα ξεκινήσει ακριβώς από αυτά τα άτομα που σήμερα πανηγυρίζουν επειδή κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Ήδη έχω κάνει εικόνα τον Πρετεντέρης,λυσσασμένο,μέσα σε αφρούς στα οδοφράγματα να ουρλιάζει ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΕΣΑ,ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑ,757 ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ;;![]()
Μένουν σε αυτό που συμβαίνει σήμερα και δεν έχουν πάρει χαμπάρι καν τη σφαλιάρα που έρχεται και θα σαρώσει τα πάντα.
Δεν πειράζει,ο Χρόνος θα αποφανθεί ποιος θα δικαιωθεί και ποιος όχι.
Έπαθε overdose σοκ από υπερβολική χαιρεκακία γιά την επέλαση του κορονοτρόμου ;
Ή δουλεύει το νέο ανθελ πρότζεκτ του ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- BigChiefWahoo
Έλα ντε.Μπίστης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:45Έπαθε overdose σοκ από υπερβολική χαιρεκακία γιά την επέλαση του κορονοτρόμου ;![]()
Ή δουλεύει το νέο ανθελ πρότζεκτ του ;
Που εξηφανίσθη αυτή η ψυχή ;
Όλα αυτά στις ΜΕΘ;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:36 Μπα. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί η ανασφάλιστη καθαρίστρια του ιδιωτικού συνεργείου καθαρισμού. Ή να μην έχουν εμβολιαστεί οι διάφοροι τύποι που μπαίνουν και μοιράζουν κάρτες. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί και ο διπλανός σου...![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα ΟΛΟΙ αυτό είναι.BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:10Δεν αποδέχομαι τίποτα,εγώ και το τομάρι μου είμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:09
Eγώ έχω αποδεχθεί εδώ και καιρό το παιχνίδι των ισοπεδώσεων/ταυτίσεων σε όλα τα πεδία.
Οπότε, δεν μου προκαλεί ταραχή ούτε απολογητική διάθεση.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πρετεντέρης
Όλοι αυτοί θα έχουν εμβολιαστεί. Και θα το έχουν κάνει για να μην χάσουν τη δουλειά τους, επειδή πρέπει να προστατευτούν οι ψέκες.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:36Μπα. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί η ανασφάλιστη καθαρίστρια του ιδιωτικού συνεργείου καθαρισμού. Ή να μην έχουν εμβολιαστεί οι διάφοροι τύποι που μπαίνουν και μοιράζουν κάρτες. Μπορεί να μην έχει εμβολιαστεί και ο διπλανός σου...Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 19:22Εύχομαι, αν μπεις σε ΜΕΘ εσύ ή κάποιος οικείος σου, να μη ρωτάτε με αγωνία αν έχουν εμβολιαστεί οι νοσηλευτές.BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 18:50
Σε όποια χώρα μας δέχεται,αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.
Κανένα πρόβλημα.
![]()
Δεν πειράζει,ο Χρόνος θα αποφανθεί ποιος θα δικαιωθεί και ποιος όχι.![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-