hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:35
Δεν είναι δικαιολογίες, είναι κοινή λογική. Εσύ πόσες φορές έκανες εμβόλιο γρίπης τα τελευταία χρόνια; Έχεις ενημερωμένο εμβόλιο φυματίωσης; Έχεις κάνει εμβόλιο κατά του τετάνου;
δεν είναι δικαιολογίες και συνεχίζει με δικαιολογίες/whatabboutism στην ίδια φράση!
Α, μιλάμε για θνητότητα και πόσο έχει λογική να κάνεις εμβόλιο για κάτι που δεν έχει για σένα μεγάλο ρίσκο και δεν έχουν σχέση τα άλλα εμβόλια, ε;
Whataboutism, λέει. Έμαθαν μια λέξη και την ξεφουρνίζουν όπου δεν έχουν αντίλογο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τώρα που το λες, σήμερα νιώθω ότι το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου ποδιού είναι ελαφρώς μουδιασμένο. Κάτσε να τους πάρω ένα τηλέφωνο.
Με λίγα λόγια ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει μια συνωμοσία όπου (α) χυνονται τόνοι μελάνης σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά για κάτι που δεν υπάρχει - προφανώς στη συνωμοσία συμμετέχουν εκατοντάδες ερευνητές που δημοσιεύουν αυτά τα άρθρα, οι editors και οι reviewers των περιοδικών
(β) δεκάδες κράτη αλλά και ιδιωτικές κλινικές αποφασίζουν να πετάξουν πολλά χρήματα στα σκουπίδια, απασχολωντας σεβαστό αριθμό ιατρικού προσωπικού για να "θεραπεύουν"
(γ) εκατονταδες ηθοποιούς ή κατά φαντασίαν ασθενείς ή άτομα που υποκρίνονται ότι πάσχουν από μια πάθηση που δεν υπάρχει
Σου φαίνονται λογικά τα παραπάνω;
Δεν υπάρχει καμμιά συνωμοσία. Υπάρχουν συμπτώματα που αναφέρονται από άτομα, που είναι υποκειμενικά συμπτώματα στην καλύτερη και αληθινές ενοχλήσεις στην χειρότερη, που είναι όλα συμπτώματα που είναι λογικό να οφείλονται σε παρατεταμένη αεργία, ακινησία, καθισιό και έλλειψη γυμναστικής, απουσία κοινωνικών επαφών, πολλές ώρες σε υπολογιστή ακόμη και για δουλειές που δεν ίσχυε αυτό, κακή διατροφή, μάσκες παντού, άγχος, κατάθλιψη και αρνητική ψυχολογία από την καραντίνα και τον συνεχή βομβαρδισμό κακών ειδήσεων και τρόμου από τα ΜΜΕ.
Τα υπόλοιπα που λες δεν υπάρχουν. Ούτε τόνοι μελάνης χύνονται ούτε χιλιάδες ειδικοί ασχολούνται. Είναι ένα θέμα που συζητιέται, όπως κάθε νέο φαινόμενο, που δεν έχει καταλήξει ακόμα σε στέρεα συμπεράσματα και που φυσικά τα μήντια μεγαλοποιούν και υπερπροβάλλουν.
Αλίμονο. Ποιος ασχολείται με λίγα εκατομμύρια νεκρών από πανδημία και τιγκαρισμένα νοσοκομεία ανά την υφήλιο;
Εγω λέω να διαγράψει το φόρουμ όποιον έχει πει πως δεν έκανε το εμβόλιο, και μόνο με φωτογραφία αποδεικτικού να δεχτεί την επανεισοδο του. Μόνο έτσι θα πιέσουμε αποτελεσματικά για την πλήρη ανοσία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
GoBack έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 20:58
Βαλτε πρωτα κανα κωλοχαρτο στις τουαλετες των νοσοκομειων και μετα πιανετε και τις μεθ.Step by step.
Ξέρεις, τα δελτία του στοιχήματος που τα ρίχνεις στον κουβά κάθε μέρα έχουν και άλλη χρήση.
Ξέρεις, τα κομματόσκυλα είστε το καρκίνωμα της κοινωνίας μας.
Όχι επειδή έχετε απωλέσει κάθε ίχνος κριτικής σκέψης αλλά επειδή είστε μπάσταρδα δίποδα μουνόπανα που κοιτάνε αποκλειστικά την πάρτη τους αδιαφορώντας για το καλό της κοινωνίας ξεσκίζοντας ταυτόχρονα την ματωμένη κωλοτρυπίδα σας ότι παλεύετε για αυτό ενώ κοιτάτε μόνον το επικοινωνιακά καλό του κόμματος και της σάπιας κωλάρας σας.
Φιλάκια.
Βαλτε πρωτα κανα κωλοχαρτο στις τουαλετες των νοσοκομειων και μετα πιανετε και τις μεθ.Step by step.
Ξέρεις, τα δελτία του στοιχήματος που τα ρίχνεις στον κουβά κάθε μέρα έχουν και άλλη χρήση.
Όχι επειδή έχετε απωλέσει κάθε ίχνος κριτικής σκέψης αλλά επειδή είστε μπάσταρδα δίποδα μουνόπανα που κοιτάνε αποκλειστικά την πάρτη τους αδιαφορώντας για το καλό της κοινωνίας ξεσκίζοντας ταυτόχρονα την ματωμένη κωλοτρυπίδα σας ότι παλεύετε για αυτό ενώ κοιτάτε μόνον το επικοινωνιακά καλό του κόμματος και της σάπιας κωλάρας σας.
Φιλάκια.
θα συμφωνησω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Φιλάκια.
Βρε μαλάκιο, σε αυτό το νήμα έχω ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση. Συγγνώμη αν δεν ήταν αυτή που θα ήθελες. Την επόμενη φορά θα τη θέσω υπόψη σου για έγκριση.
Όσο για το σχόλιο μου είναι τρολάρισμα στον αρχιτρόλαρχο Γκομπάκη. Σε έχω για έξυπνο, δεν το έπιασες;
Φιλάκια.
Βρε μαλάκιο, σε αυτό το νήμα έχω ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση. Συγγνώμη αν δεν ήταν αυτή που θα ήθελες. Την επόμενη φορά θα τη θέσω υπόψη σου για έγκριση.
Όσο για το σχόλιο μου είναι τρολάρισμα στον αρχιτρόλαρχο Γκομπάκη. Σε έχω για έξυπνο, δεν το έπιασες;
Αυτό που έπιασα είναι μια ατροφική τεμέκ κριτική στον κύριο Μπακογιάννη, ο ελέφαντας στο δωμάτιο ακόμη εκεί είναι.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:24
Έχει και η Ελλάδα τέτοια, οπότε όσοι έχουν απορίες μπορούν να περάσουν μια βόλτα να συζητήσουν με το προσωπικό, ή να πάρουν ένα τηλεφωνακι βρε αδερφέ
Τώρα που το λες, σήμερα νιώθω ότι το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου ποδιού είναι ελαφρώς μουδιασμένο. Κάτσε να τους πάρω ένα τηλέφωνο.
Chimére Smith celebrating her 37th birthday, a year before she got sick. Photo courtesy of Chimére Smith.
Chimére Smith has had a variety of tests to monitor her Long COVID symptoms, including this electroencephalogram, which measures the electrical activity of the brain. Photo courtesy of Chimére Smith.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Τεράστιες οι ευθύνες του κράτους που δεν κατασκευάζει ΜΕΘ αποκλειστικά για ανεμβολιαστους.
Αρχικά εκθέτει σε κίνδυνο τους ανεμβολιαστους καθώς οι εμβολιασμενοι είναι υγειονομικές βόμβες υπερμεταδοσης και μεταλλάξεων του ιου.
Μετά αφήνει ελεύθερους τους εμβολιασμενους να κάνουν ότι θέλουν
Στοιβάζονται οι ανεμβολιαστοι στις ίδιες ΜΕΘ με τους εμβολιασμενους και επιδεινωνεται η κατάσταση τους
Πρέπει να περιοριστεί η πρόσβαση εμβολιασμενων στις ΜΕΘ αναλογικά με τον κίνδυνο που διατρέχουν.
Αύξηση των ΜΕΘ, πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε ανεμβολιαστους και αν αποδειχθεί ότι ο ιός όντως είναι αληθινός, τότε πλήρης αποκλεισμός εμβολισμενων από τις ΜΕΘ. Να αναλάβουν την ευθύνη και τις συνέπειες των ολέθριων επιλογών τους
Zelda έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 18:13
Τεράστιες οι ευθύνες του κράτους που δεν κατασκευάζει ΜΕΘ αποκλειστικά για ανεμβολιαστους.
Αρχικά εκθέτει σε κίνδυνο τους ανεμβολιαστους καθώς οι εμβολιασμενοι είναι υγειονομικές βόμβες υπερμεταδοσης και μεταλλάξεων του ιου.
Μετά αφήνει ελεύθερους τους εμβολιασμενους να κάνουν ότι θέλουν
Στοιβάζονται οι ανεμβολιαστοι στις ίδιες ΜΕΘ με τους εμβολιασμενους και επιδεινωνεται η κατάσταση τους
Πρέπει να περιοριστεί η πρόσβαση εμβολιασμενων στις ΜΕΘ αναλογικά με τον κίνδυνο που διατρέχουν.
Αύξηση των ΜΕΘ, πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε ανεμβολιαστους και αν αποδειχθεί ότι ο ιός όντως είναι αληθινός, τότε πλήρης αποκλεισμός εμβολισμενων από τις ΜΕΘ. Να αναλάβουν την ευθύνη και τις συνέπειες των ολέθριων επιλογών τους
Ισως να μην είναι και τοσο κακη ιδεα μερικες covid μεθ ανα νομο για ανεμβολιαστους.
Πχ στα Χανια να εχει 3 θεσεις, και ο τεταρτος που θα ερθει να του δωσουν ασπιρινες και αερολιν και να τον στείλουν σπιτι του μέχρι να αδειασει μια.